Praktisk info - Boesvang - Ferielejligheder i Allinge

  • God beliggenhed
  • Allinge-Sandkås
  • Tæt på strand
  • Swimmingpool
  • Havudsigt
kort Allinge

Praktiske informationer om Boesvang Ferielejlighed

Boesvang
Tejnvej 25 Lejl. 12
3770 Allinge

Telefon: 56 95 85 66
Mail: info@teambornholm.dk

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen har du ferielejligheden til din rådighed fra klokken 16:00. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering", hvis du ankommer sent om aftenen.

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade ferielejligheden senest klokken 10:00.

Ankomstdage
I perioden 29. juni - 10. august er Torsdag ankomst-/afrejsedag. I øvrige perioder kan du som udgangspunkt frit vælge ankomstdag på ugen. I nogle perioder kan der af hensyn til de øvrige bookinger på Boesvang dog være begrænsninger på valg af ankomstdag. Du behøver som udgangspunkt heller ikke leje for hele uger i perioden udenfor 6. juli - 17. august. Dét giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Babypakke 
Du kan leje en babypakke bestående af: Højstol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn med kaleche, hvor ryglænet kan lægges helt ned), puslepude og badekar. Vi beder dig venligst reservere babypakken i forbindelse med din bestilling. Babypakken skal du selv afhente og aflevere igen på Storløkke Feriepark, Genvej 2-4, 3770 Allinge.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25 % af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 45 dage til din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Bus til Boesvang Ferielejlighed
Busstoppestedet ligger cirka 400 meter fra ferielejligheden. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk

Dyner og hovedpuder
Der er dyner og hovedpuder i ferielejligheden. Sengelinned og håndklæder er derfor det eneste, som du selv skal medbringe. Alternativt kan du leje en linnedpakke, bestående af lagen, hovedpude- og dynebetræk samt et stort og et lille håndklæde, til DKK 160,- per person. Husk gerne at forudbestille, hvis du ønsker at leje sengelinned/håndklæder.

Grill
Der er en lille grill til din rådighed i ferielejligheden. Men du er også meget velkommen til at medbringe din egen. Husk blot at tage hensyn til naboer. 

Handicapforhold
Boesvang er egnet for gangbesværede. Der er ingen trapper, og der er parkering ved lejligheden. 

Indkøb
SuperBrugsen og Netto i Allinge er nærmeste dagligvarebutikker (cirka 1700 meter).

Hunde
Det er desværre ikke tilladt at medbringe hunde eller andre dyr på Boesvang.

Internet
Der er trådløs internetadgang på Boesvang. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor, at du medbringer eget mobilt bredbånd.

Køkkenudstyr
Boesvang har et veludstyret køkken - herunder køkkenservice. Du behøver derfor ikke at medbringe køkkenservice eller lignende.

Nøgleudlevering
Når vi sender dig din feriebekræftelse, orienterer vi dig også om, hvordan du får nøglen til ferielejligheden. Det fungerer nemt - og det er ikke noget problem, hvis du ankommer sent på aftenen.

Parkeringsplads
Der er en gratis parkeringsplads tilknyttet Boesvang Ferielejlighed.

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre Boesvang inden din ankomst og ved din afrejse - så er du altid sikker på, at ferielejligheden er ordentligt rengjort ved din ankomst, og du er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden din afrejse. Betalingen for rengøringen er inkluderet i lejeprisen. Du skal således ikke betale ekstra for rengøringen. Ved din afrejse beder vi dig således blot sørge for, at inventaret er på sin plads, køkkenservicet er vasket op, samt eventuelt affald er afleveret i områdets miljøstation. Rengøringen på Boesvang foretages med svanemærkede/miljøvenlige rengøringsmidler.

Rygning
Rygning er ikke tilladt indendørs på Boesvang. 

Strøm- og vandforbrug
Strøm- og vandforbrug er gratis inkluderet i din lejepris.

Vaskemaskine
Nej, der er desværre ikke vaskemaskine til din rådighed.

Viskestykker, toiletpapir med mere
Ved din ankomst er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir i din ferielejlighed. Hvis du får brug for yderligere, skal du selv sørge for at medbringe/indkøbe dette.

Bestilling
Bestil din ferie på Boesvang ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.