Ferie med hund på Bornholm

Din bedste ven skal selvfølgelig ikke snydes for en god ferie. Du kan tage din hund med på ferie til Bornholm på næsten alle vores feriesteder fordelt på hele øen. Se nedenfor, hvilke feriesteder du har mulighed for at tage din hund med på ferie.

Allinge - Sandvig - Sandkås

Balka - Dueodde

Gudhjem

Hasle

Rønne

Svaneke - Årsdale

Tag din hund med på ferie til Bornholm

Når du vil holde ferie på Bornholm og have din hund med, byder Team Bornholm på et stort udvalg af hundevenlige feriesteder. Din hund vil helt sikkert elske at boltre sig på Bornholms brede sandstrande, de mange engarealer eller i de grønne skove. Rundt omkring på øen finder du også de populære hundeskove. Her kan din hund få lov til at socialisere sig med andre hunde, og ikke mindst løbe frit rundt uden snor, eftersom hundeskovene er indhegnet. Der er rig mulighed for at få gået nogle lange, smukke gåture når du har din hund med på ferie til Bornholm.

Du skal ikke være nervøs for at måtte lade din firbenede ven blive hjemme, når familien skal ud at spise på restaurant. På mange af øens restauranter kan du nemlig have din hund med, hvis bare du sidder udendørs. Det er derfor en god idé at huske en varm trøje, hvis nu luften skulle være lidt kølig. Mange af restauranterne er søde til at udlevere en vandskål så din hund kan få noget at drikke, men det er altid en god ide, at have lidt vand med i tasken, når du tager din hund med på restaurant på Bornholm. Med så mange nye indtryk og spændende duftspor, bliver din hund sikkert hurtigt tørstig.

Hos Team Bornholm kan du vælge mellem et bredt udvalg af sommerhuse og ferielejligheder hvor det er tilladt at medbringe hund. Det koster blot et rengøringstillæg på 250,- hvis du vil have din hund med på ferie på Bornholm. Har du en kat, kanin, undulat eller andet dyr, er dette selvfølgelig også velkomment. Husk blot at oplyse det i telefonen eller kommentarfeltet, når du bestiller dit ophold.

Regler for hund gennem Sverige

Du kan nemt rejse til Bornholm med hund. Der er dog nogle særlige regler du skal være opmærksom på, når du rejser med din hund eller kæledyr gennem Sverige. Det er vigtigt at du husker:

  1. Din hund skal være ID-mærket med microchip eller klart læselige tatovering
  2. Din hund skal have et "selskabsdyr-pas", som du kan anskaffe hos din dyrlæge
  3. Din hund skal være rabiesvaccineret. Vaccinationen skal være foretaget senest 3 uger inden afrejse
  4. Indførslen af hund gennem Sverige, skal anmeldes til de svenske toldmyndigheder både på din udrejse og hjemrejse. Dette gør du nemt på denne hjemmesiden
    Husk at gennemlæse oplysningerne på hjemmesiden inden du indtaster din e-mailadresse. I feltet ”Indførselssted” skal du oplyse: ”Öresundsbron/Malmö” ved din udrejse, og ”Ystad” ved jeres hjemrejse. Husk desuden at medbringe det anmeldelsesnummer du modtager.

Har du spørgsmål til at rejse med din hund eller dit kæledyr gennem Sverige, er du altid velkommen til at kontakte os på 56 95 85 66.

Hvor skal jeg bo med min hund?

Ovenfor kan du se de feriesteder, der egner sig bedst til dig, der rejser med hund. Du kan både vælge mellem moderne ferielejligheder og hyggelige sommerhuse samt skønne ferieparker og komfortable hoteller. Fælles for dem alle er, at de ligger tæt på den bornholmske natur, hvor din hund vil elske at få lov til at boltre sig.

Når du overnatter på Bornholm og har din hund med, skal du være opmærksom på, at hunden ikke må være alene i feriehuset. For at bevare feriehusenes flotte stand bedst muligt, må du heller ikke lade hunden ligge i senge og sofaer. På den måde er du med til at sikre at fremtidige hundeejere får et skønt ophold på Bornholm. Derudover skal du selvfølgelig huske at føre din hund i snor, når du lufter den udendørs, samt samle efterladenskaber op – præcis som når du er derhjemme.

Hundevenligt feriested med lukket gårdhave – Storløkke Feriepark

Hvis du ønsker at tage din hund med på ferien til Bornholm, er et af de bedste feriesteder, hvor det er tilladt at medbringe hund, Storløkke Feriepark i Allinge. Her har alle feriehusene en privat lukket gårdhave med havelåge, så du ikke behøver at holde øje med din hund, eller være bange for den løber væk, når du sidder på terrassen og nyder din kop kaffe. Så bliver det en god ferie for både dig og din hund. Lige ved siden af ferieparken finder du en dejlig sandstrand hvor din hund kan få sig en dukkert, samt store grønne arealer, med plads til en lille løbetur for din hund. 

Hundeudstilling på Bornholm

Hvert år i midten af august afholder Dansk Kennel Klub hundeudstilling på Bornholm i Rønne. Det er en populær begivenhed, som tiltrækker mange hundeelskende familier, år efter år. Hos Team Bornholm kan du bestille overnatning med din hund i forbindelse med hundeudstillingen. Vælg mellem et bredt udvalg af hundevenlige feriesteder fordelt på hele øen. Du kan også vælge at bestille dit ophold som en pakkerejse – så har du det hele samlet og det bliver nemmere og mere overskueligt for dig at rejse til Bornholm med din hund. Til hundeudstillingen i Rønne kan du møde mange hundeinteresserede, der også overnatter med deres hund på Bornholm. Hvem ved - måske får du og din hund en ny ven?

Se dine muligheder for at bo i ferielejlighed med hund, i ovenstående bokse. Du kan både bestille din ferie med hund til Bornholm online, eller ved at ringe til os på tlf. 56 95 85 66.

Der findes mange grønne områder til din hund på Bornholm

Der findes mange grønne områder til din hund på Bornholm

Den brede sandstrand i Hasle er god til dig, der har en ægte vandhund med

Den brede sandstrand i Hasle er god til dig, der har en ægte vandhund med

Du er altid tæt på skønne skovstier til lange gåture med din hund

Du er altid tæt på skønne skovstier til lange gåture med din hund

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Corona-Garanti
Du kan tilkøbe en Corona-Garanti, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.