Ferielejligheder på Bornholm

Se ferielejligheder i: Allinge - Balka - Dueodde - Gudhjem - Hasle - Nexø - RønneSandkås - Sandvig - Svaneke - Årsdale

Ferielejligheder med plads til familien

Ferielejligheder for 2

Ferielejligheder på Bornholm

På Bornholm finder du ferielejligheder fordelt rundt på hele Bornholm, og i nærheden af spændende attraktioner. For dig der drømmer om en ferie på Bornholm, finder du her et godt udvalg til enhver smag.
Vælg mellem Bornholms bedste ferielejligheder for helt op til 7 personer, med attraktive beliggenheder til din næste overnatning.

Bo nær spændende seværdigheder på hele Bornholm

Bo i Gudhjem – Danmarks eneste Bjergby. Her kan du bo tæt på centrum, strand og klipper. Bad på den skønne Melsted Strand. Besøg landbrugsmuseet Melstedgaard, og oplev hvordan livet på landet på Bornholm var engang. Lidt uden for Gudhjem kan du opleve et af Danmarks største vandfald – Stavehøl. Den smukke by ligger på en stejl skråning ned til kysten. Du har derfor rig mulighed for at finde en ferielejlighed med imponerende havudsigt. I Gudhjem kan du også bo med adgang til pool, hoppepude og legeplads.

Søger du overnatning på Bornholm tæt på naturskønne seværdigheder, og med en uimodståelig havudsigt, så skal du bo i en ferielejlighed i skønne Allinge-Sandvig. Bo tæt på dramatiske klippeformationer, havnestemning og torveliv. I Allinge-Sandvig kan du sætte tænder i lækker, lokalproduceret is, der får tænderne til at løbe i vand. Du kan tage på en smuk vandretur langs kysten på Hammerknuden med udsigt udover Østersøen. Opleve ægte røgeristemning på røgeri og smage lokale fiskeretter. Allinge-Sandvig ligger også tæt på den populære seværdighed Hammershus, der er en borgruin fra middelalderen. Hold ferie på Bornholm i moderne indrettede ferielejligheder i Rønne lige ved fyrreskov og sandstrand. Bo i gåafstand fra nogle af Bornholms bedste restauranter.

I Rønne centrum kan du nyde det finurlige bornholmske kulturliv på Bornholms museum eller Hjorths Keramikfabrik. Besøg Nylars eller Nyker rundkirke, der kun ligger få kilometer uden for Rønne. Tag på Mountainbiketur i Nordskoven eller rundt om de tre Kaolinsøer. I Rønne kan du bo tæt på både byliv, skov og strand. 

Nyd feriedagene på Bornholm ved den smukke havnefront i Nexø. Mærk den ikoniske havnestemning fra din ferielejligheds balkon med henrivende havudsigt. Tag på udflugt i Nexøs spændende by med historiske museer. Tag en tur på den nærliggende Balka Strand. Nyd den eventyrlige natur i Paradisbakkerne. Nexø byder på mange spændende butikker og spisesteder - og du må i særdeleshed ikke gå glip af kræmmermarkedet på havnet eller Jazz Festivalen på torvet.

Det charmerende Svaneke er et godt valg, hvis du ønsker en overnatning i en eftertragtet ferieby på Bornholm. Bo tæt på havet eller tæt på det stemningsfyldte Svaneke Torv. Det er også muligt at bo i historiske bygninger, som er ombygget til skønne ferielejligheder. Når du bor i Svaneke, bor du tæt på den populære forlystelseshave, Brændesgårdshaven. Her venter dig mange sjove timer med mini zoo, badeland, forlystelser og smukke parkomgivelser. Svaneke er også hjemsted for nogle af Bornholms dygtigste lokalproducenter. Sæt tænderne i den gode lakrids fra Johan Bülow, smag en is af bornholmsk fløde fra Bornholms Ismejeri eller køb en pose rabarberbolcher hos Bolcheriet.

Hold ferie på Bornholm i det tidligere fiskerleje Sandkås. Bo i ikoniske omgivelser tæt på by, strand og klipper. På Tejn Havn kan du nyde dine feriedage med en øl fra Penyllan bryggeriet eller et god glas vin fra vinbaren "kanten". Følg den smukke kyststi, der fører dig ind til Allinge by. Bo med havudsigt, og nyd en ferie i fred og ro. Når du bor i ferielejlighed i Sandkås, er du tæt på både restauranter, byliv og spændende seværdigheder.

Centralt beliggende og masser af aktiviteter

Tag hele familien med til Bornholm, og nyd jeres feriedage i en ferielejlighed der er centralt beliggende, og byder på mange sjove aktiviteter for hele familien. Rejser du med børn, så vil de helt sikkert nyde at kunne hoppe i swimmingpool, lege i legelandet, eller hoppe på en af de store hoppepuder. Hvis du er mere til en tur på stranden, så har du heller ikke lang gåafstand fra hav og strand. Du kan naturligvis også bo med havudsigt, og nyde en smuk solopgang eller solnedgang med smuk udsigt over Østersøen. Mange af ferielejlighederne har en central beliggenhed tæt på byliv, men i rolige omgivelser. Med et stort udvalg, kan du finde lige den ferielejlighed, der bedst passer til dine behov.

Bestil din ferielejlighed som pakkerejse med prisgaranti

Gør det nemt for dig selv og bestil din ferielejlighed som en pakkerejse. Så har du det hele samlet og skal ikke bekymre dig om, hvordan du bestiller transport til Bornholm. Sørg for at tilføje den færge- eller flyoverfart du ønsker til reservationen ved hjælp af bookingboksen. Så får du det hele tilsendt i én mail, og du kan bruge din tid på de lidt mere sjove ting, som eksempelvis at planlægge hvad du skal lave på Bornholm. Skal du rappelle fra en stejl klippeskrænt ved Opalsøen? Eller udforske grotter langs kysten ved Hammerhus? Eller på vandretur i Almindingen efter bisonokser og rokkesten? Mulighederne er mange. Alle ferielejlighedspriserne er inklusive:
• strøm-, vand- og varmeforbrug
• rengøring ved ankomst/afrejse
• gratis sygdomsafbestillingsforsikring.

Der er således ingen skjulte tillæg - og du er sikret prisgaranti. For hos Team Bornholm bestiller du direkte på feriestedet uden fordyrende mellemled. Desuden kan du i næsten alle perioder ankomme og afrejse på alle ugens dage – og du kan også vælge en kortere periode på 3-4 dage eller mindre. Din rejse til Bornholm kan næsten ikke blive mere fleksibel. OBS! Alle ferielejligheder er røgfrie. Bestil din ferielejlighed online på denne side eller ved at ringe til os på tlf. 56 95 85 66

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.