Ferieparker på Bornholm

Se feriecentre i: Allinge Gudhjem - Hasle - Sandkås

Ferieparker på Bornholm

Hvilken feriepark skal du vælge på Bornholm? Mange gæster vælger en ferie i en af Bornholms dejlige ferieparker. Hos Team Bornholm finder du et stort udvalg af ferieparker til enhver smag. Når du vælger en feriepark får du mere for pengene. Ferieparkernes huse, hytter og lejligheder er velindrettede og beliggenheden er god, da du er tæt på Bornholms største attraktioner. Fra ferieparkerne kan du gå til byliv og strand – du behøver derfor ikke hele tiden at bruge bilen. Har du svært ved at vælge feriepark? Så ring og få gode råd og vejledning på tlf. 56 95 85 66.

Feriepark for hele familien

Hvis du har børn med, så vil de elske at bo i en børnevenlig feriepark på Bornholm, hvor der er adgang til eksempelvis pool, hoppepude og legeplads. I mange af ferieparkerne er der også børneklub for de mindste. Her kan børnene prøve kræfter med snobrødsbagning og male på sten, imens du hygger dig på terrassen ved dit feriehus. En feriepark betyder masser af sjov for hele familien. 

Når du bor i en feriepark er serviceniveauet også højere. Du skal blot gå få skridt fra dit feriehus, så er du i receptionen, hvor du kan få råd og vejledning til, hvordan du får den bedste ferie på Bornholm. Skulle uheldet være ude, og der er noget galt med dit feriehus, kan du få hjælp i receptionen med det samme.

Feriepark med kæledyr tilladt

Du kan roligt tage kæledyret med på din ferie, når du vælger en feriepark hos Team Bornholm. I flere af ferieboligerne er det nemlig tilladt at have kæledyr med. Læs mere om ferie med kæledyr på Bornholm her

Bestil en pakkerejse 

Når du bestiller dit ophold på en feriepark hos Team Bornholm, kan du tilføje færge- eller flyoverfart til din reservation. Du er velkommen til at komme med ønsker til, hvornår på dagen du vil afsted. Det gør det nemt og enkelt for dig at bestille din ferie til Bornholm. Bestil dit ophold online, ved at klikke på den feriepark du ønsker at bo på, og indtaste datoerne i bookingboksen. 

Prisgaranti

Alle priser er inklusive:

Der er således ingen skjulte tillæg - og du er sikret prisgaranti. For hos Team Bornholm bestiller du direkte på ferieparken uden fordyrende mellemled.

Valgfri ankomstdag

I næsten alle perioder kan du ankomme og afrejse på alle ugens dage – og du kan også vælge en kortere periode på 3-4 dage eller mindre. 

OBS! Alle ferieparkernes huse er røgfrie.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Corona-Garanti
Du kan tilkøbe en Corona-Garanti, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.