Strandpromenaden

  • Badestrand
  • Flotte lejligheder
  • Perfekt beliggenhed
  • Havudsigt
  • Tæt på strand
  • Stor altan
kort Sandvig

Strandpromenaden - Flotte ferielejligheder i Sandvig

Sandvig Strand

Sandvig Strand

Hammerodde Fyr

Hammerodde Fyr

Sandvig Havn

Sandvig Havn

Bo mindre end et stenkast fra havet

Strandpromenadens ferielejligheder har en vidunderlig placering i Sandvig. Du bor naturskønt og roligt, men alligevel dejlig centralt. Indenfor 300 meter fra lejlighederne ligger Sandvig Torv og Sandvig Havn med den berømte iscafe ”Kalas”, hyggelige cafeer og gode restauranter. Vælg mellem tre flotte lejligheder: Lejlighed A og B er begge luksuslejligheder for 4-6 personer. Lejlighed C for 4 personer er også en skøn lejlighed, men ikke luksuspræget. Lejlighed D for 4 personer er en flot lejlighed indrettet med smukke danske designermøbler. Fælles for lejlighederne er en nærmest ubeskrivelig flot havudsigt. Du bor mindre end et stenkast fra havet – og lige ved den flotte Sandvig Strand med gode bademuligheder.

 

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Fantastisk beliggenhed og havudsigt
Strandpromenaden ligger lige ned til Sandvig Strand og Sandvig Havn. Her får du klipper, strand, vand og feriestemning for alle pengene. I Sandvig bor du roligt, men samtidig summer det af liv rundt i de små gader med butikker, caféer og restauranter. Slå dig ned i solen og nyd en is på en af de mange lune klipper, eller tag vandreskoene på og start turen mod hammerknuden og Hammershus. Læs mere om Sandvig her. 

Fortrydelsesret

Vi kan alle komme til at fortryde. På Strandpromenaden kan du købe ophold med Fortrydelsesret, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. feriebolig. Bestil Fortrydelsesretten samtidig med bestillingen af dit ferieophold. Du kan også læse mere om Fortrydelsesretten her.

Rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter

Du får rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter. Indtast din ønskede periode i bestillingsboksen og se din rabat. Jo flere nætter, at du vælger, jo mere rabat får du.

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie ved at indtaste den ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden eller ring til os nu: 56 95 85 66 - så kan du også få gode tips til en skøn ferie. 

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os:

Mandag - Torsdag: Kl. 09.00 - 16.00
Fredag: Kl. 09.00 - 15.30
Lørdag - Søndag: Adgang til vagttelefon
Vi besvarer telefonen i åbningstiden, men har du akut brug for hjælp, kan du altid komme videre til vores vagttelefon.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg.

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.