Ferieparker på Bornholm

Se feriecentre i: Allinge Gudhjem - Hasle - Sandkås

Ferieparker på Bornholm

Mange gæster vælger at holde ferie på Bornholm i en skøn feriepark. Her kan du få mere for pengene – lad eksempelvis børnene nyde de mange sjove børneaktiviteter der afholdes, eller bo i charmerende små hytter, og vær nabo til smuk bornholmsk natur. Receptionen er altid behjælpelig med råd eller vejledning. Alle huse, hytter og lejligheder er velindrettede, og du har mulighed for at bo tæt på Bornholms bedste attraktioner. Bo i gåafstand fra både byliv, strand og naturskønne områder. Det er nemt at opleve Bornholm både på gåben, cykel eller i bil, når du holder resort-ferie i en feriepark på Bornholm.


Har du svært ved at vælge? Du kan altid ringe og få gode råd og vejledning på tlf. 56 95 85 66.

Børnevenlig ferie for hele familien på Bornholm

Hvis du rejser som børnefamilie til Bornholm, så vil børnene helt sikkert elske at bo med adgang til swimmingpool, hoppepude og legeplads. Mange af ferieparkerne på Bornholm, har en kombination af legeområder, pool og sjove aktiviteter. En feriepark byder på mange gode feriedage for hele familien. Du behøves ikke at lade de allermindste familiemedlemmer blive hjemme, når du vil til Bornholm. Tag nemt dit kæledyr med på ferie, og lad hele familien være med til at nyde de skønne oplevelser på Bornholm. I flere af ferieparkerne, er det tilladt at have kæledyr med. Læs mere om ferie med kæledyr på Bornholm her.

Ferieparker for hele familien i Hasle, Gudhjem og Allinge-Sandvig 

Hasle er en skøn by, og byder på mange sjove aktiviteter til hele familien. Du kan læse meget mere om Hasle by lige her. Bo i Hasle Feriepark, og bo lige ved den fantastiske Hasle Lystskov. Her bor du tæt på en dejlig sandstrand, et havnebad, og et væld af sjove børneaktiviteter. Du kan også bo i Hasle Hytteby, i hyggelige feriehytter, som nabo til Hasle Feriepark, og stadig have adgang til legeplads, swimmingpool og alle børneaktiviteterne.

Allinge-Sandvig er en ferieby der aldrig skuffer, og det er da også det oprindelige modersmål for Bornholms turisme. Du kan læse meget mere om byen Allinge-Sandvig lige her. Her kan du eksempelvis bo med pool, skøn havudsigt og tæt på nogle af de bedste seværdigheder på Nordbornholm. Du kan desuden bo tæt på strand, by, klipper og hav.

Gudhjem er et oplagt feriemål, hvis du vil holde en ferie på Bornholm, hvor du har alt det bedste fra Bornholm, samlet ét sted. Gudhjem byder nemlig på kunst-, mad-, og naturoplevelser i særklasse. Gudhjem er især kendt for udsigten fra Bokul, hvor du får en fantastisk udsigt ud over smukke Gudhjem by med sine mange røde tage. Bo tæt på centrum, klipper og hav. Hvis du rejser med børn, så byder ferieparken også på både swimmingpool og legeland, så hele familien kan nyde nogle skønne feriedage med sjove aktiviteter på Bornholm. Læs meget mere om Gudhjem by her.

Besøg Bornholms ferieparker hele året

Tag til Bornholm i påskeferien, og nyd synet af Bornholms natur, når den springer ud og viser sig fra sine flotteste sider. Tag eksempelvis ud til vandfaldet Døndalen, som i foråret er helt dækket af blå anemoner, mens vandfaldet buldrer ned af klipperne. Du kan også tage familien med til Gudhjem, hvor der arrangeres påskeægsjagt og sjove konkurrencer. 

Det er ikke for sjov, at Bornholm bliver kaldt solskinsøen. Bornholm er nemlig det sted i Danmark, som har flest solskinstimer – og det kan mærkes om sommeren. Tager du til Bornholm i sommerferien, så må du ikke snyde dig selv fra at besøge en af Europas bedste strande – Dueodde Strand. Bornholm har naturligvis mange strande, og hvad end du er til store og brede strande, små og charmerende strande eller en stenstrand, så kan du finde lige den strand der passer til dine behov. Du må selvfølgelig heller ikke snyde dig selv for en tur på røgeri, eller en lækker is fra et af Bornholms mange ishuse.

Bornholm er en skøn feriedestination på alle årstider – også om vinteren, hvor du kan opleve vinterøen Bornholm i sit snedækkede landskab. Snup en varm kop kaffe i hånden, og tag turen igennem Almindingen skov. Om vinteren bliver Almindingen tryllet om til et magisk vinter-eventyrland med sine snebeklædte fyrtræstoppe, du er garanteret røde kinder og et smil på læben når du holder vinterferie på Bornholm.

Bestil en pakkerejse med prisgaranti

Det er nemt at rejse til Bornholm. Hvis du ønsker at bestille en pakkerejse til Bornholm, så kan du nemt tilføje færge- eller flyoverfart til din reservation. Du er naturligvis velkommen til at komme med ønsker til, hvornår på dagen du ønsker at rejse både ved ankomst og afrejse. I næsten alle perioder kan du ankomme og afrejse på alle ugens dage – og du kan også vælge en kortere periode på 3-4 dage eller mindre. OBS! Alle ferieparkernes huse er røgfrie.

Uanset om du ønsker at holde ferie på Bornholm i et dejligt feriehus, en hyggelig feriehytte eller bo på et familieværelse, så er du altid garanteret prisgaranti, når du vælger at bo i en feriepark gennem Team Bornholm. Her bestiller du nemlig direkte hos ferieparken, så du undgår alle mellemled, og på den måde undgår du at skulle betale for overraskende tillæg. Du betaler kun den pris som du ser, så du trygt kan pakke kufferten og tage af sted på ferie til Bornholm.

Alle priser er inklusive:

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.