Nexø Husbåde

  • Hyggelig havnestemning
  • Tæt på centrum
  • Skøn havudsigt
  • Seaside Living
  • Luksus ferieboliger
kort Nexø
Nexø Husbåde - Soveværelse med dobbeltseng og terrasse

Nexø Husbåde - Soveværelse med dobbeltseng og terrasse

Nexø Husbåde - Smuk og rolig placering

Nexø Husbåde - Smuk og rolig placering

Nexø Husbåde - Køkken med spiseplads og adgang til terrasse

Nexø Husbåde - Køkken med spiseplads og adgang til terrasse

Nexø Husbåde - En af de tre terrasser

Nexø Husbåde - En af de tre terrasser

Nexø Husbåde - Plantegning

Nexø Husbåde - Plantegning

Nexø Husbåde

Nexø Husbåde - Arkitekttegnede ferieboliger - Skøn havudsigt
På en skøn og rolig beliggenhed i Nexø Havn finder du de tre flotte arkitekttegnede husbåde. Husbådene, som er indrettet for 4-6 personer, ligger med skøn udsigt til byen, havnen og havet. Glæd dig til en flot feriebolig i topkvalitet - eksempelvis er de fleste møbler fra designermærket "Hay". Nexø er en skøn handelsby med cafeer, restauranter og sjove butikker - og lige syd for Nexø ligger Balka, som er en af Bornholms flotteste sandstrande. 

Når du vælger Nexø Husbåde, bor du centralt og tæt på mange skønne oplevelser. Hvis I er flere familier, der skal afsted sammen, kan I leje flere husbåde. På den måde kan I bo tæt sammen, men alligevel trække jer tilbage hver især til jeres egen feriebolig. 

Husbåd for 4-6 personer med havudsigt (105m2)
Husbådene er indrettet således: Indgangspartiet er en flot terrasse med spiseplads til 6 personer samt stor gasgrill. Fra indgangspartiet går du videre til et flot og veludstyret køkken med keramisk komfur, køleskab med frostbox, opvaskemaskine, kaffemaskine og el-kedel. I køkkenet er der spisebord og spisebordsstole til 6 personer. Fra køkkenet kan du gå op til første sal - eller fortsætte videre til et walk-in-closet med masser af skabs- og garderobeplads, ligesom der er indgang til badeværelse med toilet, bruser samt vaskemaskine og tørretumbler. Fordelingsgangen fører videre til et stort soveværelse med dobbeltseng og udgang til skøn terrasse med terrassemøbler. På 1. sal finder du stuen med stor hjørnesofa, lænestol samt tv. Fra stuen er der udgang til terrasse med solstole og store terrassesofa, ligesom der er indgang til to soveværelser. Det ene soveværelse har to enkeltsenge, mens det andet værelse har sovesofa. Du har en flot havudsigt fra alle rum og terrasser. Husbåden er opvarmet med gulvvarme, hvilket sikrer et behageligt indeklima hele året rundt.

Informationer om Nexø Husbåde
* Adresse: Øster Flak 3, 3730 Nexø
* Antal soveværelser: 3 soveværelser i alt. 1 soveværelse med dobbeltseng. 1 soveværelse med to enkeltsenge. 1 soveværelse med sovesofa.
* Hårde hvidevarer: Køleskab med fryser, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler
* Internet: Ja
* Afstand til strand: 3.300 meter
* Afstand til restaurant: 1.000 meter 
* Inkluderet i prisen: Strøm-, vand- og varmeforbrug, rengøring ved ankomst/afrejse samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring
* Husdyr: Nej det er desværre ikke muligt at medbringe husdyr
* Røg: Husbådene er røgfrie
* Ankomstdag: I perioden 9. juni - 1. september er søndag ankomst-/afrejsedag. I øvrige perioder kan du som udgangspunkt frit vælge ankomstdag på ugen. I nogle perioder kan der af hensyn til de øvrige bookinger på Nexø Husbåde dog være begrænsninger på valg af ankomstdag. Du behøver som udgangspunkt heller ikke leje for hele uger. Det giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Prisgaranti
Alle priser er inklusive strøm-, vand- og varmeforbrug, rengøring ved ankomst/afrejse samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Der er således ingen skjulte tillæg - og du er sikret prisgaranti. For hos os bestiller du direkte uden fordyrende mellemled.

Parkeringsforhold og ladestander til el-biler
Du kan gratis parkere ved husbådene. Såfremt du har el-bil, kan du få opladet bilen i de offentlige ladestandere, som står på Nexø Havn. 

Fortrydelsesret

Vi kan alle komme til at fortryde. På Nexø Husbåde kan du købe ophold med Fortrydelsesret, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. feriebolig. Bestil Fortrydelsesretten samtidig med bestillingen af dit ferieophold. Du kan også læse mere om Fortrydelsesretten her.

Rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter
Du får rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter. Indtast din ønskede periode i bestillingsboksen og se din rabat. Jo flere nætter, at du vælger, jo mere rabat får du.

Bestil din ferie i Nexø Husbåde nu

Se priser for Nexø Husbåde ved at trykke på prislisten. Du kan også forespørge på priser inklusive færgeoverfart - samt se ledige perioder - ved at anvende forespørgselsboksen øverst på siden. Du er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 5695 8566.

Vi håber, at du fandt, hvad du søgte. Se alle feriehuse og sommerhuse på Bornholm.

Nexø Husbåde - Stue på 1. sal

Nexø Husbåde - Stue på 1. sal

Nexø Husbåde - Badeværelse med vaskemaskine/tørretumbler

Nexø Husbåde - Badeværelse med vaskemaskine/tørretumbler

Nexø Husbåde - Stue med adgang til terrasse

Nexø Husbåde - Stue med adgang til terrasse

Nexø Husbåde - Soveværelse med to enkeltsenge

Nexø Husbåde - Soveværelse med to enkeltsenge

Nexø Husbåde - Udsigten fra en af de 3 terrasser

Nexø Husbåde - Udsigten fra en af de 3 terrasser

Nexø Husbåde - Værelse med sovesofa

Nexø Husbåde - Værelse med sovesofa

Nexø Husbåde - Terrasse med gasgrill

Nexø Husbåde - Terrasse med gasgrill

Vis pris og ledige perioder

Nexø Husbåde:
Hvornår vil du afsted?
Nexø Husbåde - Badeværelse

Nexø Husbåde - Badeværelse

Lignende feriesteder

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.