Ferielejligheder i Svaneke

Måske dette også er noget for dig?

Fandt du ikke hvad du søgte?
Se ferielejligheder i: Allinge - Balka - BoderneDueodde - GudhjemHasle - NexøRønneSandkås - Sandvig - Årsdale

Ferielejligheder i solskinsbyen Svaneke

Svaneke er et populært valg blandt øens turister, når der skal vælges ferielejlighed på Bornholm. Byen emmer af liv og på hvert et gadehjørne finder du lækre specialforretninger, der har gjort det til deres levevej at lave bornholmske delikatesser. Vil du også bo i Svaneke? Så se de mange lækre ferielejligheder her. Team Bornholm har det største udvalg af ferielejligheder i Svaneke. Du finder noget i enhver størrelse og til ethvert budget. Priserne er altid inklusive strøm-, vand- og varmeforbrug samt rengøring - og så får du prisgaranti! For på denne side bestiller du direkte på feriestedet uden fordyrende mellemled. 

Læs mere om Svaneke, hvad du skal opleve og hvor du skal spise her >>>

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.