Romantisk Spaweekend

  • Spa- og wellness
  • Flot hotel
  • Fantastisk havudsigt
  • God mad
kort Rønne

Flot hotel ved havet, stranden og byen. Spa- og wellness. Lækker mad
Griffen er et fabeldyr, som i eventyrenes verden vogter over skatte. Griffen Spahotel er derfor et meget sigende navn for dette skønne hotel, som er smukt beliggende ved havet og Rønnes gamle bydel. Glæd dig til flotte værelser, hvor du har mulighed for at tilvælge havudsigt for en lille merpris. Griffen Spahotel byder dig også gratis indenfor i et af Nordens flotteste spa- og wellnessområder: "Den Bornholmske Diamantspa".

Charmerende by
Griffen Spahotel er beliggende i Rønnes gamle bydel. Her bliver du mødt af smukke bindingsværkshuse og gamle købmandsgårde.

Er det udsigten eller maden, som er bedst?
Sæt dig godt til rette i de bløde stole. Lad dig forkæle med lækkerier fra Restaurant G's Køkken, som ligger i stueetagen på Griffen Spahotel. Maden er i topklasse, og det samme er udsigten - specielt ved aftentid, hvor solen går ned i havet lige foran dig og skaber flotte gyldne og violette stråler over havet. Efter en skøn ferie på Griffen Spahotel vil du nok også tro på eventyret om, at Griffen vogter over en skat.

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Bestil 2 nætters spaferie her:

Mulig ankomstperiode: 19-06-2024 til 02-01-2025

Bestil 4 nætters spaferie her:

Mulig ankomstperiode: 19-06-2024 til 02-01-2025

Bestil 7 nætters spaferie her

Mulig ankomstperiode: 19-06-2024 til 02-01-2025

Du bor i et skønt dobbeltværelse med havudsigt

Du bor i et skønt dobbeltværelse med havudsigt

Nyd et glas vin på balkonen

Nyd et glas vin på balkonen

Griffen Spahotel - Badeværelset

Griffen Spahotel - Badeværelset

Bestil det gode tilbud for Ældre Sagens medlemmer
* Flot dobbeltværelse med balkon og havudsigt på Griffen Spahotel
* Færge Ystad-Rønne med bil tur/retur (valgfri færgeafgang)
* Stor morgenmadsbuffet hver morgen
* Gratis adgang til den store spaafdeling
* Gratis cykelleje

Totalpris for 2 personer inklusive færge med bil tur/retur:
* 2 nætter: 2.995,-
* 4 nætter: 5.395,-
* 7 nætter: 9.395,-

Prisen gælder ved ankomst i perioden 19. oktober - 21. december. Hvis du vil ankomme på andre tidspunkter er prisen:

Ankomst i perioden 2 nætter Ekstra nat 4 nætter 7 nætter
Før 6. juli 4.295,- 1.650,- 6.995,- 10.995,-
6. juli - 12. juli 4.695,- 1.850,- 7.695,- 12.295,-
13. juli - 26. juli 4.995,- 2.000,- 8.295,- 13.295,-
27. juli - 10. august 4.595,- 1.800,- 7.495,- 11.995,-
11. august - 31. august 3.895,- 1.750,- 6.795,- 11.295,-
1. september - 18. oktober 3.495,- 1.600,- 6.195,- 10.195,-
19. oktober - 21. december 2.995,- 1.450,- 5.395,- 9.295,-
22. december - 2. januar 2025 3.195,- 1.600,- 5.995,- 10.295,-

 

Ankomstdag - Hvilken ugedag kan du ankomme?
Hvis du vælger 2 eller 4 nætter:
* Du kan frit vælge ankomstdag på ugen

Hvis du vælger 7 nætter:
* Tilbudsprisen gælder ved ankomst på en mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag
* Hvis du vælger 7 nætter og ankommer på en fredag eller søndag, er der et tillæg: 400,- (i perioden 9/6 - 11/8 er tillægget dog 700,-)
* Hvis du vælger 7 nætter og ankommer på en lørdag, er der et tillæg: 400,- (i perioden 9/6 - 11/8 er tillægget dog 1.700,-)

Særlige ekstra oplevelser
12. maj: Invitér mor med til en ganske særlig aften, når der den 12. maj bliver serveret en lækker morsdag-menu. Tillægspris: 545,- pr. person.
17. maj: På udvalgte datoer åbner Griffen Spa dørene efter lukketid for en lille gruppe gæster, der søger den ultimative selvforkælelsesoplevelse: Relax & Enjoy - After Hours Evening Experience. Tillægspris: 495,- pr. person. 

Der er få ledige pladser til de ovenstående arrangementer, så oplys gerne i forbindelse med din bestilling, om at du ønsker at deltage i arrangementerne - så bestiller vi til dig.

Vil du flyve i stedet for at sejle?
Såfremt du ønsker at flyve fra København, Billund eller Aalborg, i stedet for at sejle, til Bornholm, er der et tillæg:
 • Fra København: kr. 1.350,-
 • Fra Billund eller Aalborg: kr. 1.750,- 
 • Tillægget er et samlet tillæg for 2 personer tur/retur

Endnu mere luksus - Vælg en suite med havudsigt
Du kan også vælge at bo i suite på øverste etage, hvor havudsigten nærmest er ubeskrivelig flot. Suiterne er indrettet med soveværelse, badeværelse, stor stue med sofaarrangement samt walk-in-closet. Der er havudsigt fra såvel soveværelset som stuen. Merprisen for at bo i en suite er 495,- pr. nat (i perioden 14. juni - 19. august er tillægget dog 1.395,-).

Er I 3 personer?
Hvis I er 3 personer, har I mulighed for at få en suite med opredning til en ekstra person. Merprisen er 1.195,- pr. nat inklusive morgenmad til den ekstra person (i perioden 14. juni - 19. august er tillægget dog 1.395,-).

Glæd dig til Griffen Spahotel
Griffen er et fabeldyr, som i eventyrenes verden vogter over skatte. Griffen Spahotel er derfor et meget sigende navn for dette skønne hotel, som er smukt beliggende ved havet, lystbådehavnen og Rønnes gamle bydel. Glæd dig til flotte værelser, som er indrettet af den bornholmske designer Pernille Bülow. Du skal også glæde dig til hotellets store spaafdeling, som er et af Nordens flotteste spa- og wellnessområder.

Griffen Spahotel er beliggende i Rønnes gamle bydel. Her bliver du mødt af smukke bindingsværkshuse og gamle købmandsgårde. Læs mere om området ved Griffen Spahotel her. Griffen Spahotel er også det perfekte udgangspunkt for at opleve Bornholm... Se billeder fra Bornholm her

Parkering og ladestandere
Som gæst på Griffen Spahotel kan du parkere gratis lige ved hotellet. Griffen Spahotel har selvfølgelig ladestandere til el-biler.

Fortrydelsesret
Vi kan alle komme til at fortryde. På Griffen Spahotel kan du købe ophold med Fortrydelsesret, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. værelse. Bestil Fortrydelsesretten samtidig med bestillingen af dit ferieophold. 

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste den ønskede ankomstdag i bestillingsboksen her på siden - eller mail/ring til os nu: 56 95 85 66.

Hyg jer i det flotte spaområde

Hyg jer i det flotte spaområde

Forkæl dig selv med en behandling hos Alea Wellness

Forkæl dig selv med en behandling hos Alea Wellness

Griffen Spahotel har en restaurant med fantastisk havudsigt

Griffen Spahotel har en restaurant med fantastisk havudsigt

Griffen Spahotel ligger smuk ved havet og den gamle bydel

Griffen Spahotel ligger smuk ved havet og den gamle bydel

Stranden ved Griffen Spahotel

Stranden ved Griffen Spahotel

Der er flotte solnedgange ved Griffen Spahotel

Der er flotte solnedgange ved Griffen Spahotel

Glæd dig til et af Nordens flotteste spa- og wellnessområder 

Der findes en verden, hvor tiden står stille. Hvor mobiltelefonen ikke ringer. Hvor facebook ikke findes. Spaen på Griffen Spahotel. I den 1.000 kvadratmeter indendørs og udendørs spa, er wellness og afslapning bragt til et nyt niveau. Bade, saunaer, og bassiner tilbyder en verden af afslapning og velvære, designet til at give din krop den ultimative afslapning og forbedre dit velvære. Glæd dig blandt andet til:

Den finske træsauna giver dig tør og kraftig varme

Den finske træsauna giver dig tør og kraftig varme

Infrarød sauna varmer omgivelserne i stedet for luften

Infrarød sauna varmer omgivelserne i stedet for luften

Dampbad
Et varmt dampbad fremmer blodcirkulationen, lindrer smerter og mindsker betændelsestilstande. Mens dampen stiger op, skifter lyset i saunaen langsomt, og efterligner en solopgang med gyldne stråler, før lysniveauet stiger og til sidst tones ned som ved en solnedgang. Lysterapien kombineret med den varme damp giver en unik afstressende virkning, mens dampen virker befriende indefra og lindrer muskelspændinger. 

Finsk træsauna
For en modsat oplevelse byder denne finske træsauna på tør og kraftig varme, der når mellem 70 og 80 grader. Kombinationen af den tørre varme efterfulgt af et koldt styrtebad giver en forfriskende oplevelse, der sætter gang i kredsløbet.

Biosauna
Biosaunaen er en blanding af en traditionel finsk sauna og dampbad, men ved en lavere temperatur for en behagelig varme. Saunaen opretholder en temperatur på cirka 60 grader, der tilbyder en unik form for afslapning og velvære.

Infrarød sauna
Denne specielle sauna tilbyder en unik form for varme, hvor det ikke er luften, der opvarmes, men derimod omgivelserne. Den bruger infrarød teknologi til at skabe en nænsom og beroligende varme, der omslutter dig. Denne saunaoplevelse er ikke kun afslappende, men også gavnlig for kredsløbet, da den øger blodgennemstrømningen. Denne infrarøde kabinesauna tilbyder en anderledes og forfriskende måde at opleve velvære på.

Nyd det store inden- og udendørsspaområde

Nyd det store inden- og udendørsspaområde

Kaskader af vand & varmtvandspool
Stil dig foran vandfaldet, træk i rebet og lad kaskader af vand plaske ned over ryg og nakke. Spændinger i nakke og skuldre blødes op, når strømme af lunt vand fosser ned over hals og hoved. I midten af bassinet presser den underjordiske geyser blidt vandet mod dine fødder. Fortsæt videre til de bølgeformede liggebænke i spabadet, og slap af, mens du nyder stjernehimlen i loftet.

Is og varm damp
Mennesket er skabt til at kunne klare betydelige udsving fra hård frost til tropisk hede. I spaen kan din krop opleve begge dele. I Kneipp-bassinerne veksler vandet mellem 0 grader og tropisk varme. Du kan også massere kroppen med is fra isfontænen. Når kroppen skiftevis får varm damp og koldt vand, øges dit immunforsvar. Efter en varmetur i saunaerne bliver dine blodkar udvidet. Derfor opnås størst effekt ved efterfølgende afsvaling i koldt vand fra vippespanden, et koldt brusebad eller et dyp i koldtvandsbrønden. 

Slap af i det flotte spaområde

Slap af i det flotte spaområde

Udendørs jacuzzi
Nyd et glas champagne i det store, udendørs jacuzzi med havudsigt, mens solen langsomt går ned i horisonten bag dig. Boblerne fra dysserne i spabadet masserer din krop og får dig til at slappe helt af.

Slap af og tank op
Komfortable møbler indbyder til afslapning både indendørs og udendørs. Turen gennem varmt og koldt vand, damp, is og afspænding giver din krop og sjæl skønne indtryk. I spaens selvbetjente bar kan du gratis hente frisk frugt, kaffe, the, juice, saft og isvand. Hvis du bliver sulten under dit besøg, er det muligt at bestille frokost på G's Café, som er beliggende i loungeområdet ved receptionen. Du er også velkommen til at komme på G's Café i din badekåbe og tøfler.

Gå på opdagelse i spashoppen og prøv de mange lækre produkter

Gå på opdagelse i spashoppen og prøv de mange lækre produkter

Spashoppen
Gå på opdagelse i Griffens Spashop hvor der forhandles mange lækre produkter fra anerkendte brands. I Griffens wellnessafdeling møder du en holistisk tilgang til skønhed og velvære, der afspejles i alt, hvad du oplever. De nøje udvalgte produkter, både dem der anvendes i behandlinger og dem der tilbydes i spashoppen, er i tråd med konceptet og visionen om fuldkommen harmoni og balance i både krop og sind.

Wellness behandlinger
Med et bredt udvalg af wellnessbehandlinger, fra kropsmassage og ansigtsmassage til ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger samt farvning af bryn og vipper, stræber Griffens wellnessafdeling efter at imødekomme alle dine behov for skønhed og afslapning. Deres team af erfarne behandlere sikrer, at hver behandling bliver en skøn og afslappende oplevelse. Se alle deres behandlinger her eller book med det samme online

Husk at bestille en spatid
Som overnattende gæst på hotellet kan du nemt booke dine spatider ved at henvende dig i receptionen, hvor de står klar til at assistere dig. Der er ingen begrænsning på antallet af gange, du kan nyde spaen under dit ophold. Du kan også booke en tid ved at kontakte receptionen på 56 90 44 44 eller book@bornholmhotels.dk. Din spatid er gyldig i 3 timer, så du har rigeligt med tid til at slappe af og nyde alle faciliteterne. 

Pris for entre til spaen
* Overnattende gæster på Griffen Spahotel har gratis adgang til spaområdet. 

Aldersgrænse - Minimum 16 år
Du skal være mindst 16 år for at kunne få adgang til spaen.

Grøn energi
Spa- og wellnessområdet på Griffen Spahotel er et af de mest energibesparende anlæg i hele Europa. Der er anvendt de bedst mulige samt lokale materialer. Endvidere genanvendes varmen i så stort omfang, at anlægget er beskrevet i håndværkertidsskrifter som "enestående". Miljømæssigt kan du derfor også med god samvittighed lade dig forkæle i det store spa- og wellnessområde.

Bestilling
Bestil din ferie på Griffen Spahotel ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

I Griffen Spa hersker velvære og ro

I Griffen Spa hersker velvære og ro

Prøv en afslappende behandling

Prøv en afslappende behandling

Prøv et lækkert fodbad med salt

Prøv et lækkert fodbad med salt

Stranden ved Griffen Spahotel

Stranden ved Griffen Spahotel

Bliv forelsket i keramik på Hjorths Keramikfabrik

Bliv forelsket i keramik på Hjorths Keramikfabrik

Erichsens Gaard står stadig som i år 1850

Erichsens Gaard står stadig som i år 1850

Griffen Spahotel ligger i Rønne - Bornholms hovedstad

De flotte værelser, det store spaområde, lækkerierne i restauranten og den imponerende havudsigt på Griffen Spahotel frister til, at du bliver på hotellet en stor del af din ferie...men prøv alligevel at tage en tur rundt i det skønne området ved hotellet.

Lige ved Griffen Spahotel ligger den lille hyggelige Nørrekås Strand. Tag en badetur og slap af på det bløde hvide sand. Fra Nørrekås Strand kan du gå videre op i den gamle bydel, hvor gamle købmandsgårde med udkigsposter på taget vidner om en tid, da skibsrederne i 1800-tallet spejdede ud over havet for at se, om deres skibe var på hjem med varer fra hele verden. - Og du kan også opleve livet dengang, for på Erichsens Gaard er tiden sat i stå i år 1850. Huset står ind- og udvendigt som dengang, da en af Danmarks berømte kunstmalere, Holger Drachmann, havde sin daglige gang i huset for at besøge sin udkårne Vilhelmine.

Mere kunst og kærlighed finder du på Hjorths Keramik, som er en af de sidste keramikfabrikker i Europa. Det er svært ikke at blive forelsket i det flotte keramik. Gå videre ud ad de små gader til gågaden og Torvet. Sæt dig på en cafe og nyd torvelivet - eller besøg nogle af de mange spændende butikker.

Bornholms historie gennem 10.000 år
Tæt på torvet ligger Bornholms Museum, hvor du kan opleve Bornholms historie gennem 10.000 år. Du hører eksempelvis om de dramatiske dage i maj 1945, hvor store dele af Bornholm blev bombet og derefter besat af russerne. På Forsvarsmuseet i den sydlige del af Rønne kan du høre mere om, hvorfor den tyske kommandant over Bornholm nægtede at overgive sig i den dramatiske afslutning af krigen - og hvorfor det fik følger for Bornholm i mange år efter.

Du kan gå langs strandpromenaden tilbage til Griffen Spahotel, men prøv også at fortsætte lidt længere ud til Bornholms Torvehaller, hvor du kan smage en række af de delikatesser, som Bornholm er så kendt for - eksempelvis de berømte spegepølser fra Hallegård, som er kåret som Danmarks bedste af Berlingske Tidende. 

Prøv også at låne en af de gratis cykler på Griffen Spahotel. Cykelstierne starter ved hotellet, og snart kommer du ind på cykelstierne i skovene, som bringer dig til endnu flere af Bornholms skønne steder - eksempelvis rundkirkerne og verdens mindste travbane i Almindingen.

Beliggenheden er perfekt...også hvis du ikke har bil med
Griffen Spahotel har en skøn beliggenhed ved havet i Rønne - og du er tæt på mange af de oplevelser, som gør en ferie på Bornholm til noget helt specielt. Hvis du ikke har bil med, er beliggenheden også i top, da Griffen Spahotel ligger tæt ved det busstoppested, hvor næsten alle busser til/fra resten af de bornholmske byer starter og slutter deres rute. Når du bor på Griffen Spahotel, kan du derfor nemt komme rundt på hele Bornholm.

Bestilling
Bestil din ferie på Griffen Spahotel ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen på denne side - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Bestil 2 nætters spaferie her:

Mulig ankomstperiode: 19-06-2024 til 02-01-2025

Bestil 4 nætters spaferie her:

Mulig ankomstperiode: 19-06-2024 til 02-01-2025

Lån en cykel og tag på opdagelse på Bornholm

Lån en cykel og tag på opdagelse på Bornholm

Rønnes gamle bydel med fyrtårnet i baggrunden

Rønnes gamle bydel med fyrtårnet i baggrunden

Slap af på stranden ved Griffen Spahotel

Slap af på stranden ved Griffen Spahotel

Spil golf på Rønne Golfbane

Spil golf på Rønne Golfbane

En gammel købmandsgård i Rønne med udkigspost på taget

En gammel købmandsgård i Rønne med udkigspost på taget

Sport og spænding på verdens mindste travbane

Sport og spænding på verdens mindste travbane

Bornholm blev besat af russerne i 1945...hør den dramatiske historie

Bornholm blev besat af russerne i 1945...hør den dramatiske historie

Solnedgangen set fra restauranten på Griffen Spohotel

Solnedgangen set fra restauranten på Griffen Spohotel

Tag en tur langs skovstierne

Tag en tur langs skovstierne

Billeder fra Bornholm

Bornholms små byer er fyldt med hyggelige huse

Bornholms små byer er fyldt med hyggelige huse

Solnedgangene er smukke på Bornholm

Solnedgangene er smukke på Bornholm

Dueodde - Kridhvidt sand og blåt hav, så langt øjet rækker

Dueodde - Kridhvidt sand og blåt hav, så langt øjet rækker

Hyg jer på klipperne

Hyg jer på klipperne

Klippeformationen Kamelhovederne

Klippeformationen Kamelhovederne

Borgen Hammershus var uindtagelig i Middelalderen

Borgen Hammershus var uindtagelig i Middelalderen

Der er masser af flotte vandrerture på Bornholm

Der er masser af flotte vandrerture på Bornholm

Bornholm er en ø, så du er altid tæt på en flot udsigt

Bornholm er en ø, så du er altid tæt på en flot udsigt

Find de små hygggelige restauranter

Find de små hygggelige restauranter

Klipper, strand og hav...og hygge...finder du på Bornholm

Klipper, strand og hav...og hygge...finder du på Bornholm

Besøg de flotte kunstudstillinger

Besøg de flotte kunstudstillinger

Nyd stemningen i de små fiskerlejer

Nyd stemningen i de små fiskerlejer

Bestil tilbuddet her:

Bestil 2 nætters spaferie her:

Mulig ankomstperiode: 19-06-2024 til 02-01-2025

Bestil 4 nætters spaferie her:

Mulig ankomstperiode: 19-06-2024 til 02-01-2025

Bestil din ferie
Du bestiller det gode ferietilbud ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksene ovenfor. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på 56 95 85 66 eller maile til os på info@teambornholm.dk.