Sommerferie i uge 28

  Prisgaranti – du bestiller direkte på feriestedet uden fordyrende mellemled 

  Valgfri ankomstdag - du kan ankomme/afrejse alle ugens dage

  Ingen skjulte tillæg – din pris er altid inklusive rengøring, el-forbrug og forsikring

  Billetter – vi hjælper gerne med at bestille dine fly- eller færgebilletter

Sommerferie i uge 28

Udforsk dine muligheder på denne side eller ring til os på 56 95 85 66 - så hjælper vi dig med en ferie i uge 28 til en superskarp pris.

Aktuelle tilbud

Vis alle tilbud
Luk oversigt

Allinge - Sandvig - Sandkås i uge 28

Balka - Dueodde - Nexø i uge 28

Boderne - Sose - Sømarken i uge 28

Gudhjem i uge 28

Hasle i uge 28

Rønne - Arnager i uge 28

Svaneke - Årsdale i uge 28

Hold ferie på Bornholm i uge 28

Uge 28 er et fantastisk tidspunkt at holde sommerferie på Bornholm. Øen sprudler af liv i hver en by du besøger. Havvandet er efterhånden blevet varmet godt op af solens stråler og de varme klipper, hvilket indbyder til strandture og badning fra klipperne. Fra røgeriernes skorstene afslører en lysegrå røgsky, at rygningen af dagens nyfangede fisk er i fuld gang. En ferie på Bornholm i uge 28 blir' en dejlige ferie!

Sommerhuse og ferielejligheder i uge 28

Efterspørgslen på sommerhuse og ferielejligheder er stor i uge 28, så det kan betale sig at være ude i god tid, hvis du eksempelvis vil bo i de populæreste byer som Allinge, Gudhjem og Svaneke. Heldigvis har team Bornholm rigtig mange skønne feriesteder du kan vælge mellem i uge 28 - både hvis du vil bo i Allinge, Gudhjem eller Svaneke, men også hvis du vil bo i Rønne, Hasle, Dueodde, Balka eller Boderne. På denne side kan du se det store udvalg af ferieboliger. Indtast din ønskede ankomst- og afrejsedato i bookingbjælken øverst på siden, og se hvilke feriesteder du kan vælge imellem i uge 28. De priser du får vist er altid inklusive strø-, vand- og varmeforbrug samt rengøring. Du har også mulighed for at tilkøbe transport med færge eller fly hvis du ønsker. 

Her skal du bo i uge 28 

Er du i tvivl om hvor du skal bo i uge 28? Så vælg efter beliggenheden. Bornholm er nemlig delt i to hvor den ene side er præget af knejsende klipper og den anden side er præget af silkebløde sandstrande. Vil du bo ved klipper og sprudlende byliv? Så skal du finde en feriebolig på Nordbornholm - eksempelvis Allinge, Sandvig eller Sandkås. Vil du bo i ferieby med masser af charme og sjæl? Så skal du overveje en feriebolig i Svaneke eller Gudhjem. Er du derimod til silkebløde sandstrande? Så tag til Balka, Dueodde eller Boderne. I Rønne og Hasle får du lidt af det hele med kanongode sandstrande, skønt byliv og fantastiske skovområder.

Det skal du opleve i uge 28 

Der er masser at tage sig til på Bornholm i uge 28. Noget af det bedste ved Bornholm, er at du ikke behøver planlægge det hele hjemmefra. Du kan det som det kommer. Er det vindstille og bragende solskin? Så er det oplagt med en strandtur til Dueodde, som er en af Europas bedste sandstrande. På en solskinsdag er en bådtur fra Gudhjem til Helligdomsklipperne, eller fra Hammerhavnen til klipperhulerne på Nordbornholm også oplagt. Slå vejen forbi verdens mindste travbane i Almindingen. På løbsdage er her mange gæster, der spiser madpakker i græsset og hepper på de deltagende heste og kuske. Uge 28 er højsæson for øens kræmmermarkeder. Er der en krejlerkonge gemt i dig? Så kan du gøre nogle gode kup til disse markeder. Er vinden mere frisk skal du søge ind på midten af øen. Tag til Almindingen og se om du kan finde de store bisonokser. Eller tag til Ekkodalen og afprøv dit bedste ekko. På en regnvejrsdag, som der heldigvis ikke er mange af på Solskinsøen, kan du tage til Sommerfugleparken i Nexø. Her er altid lunt og varmt samt en masse flot at kigge på. 

Her skal du spise i uge 28

Du kan ikke besøge Bornholm uden også at tage en tur på røgeri. Røgerier findes i næsten alle byer. Prøv den store fiskebuffet eller køb lækre røgvarer med hjem, som du kan spise på terrassen i solskin. Bornholm er også kendt for sine mange lokalproducerede delikatesser. Vil du prøve nogle af dem, så skal du tage til Svaneke. Her kan du både tage på det lokale bryghus og smage en lokalproduceret øl, eller du kan shoppe bornholmske bolcher, chokolade, is og lakrids i de mange nicheforretninger rundt omkring i byen. Skal det være mere hipt og moderne så tag et smut forbi Årsdale hvor du kan spise burger på ølbaren Mikkeller eller pizza fra Gorms. Skal du smage toppen af bornholmsk gourmet, er der kun et sted du behøver tage hen - Kadeau i Vestre Sømark. Det er bornholms eneste (og bedste!) Michelin restaurant.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.