Klintely - Luksus Ferielejligheder - Klintely

  • Havudsigt
  • Cykeludlejning
  • Tæt på restauranter
  • Tæt på strand
  • Sommerhuse
  • Ferielejligheder
kort Sandkås

Klintely - Nye luksus ferielejligheder

Indgangen til de nye ferielejligheder

Indgangen til de nye ferielejligheder

Sandkås Strand ligger tæt ved Klintely

Sandkås Strand ligger tæt ved Klintely

Lejlighedernes terrasseside

Lejlighedernes terrasseside

I foråret 2022 bliver der bygget 4 luksus ferielejligheder på Klintely. Lejlighederne er klar til udlejning fra 1. juni 2022. 

Glæd dig til store og flotte ferielejligheder, som alle har skøn havudsigt samt to terrasser, så du kan nyde såvel morgen- som aftensolen. En af lejlighederne har tagterrasse på 20 m2 med havudsigt. Da lejlighederne er ved at blive bygget, kan du først se billeder fra lejlighederne i slutningen af maj, men du kan allerede nu bestille din ferie i de lækre og nybyggede lejligheder. Der er to lejlighedstyper: 

Ferielejlighed for 4-6 personer - Havudsigt
Flot og nybygget ferielejlighed for 4-6 personer: Entre, badeværelse, 2 soveværelser med dobbeltseng (4 sovepladser i alt), køkken med opvaskemaskine samt stue med sovesofa (2 sovepladser). Fra stuen er der udgang til terrasse. Du har havudsigt fra såvel stue som terrasse. Der er også terrasse fra lejlighedens indgangsside, således at du kan få såvel morgen- som aftensol. Der er tre lejligheder med hver sin indretning, men lejlighederne har samme størrelse på 75 m2. Lejlighederne er alle i ét plan og har indgang fra stueplan. Der er ingen trapper eller trin i lejlighederne. Alle lejligheder er røgfrie. Det er desværre ikke muligt at have husdyr med i disse lejligheder.

Ferielejlighed for 2-4 personer - Havudsigt - Tagterrasse
Flot og nybygget ferielejlighed for 2-4 personer: Entre, badeværelse, soveværelse med dobbeltseng (2 sovepladser), køkken med opvaskemaskine, samt stue med sovesofa (2 sovepladser). Fra stuen er der opgang til tagterrasse. Skøn havudsigt fra stue og tagterrasse. Ferielejligheden er på 60 m2 i stueplan + 15 m2 på 1. sal + 25 m2 tagterrasse. Lejligheden er røgfri. Det er desværre ikke muligt at have husdyr med i denne lejlighed.

Gode rabatter i 2022
Da lejlighederne er nybyggede, får du en stor introduktionsrabat i 2022. Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen og se din rabatpris.

Lejlighed A - Indretning

Lejlighed A - Indretning

Kysten ved Tejn-Sandkås

Kysten ved Tejn-Sandkås

Lejlighed B - Indretning

Lejlighed B - Indretning

Lejlighed C - Indretning

Lejlighed C - Indretning

Lejlighed D - Stueplan - Indretning

Lejlighed D - Stueplan - Indretning

Lejlighed D - Tagterrasse - Indretning

Lejlighed D - Tagterrasse - Indretning

Vis pris og ledige perioder

Klintely: Ferielejlighed for 2-4 personer - Havudsigt og Tagterrasse
Hvornår vil du afsted?
Havudsigten fra lejlighedernes terrasse

Havudsigten fra lejlighedernes terrasse

Vis pris og ledige perioder

Klintely: Ferielejlighed for 4-6 personer - Havudsigt
Hvornår vil du afsted?

Gratis guideture
Når du bor på Klintely, kan du gratis komme med på spændende guideture. Læs mere om guideturene her.

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie på Klintely nu, så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til skønne feriedage på Bornholm. Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til ferieoplevelser på Bornholm

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Trygheds-Garanti
Du kan tilkøbe en Trygheds-Garanti, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.