Praktisk info - Klintely

  • Havudsigt
  • Cykeludlejning
  • Tæt på restauranter
  • Tæt på strand
  • Sommerhuse
  • Ferielejligheder
kort Sandkås

Klintely

Adresse
Klintely
Klinteløkken 7-9
Sandkås
3770 Allinge
Telefon-reception: +45 5648 1034
Telefon-booking: +45 5695 8566

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi jer venligst forlade lejligheden kl. 10:00.

Allergivenlige lejligheder og huse
Alle ferieboliger på Klintely er røgfrie.

Såfremt du er allergisk overfor husdyr, kan du på Klintely vælge en lejlighed/et feriehus, som er husdyrfri. Meddel os blot dette i forbindelse med din bestilling, så sørger vi for at reservere en allergivenlig lejlighed/feriehus til dig.

Eventuelle allergier overfor dun er heller ikke noget problem, da vores dyner og hovedpuder ikke indeholder dun.

Ankomstdage
I kan ankomme og afrejse på alle ugens dage - der er altså ingen faste ankomstdage, og I behøver som udgangsunkt ikke at leje for hele uger. Det giver jer mulighed for at sammensætte ferien helt efter jeres valg, ligesom I kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen har I ferieboligen til jeres rådighed fra kl. 15:00. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering", hvis I ankommer sent om aftenen.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25 % af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 45 dage til din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Bus på Bornholm
Hvis I ønsker at køre med bus til Klintely, kan I anvende busrute 2. Busrute 2 starter umiddelbart ved færgen i Rønne og har stoppested 100 meter fra Klintely. Husk at sige til buschaufføren ved påstigningen, at I skal af ved Klintely i Sandkaas.

Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder I her: www.bat.dk.

Cykeludlejning
I kan leje cykler i receptionen - husk blot at bestille dem senest dagen inden.

Priserne pr. cykel er:
· 1 dag: 80 DKK
· 2 dage: 155 DKK
· 3 dage: 200 DKK
· ekstra dag: 40 DKK
· Hjelm 25 DKK pr. person

Dyner/Sengelinned
Værelser:
Dyner, hovedpuder, sengelinned og håndklæder er inkluderet i lejeprisen. Dette behøver I således ikke selv medbringe.

Lejligheder/Feriehuse:
Der er dyner og hovedpuder i ferieboligen. Sengelinned og håndklæder er derfor det eneste, som I selv skal medbringe. Alternativt kan I leje det i receptionen for 95 DKK for sengetøj og 35 DKK for håndklæder.

Handicapforhold
Lejlighederne for 2-4 personer er handicapvenlige - eksempelvis har dørene tilstrækkelig dørbredde til kørestole, og der er ingen trin i lejligheden. Badeværelset har tilstrækkelig plads til, at der kan vendes med en almindelig kørestol. I skal dog være opmærksomme på, at udenomsarealerne ved Klintely ikke alle er asfalterede - der er således en del grusstier. Meddel os venligst, hvis I medbringer kørestol - så vil vi gøre vores yderste for at finde den bedst mulige lejlighed til jer.

Hunde og Katte
Hunde og katte er meget velkomne i vores lejligheder, feriehuse og værelser. Ophold for 4-benede venner koster DKK 250, som dækker omkostningen til den ekstra rengøring efter jeres ophold. Hvis du medbringer 3 eller flere hunde er prisen DKK 500. Vi har hvert år mange gæster, som tager deres hund eller kat med til Bornholm. Det er nemt - du skal blot huske, at de svenske toldmyndigheders krav skal være opfyldt. Normalt er reglerne for indførsel af dyr til Sverige restriktive. Dog er reglerne meget lempelige, når du "blot" er på gennemrejse til Bornholm. Læs eventuelt mere her: Hund/kat til Bornholm

Indkøb
Klintely ligger midt mellem byerne Tejn og Allinge, hvor der begge steder er gode indkøbsmuligheder. Brugsen i Tejn (2-3 kilometer fra Klintely), og på havnen i Allinge (2,5 kilometer fra Klintely) finder I SuperBrugsen og Netto.

Køkkenudstyr
Ferielejlighederne samt feriehusene har et veludstyret køkken. I behøver derfor ikke at medbringe køkkenservice eller lignende.

Nøgleudlevering
Nøgleudleveringen sker i receptionen på Klintely. Hvis I ankommer udenfor receptionens åbningstid, vil der i receptionen ligge en kuvert med jeres navn påført. I denne kuvert ligger jeres nøgle samt information om, hvilken lejlighed I skal bo i.

Parkering
Der er gratis parkering på Klintely. Ferieboligerne ligger 5-100 meter fra parkeringspladsen.

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre jeres lejlighed ved ankomst/afrejse - så er I altid sikre på, at lejligheden er ordentligt rengjort ved jeres ankomst, og I er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden jeres afrejse. Når I bestiller via os, er rengøring altid inkluderet i jeres lejepris. I skal derfor ikke betale ekstra for rengøringen.

Ved jeres afrejse beder vi jer således blot sørge for, at eventuelt affald er lagt i skraldeposen, samt at køkkenservicet er rengjort.

På Klintely tænker også rengøringspersonalet i miljøvenlige baner. Alle rengøringsmidler er således svanemærkede/miljørigtige.

Strygejern
I kan låne strygejern og strygebræt i receptionen - og det er selvfølgelig gratis for jer.

Telefonnumre
Alle spørgsmål vedrørende booking: +45 5695 8566.

Direkte til Klintely: +45 5648 1034.

Viskestykker, toiletpapir med mere
Ved din ankomst er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir og køkkenrulle i din feriebolig. Hvis du får brug for yderligere, skal du selv sørge for at medbringe/indkøbe dette.

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

 

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, elforbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter - og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.