Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Årsdale Søpark

  • Unikt design
  • Hyggelig havnestemning
  • Rolige omgivelser
  • Gratis internet
  • Gratis lån af cykler
  • Nybyggede lejligheder
kort Årsdale

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi besvarer telefonen alle ugens dage.

Fiskerlejet Årsdale

Tæt på Svaneke

Årsdale

Nye og flotte ferielejligheder
Ved Årsdale bliver I mødt af byens vartegn: Den flotte hollandske mølle fra 1800-tallet. Mens vingerne langsomt drejer rundt i den lune brise, kan I mærke feriestemningen. Og feriestemningen bliver kun bedre, når I ankommer til Årsdale Søpark. Her bliver I nemlig budt velkommen af nye og flotte ferielejligheder for 2-4 og 4-6 personer.

Hyggeligt fiskerleje
Årsdale Søpark ligger i det hyggelige fiskerleje Årsdale - 2 minutters kørsel syd for Svaneke.

Bygget i 2014
Ferielejlighederne er bygget i 2014, så I kan glæde jer til nogle nye og flotte ferielejligheder. For en lille merpris kan I vælge ferielejligheder med udsigt til havet over byens tage. Alle ferielejlighederne er beliggende i stueplan, ligesom alle lejligheder enten har terrasse eller balkon.

Lejligheder i ét plan
Lejlighederne er uden trapper og er beliggende i ét plan. Terrænet foran lejlighederne skråner, hvorfor nogle af lejlighederne har balkon i stedet for terrasse.

Flotte terrasser og balkoner
For lejligheder med havudsigt vender terrassen/balkonen mod øst, mens standard-lejlighederne uden havudsigt har terrassen mod vest. 

Gratis serviceydelser
* Gratis internet
* Gratis lån af vaskemaskine og tørretumbler
* Gratis lån af cykler

Lejligheder

Solrig terrasse

Solrig sofa

Flot og funktionelt køkken

Indretningen
Indretningen af ferielejlighederne er designet af den kendte bornholmske designer Pernille Bülow, og der er mange skønne detaljer i lejlighederne. Eksempelvis er alle billederne fotos af dagligdagslivet i Årsdale omkring år 1890-1910. Billederne er således langt over 100 år gamle, og de er med til at understrege den hyggelige atmosfære i lejlighederne.

Lejligheder for 2-4 personer
Éntre, stue med sovesofa (2 sovepladser), stort og veludstyret køkken med opvaskemaskine, soveværelse med dobbeltseng (2 sovepladser) og badeværelse. Fra stuen er der udgang til balkon eller terrasse. Der er fjernsyn samt egen grill i alle lejlighederne. Lejlighederne er mellem 44 og 50 m2.

Lejligheder for 4-6 personer
Éntre, stue med sovesofa (2 sovepladser), stort og veludstyret køkken med opvaskemaskine, 2 soveværelser med hver 2 dobbeltsenge (4 sovepladser i alt). 2 badeværelser (i det ene badeværelse er der kun toilet og således ikke bruseniche). Fra stuen er der udgang til terrasse. Der er fjernsyn samt egen grill i alle lejlighederne. Lejlighederne er på 70 m2, og har alle havudsigt.

Bestilling
Indtast jeres ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden, og se hvor billigt I kan komme til at bo i disse flotte ferielejligheder. Glæd jer til en skøn ferie på Årsdale Søpark – og ikke mindst det hyggelige fiskerleje Årsdale. I er altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage, hvis I har spørgsmål: 56 95 85 66.

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Hyggelig stue

Soveværelse i rolige omgivelser

Pænt badeværelse

Bestilling
Indtast jeres ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden, og se hvor billigt I kan komme til at bo i disse flotte ferielejligheder. Glæd jer til en skøn ferie på Årsdale Søpark – og ikke mindst det hyggelige fiskerleje Årsdale. I er altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage, hvis I har spørgsmål: 56 95 85 66.

Årsdale - Hygge og historie

Årsdale omtales for første gang i 1300-tallet. Selv om ordet ”Klimaændring” næppe var opfundet dengang, så var det faktisk en klimaændring, som var grundlaget for udviklingen af Årsdale. En klimaændringen i 1300-tallet betød nemlig, at sildestimer optrådte i helt uhørte mængder i Østersøen. Sildefiskeriet var enormt, og opkøbere fra alle lande omkring Østersøen sejlede til Bornholm for at købe sild.

Hjemsøgt af prøjsiske bander
Det rige handelsliv tiltrak desværre også opmærksomhed fra knapt så ønskede gæster. I slutningen af 1300-tallet var området ved Årsdale hjemsøgt af prøjsiske bander, der med trussel om brandstiftelse og krig aftvang løsesummer. Men efterhånden blev banderne slået tilbage, og i de efterfølgende år var lige så ofte bornholmere og øvrige danskere, som tog på "besøg" på den prøjsiske østersøkyst...

Besøg Årsdale Røgeri og Høkeren
I dag er fiskeriet på et noget mindre niveau, men I kan stadig nyde nogle af Bornholms bedste røgede sild på det lokale røgeri ”Årsdale Røgeri”. Efter en god frokost er det måske tid til at tage en lille gåtur langs den hyggelige havn. Det er muligvis også tid til en is på ”Høkeren”, som er den lokale købmandsbutik? Hvor store supermarkeder ellers fortrænger de små butikker, så har indbyggerne i Årsdale grebet det anderledes an. De har nemlig lavet deres egen lille købmandsbutik. Sæt jer til rette på terrassen foran Høkeren og få en snak med de lokale. Det er ikke alle af røverhistorierne, som I skal tro på...

Prøv en tur i havkajak
Mens I nyder havudsigten fra Høkeren, får I måske inspiration til at komme en tur på havet. Hvad med at prøve en tur i havkajak? På Årsdale Havn finder I Bornholms havkajakcenter, hvor I kan få guidede ture langs den flotte bornholmske østkyst.

Smukke Årsdale Mølle
I skal selvfølgelig også en tur forbi Årsdale Mølle, som er en af Danmarks flotteste og bedst bevarede møller af den hollandske type. Møllen er opført i 1877, og drives i dag af 4. generation. Mærk suset, når de kæmpemæssige vinger suser hen over hovedet på jer. Prøv også at gå ind i møllen, hvor møllens maskineri buldrer og træværket ryster. Fortidens teknik virker endnu på bedste vis.

Tag en dukkert i havet
Måske er der kommet lidt melstøv i næsen? Kan en badetur friste? I Årsdale undgår I at få sand mellem tæerne, da stranden er dækket af det flotte røde Årsdale Grus. På stranden skaber store vandreblokke en hyggelig atmosfære. Tag en kop kaffe med. Sæt jer på en sten. Betragt udsigten. Nyd stilheden. Mærk følelsen af ferie.

En smuttur til Svaneke
Ved aftentid anbefaler vi jer at tage en tur til Svaneke, hvor der er mange gode restauranter og sjove shoppingmuligheder. I bil tager det blot 2 minutter at komme til Svaneke, men hvad med en hyggelig cykeltur ad cykelstien? Som gæster på Årsdale Søpark har I mulighed for gratis at låne

Bestilling
Indtast jeres ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden, og se hvor billigt I kan komme til at bo i disse flotte ferielejligheder.
Glæd jer til en skøn ferie på Årsdale Søpark – og ikke mindst det hyggelige fiskerleje Årsdale. I er altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage, hvis I har spørgsmål: 56 95 85 66.

Tag en hyggelig aftentur i Hullehavn. Svanekeboernes vandhul

Flotte bindingsværkshuse i Svaneke

Hyggelige Svaneke Havn

Svaneke Bryghus

Svaneke. Bornholms østligste by. Hygge og atmosfære

Årsdale Søpark ligger tæt på Svaneke. Når I bor i Årsdale Søpark, må I ikke snyde jer selv fra at opleve denne smukke by. Turen fra Årsdale til Svaneke tager kun 2 minutter i bil, men prøv også turen på en af de gratis lånecykler på Årsdale Søpark, eller tag den smukke vandretur langs kyststien.

Prismodtager for fremragende bybevaring
Svaneke har som en af de meget få byer i Europa fået Europarådets guldmedalje for "Fremragende bybevaring". På en tur med den lokale heste-sporvogn kan I læne jer tilbage og nyde de smukke gamle bindingsværkshuse. Fra havnen går I op ad de små gader til Torvet, hvor der altid er en festlig stemning - særligt på torvedagene, hvor der er mulighed for at slå en god handel af med de lokale. Og vi vil også anbefale, at I besøger Svaneke Købmandshandel, som er en levende og hyggelig købmandsbutik anno 1950erne.

Besøg nabobyerne Årsdale og Listed
Langs kysten ved Svaneke går nogle af de smukkeste kyststier på Bornholm. Mod nord kommer I til det lille fiskerleje Listed, og mod syd går stien tilbage til Årsdale. På vejen til Årsdale kan I tage jer en badetur på "Hullehavn", som er en skøn badebugt i en lille naturhavn.

Bornholms kreative centrum
Men Svaneke er ikke bare hygge. Svaneke er også Bornholms kreative centrum. Her er alt, hvad hjertet, øjnene og ganen kan ønske sig: Glaskunst. Malerier. Designertøj. Håndlavet lakrids, chokolade, is og bolcher. - Og så skal vi selvfølgelig ikke glemme det lokale røgeri med de lækre fiskedelikatesser og Svaneke Bryghus med sine vidtpræmierede øl.

Oplev Hønseskidning
I skal selvfølgelig også deltage i den lokale udgave af lotto: "Hønseskidning". Spillet går i al sin enkelthed ud på, at man slipper 3 høns løs på et stort bingofelt. Så gælder det om at spille på, hvor hønsene først lægger en "klat". Det skal opleves!

Bestilling
Indtast jeres ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden, og se hvor billigt I kan komme til at bo i disse flotte ferielejligheder. Glæd jer til en skøn ferie på Årsdale Søpark – og ikke mindst det hyggelige fiskerleje Årsdale. I er altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage, hvis I har spørgsmål: 56 95 85 66.

Søren Sillehoved underholder gæsterne på en tur rundt i Ekkodalen

Gratis guideture

Der knytter sig mange spændende historier til fortiden og naturen på Bornholm. For at give vores gæster det bedst mulige udbytte tager vi jer med på en guidet tur til de "hemmelige steder" på Bornholm. Turene bliver guidet af Søren Sillehoved Tro det eller ej...det er hans rigtige navn! Søren Sillehoved er blevet kåret som en af Danmarks bedste guider, og han er en mester i  levere interessante fortællinger for både børn og voksne.

Der er guideture næsten hver dag i perioden april-oktober. Turene foregår over hele Bornholm. Som gæster hos os kan I komme gratis med på en af disse tur. Ved jeres ankomst til Årsdale Søpark har vi lagt nogle gratis billetter i en velkomsttaske til jer. Da deltagerantallet er begrænset, gælder tilbuddet desværre ikke grupperejser med over 10 personer. Er I over 10 personer henviser vi i stedet til Bornholms Guide- og Gruppeservice.

Bestilling
Indtast jeres ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden, og se hvor billigt I kan komme til at bo i disse flotte ferielejligheder.
Glæd jer til en skøn ferie på Årsdale Søpark – og ikke mindst det hyggelige fiskerleje Årsdale. I er altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage, hvis I har spørgsmål: 56 95 85 66.

Årsdale Søpark - Prisliste i DKK

Vores prisliste er opdelt i to dele:
* En prisliste, når I selv klarer transporten til Bornholm
* En prisliste, hvor Ystad-Rønne færgen er inkluderet (bil inkl. op til 5 personer)

Hvis I vælger en pris, hvor færgen er inkluderet, sørger vi for at booke billetterne for jer - og det er selvfølgelig altid til en billigere pris, end hvis I selv bestiller. Vi giver jer prisgaranti for, at I ikke kan købe opholdet til en billigere pris end hos os.

Alle vores priser er inklusive rengøring ved ankomst/afrejse, strøm- og varmeforbrug. En gratis afbestillingsforsikring er ligeledes inkluderet.

I kan afrejse og ankomme på alle ugens dage, og I behøver ikke at leje hele uger. I er også meget velkomne på mini-ferier på eksempelvis 3-4 dage. Hvis I er i tvivl om, hvad prisen for jeres ophold bliver, kan I prøve at indtaste ankomst- og afrejsedagen i bestillingsfunktionen øverst på siden, så fremkommer prisen.

Pris pr. ferielejlighed i DKK for ophold UDEN transport til Bornholm

Årsdale Søpark

2-4 personer med havudsigt
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
17-09-2017 31-10-2017 2.1475423.7733.253
01-11-2017 31-12-2017 2.2255683.9293.409
01-01-2018 10-06-2018 2.2005573.8703.339
11-06-2018 12-06-2018 2.2005573.8703.339
13-06-2018 16-06-2018 4.1151.1957.7007.170
17-06-2018 17-06-2018 2.2195633.9073.377
18-06-2018 23-06-2018 2.2195633.9073.377
24-06-2018 01-07-2018 3.1808835.8295.299
02-07-2018 07-07-2018 3.5411.0036.5516.021
08-07-2018 14-07-2018 3.7471.0726.9646.433
15-07-2018 28-07-2018 4.1281.1997.7257.195
29-07-2018 04-08-2018 3.7611.0776.9926.462
05-08-2018 12-08-2018 3.1878865.8445.313
13-08-2018 01-09-2018 2.8377695.1434.612
02-09-2018 15-09-2018 2.2005573.8703.339
16-09-2018 31-12-2018 2.1575423.7843.253

4-6 personer med havudsigt
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
03-09-2017 31-10-2017 2.6026384.5173.830
01-11-2017 31-12-2017 2.6806644.6733.986
01-01-2018 08-06-2018 2.4986564.4653.934
09-06-2018 10-06-2018 4.7151.3958.8998.369
11-06-2018 15-06-2018 4.7151.3958.8998.369
16-06-2018 17-06-2018 2.5566754.5814.051
18-06-2018 23-06-2018 2.5566754.5814.051
24-06-2018 01-07-2018 3.6161.0296.7026.171
02-07-2018 07-07-2018 4.1841.2187.8377.307
08-07-2018 14-07-2018 4.3331.2688.1367.606
15-07-2018 28-07-2018 4.9061.4599.2828.752
29-07-2018 04-08-2018 4.4271.2998.3237.793
05-08-2018 12-08-2018 3.5451.0056.5606.030
13-08-2018 01-09-2018 3.1908865.8495.319
02-09-2018 31-12-2018 2.5506734.5694.038

2-4 personer standard
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
17-09-2017 31-10-2017 1.9584793.3962.876
01-11-2017 31-12-2017 2.0365053.5523.032
01-01-2018 08-06-2018 2.0064923.4822.952
09-06-2018 10-06-2018 3.6651.0456.8006.269
11-06-2018 15-06-2018 3.6651.0456.8006.269
16-06-2018 17-06-2018 2.0194963.5082.978
18-06-2018 23-06-2018 2.0194963.5082.978
24-06-2018 01-07-2018 2.8537745.1764.646
02-07-2018 07-07-2018 3.1668795.8025.272
08-07-2018 14-07-2018 3.3469396.1625.632
15-07-2018 28-07-2018 3.6771.0496.8246.294
29-07-2018 04-08-2018 3.3069256.0815.550
05-08-2018 12-08-2018 2.9027905.2734.742
13-08-2018 01-09-2018 2.5586764.5854.055
02-09-2018 15-09-2018 2.0064923.4822.952
16-09-2018 31-12-2018 1.9684793.4062.876

Pris pr. ferielejlighed i DKK INKLUSIVE færge Ystad-Rønne tur/retur

Årsdale Søpark

2-4 personer med havudsigt
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
17-09-2017 31-10-2017 2.8145424.4413.253
01-11-2017 31-12-2017 2.8925684.5973.409
01-01-2018 10-06-2018 2.8775574.5473.339
11-06-2018 12-06-2018 4.1125575.7813.339
13-06-2018 16-06-2018 6.0271.1959.6127.170
17-06-2018 17-06-2018 4.1305635.8193.377
18-06-2018 23-06-2018 3.3505635.0393.377
24-06-2018 01-07-2018 4.3118836.9615.299
02-07-2018 07-07-2018 5.4521.0038.4626.021
08-07-2018 14-07-2018 5.6591.0728.8756.433
15-07-2018 28-07-2018 6.0391.1999.6377.195
29-07-2018 04-08-2018 5.6731.0778.9036.462
05-08-2018 12-08-2018 5.0998867.7555.313
13-08-2018 01-09-2018 3.5847695.8914.612
02-09-2018 15-09-2018 2.9485574.6183.339
16-09-2018 31-12-2018 2.9055424.5313.253

4-6 personer med havudsigt
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
03-09-2017 31-10-2017 3.2696385.1843.830
01-11-2017 31-12-2017 3.3476645.3403.986
01-01-2018 08-06-2018 3.1756565.1423.934
09-06-2018 10-06-2018 5.3921.3959.5768.369
11-06-2018 15-06-2018 6.6261.39510.8118.369
16-06-2018 17-06-2018 4.4676756.4934.051
18-06-2018 23-06-2018 3.6876755.7134.051
24-06-2018 01-07-2018 4.7481.0297.8336.171
02-07-2018 07-07-2018 6.0951.2189.7497.307
08-07-2018 14-07-2018 6.2451.26810.0477.606
15-07-2018 28-07-2018 6.8181.45911.1948.752
29-07-2018 04-08-2018 6.3381.29910.2357.793
05-08-2018 12-08-2018 5.4571.0058.4726.030
13-08-2018 01-09-2018 3.9378866.5975.319
02-09-2018 31-12-2018 3.2976735.3164.038

2-4 personer standard
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
17-09-2017 31-10-2017 2.6254794.0632.876
01-11-2017 31-12-2017 2.7035054.2193.032
01-01-2018 08-06-2018 2.6834924.1592.952
09-06-2018 10-06-2018 4.3421.0457.4776.269
11-06-2018 15-06-2018 5.5761.0458.7116.269
16-06-2018 17-06-2018 3.9314965.4192.978
18-06-2018 23-06-2018 3.1514964.6392.978
24-06-2018 01-07-2018 3.9857746.3084.646
02-07-2018 07-07-2018 5.0788797.7145.272
08-07-2018 14-07-2018 5.2589398.0745.632
15-07-2018 28-07-2018 5.5891.0498.7366.294
29-07-2018 04-08-2018 5.2179257.9925.550
05-08-2018 12-08-2018 4.8137907.1844.742
13-08-2018 01-09-2018 3.3066765.3334.055
02-09-2018 15-09-2018 2.7544924.2302.952
16-09-2018 31-12-2018 2.7164794.1542.876

Færgetillæg på fredage-lørdage-søndage i perioden 3/1-11/6 samt 14/8-2017-2/1-2018
* For ankomst eller afrejse på fredage, lørdage og søndage har færgen et weekend tillæg på DKK 290. pr. overfart.

Færgetillæg på fredage-lørdage-søndage i perioden 12/6-18/6 
* For ankomst eller afrejse på fredage, lørdage og søndage har færgen et weekend tillæg på DKK 388. pr. overfart.

Færgetillæg på fredage-lørdage-søndage i perioden 19/6-13/8
* For ankomst eller afrejse på fredage, lørdage og søndage har færgen et weekend tillæg på DKK 289 pr. overfart.

Færgetillæg for høje/lange biler
* Hvis jeres bil er over 1,95 meter i højden - eller over 6,00 meter i længden - er der et færgetillæg. Kontakt os venligst herom på 5695 8566.

Rabat ved længere ophold
* Hvis I ankommer i perioden før 10. juni eller efter 5. august, tilbyder vi 14 dages ophold for 11 dages pris eller 3 ugers ophold for 2 ugers pris.

Folkemøde - Specielle Priser & Bestillingsregler
I forbindelse med Folkemødet er der specielle priser og bestillingsregler. Kontakt os for nærmere information. 

Bestilling
Indtast jeres ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden, og se hvor billigt I kan komme til at bo i disse flotte ferielejligheder.
Glæd jer til en skøn ferie på Årsdale Søpark – og ikke mindst det hyggelige fiskerleje Årsdale. I er altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage, hvis I har spørgsmål: 56 95 85 66.

Årsdale Søpark

Adresse
Årsdale Søpark
Norre Bakke 3, Årsdale
3740 Svaneke
Telefon: 5695 8566 

Afrejsetidspunkt 
På afrejsedagen beder vi jer venligst forlade ferielejligheden kl. 10:00. 

Allergivenlige ferielejligheder 
Alle ferielejligheder røgfrie indendørs. Såfremt I har allergier overfor husdyr, kan I vælge en ferielejlighed, som er husdyrfri. Meddel os blot dette i forbindelse med jeres bestilling, så sørger vi for at reservere en allergivenlig ferielejlighed til jer. Eventuelle allergier overfor dun er heller ikke noget problem, da vores dyner og hovedpuder ikke indeholder dun.

Ankomstdage
I kan ankomme og afrejse på alle ugens dage - der er altså ingen faste ankomstdage, og I behøver som udgangsunkt ikke at leje for hele uger. Det giver jer mulighed for at sammensætte ferien helt efter jeres valg, ligesom I kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen har I ferielejligheden til jeres rådighed fra kl. 15:00. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering" nedenfor, hvis I ankommer sent om aftenen.

Babypakke
I kan gratis låne en babypakke bestående af: Høj stol, barneseng, klapvogn, puslepude og badekar. Udstyret henter I på feriestedet. Vi beder jer venligst reservere babypakken i forbindelse med jeres bestilling - skriv blot en besked i kommentarfeltet, når I bestiller.

Bestille flere ferielejligheder på én gang
Ønsker I at bestille flere ferielejligheder på én gang, skal I blot lave en almindelig bestilling af én ferielejlighed - og så oplyse i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange ferielejligheder som I ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af jeres bestilling - og vi bestræber os selvfølgelig på at placere ferielejlighederne så tæt på hinanden som muligt.

Betalingsbetingelser
Vi beder jer venligst indbetale et depositum på 25% af rejsens pris senest 14 dage efter, at I har modtaget vores bekræftelse. Restbeløbet vil vi være glade for at modtage senest 4 uger før jeres ankomst. Såfremt I bestiller sent, således at der er under 4 uger til jeres ankomst, aftaler vi betalingsdatoen særskilt med jer. 

Bus på Bornholm
Hvis I ønsker at køre med bus til Årsdale Søpark, kan I anvende busrute 3, 5, 7 eller 8. Busserne kører fra såvel Rønne Færgehavn som Rønne Lufthavn. Ved påstigningen på bussen skal I huske at oplyse til buschaufføren, at I ønsker at stå af i Årsdale. Fra busstoppestedet i Årsdale har I cirka 350 meter til Årsdale Søpark. I finder busplaner og priser på dette link.

Cykeludlejning
I kan gratis låne cykler på Årsdale Søpark. Cyklerne passer fint til korte ture - eksempelvis til Svaneke, men hvis I skal på længere ture, anbefaler vi jer at leje cykler med flere gear hos en af øens cykelforretninger. Vi anbefaler blandt andet Boss Cykler

Dyner/Sengelinned
Der er dyner og hovedpuder i ferielejligheden. Sengelinned og håndklæder beder vi jer venligst om at medbringe. Alternativt kan I leje det ved forudbestilling for 85 DKK for sengetøj og 25 DKK for håndklæder. Bemærk, at I kun kan leje sengelinned/håndklæder ved forudbestilling.

Handicapforhold
Ferielejlighederne er ikke specielt handicapindrettede, men lejlighederne er meget handicapvenlige - eksempelvis har dørene tilstrækkelig dørbredde til kørestole, og der er ingen trin i ferielejligheden. Badeværelset har tilstrækkelig plads til, at der kan vendes med en almindelig kørestol. Meddel os venligst, hvis I medbringer kørestol - så vil vi gøre vores yderste for at finde den bedst mulige lejlighed til jer.

Hunde og Katte
En del af ferielejlighederne på Årsdale Søpark er forbeholdt gæster med hunde eller katte. Vi beder jer ved bestilling at oplyse os, om I medbringer jeres 4-benede venner. På grund af den ekstra rengøring, som vi er nødt til at foretage, koster det jer 250 DKK at tage jeres hund eller kat med. Hvis I medbringer 3 eller flere hunde er prisen 500 DKK. Prisen gælder for hele opholdet.

Vi har hvert år mange gæster, som tager deres hund eller kat med til Bornholm. Det er nemt - I skal blot huske, at de svenske toldmyndigheders krav skal være opfyldt. Normalt er reglerne for indførsel af dyr til Sverige restriktive. Dog er reglerne meget lempelige, når I "blot" er på gennemrejse til Bornholm. Læs eventuelt mere her Hund/Kat til Bornholm.

Indkøb
Der er en lille købmandshandel, kaldet Høkeren, i Årsdale. Hvis I har brug for større indkøb, anbefaler vi Svaneke Brugs (4 minutter i bil fra Årsdale), som har åbent 08:00 - 18:00 alle ugens dage (i højsæsonen er længere åbningstider). I Nexø, som ligger 8 km., fra Årsdale finder I såvel Fakta, Kvickly som Netto, der også har åbent alle ugens dage.

Internet
Der er gratis internetadgang i alle ferielejlighederne på Årsdale Søpark.  Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor, at du medbringer eget mobilt bredbånd. Såfremt nettet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Køkkenudstyr
Ferielejlighederne i Årsdale Søpark har et veludstyret køkken - herunder service til 4 personer. I behøver derfor ikke at medbringe køkkenservice eller lignende.

Nøgleudlevering
Nøgleudleveringen sker på Årsdale Søpark, uanset hvornår på dagen at I ankommer.

Parkering
Der er gratis parkering i Årsdale Søpark. Parkeringspladserne ligger fra 10-100 meter fra Årsdale Søpark. 

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre jeres ferielejlighed ved ankomst/afrejse - så er I altid sikre på, at ferielejligheden er ordentligt rengjort ved jeres ankomst, og I er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden jeres afrejse. Betalingen for rengøringen er inkluderet i jeres lejepris. I skal derfor ikke betale ekstra for rengøringen. Vi beder jer således blot sørge for, at eventuelt affald er lagt i skraldeposen, samt at køkkenservicet er rengjort.  

Strygejern
I kan låne strygejern og strygebræt i Årsdale Søpark - og det er selvfølgelig gratis for jer.

Telefonnumre
Alle spørgsmål vedrørende Årsdale Søpark: +45 5695 8566.

TV-Kanaler
Ferielejlighederne i Årsdale Søpark har tv med danske, svenske og tyske kanaler. 

Vaskemaskine og tørretumbler
Hvis I får behov for at vaske, har I mulighed for gratis at låne vaskemaskine samt tørretumbler på Årsdale Søpark. 

Bestilling
Indtast jeres ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden, og se hvor billigt I kan komme til at bo i disse flotte ferielejligheder.
Glæd jer til en skøn ferie på Årsdale Søpark – og ikke mindst det hyggelige fiskerleje Årsdale. I er altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage, hvis I har spørgsmål: 56 95 85 66.

Adresse
Adressen til Årsdale Søpark er: Norre Bakke 3, Årsdale, 3740 Svaneke

Priser og bestilling
Se priser for Årsdale Søpark ved at trykke på prislisten. I kan også forespørge på priser inklusive færgeoverfart - samt se ledige perioder - ved at anvende forespørgselsboksen øverst på siden. Vælg "Årsdale Søpark" på listen og indtast jeres ønskede ankomst- og afrejsedag. I er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 5695 8566.

Fandt du ikke hvad du søgte ?

Ring til os, vi besvarer telefonen alle ugens dage.

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Billige fly- og færgebilletter
Vi bestiller gerne dine fly- og færgebilletter for dig. Og det er altid til en billigere pris, end hvis du selv skulle bestille.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. 

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.