Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Strandpromenaden

  • Badestrand
  • Luksus
  • Central beliggenhed
  • Havudsigt
  • Nyrenoveret
  • Stor altan
kort Sandvig

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi besvarer telefonen alle ugens dage.

Sandvig Strand

Hammerodde Fyr

Sandvig Havn

Luksus lejligheder for 4-6 personer med havudsigt i Sandvig
Glæd dig til de næsten nye (2015) og lækre lejligheder på Strandpromenaden i Sandvig. Indtast din ønskede ankomstdato i boksen øverst på siden, hvor billigt du kan bo i disse flotte lejligheder!

Et stenkast fra havet
De to luksuslejligheder ligger mindre end et stenkast fra havet. 25 meter fra lejlighederne har du et skønt lille strandstykke med gode bademuligheder.  Hvis du er til mere liv, ligger den store Sandvig Strand 150 meter fra lejlighederne.

Hyggelige caféer, gode restauranter
Indenfor en radius på 300 meter fra lejlighederne finder du hyggelige cafeer, gode restauranter - og ikke mindst den charmerende Sandvig Havn. Du bor centralt i Sandvig, men alligevel roligt. Det bliver en god ferie! 

Lejlighed A for 4-6 personer - 110 m2

Lejlighed A - stue

Lejlighed A - badeværelse

Lejlighed A - udsigt

Lejlighed A - hyggelig altan

Lejlighed A - udsigt fra bardisk

Lejlighed A - seng

Vis pris og ledige perioder

Strandpromenaden: A: 4-6 personers lejlighed med havudsigt
Hvornår vil du afsted?

Lejlighed A for 4-6 personer - 110 m2
Fra entréen går du ind i det lækre køkken med barstole. Køkkenet er åbent til stuen, hvor du har et hyggeligt sofaarrangement (2 sovepladser på sovesofa). Der er havudsigt fra stuen, som er kombineret med spisestuen. Spisestuen indeholder spisebord med plads til 6 personer samt et tv-hjørne med sofastole.Fra stuen er der adgang til badeværelse med toilet og brusebad. Stuen har også udgang til to terrasser, som selvfølgelig begge har havudsigt.

En trappe fører ned til underetagen. I underetagen er der et stort og et mindre soveværelse. Det store soveværelse har havudsigt samt eget badeværelse med toilet, bruser og badekar. Det mindre soveværelse, som indeholder en dobbeltseng, vender ind mod landsiden. Der er endvidere egen udgang fra det mindre soveværelse.

Lejligheden ligger på et skrånende terræn, således at overetagen er hævet over gadeplan, mens underetagen ligger delvist over gadeplan. Lejlighed A får et areal på cirka 65 m2 i overetagen og cirka 45 m2 i underetagen.

Praktiske oplysninger om Lejlighed A
* Hårde hvidevarer: Køleskab med fryseskab, opvaskemaskine og komfur. Der er vaskemaskine i fællesrum
* Internet: Ja, der er trådløst internet i lejligheden
* Babyudstyr: I har mulighed for gratis at låne klapvogn, høj stol, barneseng, babybadekar og puslepude
* Husdyr: Husdyr er ikke tilladt i Lejlighed A

Bestil jeres ferie
Glæd jer til en skøn ferie på Strandpromenaden. Bestil jeres ferie ved at indtaste den ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden eller ring til os nu: 56 95 85 66 - så kan du få gode tips til en skøn ferie.

Lejlighed B for 4-6 personer - 85 m2

Lejlighed B - sofagruppe

Lejlighed B - sofaarrangement

Lejlighed B - udsigt fra køkken

Lejlighed B - spisestue

Lejlighed B - soveværelse

Lejlighed B - køkken og spisestue

Lejlighed B - badeværelse

Lejlighed B - udsigt

Vis pris og ledige perioder

Strandpromenaden: B: 4-6 personers lejlighed med havudsigt
Hvornår vil du afsted?

Lejlighed B for 4-6 personer - 85 m2
Fra entréen træder du ind i køkkenet, ligesom der er indgang til badeværelset fra entreen. Køkkenet er åbent til stuen, hvor I har en fantastisk havudsigt samt spisebord til 6 personer. Der er også udsigt fra det lækre sofaarrangement (2 sovepladser på sovesofa). Stuen har udgang til en dejlig terrasse med havudsigt.

Fra stuen går en trappe ned til underetagen, hvor der er et stort og et mindre soveværelse. Det store soveværelse har havudsigt, og i øvrigt identisk med soveværelset i lejlighed A.

Lejligheden ligger på et skrånende terræn, således at overetagen er hævet over gadeplan, mens underetagen ligger delvist over gadeplan. Lejlighed B får et areal på cirka 50 m2 i overetagen og cirka 35 m2 i underetagen

De to lejligheder er indrettet på samme høje kvalitetsniveau, men lejlighed B er billigere end lejlighed A, da lejlighed B er mindre end Lejlighed A.

Praktiske oplysninger om Lejlighed B
* Hårde hvidevarer: Køleskab med fryseskab, opvaskemaskine og komfur. Der er vaskemaskine i fællesrum
* Internet: Ja, der er trådløst internet i lejligheden
* Babyudstyr: I har mulighed for gratis at låne klapvogn, høj stol, barneseng, babybadekar og puslepude
* Husdyr: Husdyr er tilladt i Lejlighed B
* Ankomstdag: I højsæsonen er søndag ankomst-/afrejsedag. I øvrige perioder er der fri ankomst- og afrejsedag.
* Ankomst-Afrejse: Ankomst fra kl. 15:00 på ankomstdagen. Afrejse senest kl. 10:00 på afrejsedagen.

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Se beliggenhed på kort
Lejlighederne er beliggende på adressen Rådstuestræde 3, Sandvig, 3770 Allinge. Klik her for at gå til fane med kort.

Sandvig Strand

Hvil benene efter en lang tur på Hammerknuden med en flot solnedgang i Hammerhavnen

Spis en is på Kalas isbar i Sandvig

Sandvig - Det Rigtige Bornholm

For mange mennesker er Sandvig "det rigtige Bornholm". Det er her, at I oplever den flotte kombination af knejsende klipper og skøn strand. Glæd jer til en skøn ferie i lejlighederne på Strandpromenaden.

Danmarks flotte vandrertur
Strandpromenaden ligger ved Sandvig Strand, hvor den flotte klippeformation Hammerknuden starter. Tag vandreskoene på og gå langs stierne op til toppen, hvor I har en skøn udsigt over Sandvig. Fra toppen følger I stierne rundt om Hammerknuden til den gamle borgruin Hammershus. Turen bliver kaldt for Danmarks flotteste vandrertur...og det er ikke uden grund. På vejen tilbage  kan I lægge vejen forbi Hammerfyret, hvor I kan nyde en fantastisk over hele Nordbornholm - hvis det er klart vejr, kan I endda se helt til Sverige.

Sandvig Strand er et must
En tur på Sandvig Strand med det dejlige sand og de flotte klipper er selvfølgelig et "must" for såvel børn som voksne. Et godt tip er også at besøge den lille Hammerhavn. Her fra sejler små turbåde jer langs kysten, hvor I får set den dramatiske klippekyst og borgen Hammershus fra vandsiden. Efter synet af de stejle klipper ved I, hvorfor  Hammershus var en uindtagelig fæstning i middelalderen. Besøg også cafeen på havnen - her får I Bornholms bedste sandwich.

Efter masser af naturoplevelser trænger I måske til at slappe af på Sandvig Strand? Nyd det varme sand og det rene vand. Med et smil på læben kan I fortsætte videre langs strandstien til de små hyggelige cafeer i Sandvig.

Bestil jeres ferie
Glæd jer til en skøn ferie på Strandpromenaden. Bestil jeres ferie ved at indtaste den ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden eller ring til os nu: 56 95 85 66 - så kan du få gode tips til en skøn ferie.

Søren Sillehoved deler ud af historierne til gæsternes store begejstring

Spændende historier

Der knytter sig mange spændende historier til fortiden og naturen på Bornholm. For at give vores gæster det bedst mulige udbytte tager vi jer med på en guidet tur til de "hemmelige steder" på Bornholm. Turene bliver guidet af Søren Sillehoved Tro det eller ej...det er hans rigtige navn! Søren Sillehoved er blevet kåret som en af Danmarks bedste guider, og han er en mester i at levere interessante fortællinger for både børn og voksne.

Der er guideture næsten hver dag i perioden april-oktober. Turene foregår over hele Bornholm. Som gæster hos os kan I komme gratis med på en af disse tur. Ved jeres ankomst til Strandpromenaden har vi lagt nogle gratis billetter i en velkomsttaske til jer. Da deltagerantallet er begrænset, gælder tilbuddet desværre ikke grupperejser med over 10 personer. Er I over 10 personer henviser vi i stedet til Bornholms Guide- og Gruppeservice.

Bestil jeres ferie
Glæd jer til en skøn ferie på Strandpromenaden. Bestil jeres ferie ved at indtaste den ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden eller ring til os nu: 56 95 85 66 - så kan I få gode tips til en skøn ferie.

Adresse
Strandpromenaden
Rådstuestræde 3
3770 Allinge
Telefon: 5695 8566
Telefax: 5695 3466
Mail: info@teambornholm.dk

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi jer venligst forlade ferielejligheden kl. 10:00.

Allergivenlige lejligheder
Alle lejligheder på Strandpromenaden er røgfrie. Såfremt du er allergisk overfor husdyr, kan du vælge en lejlighed, som er husdyrfri. Meddel os blot dette i forbindelse med din bestilling, så sørger vi for at reservere en allergivenlig lejlighed til dig. Eventuelle allergier overfor dun er heller ikke noget problem, da vores dyner og hovedpuder ikke indeholder dun.

Ankomstdage
I kan ankomme og afrejse på alle ugens dage - der er altså ingen faste ankomstdage, og I behøver som udgangspunkt ikke at leje for hele uger. Det giver jer mulighed for at sammensætte ferien helt efter jeres valg, ligesom I kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Ankomstidspunkt
På ankomstdagen har I ferielejligheden til jeres rådighed fra kl. 15:00.

Babypakke
I kan gratis låne en babypakke bestående af: Høj stol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn m/kaleche hvor ryglænet kan ligges helt ned), puslepude og badekar. Vi beder jer venligst reservere babypakken i forbindelse med jeres booking.

Betalingsbetingelser
Vi beder jer venligst indbetale et depositum på 25% af rejsens pris senest 14 dage efter, at I har modtaget vores bekræftelse. Restbeløbet skal være os i hænde senest 4 uger før jeres ankomst. Såfremt I bestiller sent, således at der er under 4 uger til jeres ankomst, aftaler vi betalingsdatoen med jer.

Booke flere lejligheder på én gang
Ønsker I at booke flere lejligheder på én gang, skal I blot lave en almindelig bestilling af én lejlighed via internettet- og så notere i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange lejligheder I ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af jeres bestilling - og vi bestræber os selvfølgelig på at placere lejlighederne så tæt på hinanden som muligt.

Bus til Strandpromenaden
Hvis I ønsker at køre med bus til Strandpromenaden, kan I anvende busrute 2, 7, 8 eller 10. Alle busserne starter fra færgehavnen i Rønne. Tryk her for at se køreplanen for busruterne.

Dyner/Sengelinned
Der er dyner og hovedpuder i lejligheden. Sengelinned og håndklæder er derfor det eneste, som I selv skal medbringe. Alternativt kan I leje det for 85 DKK for sengetøj og 25 DKK for håndklæder. Hvis I ønsker at leje sengelinned/håndklæder, beder vi jer orientere os senest to dage før jeres ankomst.

Handicapforhold
Vi anbefaler ikke Strandpromenaden til gangbesværede samt kørestolsbrugere.

Hunde/Katte
Hunde og katte er velkomne i den ene af lejlighederne på Strandpromenaden. I bedes ved bestilling gøre os opmærksom på at i medbringer hund/kat. På grund af den ekstra rengøring, som vi er nødt til at foretage, koster det jer 250 DKK at tage jeres hund eller kat med. Prisen gælder for hele opholdet. Hvis I medbringer 3 eller flere hunde er prisen 500 DKK.

Vi har hvert år mange gæster, som tager deres hund eller kat med til Bornholm. Det er nemt - I skal blot huske, at de svenske toldmyndigheders krav skal være opfyldt. Normalt er reglerne for indførsel af dyr til Sverige restriktive. Dog er reglerne meget lempelige, når I "blot" er på gennemrejse til Bornholm. Læs eventuelt mere her hund/kat til Bornholm.

Indkøb
Der er små kiosker/butikker med dagligvarer i Sandvig. Hvis I har behov for større indkøb, finder I Netto og Superbrugsen i Allinge, som er tvillingeby med Sandvig.

Internet
Der er trådløs internetadgang i alle lejligheder på Strandpromenaden. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor,
at du medbringer eget mobilt bredbånd. Såfremt nettet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Køkkenudstyr
Ferielejlighederne på Strandpromenaden har alle et godt og veludstyret køkken. Der er køkkeninventar samt -service í lejligheden. I behøver derfor ikke at medbringe køkkenservice eller lignende.

Parkering
Der er gratis parkering ved Strandpromenaden.

Pensionistrabat
Som pensionister har I mulighed for at opleve Bornholm til nogle helt særlige priser. Når I bestiller ophold inklusive færgetransport med bil, skal I blot markere i bookingfeltet, at I ønsker en "Pensionistbil-billet", så får I en færgebillet til en særligt rabatteret pris. Der er følgende regler for, at kunne opnå pensionistrabatten:
* Mindst én af rejsedeltagerne skal være pensionist eller førtidspensionist
* I må maksimalt være to personer i bilen (der må dog også gerne være op til tre børn under 11 år med i bilen).
* Pensionistrabatten kan ikke opnås på tilbudsrejser, hvor der i forvejen er givet rabat på færgebilletten (tilbudsrejser er de rejser, som står på forsiden af vores hjemmeside).

Bemærk venligst, at færgeselskabet kan have begrænsninger på antallet af pensionistbilletter på udvalgte afgange.

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre jeres lejlighed ved ankomst/afrejse - så er I altid sikre på, at lejligheden er ordentligt rengjort ved jeres ankomst, og I er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden jeres afrejse. Betalingen for rengøringen er inkluderet i lejeprisen. I skal således ikke betale ekstra for rengøringen. Ved jeres afrejse beder vi jer således blot sørge for, at eventuelt affald er lagt i skraldeposen, samt at køkkenservicet er rengjort.

Røgfrie lejligheder
Alle ferielejligheder på Strandpromenaden er røgfrie.

Vaskemaskine
Hvis I får behov for at vaske, er der møntvask på Strandpromenaden.

Bestil jeres ferie
Glæd jer til en skøn ferie på Strandpromenaden. Bestil jeres ferie ved at indtaste den ønskede ankomstdato i bestillingsboksen til øverst på siden eller ring til os nu: 56 95 85 66 - så kan I få gode tips til en skøn ferie.

Strandpromenaden - Prisliste i DKK

Vores prisliste er opdelt i to dele:

* En prisliste, når I selv klarer transporten til Bornholm
* En prisliste, hvor Ystad-Rønne færgen er inkluderet (bil inkl. op til 5 personer)

Hvis I vælger en pris, hvor færgen er inkluderet, sørger vi for at booke billetterne for jer - og det er selvfølgelig altid til en billigere pris, end hvis I selv bestiller. Vi giver jer prisgaranti for, at I ikke kan købe opholdet til en billigere pris end hos os.

Alle vores priser er inklusive rengøring ved ankomst/afrejse, strøm- og varmeforbrug. En gratis afbestillingsforsikring er ligeledes inkluderet.

I kan afrejse og ankomme på alle ugens dage, og I behøver ikke at leje hele uger. I er også meget velkomne på mini-ferier i eksempelvis 3-4 dage. Hvis I er i tvivl om, hvad prisen for jeres ophold bliver, kan I prøve at indtaste ankomst- og afrejsedagen i bookingsfunktionen øverst på siden, så fremkommer prisen.

Priser pr. hus/lejlighed i DKK for ophold UDEN transport til Bornholm

Strandpromenaden

A: 4-6 personers lejlighed med havudsigt
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
24-09-2017 14-10-2017 2.4445554.1083.328
15-10-2017 21-10-2017 3.3028415.8245.044
22-10-2017 14-11-2017 2.4305504.0813.301
15-11-2017 22-12-2017 2.3145113.8483.068
23-12-2017 31-12-2017 3.3548585.9285.148
01-01-2018 13-03-2018 2.4755634.1653.380
14-03-2018 24-03-2018 3.7489886.7115.926
25-03-2018 02-04-2018 4.1601.1257.5356.750
03-04-2018 09-06-2018 3.7489886.7115.926
10-06-2018 10-06-2018 10.8253.34720.86620.080
11-06-2018 16-06-2018 10.8253.34720.86620.080
17-06-2018 17-06-2018 3.6709626.5555.770
18-06-2018 23-06-2018 3.6709626.5555.770
24-06-2018 01-07-2018 4.7251.3138.6657.880
02-07-2018 14-07-2018 6.3011.83911.81811.032
15-07-2018 04-08-2018 6.8242.01312.86412.079
05-08-2018 12-08-2018 4.8451.3538.9068.120
13-08-2018 25-08-2018 3.9441.0537.1036.318
26-08-2018 08-09-2018 3.3448535.9025.117
09-09-2018 22-09-2018 3.0957705.4054.620
23-09-2018 13-10-2018 2.5205784.2563.470
14-10-2018 20-10-2018 3.5369176.2875.502
21-10-2018 13-11-2018 2.4185444.0513.266
14-11-2018 21-12-2018 2.5485884.3113.526
22-12-2018 02-01-2019 3.5789316.3705.585

B: 4-6 personers lejlighed med havudsigt
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
24-09-2017 14-10-2017 2.2754983.7702.990
15-10-2017 21-10-2017 3.0477565.3144.534
22-10-2017 14-11-2017 2.3275163.8743.094
15-11-2017 22-12-2017 2.1744653.5672.787
23-12-2017 31-12-2017 3.2148115.6474.867
01-01-2018 13-03-2018 2.3195113.8533.068
14-03-2018 24-03-2018 3.5029066.2195.434
25-03-2018 02-04-2018 3.7489886.7115.926
03-04-2018 09-06-2018 3.5029066.2195.434
10-06-2018 10-06-2018 10.1213.11219.45718.672
11-06-2018 16-06-2018 10.1213.11219.45718.672
17-06-2018 17-06-2018 3.4198806.0585.278
18-06-2018 23-06-2018 3.4248806.0635.278
24-06-2018 01-07-2018 4.3471.1877.9087.123
02-07-2018 14-07-2018 5.7661.66010.7469.961
15-07-2018 04-08-2018 6.2361.81711.68610.901
05-08-2018 12-08-2018 4.4551.2238.1247.339
13-08-2018 25-08-2018 3.6449536.5035.718
26-08-2018 08-09-2018 3.1037735.4224.636
09-09-2018 22-09-2018 2.8857004.9854.200
23-09-2018 13-10-2018 2.3455203.9043.119
14-10-2018 20-10-2018 3.2588245.7314.946
21-10-2018 13-11-2018 2.3975374.0083.223
14-11-2018 21-12-2018 2.5015724.2163.431
22-12-2018 02-01-2019 3.4268806.0665.281

Priser pr. hus/lejlighed i DKK for ophold INKLUSIVE færge Ystad-Rønne tur/retur

Strandpromenaden

A: 4-6 personers lejlighed med havudsigt
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
24-09-2017 14-10-2017 3.1125554.7763.328
15-10-2017 21-10-2017 3.9708416.4925.044
22-10-2017 14-11-2017 3.0985504.7493.301
15-11-2017 22-12-2017 2.9825114.5163.068
23-12-2017 31-12-2017 4.0228586.5965.148
01-01-2018 13-03-2018 3.1525634.8423.380
14-03-2018 24-03-2018 4.4259887.3885.926
25-03-2018 02-04-2018 4.8371.1258.2126.750
03-04-2018 09-06-2018 4.4259887.3885.926
10-06-2018 10-06-2018 11.5023.34721.54320.080
11-06-2018 16-06-2018 12.7373.34722.77720.080
17-06-2018 17-06-2018 5.5829628.4675.770
18-06-2018 23-06-2018 4.8029627.6875.770
24-06-2018 01-07-2018 5.8571.3139.7977.880
02-07-2018 14-07-2018 8.2131.83913.72911.032
15-07-2018 04-08-2018 8.7362.01314.77512.079
05-08-2018 12-08-2018 6.7571.35310.8178.120
13-08-2018 25-08-2018 4.6921.0537.8516.318
26-08-2018 08-09-2018 4.0918536.6505.117
09-09-2018 22-09-2018 3.8437706.1534.620
23-09-2018 13-10-2018 3.2685785.0033.470
14-10-2018 20-10-2018 4.2849177.0355.502
21-10-2018 13-11-2018 3.1665444.7993.266
14-11-2018 21-12-2018 3.2965885.0593.526
22-12-2018 02-01-2019 4.3259317.1185.585

B: 4-6 personers lejlighed med havudsigt
Fra Til 3 nætter Ekstra nat Pris pr. uge Ekstra uge
24-09-2017 14-10-2017 2.9434984.4382.990
15-10-2017 21-10-2017 3.7157565.9824.534
22-10-2017 14-11-2017 2.9955164.5423.094
15-11-2017 22-12-2017 2.8414654.2352.787
23-12-2017 31-12-2017 3.8818116.3154.867
01-01-2018 13-03-2018 2.9965114.5303.068
14-03-2018 24-03-2018 4.1799066.8965.434
25-03-2018 02-04-2018 4.4259887.3885.926
03-04-2018 09-06-2018 4.1799066.8965.434
10-06-2018 10-06-2018 10.7983.11220.13418.672
11-06-2018 16-06-2018 12.0333.11221.36918.672
17-06-2018 17-06-2018 5.3318807.9705.278
18-06-2018 23-06-2018 4.5568807.1955.278
24-06-2018 01-07-2018 5.4781.1879.0407.123
02-07-2018 14-07-2018 7.6771.66012.6589.961
15-07-2018 04-08-2018 8.1471.81713.59810.901
05-08-2018 12-08-2018 6.3661.22310.0367.339
13-08-2018 25-08-2018 4.3929537.2515.718
26-08-2018 08-09-2018 3.8517736.1694.636
09-09-2018 22-09-2018 3.6337005.7324.200
23-09-2018 13-10-2018 3.0925204.6523.119
14-10-2018 20-10-2018 4.0068246.4794.946
21-10-2018 13-11-2018 3.1445374.7563.223
14-11-2018 21-12-2018 3.2485724.9643.431
22-12-2018 02-01-2019 4.1748806.8145.281

Færgetillæg på fredage-lørdage-søndage i perioden 3/1-1/7 samt 7/8-31/12
* For ankomst eller afrejse på fredage, lørdage og søndage har færgen et weekend tillæg på DKK 414.

Færgetillæg på fredage-lørdage-søndage i perioden 2/7-6/8
* For ankomst eller afrejse på fredage, lørdage og søndage i perioden 2/7-6/8 har færgen et weekend tillæg på DKK 253 pr. overfart.

Færgetillæg for høje/lange biler
* Hvis jeres bil er over 1,95 meter i højden - eller over 6,00 meter i længden - er der et færgetillæg. Kontakt os venligst herom på +45 5695 8566.

Rabat ved længere ophold
* Hvis I ankommer i perioden før 10. juni eller efter 5. august, tilbyder vi 14 dages ophold for 11 dages pris eller 3 ugers ophold for 2 ugers pris.

Folkemøde - Specielle Priser & Bestillingsregler
I forbindelse med Folkemødet er der specielle priser og bestillingsregler. Kontakt os for nærmere information. 

Bestil nu
Bestil din ferie på Strandpromenaden ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode tips til skønne feriedage på Bornholm.

Adresse
Adressen til Strandpromenaden er: Rådstuestræde 3, Sandvig, 3770 Allinge

Priser og bestilling
Se priser for Strandpromenaden ved at trykke på prislisten. I kan også forespørge på priser inklusive færgeoverfart - samt se ledige perioder - ved at anvende forespørgselsboksen øverst på siden. Vælg "Strandpromenaden" på listen og indtast jeres ønskede ankomst- og afrejsedag. I er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 5695 8566.

Fandt du ikke hvad du søgte ?

Ring til os, vi besvarer telefonen alle ugens dage.

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Billige fly- og færgebilletter
Vi bestiller gerne dine fly- og færgebilletter for dig. Og det er altid til en billigere pris, end hvis du selv skulle bestille.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. 

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.