I området - Nexø Husbåde

  • Hyggelig havnestemning
  • Tæt på centrum
  • Skøn havudsigt
  • Seaside Living
  • Luksus ferieboliger
kort Nexø
Børnene vil elske Balka Strand

Børnene vil elske Balka Strand

Besøg det hyggelige fiskerleje Snogebæk

Besøg det hyggelige fiskerleje Snogebæk

Vis pris og ledige perioder

Nexø Husbåde:
Hvornår vil du afsted?
Besøg museet for De Bornholmske Jernbaner i Nexø

Besøg museet for De Bornholmske Jernbaner i Nexø

Gå i Martin Andersen Nexøs fodspor

Gå i Martin Andersen Nexøs fodspor

Besøg den flotte glas- og keramikbutik på havnen i Nexø

Besøg den flotte glas- og keramikbutik på havnen i Nexø

Skønne feriedage i Nexø

Nexø Husbåde ligger skønt placeret i Nexø Havn. Du er tæt på byen med det hyggelige torveliv og cafeer - og så bor du selvfølgelig også lige midt i havnen, hvor der er en skøn lystbådestemning. Fra feriehusets tre terrasser har du flot udsigt til havnen, havet og byen. Prøv også en tur ad stien, som fører dig til Balka Strand, der er en af Bornholms flotteste strande.  

Spændende oplevelser på Nexø Museum
På Nexø Museum, som ligger 50 meter fra Nexø Havn, får du spændende oplevelser om Nexøs historie med særlig fokus på fiskeriet og ikke mindst 2. verdenskrig, hvor Nexø blev en brik i det storpolitiske spil mellem Tyskland, Rusland og England. Kom og oplev den dramatiske historie.  

Markedsdage og hyggelige torvestemning
Lige ved Nexø Museum finder du Skippertorvet, hvor der i sommerhalvåret er kræmmermarked. Dét er en populær begivenhed for både lokale og turister. Besøg de hyggelige boder, hvor du bliver fristet af gode tilbud, mens du hører hyggelig live-harmonikamusik. Fortsæt videre op til Torvet, hvor der er hyggelige butikker og cafeer. Husk også at besøge galleriet på havnen med det flotteste glas- og keramikdesign.

Tog, Sommerfugle og Legeland
I dag bringer biler, busser og cykler bornholmerne og turisterne rundt på øen, men frem til 1960'erne var jernbaner en stor del af de bornholmske transportveje. På jernbanemuseet i Nexø kan du udforske den bornholmske jernbanehistorie. Tilbage til nutiden kan du fortsætte til Bornholms Sommerfuglepark, som ligger 900 meter fra Torvet, hvor du i et tropisk klima oplever de smukkeste sommerfugle. På vejen til sommerfugleparken passerer du legelandet Værftet, som er et hyggeligt sted hvis du har børn med på ferien. Prøv også at besøg det store forlystelsesland Brændesgårdshaven, hvor alle forlystelser er gratis, når du har betalt entré.

Du bor tæt på Balka Strand
På jernbanemuseet vil du have oplevet, at der i gamle dage var en jernbane fra Nexø til Balka Strand. Selvom der blot er cirka tre kilometer fra Nexø til Balka Strand, så foretrak det bedre borgerskab at køre i tog, når de skulle til stranden. I dag er jernbanesporene omdannet til cykelsti. Lej en cykel og kør ad den flotte rute, som bringer dig til en af Bornholms flotteste strande. Det bløde hvide sand gør sammen med en lav vanddybde Balka Strand meget børnevenlig. På Balka Strand kan du få undervisning i såvel wind- og kitesurfing samt paddleboard. 

Balka Strand ligger ved det lille fiskerleje Snogebæk, hvor der også er en skøn havnestemning. Besøg ex cafeen Søren's, hvor der er live musik og hygge for alle aldersklasser. 

Martin Andersen Nexø 
Forfatteren Martin Andersen Nexø - som skrev blandt andet Ditte Menneskebarn og Pelle Erobreren voksede op i Nexø. I dag er hans fødehjem omdannet til et museum, som byder på spændende fotografier, malerier og fortælleringer om forfatterens liv og værker. Gå en tur i forfatterens fodspor på den 6,6 kilometer lange digterrute, som starter og slutter ved Martin Andersen Nexø museet. Digterruten tager dig forbi 8 stop, som hver byder på levende lydfortællinger om forfatterens liv og litteratur.

Efter masser af oplevelser trænger du måske til lidt frokost? Der er mange gode cafeer og restauranter i Nexø...men mange af vores stamgæsters favorit er Nexø Røgeri, som byder på et bredt udvalg af røgvarer (også andet end fisk). På Nexø Røgeri får du lækkerier på højt niveau til fornuftige priser. 

Paradisbakkerne
I romanen Pelle Erobreren vogter Pelle køer i Paradisbakkerne. Dengang havde Pelle nok ikke tid til at nyde det flotte område - men det håber vi, at du får tid til. For Paradisbakkerne byder på en eventyragtig natur med klippelandskaber, små sprækkedale og vandreblokke fra istiden. Sørg for at binde snørebåndene godt, inden du tager hjemmefra, får som navnet antyder, er Paradisbakkerne et meget kuperet område. I Paradisbakkerne kan du se en af Bornholms syv borge, Gammelborg, og en af Bornholms største rokkestene. Prøv at se, om du kan få den til at rokke. Det kræver ikke mange kræfter, men "blot" den rigtige teknik.

Bestil din ferie i Nexø Husbåde nu
Se priser for Nexø Husbåde ved at trykke på prislisten. Du kan se priser inklusive færgeoverfart og ledige perioder ved at anvende forespørgselsboksen øverst på siden. Du er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 5695 8566.

Lav en god handel på kræmmermarkedet i Nexø

Lav en god handel på kræmmermarkedet i Nexø

Paradisbakkerne er eventyrlig flot

Paradisbakkerne er eventyrlig flot

Nexø Røgeri laver nogle af øens bedste røgede sild

Nexø Røgeri laver nogle af øens bedste røgede sild

Nyd solnedgangen på en tur langs stranden

Nyd solnedgangen på en tur langs stranden

På Nexø Museum får du spændende historier

På Nexø Museum får du spændende historier

Husk også at besøge nabofiskerlejet Snogebæk

Husk også at besøge nabofiskerlejet Snogebæk

Besøg Sommerfugleparken i Nexø

Besøg Sommerfugleparken i Nexø

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?
På cafeen Sørens hygger alle aldre sig

På cafeen Sørens hygger alle aldre sig

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os:

Mandag - Torsdag: Kl. 09.00 - 16.00
Fredag: Kl. 09.00 - 15.30
Lørdag - Søndag: Adgang til vagttelefon
Vi besvarer telefonen i åbningstiden, men har du akut brug for hjælp, kan du altid komme videre til vores vagttelefon.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg.

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.