Overnatning på Bornholm

Se alle overnatningsmuligheder i: Allinge - Balka - BoderneDueoddeGudhjem - Hasle - NexøRønne - Sandkås - Sandvig - Svaneke - Årsdale 

Det populære valg

Overnatning i Allinge - Sandvig - Sandkås

Overnatning i Balka - Dueodde - Boderne - Sose - Sømarken

Overnatning i Gudhjem

Overnatning i Hasle

Overnatning i Rønne - Arnager

Overnatning i Svaneke - Årsdale - Nexø

Overnatning på Bornholm

På denne side får du en oversigt med de bedste overnatningsmuligheder på Bornholm. Hvad end du søger 1 overnatning eller 4 overnatninger, finder du det her. Når du booker overnatning gennem Team Bornholm, er det nemt og bekvemt for dig. Rengøring følger altid med i prisen, så du ikke skal tænke eller bruge tid på det. Strøm og varmeforbrug er også altid inkluderet i prisen, så du undgår ubehagelige overraskelser i form af store efterregninger. Til din store fordel, følger der også altid en gratis sygdomsafbestillingsforsikring med i prisen, så du er dækket, hvis du pludselig skulle blive syg og ikke kan gennemføre din planlagte overnatning. 

Oplev Bornholm

Selvom du måske kun er på Bornholm for en enkelt nat eller to, må du ikke snyde dig selv for at opleve nogle af Bornholms største seværdigheder. Hvis du overnatter i Allinge, skal Hammershus og Opalsøen stå på din liste. Du kan passende tage på vandretur fra det ene sted til andet - så får du også oplevet det imponerende landskab på Hammerknuden. Området omkring Hammershus og Opalsøen er meget kuperet, så det er en fordel at have ordenligt fodtøj på. Hvis det er lunt og vejret er til det, skal du svinge forbi Hammerhavnen og tage på bådtur langs kysten. Her kan du se Hammerhus fra vandsiden, og opleve de dramatiske klipper fra sin bedste side. Er du en vovehals, kan du prøve kræfter med klippeudspring fra Opalsøens stejle sider. 

Hvis du overnatter på Sydbornholm, omkring Dueodde, Snogebæk og Balka, skal du selvfølgelig opleve Bornholms silkebløde strande med kridhvidt sand. Både Dueodde Strand og Balka Strand byder på det smukke sand, men kun sandet fra Dueodde, kan prale af at have været brugt i timeglas. Midt imellem de to skønne strande ligger den charmerende by Snogebæk. Fra påsken til efterårsferien sprudler her af liv og glade dage. Bornholmske specialiteter byder sig på hvert en gadehjørne, livemusik flyder ud af højtalerne fra Sørens Værtshus, og duften af røg fra Snogebæk Røgeri spreder sig i gaderne. Smag en bornholmskproduceret is fra Nettis eller shop finurlige ting og sager i de små butikker. 

Skal du overnatte i området omkring Rønne og Hasle kan du godt glæde dig til at opleve den bornholmske kunst og kultur. I Rønne ligger Hjorts Keramikfabrik - et levende keramikmuseum, hvor du kan shoppe bornholmsk keramik og se det blive lavet i deres værksted. Du kan også besøge Grønbechs Gård i Hasle og se deres aktuelle kunsthåndværksudstilling. På Rønne Teater kan du se teaterstykker - eksempelvis den populære Sommerrevy, der vises hvert år. Er du historieinteresseret, skal du besøge Bornholms Museum i Rønne centrum eller Forsvarsmuseet i udkanten af Rønne. Rønne og Hasle er forbundet af en smuk kyststrækning med lækre badestrande. Følg en tilfældig sti gennem skoven ned mod vandet, og du er næsten garanteret at lande på en dejlig sandstrand, uanset hvor du starter. 

Hvis du overnatter på Østbornholm omkring Gudhjem, Svaneke, Årsdale eller Nexø, skal du besøge Paradisbakkerne - et særpræget naturområde med klipper, sprækkedale og gamle borge. Paradisbakkerne er også særdeles godt egnet, hvis du har din MTB med. Hvis du har tid til at tage en halv eller hel dag ud af kalenderen, imens du overnatter på Bornholm, skal du tage et smut i Brændesgårdshaven. Brændesgårdshaven er en hyggelig park med mini zoo, vandland og små forlystelser. En hyggelig oplevelse for store som små. 

Overnat på Hotel

Når du skal finde et sted at overnatte på Bornholm, er et hotel det ideelle valg. Sengene er redt når du kommer frem, og der følger som regel også en masse andre bekvemmeligheder med. Du skal ikke bekymre dig om at hente nogen nøgle, men kan tjekke ind hvornår det passer dig - også om aften. På hotel bliver overnatning gjort lækkert. Mange af hotellerne på Bornholm tilbyder morgenmad og egen restaurant som du kan spise på om aften. Du kan endda finde hoteller som har egen badebro eller luksuriøs spaafdeling.

Skal overnatningen være luksuriøs, lækker, budgetvenlig eller børnevenlig? 

Eller måske alle flere ting på en gang? Team Bornholm råder over mange luksuriøse overnatningsmuligheder. Overnat på badehotel med havudsigt, og nyd en nat i forkælelsens tegn. Eller overnat i en lækker lejlighed i Sandvig Søpark lige ved Hammerknuden og en skøn sandstrand. Find budgetvenlig overnatning på Dueodde Badehotel eller Hasle Hytteby, uden at gå på kompromis med standard eller komfort. Eller inviter børnene på en overnatning i Storløkke Feriepark med swimmingpool, hoppeborg og legeplads - det vil de elske! På Bornholm finder du overnatning til alle formål. 

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.