Strandferie på Bornholm

Er du på udkig efter en ferie ved stranden på Bornholm? Bornholm byder på nogle af Europas bedste sandstrande og ikke mindst charmerende badebugter. Udforsk udvalget af feriesteder tæt på stranden her:

Familievenlige feriesteder ved stranden

Parvenlige feriesteder ved stranden

Strandferie som var det sydpå

Bornholm er det ideelle feriested - også når du ønsker strandferie. På Nordbornholm finder du de små fine badebugter med sand omgivet af idylliske klipper. Længere sydpå begynder de lange sandstrande med Dueodde som den absolut bedste og største strand på Bornholm. Kilometervis af hvidt sand ligger klar. Sandet er så fint, at den i 1800-tallet blev brugt i timeglas, blandt andet af Kejser Napoleon!

På Bornholm er der ikke smidt store hoteller midt på stranden. Strandene er heller ikke tilplastret med isboder og strandhytter. I stedet må du nøjes med at nyde en uspoleret natur og bade fra nogle af Europas bedste sandstrande.

På denne side finder du de bedste strand-feriesteder, der giver det bedste udgangspunkt for en ferie i vandkanten. Hvis du vil vide mere om feriestederne, kan du trykke på billedet eller overskriften udfor de enkelte feriesteder. 

 

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.