Årsdale Søpark

  • Flotte ferielejligheder
  • Hyggelig havnestemning
  • Rolige omgivelser
  • Gratis lån af cykler
kort Årsdale
Årsdale er et lille hyggeligt fiskerleje syd for Svaneke

Årsdale er et lille hyggeligt fiskerleje syd for Svaneke

Den dejlige have ved Årsdale Søpark

Den dejlige have ved Årsdale Søpark

Klipperne ved Årsdale Søpark

Klipperne ved Årsdale Søpark

Flotte ferielejligheder i Årsdale

Årsdale Søpark ligger i det hyggelige fiskerleje Årsdale - 2 minutters kørsel syd for Svaneke. Ved Årsdale bliver du mødt af byens vartegn: Den flotte hollandske mølle fra 1800-tallet. Mens vingerne langsomt drejer rundt i den lune brise, kan du mærke feriestemningen. Og feriestemningen bliver kun bedre, når du ankommer til Årsdale Søpark. Her bliver du nemlig budt velkommen af flotte ferielejligheder for 2-4 og 4-6 personer, som alle er indrettet af den bornholmske designer Pernille Bülow.

For en lille merpris kan du vælge ferielejligheder med udsigt til havet over byens tage. Alle ferielejlighederne er beliggende i stueplan, ligesom alle lejligheder enten har terrasse eller balkon. Terrænet foran lejlighederne skråner, hvorfor nogle af lejlighederne har balkon i stedet for terrasse. For lejligheder med havudsigt vender terrassen/balkonen mod øst, mens standard-lejlighederne uden havudsigt har terrassen vendt mod vest. 

Fortrydelsesret

Vi kan alle komme til at fortryde. På Årsdale Søpark kan du købe ophold med Fortrydelsesret, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. feriebolig. Bestil Fortrydelsesretten samtidig med bestillingen af dit ferieophold. Du kan også læse mere om Fortrydelsesretten her.

Rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter

Du får rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter. Indtast din ønskede periode i bestillingsboksen og se din rabat. Jo flere nætter, at du vælger, jo mere rabat får du.

Lejligheder

Årsdale Søpark - Solrige terrasser

Årsdale Søpark - Solrige terrasser

Årsdale Søpark - Der er en god sovesofa i alle lejlighederne

Årsdale Søpark - Der er en god sovesofa i alle lejlighederne

Flot og funktionelt køkken i Årsdale Søpark

Flot og funktionelt køkken i Årsdale Søpark

Sådan er ferielejlighederne indrettet
Indretningen af ferielejlighederne er designet af den bornholmske designer Pernille Bülow, og der er mange skønne detaljer i lejlighederne. Eksempelvis er alle billederne fotos af dagligdagslivet i Årsdale omkring år 1890-1910. Billederne er således langt over 100 år gamle, og de er med til at understrege den hyggelige atmosfære i lejlighederne.

Lejligheder for 2-4 personer
Éntre, stue med sovesofa (2 sovepladser), stort og veludstyret køkken med opvaskemaskine, soveværelse med dobbeltseng (2 sovepladser) og badeværelse. Fra stuen er der udgang til balkon eller terrasse. Der er fjernsyn samt egen grill i alle lejlighederne. Lejlighederne er mellem 44 og 50 m2.

Lejligheder for 4-6 personer
Éntre, stue med sovesofa (2 sovepladser), stort og veludstyret køkken med opvaskemaskine, 2 soveværelser med hver 2 dobbeltsenge (4 sovepladser i alt). 2 badeværelser (i det ene badeværelse er der kun toilet og således ikke bruseniche). Fra stuen er der udgang til terrasse. Der er fjernsyn samt egen grill i alle lejlighederne. Lejlighederne er på 70 m2, og har alle havudsigt.

Bestil din ferie nu
Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden, og se hvor billigt du kan komme til at bo i disse flotte ferielejligheder. Glæd dig til en skøn ferie på Årsdale Søpark – og ikke mindst det hyggelige fiskerleje Årsdale. Du er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage, hvis du har spørgsmål: 56 95 85 66.

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?
Årsdale Søpark - Eksempel på indretning af stue

Årsdale Søpark - Eksempel på indretning af stue

Årsdale Søpark - Soveværelset

Årsdale Søpark - Soveværelset

Årsdale Søpark - Flotte og lyse badeværelser

Årsdale Søpark - Flotte og lyse badeværelser

Bestilling
Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden, og se hvor billigt du kan komme til at bo i disse flotte ferielejligheder. Glæd dig til en skøn ferie på Årsdale Søpark – og ikke mindst det hyggelige fiskerleje Årsdale. Du er altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage, hvis du har spørgsmål: 56 95 85 66

Vi håber, at du fandt hvad du søgte. Se alle ferielejligheder og sommerhuse på Bornholm.

Lignende feriesteder

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os:

Mandag - Torsdag: Kl. 09.00 - 16.00
Fredag: Kl. 09.00 - 15.30
Lørdag - Søndag: Adgang til vagttelefon
Vi besvarer telefonen i åbningstiden, men har du akut brug for hjælp, kan du altid komme videre til vores vagttelefon.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg.

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.