Sommerferie i uge 29

Aktuelle tilbud

Vis alle tilbud
Luk oversigt

Familievenlige feriesteder i uge 29

Sommerhuse i uge 29

Ferie for 2 i uge 29

Ferie på hotel i uge 29

Hold sommerferie i uge 29 på Bornholm

Lange solskinsdage, lækre røgede sild og forfriskende is i lange baner. SÅ er sommeren kommet il Bornholm. Holder du ferie på Bornholm i perioden den 17. juli - 23. juli 2023, så kan du glæde dig til at opleve solskinsøen summe af feriestemning. Bornholm er et populært feriemål, og der er stor rift om feriestederne i uge 29. Det kan derfor betale sig at være ude i god tid, og bestille allerede nu. Så er du garanteret, at du kan leje lige den feriebolig du ønsker, og du kan allerede nu begynde at se frem til dejlige feriedage på Bornholm.

Her på siden finder du et bredt udvalg af overnatningsmuligheder, når sommerferien får til Bornholm i uge 29. Klik dig ind på de enkelte steder for at læse mere, eller for at bestille. Hvis du allerede nu ved hvilke datoer du ønsker at rejse på, så kan du indtaste de ønskede datoer i forespørgselsboksen, og se ledighed og pris. Hos Team Bornholm kan du altid henvende dig, hvis du ønsker hjælp eller vejledning i forbindelse med din ferie til Bornholm. Ring på 56 95 85 66 eller send en mail på info@teambornholm.dk.

Unikke aktiviteter og oplevelser venter dig 

Når du ankommer til Bornholm i uge 29, vil du hurtigt kunne fornemme at sommerstemningen har fået godt fat i Bornholm. Solskinsøen sprudler af liv, og du kan glæde dig til mange spændende feriedage

Tag en tur til Nordbornholm, hvor du kan opleve den populære slotsruin Hammershus, som gemmer på dramatiske historiefortællinger. Besøg også det nyligt tilføjede besøgscenter, Brohuset. Her kan du lære alt om Hammershus på en spændende udstilling, du kan få en bid mad eller måske vil du finde den perfekte souvenir i shoppen? Lidt nord for Hammershus finder du et tidligere granitbrud, som i dag er bedre kendt som Opalsøen. Oplev de knap 50 meter høje klipper samt den frodige natur, som skaber en helt unik stemning omkring den smukke sø. Hvis du virkelig vil mærke suset, så skal du prøve den 290 meter lange svævebane ud over Østersøen. Du er garanteret at blive frisket op, når du suser gennem luften og oplever de smukke omgivelser fra en helt ny vinkel.

Bornholm byder på mange skønne strande, og mens solen står højest i uge 29, er det oplagt at bruge en dag på stranden. Dueodde Strand er kåret som en af Europas bedste sandstrande, og med sit kilometerlange kridhvide og bløde sand, er Dueodde Strand også en lokal favorit. Er du en rigtig vandhund, så bør du fuldende dit besøg på klippeøen, med at hoppe en tur i vandet fra klipperne. Helligdomsklipperne nær Gudhjem er særligt populær at hoppe ud i vandet fra. Er du mere til swimmingpool, så kan du glæde dig over at mange feriesteder har swimmingpool, og flere har også en tilhørende børnepool, hvor der er god plads til sjov leg i vandet eller afslappende solbadning. 

Rejser du med børn eller barnlige sjæle, så kan du tage med børnene en tur forbi Bornholms Middelaldercenter, og opleve middelalderens bondesamfund eller prøve kræfter med middelalderlige aktiviteter. Børnene vil helt sikkert også elske en tur i forlystelsesparken Brændegårdshaven, med sjove forlystelser, et stort vandland, dyrepark og meget mere. Uge 29 er højsæson for aktiviteter, events, forestillinger og meget mere. Du kan derfor være sikker på, at det er masser af sjove aktiviteter for både børn og voksne. Mange af feriestederne er desuden børnevenlige, og flere har børneaktiviteter og børneklubber, så du er garantere sjove feriedage for hele familien.

Hvis du er til museumsbesøg, så byder Bornholm på flere forskellige spændende museer. Oplev blandt andet et spændende koldkrigsmuseum på Dueodde, et levende landbrugsmuseum i Gudhjem, eller et af de mange kunst- og keramikmuseer som du for eksempel kan opleve i Rønne. Mange lokale kunstnere har tilmed også værksteder, butikker og egne gallerier, som du kan besøge, og komme helt tæt på Bornholms kunstneriske miljø. 

Du har gode muligheder for at forkæle dig selv med lokale delikatesser i lange baner. Tag forbi et af øens mange røgerier, og smag en klassisk røget sild, eller den lokale specialitet, Sol over Gudhjem. Til en rigtig bornholmer-ferie hører selvfølgelig også en god is - og det er lige hvad du kan få hos øens mange iskiosker. Hvis du stadig har plads til flere søde sager, så tag forbi Svaneke. Hvor produktionen af de søde sager er i fuld gang i ga uge 29.Besøg blandt andet den originale Bülow lakridsbutik, eller tag en tur forbi Bolcheriet, hvor du kan opleve hvordan de lækre Svaneke Bolcher produceres. Måske lærer du endda et trick eller to, men det er selvfølgelig også helt okay hvis du bare vil smage.

Bornholm er fyldt med spændende historier og hemmelige steder. Det kan være svært at få det hele med. Tag på en guidet tur med den dygtige lokalguide, Søren Sillehoved. Søren er kåret som en af Danmarks bedste guider, og han vil med garanti sørge for at du får en oplevelse ud over det sædvanlige. Som gæst hos Team Bornholm, kan du gratis komme med på en guidet tur. Du kan læse mere om de guidede ture her. 

Overnat på skønne feriesteder

Team Bornholm byder på mange skønne feriesteder til din sommerferie i uge 29. Få et overblik øverst her på siden. Hvad end du er til familievenlige ferieparker, flotte ferielejligheder eller et skønt sommerhus, så har du gode muligheder for at finde den feriebolig der matcher netop dine behov. 
Hos Team Bornholm bestiller du direkte hos feriestedet. Det betyder at du kommer udenom fordyrende mellemled, og samtidig har vi prisgaranti, så du er garanteret, at du kun betaler den pris du ser uden ubehagelige overraskelser. Alle priser er inklusive:

  • Strøm-, vand- og varmeforbrug
  • Gratis sygdomsafbestillingsforsikring
  • Rengøring ved ankomst og afrejse

Du har samtidig mulighed for at bestille en samlet pakkerejse indeholdende overnatning og transport med fly eller færge tur/retur. Vælg blot den færge- eller flyoverfart som du ønsker, når du bestiller din ferie. På den måde, kan du trygt læne dig tilbage og vide at din ferie er i gode hænder. 

Uanset hvilke behov og ønsker du måtte sidde med, så har Team Bornholm et bredt udvalg af feriesteder fordelt på hele øen, hvor du kan nyde din sommerferie i uge 29. Hvis du har ønsker om at bo i en bestemt by, eller ønsker at bo tæt på stranden, med pool eller lignende, så kan du under fanebladende "byer" og "dine ønsker" få et overblik over, hvilke feriesteder som bedst matcher dine ønsker. Du kan også lade dig inspirere af de gode pakketilbud. Du er naturligvis velkommen til at ringe på 56 95 85 66, eller henvende dig på mail info@teambornholm.dk, hvis du ønsker gode råd eller vejledning.

 

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os:

Mandag - Torsdag: Kl. 09.00 - 16.00
Fredag: Kl. 09.00 - 15.30
Lørdag - Søndag: Adgang til vagttelefon
Vi besvarer telefonen i åbningstiden, men har du akut brug for hjælp, kan du altid komme videre til vores vagttelefon.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg.

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.