Sommerferie i uge 31

Aktuelle tilbud

Vis alle tilbud
Luk oversigt

Familievenlige feriesteder i uge 31

Sommerhus i uge 31

Ferie for 2 i uge 31

Ferie på hotel i uge 31

Sommerferie på Bornholm i uge 31

Hold sommerferie på Bornholm i uge 31 og glæd dig til mange skønne oplevelser på hele Danmarks solskinsø. Hvad end du er til en ferielejlighed ved stranden, et hotelophold med havudsigt, eller et sommerhus med adgang til pool, så byder Team Bornholm på et stort udvalg af ferieboliger, så du er garanteret at finde en feriebolig der passer til dine ønsker. 

Tryk dig ind på din ønskede feriebolig, og indtast dine ønskede ankomstdatoer i forespørgselsboksen for at se ledighed og pris. Du kan naturligvis altid ringe til os på tlf: 56 95 85 66 eller sende en mail på info@teambornholm.dk. hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvad kan du opleve på Bornholm i uge 31?

Rejser du til Bornholm i perioden 31. juli - 6. august 2023, kan du se frem til en ø der bugner af sommerstemning. Her er 5 sjove ting du kan glæde dig til at opleve i uge 31 på Bornholm:

1. Bornholms Rovfugleshow
Har du børnene med til Bornholm, så bør I tage forbi Bornholms Rovfugleshow, hvor I kan komme helt tæt på dyrenes forunderlige verden. Tag til Krible Krable show, og bliv klogere på dyrenes evolution fortalt med nogle af naturens allermindste krybdyr, eller mærk vingesuset når rovfuglene svæver omkring dig. Børnene vil helt sikkert elske den aktivitetsrige dyrepark!

2. Christiansø
Besøg Christiansø, som er en del af den lille øgruppe Ertholmene. Besøg det imponerende fæstningsværk fra 1684, der blev bygget for at beskytte sig mod den europæiske stormagt Sverige, som allerede havde vundet flere dele af Danmark over på svensk side. I dag er der mere roligt på Christiansø, og du kan trygt tage en tur rundt på øen, hvor du kan nyde den unikke natur, og høre alle de spændende historiefortællinger. På Christiansø finder du også Ruths Kryddersild, hvor de populære krydder-, tomat-, og karrysild bliver produceret efter en familieopskrift, som allerede tilbage i 1990'erne fik international opmærksomhed på New York Times.

3. Ekkodalen
I den flotte sprækkedal Ekkodalen finder du "Stortebakkerne", som er et bornholmsk udtryk for en brat, lodret klippevæg. Klippevæggene i Ekkodalen har en højde på op til 20 meter. Rigtig sjovt bliver det, når du finder det perfekte sted hvor klippevæggene kaster ekko tilbage. Se om du kan finde H.C. Ørsteds kilde, hvor ekkoet er allerbedst. Drikker Møller virkelig øller? Og kan man virkelig se et yver på en ko der flyver? Flere familier holder af og til konkurrence i "ekko-sætninger". Lav jeres egen familie-konkurrence, og se hvem der kan finde på den bedste ekko-sætning. Tager I på tur i Ekkodalen, kan I passende afslutte turen med et besøg på Restaurant Ekkodalshuset, hvor I kan nyde den populære Genlyds-Tartelet med et halvt kilo hjemmelavet fyld.

4. Hammerhavnens Bådfart
Kysten langs Hammershus er ren idyl, hvor du kan opleve den stejle klippekyst, dybe klippehuler og Danmarks største fuglefjeld. Har du besøgt Hammershus før, så bør du prøve en sejltur med Hammerhavnens Bådfart, hvor du oplever Hammershus og de omkringliggende omgivelser på en helt ny og fantastisk måde. Turen varer cirka 40 minutter, og I kan passende nyde en medbragt madpakke, eller en lækker sandwich fra Hammerhavnens Kiosk før eller efter turen.

5. Nyd en stranddag - eller to
Til en rigtig god sommerferie hører sig lækre stranddage med kridhvide strande og bølgeblåt hav. På Bornholm finder du rigtig mange gode strande. Du kan blandt andet besøge Dueodde Strand, som er kåret til en af Europas bedste sandstrande. Dueodde Strand stækker sig over cirka 30 kilometer, så du har god plads til at boltre dig på strandtæppet, eller tage en skøn spadseretur i sandet. Perfekt til en afslappende ferie ved stranden. Ikke langt fra Dueodde finder du Balka. På Balka Strand ligger Eastwind Surfcenter, hvor du kan prøve kræfter med winsurfing, havkajak, kitesurfing eller Stand Up Paddle Surfing. Oplev den smukke natur der omgiver stranden fra en helt ny vinkel på vandet. Prøv de forskellige bornholmske strande, og find ud af hvilken der er DIN yndlings strand. 

Hvor kan du spise på Bornholm?

Bornholm har mange skønne restauranter og cafeer, som har åbent når du besøger Bornholm i uge 31. Herunder finder du et udvalg af gode muligheder, når feriedagene skal nydes med et lækkert måltid mad.

Ferie og god is går næsten hånd-i-hånd, og heldigvis byder Bornholm på flere is-huse og is-kiosker, hvor du kan nyde en lækker forfriskning. På havnen i Gudhjem ligger ishuset Gudhjem Special, som er særligt kendt for sin "Apollo 13". Sørg for at have sprunget frokosten over, hvis du begiver dig ud i denne. Apollo 13 er nemlig en is på halvanden meter og består af ikke mindre end halvanden liter is. Mon du kan slå rekorden for hurtigste spisning af en Apollo 13? Vil du hellere nøjes med en almindelig is, så byder Gudhjem Special naturligvis også på almindelige is-størrelser i mange lækre smage.

I uge 31 er røgovnene hos de bornholmske røgerier i fuld sving med at ryge de lækre bornholmske sild. Hasle Røgeri er det eneste silderøgeri på Bornholm, som stadig ryger efter gamle principper. Røgeriet fungerer derfor også som et museumsrøgeri, hvor du kan få et historisk indblik i, hvordan de røgede sild blev røget engang. Bornholm har dog mange lækre røgerier, hvor du kan nyde flere forskellige lækre fiskeretter.

Svaneke Bryghus er et must-visit når du er på Bornholm. Hvis du ikke allerede har smagt en af bryghusets prisvindende øl, så har du i den grad en lækker smagsoplevelse i vente. Hos Bryghuset i Svaneke, kan du nyde en lækker økologisk øl med et skønt måltid mad. Eller måske vil du hellere på en spændende rundvisning, der giver dig et helt særligt indblik i den økologiske ølproduktion.

Ønsker du at finde en flot souvenir at tage med hjem, så bør du tage et smut forbi Torvehal Bornholm i Rønne. Her finder du et mekka af bornholmsk producerede varer, med alt fra velduftende sæber, smagsfulde oliven, skønne havtornsprodukter og meget mere. Torvehallen byder både på en butik og en cafe, hvor du kan nyde nybagte kager, kaffespecialiteter, vin, drinks og meget mere.

Ferieboliger på Bornholm i uge 31

Det er populært at besøge Bornholm i uge 31, og det kan derfor betale sig at være i god tid, hvis du vil være sikret at bo i lige den feriebolig du drømmer om. Heldigvis, har Team Bornholm et stort udvalg af ferieboliger, som du kan se her på siden. 

Hos Team Bornholm får du prisgaranti. Det betyder at alle priser er inklusive:

  • Strøm-, vand- og varmeforbrug
  • Gratis sygdomsafbestillingsforsikring
  • Rengøring ved ankomst og afrejse

Det giver dig en ekstra sikkerhed, således at du trygt kan læne dig tilbage og nyde din ferie, velvidende om at du ikke modtager en ubehagelig ekstraregning. Derudover kan du bestille din rejse som en samlet pakkerejse inklusive færgetransport. Tilvælg blot "Færge", når du bestiller din rejse, og fortæl os gerne om dine ønsker til, hvornår på dagen du ønsker at rejse både ved ankomst og afrejse. Dét bliver en god ferie på Bornholm

 

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os:

Mandag - Torsdag: Kl. 09.00 - 16.00
Fredag: Kl. 09.00 - 15.30
Lørdag - Søndag: Adgang til vagttelefon
Vi besvarer telefonen i åbningstiden, men har du akut brug for hjælp, kan du altid komme videre til vores vagttelefon.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg.

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.