Ferie med hund på Bornholm

Du kan tage dit kæledyr med på ferie til Bornholm på næsten alle vores feriesteder fordelt på hele øen. Se nedenfor, hvilke feriesteder du har mulighed for at tage din kat eller hund med på ferie.

Allinge - Sandvig - Sandkås

Balka - Dueodde

Gudhjem

Hasle

Rønne

Svaneke - Årsdale

Tag din hund med til Bornholm

Bornholm byder hunde og andre kæledyr hjertelig velkommen - som uden tvivl vil nyde den friske luft og skønne natur. På de fleste af vores feriesteder kan du medringe din hund, da vi har særlige feriehuse, hvor hunde eller andre kæledyr er tilladt. Det koster blot et rengøringstillæg på kr. 250,-. Det er nemt at have hunden med til Bornholm, og fra næsten alle feriesteder med husdyr tilladt, starter den smukke, bornholmske natur lige udenfor din dør. Din hund vil elske at boltre sig i den Bornholmske natur og du vil elske at gå lange ture med den. Læs her, hvor nemt det er at tage din hund med til Bornholm.

Storløkke Feriepark med lukket gårdhave

Hvis du ønsker at tage din hund med på ferien til Bornholm, er et af de bedste feriesteder, hvor det er tilladt at medbringe hund, Storløkke Feriepark i Allinge. Her har alle feriehuse en privat lukket gårdhave med låge, så jeres hund blandt andet ikke behøver at være i snor når I sidder udenfor. Men det er selvfølgelig helt op til dig, hvor du vil holde din ferie på solskinsøen, da vi har mange dejlige steder for dig og din hund. 

Se vores store udvalg af feriesteder i ovenstående bokse - og bestil din ferie med hund til Bornholm online eller ring til os på tlf. 56 95 85 66

Ferie med kæledyr 

Din hund, kat, undulat, kanin, hamster er alle velkommen i vores feriehuse med husdyr tilladt. Husk blot at oplyse os ved bookingen, hvis du medbringer dit kæledyr til Bornholm. Så hjælper vi dig med de ting, du skal være særligt opmærksom på, når du rejser med et kæledyr gennem Sverige

Bestil en pakkerejse

Når du bestiller dit ophold hos Team Bornholm, kan du tilføje færge- eller flyoverfart til din reservation. Du er velkommen til at komme med ønsker til, hvornår på dagen du vil afsted. Det gør det nemt og enkelt for dig at bestille din miniferie til Bornholm.

Alle priser er inklusive:

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Corona-Garanti
Du kan tilkøbe en Corona-Garanti, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.