Ferielejligheder på Bornholm

Se ferielejligheder i: Allinge - Balka - Dueodde - Gudhjem - Hasle - Sandkås - Sandvig - Svaneke - Årsdale

Ferielejligheder på Bornholm

På denne side finde du alle vores skønne ferielejligheder fordelt på Bornholms bedste beliggenheder. Der er mulighed for at vælge ferielejligheder for 2 og 2-4 personer, hvis I er et par eller en mindre familie, og ferielejligheder for 4-6 og 7 personer, hvis I er en større familie eller ønsker god plads under jeres ophold. Her kan du finde ferieboliger for enhver smag, og for alle, der drømmer om en ferie på solskinsøen Bornholm.

Ferielejligheder med pool

Tag hele familien med på sommerferie til Bornholm og bo i en dejlig ferielejlighed med fri adgang til swimmingpool, hoppepude og legeplads. Feriestedernes placering gør det nemt for jer at komme ud og opleve øens mange seværdigheder og dejlige badestrande. 

Ferielejligheder med havudsigt

Er I på voksenferie, så vælg en af vores mange ferielejligheder i et naturskønt område, og forkæl jer selv ved at bo med flot havudsigt fra jeres balkon eller terrasse. Nyd den storslåede natur eller tag på en hyggelig tur i de bornholmske byer, som byder på intime restauranter og caféer samt lokalt håndværk såsom keramik og andet kunst. 

Bestil en pakkerejse 

Når du bestiller dit ophold i en ferielejlighed hos Team Bornholm, kan du tilføje færge- eller flyoverfart til din reservation. Du er velkommen til at komme med ønsker til, hvornår på dagen du vil afsted. Det gør det nemt og enkelt for dig at bestille din ferie til Bornholm.

Prisgaranti

Alle priser er inklusive:

Der er således ingen skjulte tillæg - og du er sikret prisgaranti. For hos Team Bornholm bestiller du direkte på feriestedet uden fordyrende mellemled.

Valgfri ankomstdag

I næsten alle perioder kan du ankomme og afrejse på alle ugens dage – og du kan også vælge en kortere periode på 3-4 dage eller mindre. 

OBS! Alle vores ferielejligheder er røgfrie.

Bestil din ferie til Bornholm i en skøn ferielejlighed online eller ved at ringe til os på tlf. 56 95 85 66 

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Corona-Garanti
Du kan tilkøbe en Corona-Garanti, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.