I området - Svaneke - Årsdale Søpark

  • Flotte ferielejligheder
  • Hyggelig havnestemning
  • Rolige omgivelser
  • Gratis lån af cykler
kort Årsdale
Aftenhygge på den hygggelige strand "Hullehavn" ved Svaneke

Aftenhygge på den hygggelige strand "Hullehavn" ved Svaneke

Flotte bindingsværkshuse i Svaneke

Flotte bindingsværkshuse i Svaneke

Den hyggelige havn i Svaneke

Den hyggelige havn i Svaneke

Svaneke Bryghus byder på god mad og gode øl

Svaneke Bryghus byder på god mad og gode øl

Gå langs den flotte kyssti fra Årsdale til Svaneke

Gå langs den flotte kyssti fra Årsdale til Svaneke

Hønseskidning er  en populær sport i Svaneke

Hønseskidning er en populær sport i Svaneke

Stranden ved Hullehavn

Stranden ved Hullehavn

Svaneke. Bornholms østligste by. Hygge og atmosfære

Årsdale Søpark ligger tæt på Svaneke. Når du bor i Årsdale Søpark, må du ikke snyde dig selv fra at opleve denne smukke by. Svaneke er således blevet kåret som Danmarks smukkeste købstad. Turen fra Årsdale til Svaneke tager kun 2 minutter i bil, men prøv også turen på en af de gratis lånecykler på Årsdale Søpark, eller tag den smukke vandretur langs kyststien.

Prismodtager for fremragende bybevaring
Udover at være Danmarks smukkeste købstad, så har Svaneke også - som en af de meget få byer i Europa - fået Europarådets guldmedalje for "Fremragende bybevaring". På en tur med den lokale heste-sporvogn kan du læne dig tilbage og nyde de smukke gamle bindingsværkshuse. Fra havnen går du op ad de små gader til Torvet, hvor der altid er en festlig stemning - særligt på torvedagene, hvor der er mulighed for at slå en god handel af med de lokale. Og vi vil også anbefale, at du besøger Svaneke Købmandshandel, som er en levende og hyggelig købmandsbutik anno 1950erne. Et besøg på stranden Hullehavn er også en sjov oplevelse. Det er dejligt strandliv - og det er også her, at du møder en af Bornholms hemmelige perler: Cafeen "Syd-Øst for Paradis", hvor der er gode drinks og live musik.

Bornholms kreative centrum
Men Svaneke er ikke bare hygge. Svaneke er også Bornholms kreative centrum. Her er alt, hvad hjertet, øjnene og ganen kan ønske sig: Glaskunst. Malerier. Designertøj. Håndlavet lakrids, chokolade, is og bolcher. - Og så skal vi selvfølgelig ikke glemme det lokale røgeri med de lækre fiskedelikatesser og Svaneke Bryghus med sine vidtpræmierede øl.

Oplev Hønseskidning
Du skal selvfølgelig også deltage i den lokale udgave af lotto: "Hønseskidning". Spillet går i al sin enkelthed ud på, at man slipper 3 høns løs på et stort bingofelt. Så gælder det om at spille på, hvor hønsene først lægger en "klat". Og vi kan afsløre, at det i dette spil er godt at have et "lortenummer". Det er et spil, som skal opleves!

Bestilling
Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden, og se hvor billigt du kan komme til at bo i de flotte ferielejligheder på Årsdale Søpark. Glæd dig til en skøn ferie – og ikke mindst det hyggelige fiskerleje Årsdale. Du er altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage, hvis du har spørgsmål: 56 95 85 66.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.