Praktisk info - Store Strandhus - 42 personers hus

  • Plads til hele familien
  • 42-personers-hus
  • Tæt på strand
  • Rolig beliggenhed
  • Skønt naturområde
  • Gode faciliteter
  • Bålsted
  • Boldbane
kort Østre Sømark

Praktiske informationer om Store Strandhus

Store Strandhus (Holsterodde)
Ædjavejen 18
3720 Åkirkeby

Telefon: 56 95 85 66
Mail: info@teambornholm.dk

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen har du sommerhuset til din rådighed fra klokken 16:00. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering", hvis du ankommer sent om aftenen.

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade sommerhuset senest klokken 09:00.

Ankomstdage
I perioden 23. juni - 28. juli er søndag ankomst-/afrejsedag. I øvrige perioder kan du som udgangspunkt frit vælge ankomstdag på ugen. I nogle perioder kan der af hensyn til de øvrige bookinger på Store Strandhus dog være begrænsninger på valg af ankomstdag. Du behøver som udgangspunkt heller ikke leje for hele uger i perioden udenfor 23. juni - 28. juli. Dét giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Babypakke 
Du kan leje en babypakke bestående af: Højstol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn med kaleche, hvor ryglænet kan lægges helt ned), puslepude og badekar. Vi beder dig venligst reservere babypakken i forbindelse med din bestilling.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25 % af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 45 dage til din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Bus til Østre Sømark og Store Strandhus
Busstoppestedet ligger cirka 1 kilometer fra sommerhuset. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk

Dyner og hovedpuder
Der er dyner og hovedpuder i sommerhuset. Sengelinned og håndklæder er derfor det eneste, som du selv skal medbringe. Alternativt kan du leje en linnedpakke, bestående af lagen, hovedpude- og dynebetræk samt et stort og et lille håndklæde, til DKK 160,- per person. Husk gerne at forudbestille, hvis du ønsker at leje sengelinned/håndklæder.

Frysemuligheder
Der er en stor fryser på 300 liter i sommerhuset. 

Grill
Der står grill til din rådighed på Store Strandhus, som du frit kan afbenytte. Vær opmærksom på, at du selv skal rengøre grillen efter dit brug.

Indkøb
Dagli’ Brugsen i Pedersker er nærmeste dagligvarebutik (cirka 3,3 kilometer fra sommerhuset). I Aakirkeby, som ligger cirka 10 minutters kørsel fra sommerhuset, finder du et stort udbud af butikker - herunder Netto, Super Brugsen og Spar.

Hunde
Det er tilladt at medbringe hund på Store Strandhus. Hvis du medbringer din 4-benede ven, beder vi dig venligst orientere os om dette i forbindelse med din bestilling af sommerhuset. På grund af den ekstra rengøring, som vi er nødt til at foretage, koster det 350 DKK pr. 1-2 hunde at tage din hund med. Det er nemt at tage sin hund med til Bornholm - også hvis du rejser via Sverige. Du skal blot huske at opfylde de svenske toldmyndigheders krav. Læs eventuelt mere her: Hund/kat til Bornholm

Internet
Der er trådløs internetadgang på Store Strandhus. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor, at du medbringer eget mobilt bredbånd.

Køkkenudstyr
Store Strandhus har et veludstyret industrikøkken - herunder køkkenservice til 60 personer. Du behøver derfor ikke at medbringe køkkenservice eller lignende.

Nøgleudlevering
Når vi sender dig din feriebekræftelse, orienterer vi dig også om, hvordan du får nøglen til sommerhuset. Det fungerer nemt - og det er ikke noget problem, hvis du ankommer sent på aftenen.

Parkeringsplads
Du kan nemt parkere lige ved siden af Store Strandhus. 

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre Store Strandhus inden din ankomst og ved din afrejse - så er du altid sikker på, at sommerhuset er ordentligt rengjort ved din ankomst, og du er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden din afrejse. Betalingen for rengøringen er inkluderet i lejeprisen. Du skal således ikke betale ekstra for rengøringen. Ved din afrejse beder vi dig således blot sørge for, at inventaret er på sin plads, køkkenservicet er vasket op, samt eventuelt affald er afleveret i områdets miljøstation. 

Rygning
Rygning er ikke tilladt indendørs på Store Strandhus.

Strøm- og vandforbrug
Strøm- og vandforbrug er gratis inkluderet i din lejepris.

Vaskemaskine
Ja, der er vaskemaskine og tørretumbler på Store Strandhus, som du gratis kan benytte dig af. 

Viskestykker, toiletpapir med mere
Ved din ankomst er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir i dit feriehus. Hvis du får brug for yderligere, skal du selv sørge for at medbringe/indkøbe dette.

Bestilling
Bestil din ferie på Store Strandhus ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Nyd en spadsertur på Sømarken Strand

Nyd en spadsertur på Sømarken Strand

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?
Den hyggelige lystbådehavn "Østre Sømarken"

Den hyggelige lystbådehavn "Østre Sømarken"

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.