Årsdale Søpark

  • Unikt design
  • Hyggelig havnestemning
  • Rolige omgivelser
  • Gratis internet
  • Gratis lån af cykler
  • Nybyggede lejligheder
kort Årsdale

Fiskerlejet Årsdale

Tæt på Svaneke

Årsdale

Flotte ferielejligheder
Ved Årsdale bliver I mødt af byens vartegn: Den flotte hollandske mølle fra 1800-tallet. Mens vingerne langsomt drejer rundt i den lune brise, kan I mærke feriestemningen. Og feriestemningen bliver kun bedre, når I ankommer til Årsdale Søpark. Her bliver I nemlig budt velkommen af nye og flotte ferielejligheder for 2-4 og 4-6 personer.

Hyggeligt fiskerleje
Årsdale Søpark ligger i det hyggelige fiskerleje Årsdale - 2 minutters kørsel syd for Svaneke.

Bygget i 2014
Ferielejlighederne er bygget i 2014. Glæd jer til flotte ferielejligheder. For en lille merpris kan I vælge ferielejligheder med udsigt til havet over byens tage. Alle ferielejlighederne er beliggende i stueplan, ligesom alle lejligheder enten har terrasse eller balkon.

Lejligheder i ét plan
Lejlighederne er uden trapper og er beliggende i ét plan. Terrænet foran lejlighederne skråner, hvorfor nogle af lejlighederne har balkon i stedet for terrasse.

Flotte terrasser og balkoner
For lejligheder med havudsigt vender terrassen/balkonen mod øst, mens standard-lejlighederne uden havudsigt har terrassen mod vest. 

Gratis serviceydelser
* Gratis internet
* Gratis lån af vaskemaskine og tørretumbler
* Gratis lån af cykler

Lejligheder

Solrig terrasse

Sovesofa i opholdsrummet

Flot og funktionelt køkken

Indretningen
Indretningen af ferielejlighederne er designet af den kendte bornholmske designer Pernille Bülow, og der er mange skønne detaljer i lejlighederne. Eksempelvis er alle billederne fotos af dagligdagslivet i Årsdale omkring år 1890-1910. Billederne er således langt over 100 år gamle, og de er med til at understrege den hyggelige atmosfære i lejlighederne.

Lejligheder for 2-4 personer
Éntre, stue med sovesofa (2 sovepladser), stort og veludstyret køkken med opvaskemaskine, soveværelse med dobbeltseng (2 sovepladser) og badeværelse. Fra stuen er der udgang til balkon eller terrasse. Der er fjernsyn samt egen grill i alle lejlighederne. Lejlighederne er mellem 44 og 50 m2.

Lejligheder for 4-6 personer
Éntre, stue med sovesofa (2 sovepladser), stort og veludstyret køkken med opvaskemaskine, 2 soveværelser med hver 2 dobbeltsenge (4 sovepladser i alt). 2 badeværelser (i det ene badeværelse er der kun toilet og således ikke bruseniche). Fra stuen er der udgang til terrasse. Der er fjernsyn samt egen grill i alle lejlighederne. Lejlighederne er på 70 m2, og har alle havudsigt.

Bestilling
Indtast jeres ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden, og se hvor billigt I kan komme til at bo i disse flotte ferielejligheder. Glæd jer til en skøn ferie på Årsdale Søpark – og ikke mindst det hyggelige fiskerleje Årsdale. I er altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage, hvis I har spørgsmål: 56 95 85 66.

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Hyggelig stue

Soveværelse i rolige omgivelser

Pænt badeværelse

Andre gæster siger:

Bestilling
Indtast jeres ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden, og se hvor billigt I kan komme til at bo i disse flotte ferielejligheder. Glæd jer til en skøn ferie på Årsdale Søpark – og ikke mindst det hyggelige fiskerleje Årsdale. I er altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage, hvis I har spørgsmål: 56 95 85 66

Vi håber, at du fandt hvad du søgte. Se alle ferielejligheder og sommerhuse på Bornholm.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os, vi besvarer tlf. alle ugens dage

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.