Ferielejligheder

Har du børn med, så vil de elske en ferielejlighed i et skønt feriecenter på Bornholm med swimmingpools og legeland. Er I på voksenferie, så vælg en naturskønt beliggende ferielejlighed – og skal I forkæle jer selv extra, så vælg en ferielejlighed med havudsigt på Bornholm. I næsten alle perioder kan du ankomme og afrejse på alle ugens dage – og du kan også vælge en miniferie på 3-4 dage. Vi laver også gerne en pakkerejse til Bornholm inklusive færgebillet.

Allinge-Sandvig-Sandkås

Vælg en ferielejlighed eller et sommerhus i Allinge-Sandvig-Sandkås, hvis du elsker den maleriske kombination af flotte klipper og skøn sandstrand. Sommerhuse og ferielejligheder i Allinge ligger tæt på havnen i Allinge, hvor det summer af liv. Rundt om Allinge ligger mange af øens store seværdigheder - ex Hammershus.

Gudhjem

Bo i en skøn ferielejlighed eller feriehus i det idylliske Gudhjem, som er en af Bornholms mest specielle byer. Krogede gader med hyggelige huse snor sig ned ad en stejl klippeskrænt. Nyd den skønne feriestemning på havnen i Gudhjem. Fra Gudhjem kan du sejle til Christiansø – den lille ø øst for Bornholm, hvor tiden er sat i stå anno 1850. Besøg også Gården, som er ambassade for de mange bornholmske fødevareleverandører eller Bornholms Kunstmuseum lidt nede af kysten. Vælg mellem flotte ferielejligheder eller feriehuse i Gudhjem, som alle ligger tæt på klipperne, havet og havnen.

Hasle

Hasle er beliggende i det hyggelige fiskerleje cirka 10 kilometer nord for Rønne. Det er først i de senere år, at turisterne har fået øje på Hasle – og derfor er fiskerlejet ikke så turistpræget som nogle af de store turistbyer på Bornholm. Feriehusene i Hasle Feriepark og Hasle Hytteby ligger blot 400 meter fra den skønne sandstrand, som fortsætter ind til selve Hasle by, hvor du møder et skønt havnemiljø med cafeer, lystsejlere og små fiskerbåde. Feriehusene ligger i den idylliske Hasle Lystskov. Stå tidligt op en morgen og se rådyrene og harerne foran dit feriehus. Skovstierne starter næsten lige foran dit feriehus.

Rønne

Glæd dig til et rigt kultur- og butiksliv i Bornholms hovedstad Rønne. Bo i en flot og nyrenoveret ferielejlighed på Fredensborg Badehotel i Rønne. Ferielejligheder har en perfekt beliggenhed på Strandvejen i Rønne. Nyd hotellets store morgenbuffet. Til aften kan du tilberede bornholmske delikatesser i køkkenet i din ferielejlighed. Eller måske har du lyst til at nyde havudsigten fra hotellets restaurant og terrasse, mens nogle af øens bedste kokke serverer lækkerier til dig? Fra din ferielejlighed har du kun få skridt til hotellets private badebro, så husk badetøjet.

Svaneke - Årsdale

Svaneke er kåret som Danmarks smukkeste købstad, og når du vælger et sommerhus eller en ferielejlighed i Svaneke vil du hurtigt vide hvorfor. Det er kort og godt en smuk by med en fantastisk atmosfære. Vores sommerhuse og ferielejligheder i Svaneke ligger alle tæt på havet og centrum i Svaneke, hvor cafeer, designerbutikker, bryghuset, røgeriet, hjemmelavet lakrids, is og vingummi kæmper om din opmærksomhed. Prisniveauet for sommerhuse og ferielejligheder i Svaneke er højere end på den øvrige del af Bornholm, men de er pengene værd! Vælg mellem disse skønne sommerhuse og ferielejligheder i Svaneke.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, elforbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter - og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.