Romantisk Spaweekend

  • Spa- og wellness
  • Flot hotel
  • Fantastisk havudsigt
  • God mad
kort Rønne

Flot hotel ved havet, stranden og byen. Spa- og wellness. Lækker mad
Griffen er et fabeldyr, som i eventyrenes verden vogter over skatte. Griffen Spahotel er derfor et meget sigende navn for dette skønne hotel, som er smukt beliggende ved havet og Rønnes gamle bydel. Glæd dig til flotte værelser, hvor du har mulighed for at tilvælge havudsigt for en lille merpris. Griffen Spahotel byder dig også gratis indenfor i et af Nordens flotteste spa- og wellnessområder: "Den Bornholmske Diamantspa".

Charmerende by
Griffen Spahotel er beliggende i Rønnes gamle bydel. Her bliver du mødt af smukke bindingsværkshuse og gamle købmandsgårde.

Er det udsigten eller maden, som er bedst?
Sæt dig godt til rette i de bløde stole. Lad dig forkæle med lækkerier fra Restaurant G's Køkken, som ligger i stueetagen på Griffen Spahotel. Maden er i topklasse, og det samme er udsigten - specielt ved aftentid, hvor solen går ned i havet lige foran dig og skaber flotte gyldne og violette stråler over havet. Efter en skøn ferie på Griffen Spahotel vil du nok også tro på eventyret om, at Griffen vogter over en skat.

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Bestil 2 nætters spaferie her:

Mulig ankomstperiode: 29-05-2023 til 31-12-2023

Bestil 4 nætters spaferie her:

Mulig ankomstperiode: 29-05-2023 til 31-12-2023

Du bor i et skønt dobbeltværelse med havudsigt

Du bor i et skønt dobbeltværelse med havudsigt

Nyd et glas vin på balkonen

Nyd et glas vin på balkonen

Griffen Spahotel - Badeværelset

Griffen Spahotel - Badeværelset

Hyg jer i det flotte spaområde

Hyg jer i det flotte spaområde

Bestil det gode tilbud for Ældre Sagens medlemmer
* Flot dobbeltværelse med balkon og havudsigt på Griffen Spahotel
* Færge Ystad-Rønne med bil tur/retur (valgfri færgeafgang)
* Stor morgenmadsbuffet hver morgen
* Gratis adgang til den store spaafdeling
* Gratis cykelleje
* Totalpris for 2 personer
   * 2 nætter 3.295,-
   * 4 nætter 5.695,- 

Tilbudsprisen gælder med ankomst før 10. juni. Hvis du vil ankomme på andre tidspunkter, er prisen: 

Ankomst i perioden 2 nætter Ekstra nat 4 nætter
Før 10. juni 3.295,- 1.450,- 5.695,-
10. juni - 16. juni Ikke muligt - Ikke muligt
17. juni - 7. juli 4.295,- 1.700,- 7.095,-
8. juli - 14. juli 4.595,- 1.850,- 7.595,-
15. juli - 28. juli 4.895,- 1.950,- 8.095,-
29. juli - 5. august 4.595,- 1.850,- 7.695,-
6. august - 12. august 4.395,- 1.750,- 7.195,-
13. august - 2. september 3.895,- 1.550,- 6.695,-
3. september - 20. oktober 3.495,- 1.400,- 6.095,-
21. oktober - 31. december 3.195,- 1.400,- 5.795,-


Sjove ekstra oplevelser

13. og 14. maj: Mors dag. Invitér mor til en ganske særlig aften, og nyd en lækker middag. Tillægspris: 545,- pr. person.
27. maj: Pinsemiddag på Fredensborg Badehotel. Glæd dig til en lækker 3-retters menu på søsterhotellet, Fredensborg Badehotel. Tillægspris: 575,- pr. person.
5. juni: Fars dag. Inviter far til en særlig aften med en god gang boeuf bearnaise. Tillægspris: 585,- pr. person.
10. november: Mortens aften. Nyd en lækker mortens aften and i flotte omgivelser. Tillægspris: 656,- pr. person.

Der er få ledige pladser til de ovenstående arrangementer, så oplys gerne i forbindelse med din bestilling, om at du ønsker at deltage i arrangementerne - så bestiller vi til dig.

Vil du flyve i stedet for at sejle?
Såfremt du ønsker at flyve fra København, Billund eller Aalborg, i stedet for at sejle, til Bornholm, er der et tillæg:
 • Fra København: kr. 1.350,-
 • Fra Billund eller Aalborg: kr. 1.750,- 
 • Tillægget er et samlet tillæg for 2 personer tur/retur

Endnu mere luksus - Vælg en suite med havudsigt
Du kan også vælge at bo i suite på øverste etage, hvor havudsigten nærmest er ubeskrivelig flot. Suiterne er indrettet med soveværelse, badeværelse, stor stue med sofaarrangement samt walk-in-closet. Der er havudsigt fra såvel soveværelset som stuen. Merprisen for at bo i en suite er 495,- pr. nat (i perioden 14. juni - 19. august er tillægget dog 1.395,-).

Er I 3 personer?
Hvis I er 3 personer, har I mulighed for at få en suite med opredning til en ekstra person. Merprisen er 1.195,- pr. nat inklusive morgenmad til den ekstra person (i perioden 14. juni - 19. august er tillægget dog 1.395,-).

Glæd dig til Griffen Spahotel
Griffen er et fabeldyr, som i eventyrenes verden vogter over skatte. Griffen Spahotel er derfor et meget sigende navn for dette skønne hotel, som er smukt beliggende ved havet, lystbådehavnen og Rønnes gamle bydel. Glæd dig til flotte værelser, som er indrettet af den bornholmske designer Pernille Bülow. Du skal også glæde dig til hotellets store spaafdeling, som er et af Nordens flotteste spa- og wellnessområder.

Griffen Spahotel er beliggende i Rønnes gamle bydel. Her bliver du mødt af smukke bindingsværkshuse og gamle købmandsgårde. Læs mere om området ved Griffen Spahotel her. Griffen Spahotel er også det perfekte udgangspunkt for at opleve Bornholm... Se billeder fra Bornholm her

Parkering og ladestandere
Som gæst på Griffen Spahotel kan du parkere gratis lige ved hotellet. Griffen Spahotel har selvfølgelig ladestandere til el-biler.

Tryghedsgaranti
Verden er blevet uforudsigelig. På Griffen Spahotel kan du købe ophold med Tryghedsgaranti, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. feriebolig. Bestil Tryghedsgarantien samtidig med bestillingen af dit ferieophold. 

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste den ønskede ankomstdag i bestillingsboksen her på siden - eller mail/ring til os nu: 56 95 85 66.

Griffen Spahotel ligger smuk ved havet og den gamle bydel

Griffen Spahotel ligger smuk ved havet og den gamle bydel

Stranden ved Griffen Spahotel

Stranden ved Griffen Spahotel

Der er flotte solnedgange ved Griffen Spahotel

Der er flotte solnedgange ved Griffen Spahotel

Stranden ved Griffen Spahotel

Stranden ved Griffen Spahotel

Bliv forelsket i keramik på Hjorths Keramikfabrik

Bliv forelsket i keramik på Hjorths Keramikfabrik

Erichsens Gaard står stadig som i år 1850

Erichsens Gaard står stadig som i år 1850

Griffen Spahotel ligger i Rønne - Bornholms hovedstad

De flotte værelser, det store spaområde, lækkerierne i restauranten og den imponerende havudsigt på Griffen Spahotel frister til, at du bliver på hotellet en stor del af din ferie...men prøv alligevel at tage en tur rundt i det skønne området ved hotellet.

Lige ved Griffen Spahotel ligger den lille hyggelige Nørrekås Strand. Tag en badetur og slap af på det bløde hvide sand. Fra Nørrekås Strand kan du gå videre op i den gamle bydel, hvor gamle købmandsgårde med udkigsposter på taget vidner om en tid, da skibsrederne i 1800-tallet spejdede ud over havet for at se, om deres skibe var på hjem med varer fra hele verden. - Og du kan også opleve livet dengang, for på Erichsens Gaard er tiden sat i stå i år 1850. Huset står ind- og udvendigt som dengang, da en af Danmarks berømte kunstmalere, Holger Drachmann, havde sin daglige gang i huset for at besøge sin udkårne Vilhelmine.

Mere kunst og kærlighed finder du på Hjorths Keramik, som er en af de sidste keramikfabrikker i Europa. Det er svært ikke at blive forelsket i det flotte keramik. Gå videre ud ad de små gader til gågaden og Torvet. Sæt dig på en cafe og nyd torvelivet - eller besøg nogle af de mange spændende butikker.

Bornholms historie gennem 10.000 år
Tæt på torvet ligger Bornholms Museum, hvor du kan opleve Bornholms historie gennem 10.000 år. Du hører eksempelvis om de dramatiske dage i maj 1945, hvor store dele af Bornholm blev bombet og derefter besat af russerne. På Forsvarsmuseet i den sydlige del af Rønne kan du høre mere om, hvorfor den tyske kommandant over Bornholm nægtede at overgive sig i den dramatiske afslutning af krigen - og hvorfor det fik følger for Bornholm i mange år efter.

Du kan gå langs strandpromenaden tilbage til Griffen Spahotel, men prøv også at fortsætte lidt længere ud til Bornholms Torvehaller, hvor du kan smage en række af de delikatesser, som Bornholm er så kendt for - eksempelvis de berømte spegepølser fra Hallegård, som er kåret som Danmarks bedste af Berlingske Tidende. 

Prøv også at låne en af de gratis cykler på Griffen Spahotel. Cykelstierne starter ved hotellet, og snart kommer du ind på cykelstierne i skovene, som bringer dig til endnu flere af Bornholms skønne steder - eksempelvis rundkirkerne og verdens mindste travbane i Almindingen.

Beliggenheden er perfekt...også hvis du ikke har bil med
Griffen Spahotel har en skøn beliggenhed ved havet i Rønne - og du er tæt på mange af de oplevelser, som gør en ferie på Bornholm til noget helt specielt. Hvis du ikke har bil med, er beliggenheden også i top, da Griffen Spahotel ligger tæt ved det busstoppested, hvor næsten alle busser til/fra resten af de bornholmske byer starter og slutter deres rute. Når du bor på Griffen Spahotel, kan du derfor nemt komme rundt på hele Bornholm.

Bestilling
Bestil din ferie på Griffen Spahotel ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen på denne side - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Bestil 2 nætters spaferie her:

Mulig ankomstperiode: 29-05-2023 til 31-12-2023

Bestil 4 nætters spaferie her:

Mulig ankomstperiode: 29-05-2023 til 31-12-2023

Lån en cykel og tag på opdagelse på Bornholm

Lån en cykel og tag på opdagelse på Bornholm

Rønnes gamle bydel med fyrtårnet i baggrunden

Rønnes gamle bydel med fyrtårnet i baggrunden

Slap af på stranden ved Griffen Spahotel

Slap af på stranden ved Griffen Spahotel

Spil golf på Rønne Golfbane

Spil golf på Rønne Golfbane

En gammel købmandsgård i Rønne med udkigspost på taget

En gammel købmandsgård i Rønne med udkigspost på taget

Sport og spænding på verdens mindste travbane

Sport og spænding på verdens mindste travbane

Bornholm blev besat af russerne i 1945...hør den dramatiske historie

Bornholm blev besat af russerne i 1945...hør den dramatiske historie

Solnedgangen set fra restauranten på Griffen Spohotel

Solnedgangen set fra restauranten på Griffen Spohotel

Tag en tur langs skovstierne

Tag en tur langs skovstierne

Billeder fra Bornholm

Bornholms små byer er fyldt med hyggelige huse

Bornholms små byer er fyldt med hyggelige huse

Solnedgangene er smukke på Bornholm

Solnedgangene er smukke på Bornholm

Dueodde - Kridhvidt sand og blåt hav, så langt øjet rækker

Dueodde - Kridhvidt sand og blåt hav, så langt øjet rækker

Hyg jer på klipperne

Hyg jer på klipperne

Klippeformationen Kamelhovederne

Klippeformationen Kamelhovederne

Borgen Hammershus var uindtagelig i Middelalderen

Borgen Hammershus var uindtagelig i Middelalderen

Der er masser af flotte vandrerture på Bornholm

Der er masser af flotte vandrerture på Bornholm

Bornholm er en ø, så du er altid tæt på en flot udsigt

Bornholm er en ø, så du er altid tæt på en flot udsigt

Find de små hygggelige restauranter

Find de små hygggelige restauranter

Klipper, strand og hav...og hygge...finder du på Bornholm

Klipper, strand og hav...og hygge...finder du på Bornholm

Besøg de flotte kunstudstillinger

Besøg de flotte kunstudstillinger

Nyd stemningen i de små fiskerlejer

Nyd stemningen i de små fiskerlejer

Bestil tilbuddet her:

Bestil 2 nætters spaferie her:

Mulig ankomstperiode: 29-05-2023 til 31-12-2023

Bestil 4 nætters spaferie her:

Mulig ankomstperiode: 29-05-2023 til 31-12-2023

Bestil din ferie
Du bestiller det gode ferietilbud ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksene ovenfor. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på 56 95 85 66 eller maile til os på info@teambornholm.dk.

Nyd det store inden- og udendørsspaområde

Nyd det store inden- og udendørsspaområde

Glæd dig til et af Nordens flotteste spa- og wellnessområder 

Der findes en verden, hvor tiden står stille. Hvor mobiltelefonen ikke ringer. Hvor facebook ikke findes. Bornholms Diamantspa. Den over 1000 m2 store inden- og udendørs spa har navn efter de 400 millioner år gamle "diamanter", som findes i havet ved Bornholm. Spaområdet er primært lavet i bornholmsk granit og med inspiration fra bornholmske naturfænomener. Glæd dig blandt andet til:

Den våde ovn, hvor damp kommer op gennem granitstenene

Den våde ovn, hvor damp kommer op gennem granitstenene

Den våde ovn
Den våde ovn er en klippehule på Nordbornholm, men i den Bornholmske Diamantspa er den våde ovn genskabt som en fantastisk sauna, hvor dampen slippes løs gennem små klippetoppe. Mens dampen stiger op, skifter lyset i saunaen langsomt. Først rammer solopgangens gyldne stråler dig. Derefter stiger lysniveauet, indtil at det tones ned ved solnedgang. Lysterapien kombineret med den varme damp giver dig en skøn afstressende virkning.

Den tørre ovn giver dig tør og kraftig varme

Den tørre ovn giver dig tør og kraftig varme

Den tørre ovn
I modsætning til den Den våde ovn, som giver en fugtig varme, skal du opleve den tørre varme i "Den tørre ovn". Tør og kraftig varme kombineret med dufte og lyde giver en skøn oplevelse...særligt når den afsluttes med et koldt styrtebad. En skøn oplevelse!

Vandfaldet Døndalen

Vandfaldet Døndalen

Døndalen - Kaskader af vand
Døndalen, som ligger på Bornholms østkyst, gemmer på Danmarks største vandfald. På Griffen Spahotel er Døndalen en vandfontæne. Træk i rebet og lad kaskader af vand plaske ned over ryg og nakke. Spændinger i nakke og skuldre blødes op, når strømme af lunt vand fosser ned over dit hals og hoved. Fortsæt videre til de bølgeformede liggebænke i spabadet. Nyd stjernehimlen i loftet. Den underjordiske geyser presser blidt vandet mod dine fødder. Massagen breder sig til hele din krop. Mærk følelsen af afslapning og velvære.

Is og varme øger dit immunforsvar

Is og varme øger dit immunforsvar

Is og varm damp
Mennesket er skabt til at kunne klare betydelige udsving fra hård frost til tropisk hede. I den Bornholmske Diamantspa kan din krop opleve begge dele. Når kroppen skiftevis får varm damp og koldt vand, øges immunforsvaret. Kredsløbet nyder at blive sat i sving. I Kneippbassinerne veksler vandet mellem 0 grader og tropisk varme. Eller massér kroppen med is fra isfontænen. Isfontænen drypper frisk is ned i den millioner af år gamle granitskål. En forunderlig oplevelse!

Randzonen med 1,2 millioner års historie

Randzonen med 1,2 millioner års historie

Randzonen
På midten af Bornholm ligger den fennoskandiske randzone. Engang for millioner af år siden tørnede den ispolerede og hårde granit sammen med den blødere sandsten. Aldersforskellen mellem de to stenarter er 1,2 milliarder år. I klippesaunaen på den Bornholmske Diamantspa er denne randzone genskabt. En flisestreg i saunaens gulv gør det muligt for dig at stå med en fod i hver tidsalder. En tidsforskel på 1,2 milliarder år giver saunaoplevelsen en ny og ekstra dimension.

Prøv en behandling på Rokkestenen

Prøv en behandling på Rokkestenen

Rokkestenen
Bornholm er kendt for sine rokkestene; store granitblokke som naturen har placeret på en sådan måde, at de kan rokkes med blot en let berøring. I den Bornholmske Diamantspa findes rokkestenen som en vældig granitskive, der rokker, mens du får massage. Det er den eneste rokkelige granitmassagebænk i Verden. Vi kan varmt anbefale oplevelsen. Specielt er hamam-massage med marokkansk sort sæbe en helt særlig oplevelse. 

Hyg dig i den udendørs spa

Hyg dig i den udendørs spa

Krystalsø boblebad
Nyd et glas champagne i det store Krystalsø boblebad, mens solen langsomt går ned i horisonten bag dig. Boblerne masserer din krop og får dig til at slappe helt af.

Bliv forkælet med Wellnessbehandlinger

Bliv forkælet med Wellnessbehandlinger

Blåskinsdalens varme hænder
Blåskinsdalen er en "hemmelig" dal på Bornholm. Engang valfartede Bornholms befolkning for at opleve den magiske skønhed i dalen, men med tiden blev den næsten glemt. Nu er dalen genskabt i den Bornholmske Diamantspa. Med sten, mudder fra Det Døde Hav samt naturlige massageolier bliver din krops balance stimuleret. Prøv eksempelvis: Hotstone-massage, luksuriøs mudderindpakning, kropspeeling, ansigtsbehandling, fod detox eller hamam-massage på Kyllingehønen. Kyllingehønen er en enorm vandreblok af granit, der i istiden kom til Bornholm fra Sverige. I den Bornholmske Diamantspa er Kyllingehønen genskabt som en kabine, der med varmestråler kan smelte kroppens fedtposer væk. 

Åbningstider

  For gæster For alle
 Mandag - Fredag 7:00 - 10:00 15:00 - 21:00
 Lørdag 7:00 - 11:00 11:00 - 20:00
 Søndag 7:00 - 11:00 11:00 - 20:00

 

Pris for entre til den Bornholmske Diamantspa
* Overnattende gæster på Griffen Spahotel har gratis adgang til den Bornholmske Diamantspa
* Hvis du ikke overnatter på Griffen Spahotel, kan du købe entre for 500,- pr. person

Wellness behandlinger
Du har mulighed for at tilkøbe behandlinger i hotellets wellnessafdeling. Besøg Alea Wellness for at se mere om behandlinger, priser, produkter og for bestilling.

Aldersgrænse - Minimum 16 år
Den Bornholmske Diamantspa skal være præget af en rolig og afslappende atmosfære. Du skal derfor være minimum 16 år for at få adgang til den Bornholmske Diamantspa. 

Grøn energi
Spa- og wellnessområdet på Griffen Spahotel er et af de mest energibesparende anlæg i hele Europa. Der er anvendt de bedst mulige samt lokale materialer. Endvidere genanvendes varmen i så stort omfang, at anlægget er beskrevet i håndværkertidsskrifter som "enestående". Miljømæssigt kan du derfor også med god samvittighed lade dig forkæle i det store spa- og wellnessområde.

Bestilling
Bestil din ferie på Griffen Spahotel ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Forkæl din eneste ene med champagne i spabadet

Forkæl din eneste ene med champagne i spabadet

Frister en veninde-spaweekend på Bornholm?

Frister en veninde-spaweekend på Bornholm?

Få wellnessbehandlinger på Griffen Spahotel

Få wellnessbehandlinger på Griffen Spahotel

Bestil 2 nætters spaferie her:

Mulig ankomstperiode: 29-05-2023 til 31-12-2023

Bestil 4 nætters spaferie her:

Mulig ankomstperiode: 29-05-2023 til 31-12-2023