Efterårsferie på Bornholm

Aktuelle tilbud

Vis alle tilbud
Luk oversigt

Populære feriesteder til efterårsferien

Familievenlige feriesteder til efteråret

Sommerhus i efteråret

Efterår for 2

Efterårsferie på hotel

Hold efterårsferie på Bornholm

Har du nogensinde oplevet Danmarks solskinsø klædt i de fineste farver? Når solens stråler danser henover de mange orangefarvede blade, giver det et helt fantastisk, nærmest guldfarvet, lys. Oplev det magiske efterår på Bornholm, gå på opdagelse i naturen, spis på lækre restauranter og bo på de skønneste feriesteder. Mærk den særlige ro, der hersker i efteråret på Bornholm, hvor de fleste turister for længst er rejst hjem, og du kan udforske øens perler i ro og mag. At Bornholm lukker ned efter sommerferien, er ikke andet end en gammel myte. De fleste af øens feriesteder, restauranter og butikker holder åbent helt til uge 42, og mange af dem endnu længere end det. 

Oplevelserne i efterårsferien 

I Almindingen kan du tage på Bisonsafari og se om du kan finde de fritgående bisonokser. Du kan også besøge ekkodalen og teste dit bedste ekko, eller vandre på den smukke rute gennem den store sprækkedal. Klik her for at se 4 forslag til smukke vandreruter, du kan gå på Bornholm i efteråret. Du må ikke snyde dig selv for en kæmpe-tartelet i Ekkodalshuset inden du tager der fra. Det er Danmarks største og den smager himmelsk! 

Oplev (u)hyggen til Halloween i Gudhjem. Find vej gennem halmlabyrinten eller se de mange flotte græskar, imens du slentrer gennem den charmerende bjergby. Der er masser af aktiviteter for stor som små, når der i efterårsferien er halloween i Gudhjem.

De fleste af Bornholms attraktioner ligger udendørs og kan opleves året rundt. Er vejret mere til indendørsaktiviteter kan du besøge Natur Bornholm i Åkirkeby. Hør historien om Bornholm og hvordan den blev til for mere end 10.000 år siden. Dengang hvor dinosaurer vandrede rundt på øen. Du kan også besøge Værftet i Nexø som er et legeland og skatecenter for børn i alle aldre. Glæd dig til de mange gode oplevelser, Bornholm har at byde på i efteråret. 

Der findes ikke noget bedre end at tage ud til kysten på en efterårsdag, og se de store bølger slå ind mod det silkebløde sand på Dueodde, eller de dramatiske klipper på Hammerknuden. Efter en frisk gåtur i blæsevejret, kan hele familien varme sig over en kop varm kakao med skumfiduser - enten derhjemme i feriehuset eller på en af øens mange efterårsåbne-restauranter. Se det er hygge! 

Skønne feriesteder til efterårsferien

Det er vigtigt at have en god base, når du holder efterårsferie på Bornholm. På denne side finder du et bredt udvalg af fantastiske feriesteder, der er perfekte til et efterårsvisit på Bornholm. Hvad end du drømmer om et hyggeligt sommerhus, en moderne ferielejlighed eller et luksuriøst hotelværelse, finder du det her - og så får du ovenikøbet prisgaranti, for hos Team Bornholm bestiller du ophold direkte på feriestedet, uden fordyrende mellemled! 

Team Bornholm har hyggelige sommerhuse med brændeovn, som du kan sidde og lune dig foran med en god bog. Efter en hel dag ude i den friske natur, findes der ikke noget bedre end at komme hjem til et varmt sommerhus, hvor der dufter af brænde og lyden af knitrende ild fylder i hele sommerhuset. Sommerhusene er placeret rundt omkring på hele øen og findes i alle størrelser. Så om I er 2 eller 8 personer, der skal holde efterårsferie på Bornholm, finder I et sommerhus, der passer til jer på denne side.

Bestil en pakkerejse når du skal på efterårsferie på Bornholm. Bare tilvælg færgeoverfart i bookingbjælken når du bestiller dit ophold, eller vælg et af de tilbud, hvor færgen allerede er inkluderet. Så sørger vi for at bestille det hele til dig, og din rejse er automatisk dækket af pakkerejselovgivningen. Måske vores pakkerejsetilbud på efterårsferie med pool er noget for dig? 

Feriestederne har åbent helt til uge 42 - og mange af dem endda hele året. Det er derfor nemt at tage på ferie på Bornholm i uge 42, eller hvilken som helst anden uge. På denne side kan du få overblikket af hvilke feriesteder, der er ledige i efterårsferien og resten af året på Bornholm. Vælg det feriested du allerbedst kan lide ovenfor, og indtast dine ønskede datoer for at se om det er ledigt nu. 

Stærke priser på efterårsferien

Når efterårsferien i uge 42 på Bornholm skal planlægges i 2024, er det rart at vide hvad det kommer til at koste. Priserne hos Team Bornholm er altid inklusive:

På den måde er du sikret mod ubehagelige overraskelser, hvis nu temperaturen gør, at du er nødt til at skrue lidt ekstra op på termostaten. Og så er det dejligt, ikke at skulle tænke på at gøre rent. Du kan desuden også tilvælge færgeoverfart, således du bestiller hele din efterårsferie som en samlet pakke. Team Bornholm ønsker dig en dejlig efterårsferie 2024 på Bornholm!

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os:

Mandag - Torsdag: Kl. 09.00 - 16.00
Fredag: Kl. 09.00 - 15.30
Lørdag - Søndag: Adgang til vagttelefon
Vi besvarer telefonen i åbningstiden, men har du akut brug for hjælp, kan du altid komme videre til vores vagttelefon.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg.

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.