Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Klintely

  • Havudsigt
  • Voksenferie
  • Gratis Wi-Fi
  • Cykeludlejning
  • Gratis parkering
  • Tæt på restauranter
  • Tæt på strand
kort Sandkås

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi besvarer telefonen alle ugens dage.

Hammershus

Christiansø

Sandkås Strand

Klintely i Sandkås. Havudsigt. Naturskøn beliggenhed. 
Klintely byder jer velkommen med dejlige lejligheder eller dobbeltværelser. Eller hvad med at nyde de flotte feriehuse?

Smuk havudsigt
Glæd jer til den smukke havudsigt. Slap af i den store parklignende have. Mærk duftene fra de flotte blomster og buske. Natur, ro og udsigt.

Sandkås
Klintely er beligende i Sandkås, som ligger lidt syd for Allinge-Sandvig. Rundt om Klintely ligger det skønne naturområde "Storedalen", som er en sprækkedal formet i den seneste istid.

Vandre- og cykelstier
Vandre- og cykelstierne ligger lige ved Klintely. Lej en cykel på Klintely. Tag ud og oplev Bornholms flotte natur og seværdigheder. Mod nord: Nordeuropas største borgruin, Hammershus, hæver sig over kysten. Inde i landet: De store rundkirker imponerer. Mod syd: De flotte Helligdomsklipper knejser. Mulighederne er mange på Klintely. Måske tager I en tur i bølgerne? Sandkås badebugt ligger kun 400 meter fra Klintely.

Morgenmad
Hvis I ønsker det, kan I tilkøbe morgenmad til en pris på kr. 70 pr. person pr. dag (gælder i perioden 25. maj - 4. september).

Røgfrie ferieboliger
Ferieboligerne på Klintely er røgfrie.

Lejlighed for 2 personer

Lejlighed for 2 personer

Lejlighed for 2 personer - seng

Lejlighed for 2 personer - terrasse

Lejlighed på 27m2. Éntre, kombineret sove- og opholdsværelse med satellit-tv, køkkenniche med 2 kogeplader, køleskab, lille frostbox, microovn, el-kogekedel og kaffemaskine. Badeværelse med dusch og wc. Egen terrasse med havemøbler og havudsigt. Alle lejligheder i denne lejlighedstype er moderniseret i 2016.

Vis pris og ledige perioder

Klintely: Lejlighed 2 personer med havudsigt
Hvornår vil du afsted?

Lejlighed for 2-4 personer

Lejlighed for 2-4 personer - stue

Lejlighed for 2-4 personer - køkken

Lejlighed for 2-4 personer - terrasse

Lejlighed på 45m2. Éntre, soveværelse med to senge, stue med to sovepladser og satellit-tv, køkken med el-komfur, lille frostbox, køleskab, ovn, el-kogekedel og kaffemaskine. Badeværelse med dusch og wc. Egen terrasse med havemøbler og havudsigt.

Vis pris og ledige perioder

Klintely: Lejlighed 2-4 personer med havudsigt
Hvornår vil du afsted?

Dobbeltværelse med havudsigt

Dobbeltværelse med havudsigt

Dobbeltværelse med havudsigt - seng

Dobbeltværelse med havudsigt - terrasse

Samme indretning som Type 1- Lejlighederne for 2 personer, men med morgenmad og sengelinned inkluderet i prisen: Dobbeltværelse på 27m2. Éntre, kombineret sove- og opholdsværelse med satellit-tv, køkkenniche med 2 kogeplader, køleskab, lille frostbox, microovn, el-kogekedel og kaffemaskine. Badeværelse med dusch og wc. Egen terrasse med havemøbler og havudsigt. Alle værelser i denne type er moderniseret i 2016.

Vis pris og ledige perioder

Klintely: Dobbeltværelse med havudsigt
Hvornår vil du afsted?

Dobbeltværelse budget

Dobbeltværelse budget

Dobbeltværelse budget

Dobbeltværelse budget

Dobbeltværelse med varmt/koldt vand på værelset. Satelit-tv. Badeværelse med dusch og wc på gangen. Havudsigt fra alle værelser. Enkel indretning.
Sengelinned og morgenmad er inkluderet i lejeprisen.

Vis pris og ledige perioder

Klintely: Dobbeltværelse budget
Hvornår vil du afsted?

Feriehuse for 6-8 personer

Feriehuse for 6-8 personer

Feriehuse for 6-8 personer - soveværelse

Feriehuse for 6-8 personer - badeværelse

Feriehus på 78 m2 med havkig. Stort kombineret køkken og stue med havkig, stue med hems (2 sovepladser) tv og brændeovn. 2 soveværelser hver med 1 dobbeltseng samt 1 soveværelse med 2 enkeltsenge. Badeværelse med bruseniche, toilet, gulvvarme, tørretumbler og vaskemaskine. Opvaskemaskine og pusleplads. Internetadgang. To terrasser med grill på én af terrasserne. 

Vis pris og ledige perioder

Klintely: Feriehus 6-8 personer
Hvornår vil du afsted?

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Nordbornholms Røgeri i Allinge

Gudhjem set fra Bokul

Allinge Jazzfestival

Historisk rejsemål

Klintely ligger i Sandkås lidt uden for Allinge på Nordbornholm. Området Allinge/Sandkås var første mål, da Bornholms turisme begyndte i starten af 1900-tallet. Den særprægede og flotte kombination af sandstrand og knejsende klipper var formentlig årsagen til, at såvel det danske som det tyske borgerskab havde Allinge/Sandkås som deres favoritferiemål allerede for hundrede år siden.

Hvide sandstrand og knejsende klipper
Området omkring Sandkås indbyder til vandreture - eksempelvis i naturområdet "Storedalen", som er formet under den seneste istid. Langs kysten løber den gamle kystredningssti, hvor der er mulighed for at opleve den flotte sammensætning af hvidt sandstrand og knejsende klipper på nærmeste hold.  Kystredningsstien fortsætter ind til Allinge, hvor I bliver mødt af Allinges gamle bydel med de charmerende bindingsværkshuse. Duften af røget sild vil langsomt komme jer i møde, idet to af øens bedste røgerier ligger på havnen i Allinge.

Liv på havnen
Rundt om på havneområdet vil I opleve summende havneliv med kræmmer-markeder, en årlig Jazz-festival og små cafeer. Kyststien fortsætter videre ud af Allinge og op til den gamle slotsruin Hammershus - Nordeuropas største. Neden for Hammerhus ligger Hammerhavnen, hvor små både tager jer på tur ned langs kysten. Set fra vandsiden bliver klippekysten endnu mere dramatisk, og når I passerer Hammershus, vil I levende kunne forestille jer, at borgen var en uindtagelig fæstning i middelalderens urolige Danmark. Oplevelserne bliver krydret af fortællinger fra jeres bådfører - og det gør dem bestemt ikke mindre spændende.

Tæt på Gudhjem
Syd for Sandkås ligger Gudhjem, hvor der i sæsonen er daglige bådforbindelser til Ertholmene med de to små beboede øer Christiansø og Frederiksø øst for Bornholm. I 1700-tallet blev øerne omdannet til Danmarks fremskudte flådebastionen i Østersøen. Flådebasen var en torn i øjet på englænderne, som flere gange indledte voldsomme bombardementer af øen. Men Ertholmene holdt stand og fastholdt sin tilknytning til Danmark. Kanonerne står der stadig, og med sin spændende historie samt særprægede natur emmer øerne af stemning fra dengang. Her venter en helt speciel oplevelse

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Vejbeskrivelse

Vejbeskrivelse fra færgen i Rønne til Hotel Klintely

Kystvejen (den flotteste vej)
* Når I kommer udfra færgelejet, skal I følge skiltene mod Hasle og Allinge.
* Under hele turen vil I på jeres venstre side have en flot udsigt udover havet.
* På næsten hele turen skal I blot køre lige ud, og de få steder, hvor I skal
   dreje, er der gode skiltehenvisninger.
* Når I kommer ved Circle K benzintanken i Allinge, drejer I mod højre ad
   Tejnvej (skiltene peger i retning af Gudhjem).
* Fortsæt lige ud ad Tejnvej (1,3 km.)
* Drej til højre ad Klinteløkken. 150 meter længere fremme ligger Hotel Klintely.
* God ferie!
* Samlet distance: 28,0 kilometer

Landevejen (den korteste vej)
* Når I kommer udfra færgelejet, skal I følge skiltene mod Hasle og Allinge.
* Drej ad ved Nordre Kystvej (1,4 km.)
* Ved rundkørslen tager I den 3. vej i rundkørslen ad Haslevej (3,2 km.)
* Fortsæt lige ud ad Åbyvej (3,7 km.)
* Fortsæt lige ud ad Svalhøjvej (1,3 km.)
* Drej til højre ad Simblegårdsvej (1,2 km.)
* Drej til venstre ad Rosendalevej (4,8 km.)
* Drej til højre ad Knarregårdsvej (0,4 km.)
* Drej til venstre ad Rønnevej (5,8 km.)
* Drej til højre ad Genvej (0,1 km.)
* Drej til højre ad Tejnvej (1,3 km.)
* Drej til højre ad Klinteløkken. 150 meter længere fremme ligger Hotel Klintely.
* God ferie!
* Samlet distance: 22,3 kilometer

Adressen til Klintely er: Klinteløkken 7-9, Sandkaas, 3770 Allinge

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Hotel Klintely

Adresse
Klintely
Klinteløkken 7-9
Sandkås
3770 Allinge
Telefon-reception: +45 5648 1034
Telefon-booking: +45 5695 8566

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi jer venligst forlade værelset/lejligheden kl. 10:00.

Allergivenlige lejligheder og huse
Alle ferieboliger på Klintely er røgfrie.

Såfremt du er allergisk overfor husdyr, kan du på Klintely vælge en lejlighed/et feriehus, som er husdyrfri. Meddel os blot dette i forbindelse med din bestilling, så sørger vi for at reservere en allergivenlig lejlighed/feriehus til dig.

Eventuelle allergier overfor dun er heller ikke noget problem, da vores dyner og hovedpuder ikke indeholder dun.

Ankomstdage
I kan ankomme og afrejse på alle ugens dage - der er altså ingen faste ankomstdage, og I behøver som udgangsunkt ikke at leje for hele uger. Det giver jer mulighed for at sammensætte ferien helt efter jeres valg, ligesom I kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen har I ferieboligen til jeres rådighed fra kl. 15:00. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering", hvis I ankommer sent om aftenen.

Betalingsbetingelser
Vi beder jer venligst indbetale et depositum på 25% af rejsens pris senest 14 dage efter, at I har modtaget vores bekræftelse. Restbeløbet skal være os i hænde senest 4 uger før jeres ankomst. Såfremt I bestiller sent, således at der er under 4 uger til jeres ankomst, aftaler vi betalingsdatoen med jer.

Bus på Bornholm
Hvis I ønsker at køre med bus til Klintely, kan I anvende busrute 2. Busrute 2 starter umiddelbart ved færgen i Rønne og har stoppested 100 meter fra Klintely. Husk at sige til buschaufføren ved påstigningen, at I skal af ved Klintely i Sandkaas.

Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder I her: www.bat.dk.

Cykeludlejning
I kan leje cykler i receptionen - husk blot at bestille dem senest dagen inden.

Priserne pr. cykel er:
· 1 dag: 80 DKK
· 2 dage: 155 DKK
· 3 dage: 200 DKK
· ekstra dag: 40 DKK
· Hjelm 25 DKK pr. person

Dyner/Sengelinned
Værelser:
Dyner, hovedpuder, sengelinned og håndklæder er inkluderet i lejeprisen. Dette behøver I således ikke selv medbringe.

Lejligheder/Feriehuse:
Der er dyner og hovedpuder i ferieboligen. Sengelinned og håndklæder er derfor det eneste, som I selv skal medbringe. Alternativt kan I leje det i receptionen for 85 DKK for sengetøj og 25 DKK for håndklæder.

Handicapforhold
Lejlighederne for 2-4 personer er handicapvenlige - eksempelvis har dørene tilstrækkelig dørbredde til kørestole, og der er ingen trin i lejligheden. Badeværelset har tilstrækkelig plads til, at der kan vendes med en almindelig kørestol. I skal dog være opmærksomme på, at udenomsarealerne ved Klintely ikke alle er asfalterede - der er således en del grusstier. Meddel os venligst, hvis I medbringer kørestol - så vil vi gøre vores yderste for at finde den bedst mulige lejlighed til jer.

Hunde og Katte
Hunde og katte er meget velkomne i vores lejligheder, feriehuse og værelser.

På grund af den ekstra rengøring, som vi er nødt til at foretage, koster det jer 250 DKK at tage jeres hund eller kat med. Hvis I medbringer 3 eller flere hunde, er prisen 500 DKK. Prisen gælder for hele opholdet.

Når I rejser med hund eller kat til/fra Bornholm gennem Sverige, skal I blot overholde følgende regler:

1: Jeres hund/kat skal være ID-mærket med microchip eller en klart læselig tatovering.

2: Jeres hund/kat skal have et "selskabsdyrs-pas", som I kan rekvirere hos jeres dyrlæge

3. Jeres hund/kat skal være rabiesvaccineret. Vaccinationen skal være foretaget senest 3 uger inden afrejse.

4. I skal anmelde jeres rejse i Sverige til de svenske toldmyndigheder. Det gør I nemt på hjemmesiden: http://essext.tullverket.se/animal/#/start?lang=EN. Siden er på dansk og meget let at udfylde. Start med at vælge "Ny anmeldelse". På hjemmesiden skal I oplyse, hvor I rejser ind/ud i Sverige fra. I dette felt skal I oplyse "Lernacken", som er det sted i Sverige, hvor Øresundsbroen starter.

I er ALTID meget velkommen til at ringe til os, hvis I har yderligere spørgsmål: +45 56 95 85 66.

Indkøb
Hotel Klintely ligger midt mellem byerne Tejn og Allinge, hvor der begge steder er gode indkøbsmuligheder. Brugsen i Tejn ligger 2,3 kilometer fra Hotel Klintely, og på havnen i Allinge (2,5 kilometer fra Hotel Klintely) finder I Superbrugsen og Netto.

Køkkenudstyr
Ferielejlighederne samt feriehusene har et veludstyret køkken. I behøver derfor ikke at medbringe køkkenservice eller lignende.

Morgenmad
Der er morgenmad fra kl. 08:00 til kl. 09:30.

Hvis I har booket et enkelt- eller dobbeltværelse, er morgenmaden inkluderet i lejeprisen. Har I booket en lejlighed, kan I tilkøbe morgenmad for 70 DKK pr. person pr. dag.

Nøgleudlevering
Nøgleudleveringen sker i receptionen på Hotel Klintely. Hvis I ankommer udenfor receptionens åbningstid, vil der på indgangsdøren til receptionen hænge en kuvert med jeres navn påført. I denne kuvert ligger jeres nøgle samt information om, hvilken lejlighed/hvilket værelse I skal bo i.

Parkering
Der er gratis parkering på Hotel Klintely. Ferieboligerne ligger 5-100 meter fra parkeringspladsen.

Pensionistrabat
Som pensionister har I mulighed for at opleve Bornholm til nogle helt særlige priser. Når I bestiller ophold inklusive færgetransport med bil, skal I blot markere i bookingfeltet, at I ønsker en "Pensionistbil-billet", så får I en færgebillet til en særligt rabatteret pris. Der er følgende regler for, at kunne opnå pensionistrabatten:
* Mindst én af rejsedeltagerne skal være pensionist eller førtidspensionist
* I må maksimalt være to personer i bilen (der må dog også gerne være op til tre børn under 11 år med i bilen).
* Pensionistrabatten kan ikke opnås på tilbudsrejser, hvor der i forvejen er givet rabat på færgebilletten (tilbudsrejser er de rejser, som står på forsiden af vores hjemmeside).

Bemærk venligst, at færgeselskabet kan have begrænsninger på antallet af pensionistbilletter på udvalgte afgange.

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre jeres værelse/lejlighed ved ankomst/afrejse - så er I altid sikre på, at værelset/lejligheden er ordentligt rengjort ved jeres ankomst, og I er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden jeres afrejse. Når I bestiller via os, er rengøring altid inkluderet i jeres lejepris. I skal derfor ikke betale ekstra for rengøringen.

Ved jeres afrejse beder vi jer således blot sørge for, at eventuelt affald er lagt i skraldeposen, samt at køkkenservicet er rengjort.

Hvis I har booket et værelse, sørger vi endvidere for, at der dagligt bliver foretaget en lettere rengøring af værelset.

På Klintely tænker også rengøringspersonalet i miljøvenlige baner. Alle rengøringsmidler er således svanemærkede/miljørigtige.

Strygejern
I kan låne strygejern og strygebræt i receptionen - og det er selvfølgelig gratis for jer.

Telefonnumre
Alle spørgsmål vedrørende booking: +45 5695 8566.

Direkte til Hotel Klintely: +45 5648 1034.

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

 

Klintely - Prisliste i DKK

Vores prisliste er opdelt i to dele:
* En prisliste, når I selv klarer transporten til Bornholm
* En prisliste, hvor Ystad-Rønne færgen er inkluderet (bil inkl. op til 5 personer)

Hvis I vælger en pris, hvor færgen er inkluderet, sørger vi for at booke billetterne for jer - og det er selvfølgelig altid til en billigere pris, end hvis I selv bestiller. Vi giver jer prisgaranti for, at I ikke kan købe opholdet til en billigere pris end hos os.

Alle vores priser er inklusive rengøring ved ankomst/afrejse, strøm- og varmeforbrug. En gratis afbestillingsforsikring er ligeledes inkluderet.

I kan afrejse og ankomme på alle ugens dage, og I behøver ikke at leje hele uger. I er også meget velkomne på mini-ferier på eksempelvis 3-4 dage. Hvis I er i tvivl om, hvad prisen for jeres ophold bliver, kan I prøve at indtaste ankomst- og afrejsedagen i beregningsfunktionen øverst på siden, så fremkommer prisen.

Pris pr. værelse/lejlighed/feriehus i DKK for ophold UDEN transport til Bornholm

Klintely

Lejlighed 2 personer med havudsigt
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
03-09-2017 31-10-2017 1.8114613.1952.768
01-03-2018 13-05-2018 1.8164613.2002.768
14-05-2018 10-06-2018 1.8394693.2472.815
11-06-2018 12-06-2018 1.8394693.2472.815
13-06-2018 16-06-2018 5.2011.5909.9699.538
17-06-2018 17-06-2018 1.8514733.2712.839
18-06-2018 23-06-2018 1.8514733.2712.839
24-06-2018 01-07-2018 2.1515733.8703.438
02-07-2018 07-07-2018 2.4506734.4684.036
08-07-2018 14-07-2018 3.0118605.5915.159
15-07-2018 28-07-2018 3.0598765.6865.254
29-07-2018 04-08-2018 2.5397034.6474.215
05-08-2018 12-08-2018 2.3466384.2613.829
13-08-2018 01-09-2018 2.2466054.0613.630
02-09-2018 05-09-2018 1.8164613.2002.768
06-09-2018 08-09-2018 2.5617104.6904.259
09-09-2018 31-10-2018 1.8164613.2002.768

Lejlighed 2-4 personer med havudsigt
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
03-09-2017 31-10-2017 2.0125293.5983.172
01-03-2018 13-05-2018 2.0315333.6313.199
14-05-2018 10-06-2018 2.0595423.6863.254
11-06-2018 12-06-2018 2.0595423.6863.254
13-06-2018 16-06-2018 6.4722.01412.51312.082
17-06-2018 17-06-2018 2.1165613.8003.369
18-06-2018 23-06-2018 2.1165613.8003.369
24-06-2018 01-07-2018 2.7887865.1454.713
02-07-2018 07-07-2018 3.0808835.7295.298
08-07-2018 14-07-2018 3.8951.1557.3596.927
15-07-2018 28-07-2018 4.2341.2688.0377.606
29-07-2018 04-08-2018 3.8651.1457.2996.867
05-08-2018 12-08-2018 2.9018235.3704.938
13-08-2018 01-09-2018 2.6377354.8434.412
02-09-2018 05-09-2018 2.0735473.7143.282
06-09-2018 08-09-2018 3.3619766.2905.858
09-09-2018 13-10-2018 2.0735473.7143.282
14-10-2018 20-10-2018 2.0455383.6593.227
21-10-2018 31-10-2018 2.0185293.6043.172

Dobbeltværelse med havudsigt
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
01-06-2018 10-06-2018 2.5588535.9705.970
11-06-2018 12-06-2018 2.5588535.9705.970
13-06-2018 16-06-2018 5.9161.97213.80413.804
17-06-2018 17-06-2018 2.5588535.9705.970
18-06-2018 23-06-2018 2.5588535.9705.970
24-06-2018 01-07-2018 2.6528846.1886.188
02-07-2018 28-07-2018 3.3381.1137.7907.790
29-07-2018 04-08-2018 3.1071.0367.2497.249
05-08-2018 12-08-2018 2.6528846.1886.188
13-08-2018 01-09-2018 2.6528846.1886.188
02-09-2018 05-09-2018 2.5908636.0426.042
06-09-2018 08-09-2018 3.1731.0587.4047.404
09-09-2018 16-09-2018 2.5908636.0426.042

Dobbeltværelse budget
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
01-06-2018 10-06-2018 1.5605203.6403.640
11-06-2018 12-06-2018 1.5605203.6403.640
13-06-2018 16-06-2018 2.8629546.6786.678
17-06-2018 17-06-2018 1.5605203.6403.640
18-06-2018 01-07-2017 1.5605203.6403.640
02-07-2018 28-07-2018 1.8106034.2224.222
29-07-2018 12-08-2018 1.5605203.6403.640
13-08-2018 05-09-2018 1.5605203.6403.640
06-09-2018 08-09-2018 1.9256424.4924.492
09-09-2018 16-09-2018 1.5605203.6403.640

Feriehus 6-8 personer
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
03-09-2017 14-10-2017 2.6716744.6914.041
15-10-2017 21-10-2017 3.0978165.5444.894
22-10-2017 31-10-2017 2.6716744.6914.041
01-03-2018 24-03-2018 2.6766744.6974.041
25-03-2018 02-04-2018 2.9577675.2584.603
03-04-2018 09-05-2018 2.6766744.6974.041
10-05-2018 13-05-2018 3.3268905.9985.342
14-05-2018 09-06-2018 2.6766744.6974.041
10-06-2018 10-06-2018 8.2212.52215.78715.132
11-06-2018 16-06-2018 8.2212.52215.78715.132
17-06-2018 17-06-2018 2.7867104.9174.262
18-06-2018 23-06-2018 2.7867104.9174.262
24-06-2018 01-07-2018 3.9411.0957.2266.571
02-07-2018 07-07-2018 5.4951.61310.3349.679
08-07-2018 14-07-2018 6.9462.09713.23712.582
15-07-2018 28-07-2018 7.6702.33814.68514.030
29-07-2018 04-08-2018 6.4641.93612.27311.618
05-08-2018 12-08-2018 4.2851.2107.9147.259
13-08-2018 01-09-2018 3.7291.0256.8046.148
02-09-2018 05-09-2018 2.7486984.8414.186
06-09-2018 08-09-2018 6.0401.79511.42410.769
09-09-2018 13-10-2018 2.7486984.8414.186
14-10-2018 20-10-2018 3.2368605.8185.163
21-10-2018 31-10-2018 2.6766744.6974.041

Lejlighed 2 personer uden havudsigt
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
03-09-2017 31-10-2017 1.7594443.0912.664
01-03-2018 13-05-2018 1.7644443.0962.664
14-05-2018 10-06-2018 1.7874523.1432.711
11-06-2018 12-06-2018 1.7874523.1432.711
13-06-2018 16-06-2018 5.2011.5909.9699.538
17-06-2018 17-06-2018 1.7994563.1672.735
18-06-2018 23-06-2018 1.7994563.1672.735
24-06-2018 01-07-2018 2.0945543.7553.324
02-07-2018 07-07-2018 2.3956554.3593.927
08-07-2018 14-07-2018 2.9588425.4855.053
15-07-2018 28-07-2018 3.0058585.5785.146
29-07-2018 04-08-2018 2.4866854.5404.108
05-08-2018 12-08-2018 2.2926204.1533.721
13-08-2018 01-09-2018 2.1925873.9533.521
02-09-2018 05-09-2018 1.7644443.0962.664
06-09-2018 08-09-2018 2.5096924.5864.155
09-09-2018 31-10-2018 1.7644443.0962.664

Pris pr. værelse/lejlighed/feriehus i DKK INKLUSIVE færge Ystad-Rønne tur/retur

Klintely

Lejlighed 2 personer med havudsigt
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
03-09-2017 31-10-2017 2.4784613.8632.768
01-03-2018 13-05-2018 2.4934613.8772.768
14-05-2018 10-06-2018 2.5164693.9242.815
11-06-2018 12-06-2018 3.7514695.1582.815
13-06-2018 16-06-2018 7.1121.59011.8819.538
17-06-2018 17-06-2018 3.7634735.1822.839
18-06-2018 23-06-2018 2.9834734.4022.839
24-06-2018 01-07-2018 3.2825735.0013.438
02-07-2018 07-07-2018 4.3616736.3794.036
08-07-2018 14-07-2018 4.9238607.5035.159
15-07-2018 28-07-2018 4.9708767.5975.254
29-07-2018 04-08-2018 4.4517036.5584.215
05-08-2018 12-08-2018 4.2586386.1723.829
13-08-2018 01-09-2018 2.9946054.8093.630
02-09-2018 05-09-2018 2.5644613.9482.768
06-09-2018 08-09-2018 3.3097105.4384.259
09-09-2018 31-10-2018 2.5644613.9482.768

Lejlighed 2-4 personer med havudsigt
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
03-09-2017 31-10-2017 2.6805294.2663.172
01-03-2018 13-05-2018 2.7085334.3083.199
14-05-2018 10-06-2018 2.7365424.3633.254
11-06-2018 12-06-2018 3.9705425.5973.254
13-06-2018 16-06-2018 8.3842.01414.42512.082
17-06-2018 17-06-2018 4.0275615.7123.369
18-06-2018 23-06-2018 3.2475614.9323.369
24-06-2018 01-07-2018 3.9207866.2764.713
02-07-2018 07-07-2018 4.9928837.6415.298
08-07-2018 14-07-2018 5.8071.1559.2716.927
15-07-2018 28-07-2018 6.1461.2689.9497.606
29-07-2018 04-08-2018 5.7771.1459.2106.867
05-08-2018 12-08-2018 4.8128237.2814.938
13-08-2018 01-09-2018 3.3857355.5914.412
02-09-2018 05-09-2018 2.8205474.4623.282
06-09-2018 08-09-2018 4.1099767.0385.858
09-09-2018 13-10-2018 2.8205474.4623.282
14-10-2018 20-10-2018 2.7935384.4063.227
21-10-2018 31-10-2018 2.7655294.3513.172

Dobbeltværelse med havudsigt
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
01-06-2018 10-06-2018 3.2358536.6475.970
11-06-2018 12-06-2018 4.4708537.8815.970
13-06-2018 16-06-2018 7.8271.97215.71513.804
17-06-2018 17-06-2018 4.4708537.8815.970
18-06-2018 23-06-2018 3.6908537.1015.970
24-06-2018 01-07-2018 3.7848847.3206.188
02-07-2018 28-07-2018 5.2501.1139.7017.790
29-07-2018 04-08-2018 5.0181.0369.1607.249
05-08-2018 12-08-2018 4.5648848.1006.188
13-08-2018 01-09-2018 3.4008846.9366.188
02-09-2018 05-09-2018 3.3378636.7906.042
06-09-2018 08-09-2018 3.9211.0588.1527.404
09-09-2018 16-09-2018 3.3378636.7906.042

Dobbeltværelse budget
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
01-06-2018 10-06-2018 2.2375204.3173.640
11-06-2018 12-06-2018 3.4725205.5523.640
13-06-2018 16-06-2018 4.7739548.5896.678
17-06-2018 17-06-2018 3.4725205.5523.640
18-06-2018 01-07-2017 2.6925204.7723.640
02-07-2018 28-07-2018 3.7216036.1344.222
29-07-2018 12-08-2018 3.4725205.5523.640
13-08-2018 05-09-2018 2.3085204.3883.640
06-09-2018 08-09-2018 2.6736425.2404.492
09-09-2018 16-09-2018 2.3085204.3883.640

Feriehus 6-8 personer
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
03-09-2017 14-10-2017 3.3386745.3594.041
15-10-2017 21-10-2017 3.7658166.2124.894
22-10-2017 31-10-2017 3.3386745.3594.041
01-03-2018 24-03-2018 3.3536745.3744.041
25-03-2018 02-04-2018 3.6347675.9354.603
03-04-2018 09-05-2018 3.3536745.3744.041
10-05-2018 13-05-2018 4.0038906.6755.342
14-05-2018 09-06-2018 3.3536745.3744.041
10-06-2018 10-06-2018 8.8982.52216.46415.132
11-06-2018 16-06-2018 10.1332.52217.69915.132
17-06-2018 17-06-2018 4.6987106.8294.262
18-06-2018 23-06-2018 3.9187106.0494.262
24-06-2018 01-07-2018 5.0721.0958.3576.571
02-07-2018 07-07-2018 7.4061.61312.2469.679
08-07-2018 14-07-2018 8.8582.09715.14912.582
15-07-2018 28-07-2018 9.5822.33816.59614.030
29-07-2018 04-08-2018 8.3761.93614.18511.618
05-08-2018 12-08-2018 6.1961.2109.8267.259
13-08-2018 01-09-2018 4.4771.0257.5516.148
02-09-2018 05-09-2018 3.4966985.5894.186
06-09-2018 08-09-2018 6.7881.79512.17210.769
09-09-2018 13-10-2018 3.4966985.5894.186
14-10-2018 20-10-2018 3.9848606.5665.163
21-10-2018 31-10-2018 3.4246745.4444.041

Lejlighed 2 personer uden havudsigt
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
03-09-2017 31-10-2017 2.4264443.7592.664
01-03-2018 13-05-2018 2.4414443.7732.664
14-05-2018 10-06-2018 2.4644523.8202.711
11-06-2018 12-06-2018 3.6994525.0542.711
13-06-2018 16-06-2018 7.1121.59011.8819.538
17-06-2018 17-06-2018 3.7114565.0782.735
18-06-2018 23-06-2018 2.9314564.2982.735
24-06-2018 01-07-2018 3.2255544.8873.324
02-07-2018 07-07-2018 4.3076556.2703.927
08-07-2018 14-07-2018 4.8708427.3965.053
15-07-2018 28-07-2018 4.9168587.4895.146
29-07-2018 04-08-2018 4.3976856.4514.108
05-08-2018 12-08-2018 4.2046206.0643.721
13-08-2018 01-09-2018 2.9405874.7013.521
02-09-2018 05-09-2018 2.5124443.8442.664
06-09-2018 08-09-2018 3.2576925.3344.155
09-09-2018 31-10-2018 2.5124443.8442.664

Færgetillæg på fredage-lørdage-søndage i perioden 3/1-11/6 samt 14/8-2017-2/1-2018
* For ankomst eller afrejse på fredage, lørdage og søndage har færgen et weekend tillæg på DKK 290. pr. overfart.

Færgetillæg på fredage-lørdage-søndage i perioden 12/6-18/6 
* For ankomst eller afrejse på fredage, lørdage og søndage har færgen et weekend tillæg på DKK 388. pr. overfart.

Færgetillæg på fredage-lørdage-søndage i perioden 19/6-13/8
* For ankomst eller afrejse på fredage, lørdage og søndage har færgen et weekend tillæg på DKK 289 pr. overfart.

Færgetillæg for høje/lange biler
* Hvis jeres bil er over 1,95 meter i højden - eller over 6,00 meter i længden - er der et færgetillæg. Kontakt os venligst herom på +45 5695 8566.

Rabat ved længere ophold
* Hvis I ankommer i perioden før 10. juni eller efter 5. august, tilbyder vi 14 dages ophold for 11 dages pris eller 3 ugers ophold for 2 ugers pris.
BEMÆRK: På Klintely gælder denne rabat kun ved lejligheder for 2 personer m/havudsigt samt 6-8 personers feriehuse.

Folkemøde - Specielle Priser & Bestillingsregler
I forbindelse med Folkemødet er der specielle priser og bestillingsregler. Kontakt os for nærmere information.

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Cykelture

Bornholm har et velfungerende net af cykelstier. 50 meter fra Klintely finder I den første cykelsti. Stierne fører jer ad de små veje, hvor biler er undtagelsen, og flotte naturoplevelser er hovedreglen.

Prøv at køre ind i landet på en sommerdag og oplev de bølgende gule kornmarker. Turen går op ad bakke - men det drager I fordel af, når turen går hjemad. Her kan I nærmest sætte cyklen i frigear, mens I langsomt trillende nyder udsigten over havet.

Cykelstierne ved Klintely kan også føre jer ned eller op langs kysten - på begge ruter har I havet tæt ved jer. Gør et stop ved en af de mange naturpladser - eksempelvis ved slotsruinen Hammershus, som er Nordeuropas største borg. Mærk stilheden. Nyd den flotte udsigt. Det er ferie!

Såfremt I ikke selv medbringer cykler, kan I selvfølgelig leje dem på Klintely.

Golf

Spil golf med udsigt til Østersøen

Det er ikke kun naturen på Bornholm, som er flot og særpræget. Solskinsøen byder også på 4 golfbaner med oplevelser ud over det sædvanlige. Banerne er flot placeret mellem bakker, klipper, skove, åløb og søer og der er udfordringer for alle handicapniveauer.

Blandt andet har flere internationale golfmagasiner i høje toner rost de to golfbaner i Rø, som ligger 8 kilometer fra Klintely.

Gratis guideture

Guiden Søren Sillehoved er populær blandt gæsterne

Gratis guideture
Der knytter sig mange spændende historier til fortiden og naturen på Bornholm. For at give vores gæster det bedst mulige udbytte tager vi jer med på en guidet tur til de "hemmelige steder" på Bornholm. Turene bliver guidet af Søren Sillehoved Tro det eller ej...det er hans rigtige navn! Søren Sillehoved er blevet kåret som en af Danmarks bedste guider, og han er en mester i levere interessante fortællinger for både børn og voksne.

Der er guideture næsten hver dag i perioden marts-oktober. Som gæster hos os kan I komme gratis med på en af disse ture - husk blot at hente billetter i receptionen. Da deltagerantallet er begrænset, gælder tilbuddet desværre ikke grupperejser med over 10 personer. Er I over 10 personer henviser vi i stedet til Bornholms Guide- og Gruppeservice. Turene foregår over hele Bornholm. I er meget velkomne til at spørge i receptionen, hvordan I nemmest kommer hen til turenes startsteder.

Lystfiskeri

Lystfiskeri
Med sin meget varierende kyststrækning er Bornholm et eldorado for lystfiskere året rundt. Fra kysten på Nordbornholm er der fine chancer for at dyste med en havørred, og hvis ønskerne går mod fiskeri fra båd, er der gode muligheder for såvel trolling efter laks samt torskepilkning.

I receptionen på Klintely kan I få udleveret tip og gode idéer om de lokale fiskesteder.

Vandreture

Vandretur med venner og familie

Storedalen & Kyststien
Naturområdet "Storedalen", som ligger umiddelbart ved Hotel Klintely, er en gammel sprækkedal, som er formet under den seneste istid. Foruden sprækkedalen byder området på en meget frodig og flot natur.

300 meter fra Klintely løber den gamle kystredningssti. Hvis I følger stien sydpå, vil I opleve en meget flot del af Bornholm. Her går strand, klipper og natur op i en højere enhed. På en lun sommerdag, hvor naturen og dyrelivet er aktivt, er turen en speciel oplevelse, men på en vindfyldt aftentur om foråret eller efteråret er turen næsten endnu flottere. Bølgerne skummer vildt om klipperne, og mens vinden suser, lever man sig hurtigt tilbage til dengang, da kystredningsstien havde sin oprindelige funktion. Mange dramatiske forlis og skæbner er sket på denne kyststrækning. Og ikke altid var lokalbefolkningen lige behjælpelig - vraggodset kunne i gamle dage være en væsentlig indtægtskilde, og så kunne lokalbefolkningen jo "komme til" at lave falske signaler, hvorved skibene gik på grund.

Hammeren
Fem kilometer fra Klintely ligger Hammerknuden. Her møder I en enestående natur og nogle fantastiske udsigtsmuligheder over havet og resten af Nordbornholm. Udover naturoplevelserne skal I også huske at opleve:

Hammershus: Nordeuropas største borgruin. Med sin beliggenhed højt oppe på Hammerknuden og med de stejle klipper ned til havet, kræver det ikke megen fantasi at forestille sig, hvilken magt beboerne på Hammershus havde i Middelalderen. Hammershus var da også i mange århundreder magtens centrum på Bornholm. Et besøg på Hammershus er en spændende oplevelse for både børn og voksne.

Hammersøen: I starten af 1900-tallet var stenbrydning en vigtig industri på Bornholm, og der blev eksporteret store mængder af de flotte bornholmske granitsten. Industrien er nu ophørt, men i landskabet omkring Hammeren kan I opleve sporene ? de flotte søer med et imponerende dyre- og planteliv.

Krølle Bølle: Bornholms sagnfigur - den lille trold Krølle Bølle ? bor efter sigende i Langebjerget ved Hammeren. Historierne om Krølle Bølle kan få ethvert barn til at spidse øren ? det er hyggelige og rare eventyr, som børnene vil høre igen og igen.

Allinges gamle bydel
Hvis I går ned til stranden foran Klintely og drejer mod Nord (til venstre) ad Kystredningsstien, finder I Allinges gamle bydel med charmerende bindingsværkshuse og flotte knejsende stokroser. Mens I går gennem den gamle bydel og nyder stilheden og husene, vil duften af røget sild langsomt komme jer i møde. På havnen i Allinge finder I nemlig to af Bornholms bedste silderøgerier, hvor I har mulighed for at smage Bornholms nationalret ? den røgede sild.

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Fandt du ikke hvad du søgte ?

Ring til os, vi besvarer telefonen alle ugens dage.

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Billige fly- og færgebilletter
Vi bestiller gerne dine fly- og færgebilletter for dig. Og det er altid til en billigere pris, end hvis du selv skulle bestille.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. 

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.