Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Aktiviteter - Gudhjem Søpark

  • Havudsigt
  • Lejligheder for 4-6 personer
  • 2-personers-rabat
  • Rolig beliggenhed
  • Tæt på centrum
  • Tæt på strand
kort Gudhjem

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi besvarer telefonen alle ugens dage.

Børneklub

Prøv ansigtsmaling

Juniorklub
I ugerne 27-32 holder vi én gang om ugen juniorklub for vores små gæster i Gudhjem Søpark. Aktivteterne sker i samarbejde med vores naboferiested, Gudhjem Feriepark.

Tryllesten og snobrød
I ugerne 27-32 holder vi én gange om ugen børneklub for vores små gæster i Gudhjem Feriepark. Prøv eksempelvis snobrødsbagning, ansigts- og fingermaling. Arrangementerne er selvfølgelig gratis for vore gæster.

Cykelture

Østerlars Rundkirke findes i cykelafstand fra Gudhjem

Bornholm har et velfungerende net af cykelstier. 100 meter fra Gudhjem Søpark finder I den første cykelsti. Stierne fører jer ad de små veje, hvor biler er undtagelsen, og flotte naturoplevelser er hovedreglen.

Bølgende kornmarker
Prøv at køre ind i landet på en sommerdag og oplev de bølgende gule kornmarker. Turen går op ad bakke - men det drager I fordel af, når turen går hjemad. Her kan I nærmest sætte cyklen i frigear, mens I langsomt trillende nyder udsigten over havet og Gudhjem by.

Østerlars Rundkirke
På turen ind i landet kan I besøge Bornholms største rundkirke - Østerlars Rundkirke (5,6 km. fra Gudhjem Søpark), som er bygget i 1100-tallet. Skråt overfor rundkirken er tiden lidt længere fremme. Her ligger Bornholms Middelaldercenter, som er en levende by, hvor I kan dufte, mærke og føle livet fra dengang.

Cykelstien er tæt på jeres lejlighed
Cykelstierne ved Gudhjem Søpark kan også føre jer ned eller op langs kysten - på begge ruter har I havet tæt ved jer. Gør et stop ved en af de mange naturpladser. Mærk stilheden. Nyd den flotte udsigt. Det er ferie!

Cykelleje
Såfremt I ikke selv medbringer cykler, kan I selvfølgelig leje dem på Gudhjem Søpark.

Golf

Spil golf med udsigt til Østersøen

4 golfbaner
Det er ikke kun naturen på Bornholm, som er flot og særpræget. Solskinsøen byder også på 4 golfbaner med oplevelser ud over det sædvanlige. Banerne er flot placeret mellem bakker, klipper, skove, åløb og søer, og der er udfordringer for alle handicapniveauer.

Internationalt rost golfbane
Flere internationale golfmagasiner har i høje toner rost Rø Golfbane, som ligger 9 kilometer fra Gudhjem Søpark. Her finder I to af Danmarks mest særprægede og spændende golfbaner. Glæd jer!

Løbe- og cykeltræning

Cykeltur med udsigt

Eldorado for løb og cykling
Bornholm er et eldorado for cykel- og løbeinteresserede. Cykelterrænet ved Gudhjem byder på en masse sjove bakker, og det er også her, at nogle af øens mange cykelløb bliver afholdt.

På et meget lille område finder I løberuter i alt fra kuperet skovterræn til lange flade sandstrækninger. I gennem hele året arrangeres mange motionsløb, hvor Etape Bornholm nok er det mest kendte. Her løbes et marathon fordelt over 5 løbedage, hvor der indlagt ruter i næsten alt tænkeligt terræn - eksempelvis bakke-, skov og sandløb. Løbet tiltrækker deltagere fra hele verden, og deltagerantallet er stigende fra år til år. 

Rundt om Gudhjem Søpark finder I også spændende løberuter:

Den hurtige bytur i Gudhjem (cirka 3 km.)
Fra Gudhjem Søpark løber du i retning mod Gudhjem. Ned gennem Brøddegade (en af Danmarks stejleste gader) til havnen. Følg kysten mod Nørresand (Gudhjems havn nr. 2). Drej til venstre ad Løkkegade og følg gaden indtil Brøddegade. Her går det lidt op ad til Restaurant Brøddan, hvor du drejer til venstre ad Lillevang. Følg vejen mod Melsted og drej til højre mod Gudhjem Søpark. En hyggelig lille tur, hvor der udelukkende løbes på asfalt.

Saleneruten (cirka 6 km)
En afvekslende tur med flot udsigt og naturskønne omgivelser. Fra Gudhjem Søpark løber du i retning mod Helligdomsklipperne og Bornholms Kunstmuseum. Cirka 3 kilometer fremme følger du vejen til højre ned mod vandet. Følg kyststien tilbage til Gudhjem Søpark. En flot tur i kuperet terræn.

Den ultimative (cirka 12 km.)
På turen løbes til Bornholms Kunstmuseum og Helligdomsklipperne langs landevejen. Havet er på den højre side og sammen med den smukke klippekyst, er det en perfekt ramme om en længere løbetur. Ved Bornholms Kunstmuseum drejer du til højre mod kyststien tilbage tilbage til Gudhjem, som af mange betegnes som et af Danmarks flotteste kystpartier. Terrænet er kuperet, men naturoplevelserne store på denne løberute!

Kystsejlads

Højt humør ombord på M/S Thor

Hyggelig sejltur
Fra havnen i Gudhjem kan I sejle med det stolte skib "Thor" ned langs kysten til Helligdomsklipperne. Bornholms natur bliver bestemt ikke ringere af at blive betragtet fra vandet.

Helligdomsklipperne
Ved Helligdomsklipperne har I mulighed for at stige af og besøge Bornholms Kunstmuseum. Her vil I opleve en imponerende samling af bornholmsk kunst og kunsthåndværk.

Tilbage langs kyststien
Efter besøget på Kunstmuseet kan I tage tilbage med Thor til Gudhjem, eller I kan vælge at gå tilbage til Gudhjem langs den flotte kyststi. Turen er på cirka 6 kilometer. Det er svært at sige, om gåturen eller sejlturen er den flotteste - begge vil give jer mange gode ferieminder! 

Museer

Bornholms Kunstmuseum

Spændende museer
Blot 300 meter fra Gudhjem Feriepark finder I Gudhjem Museum. Museet byder på en interessant samling af effekter fra området omkring Gudhjem.

Går I lidt videre ned langs vejen, finder I Melstedgård, som er et levende landbrugsmuseum, hvor tiden er sat i stå anno 1950'erne. Museets virke og dyrehold viser på charmerende vis, hvordan dagligdagen var på landet i 1950'erne. Melstedgård er et sjovt og anderledes museum, som både børn og voksne vil elske.

I skal også glæde jer til Bornholms Madkulturhus, som er nabo til Melstedgård, hvor masser af bornholmske lækkerier venter jer. Er I frisk på en smuk vandretur langs kysten, så gå de cirka 6 kilometer til Bornholms Kunstmuseum.

Bornholms Kunstmuseum
Med sin flotte beliggenhed ved Helligdomsklipperne og en imponerende samling af bornholmsk kunst er Bornholms Kunstmuseum blevet en attraktion, som tiltrækker stadig flere besøgende.

Oluf Høst Museet
Tilbage i Gudhjem er det måske tid til en afslappende stund på en café ved havnen, inden I går videre til Oluf Høst Museet. Siden 1800-tallet har Gudhjem tiltrukket mange kunstnere, hvoraf en af de mest kendte er Oluf Høst. Oluf Høsts hjem er i dag omdannet til museum med en imponerende samling af hans flotte malerier. Husk at nyde den smukke have, som hører til museet. Vi kan næsten love, at I vil have et smil på læben resten af dagen efter denne tur.

Strand

Melsted Strand

Melsted Strand
I kan bade fra klipperne nedenfor Gudhjem Søpark, men prøv også at gå de cirka 900 meter længere af kyststien, hvor I finder den hyggelige Melsted Strand.

Huset under jorden
Husk at nyde selvet fiskerlejet Melsted, som ligger lige ved stranden. Her er mange charmerende og flotte bindingsværkshuse - glæd jer blandt andet til at se "Huset under jorden" - og når I ser dette hus, vil I få fuld forståelse for dette spøjse navn.Et godt tip er også at besøge det hyggelige landbrugsmuseum i Melsted.

Svømmehal

Tid til en dukkert

Gratis adgang til Svømmehal
Selv om Gudhjem Søpark ligger tæt ved Melsted Strand, så kan der jo i foråret og sensommeren være dage, hvor det er sjovere at opholde sig indendørs. Derfor har du som gæst i Gudhjem Søpark gratis adgang til Gudhjem Svømmehal, som ligger blot 800 meter fra Gudhjem Søpark. Så der er mulighed for vandlege hele året!!!

Vandreture

Vandretur

Flot natur
Gudhjem Søpark ligger midt i Østbornholms flotte natur og er derfor også et godt udgangspunkt for gæster, som holder af vandreture i naturen. I receptionen kan I få udleveret nærmere information om vandreture i området, hvoraf vi særligt vil anbefale:

Fiskerlejet Melsted
500 meter syd for Gudhjem Søpark ligger det lille fiskerleje Melsted med sine mange idylliske bindingsværkshuse. På hjemturen kan I vælge at gå langs kyststien - her har I flot udsyn over landskabet og Østersøen.

Gudhjem By
Med sine krogede, stejle og små gader er en vandretur rundt i byen noget helt særligt. Betragt de mange flotte huse - tag jer eventuelt en hvilepause på en cafe ved havnen og nyd den specielle stemning.

Kyststien
Både syd og nord for Gudhjem løber den gamle kystredningssti. Turen er nogle steder lidt bakket, og I skal huske godt fodtøj - men den er alle anstrengelserne værd. Klipperne og havet danner en malerisk idyl, og I vil hurtigt kunne sætte jer ind i, hvorfor området omkring Gudhjem i flere århundreder har været tiltrækkende på kunstmalere.

Bestil din ferie
Bestil din ferie på Gudhjem Søpark i Gudhjem ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden. Du kan også maile eller ringe til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os, vi besvarer tlf. alle ugens dage

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.