Bådtur med M/S Thor

M/S Thor

M/S Thor

Fabelagtig udsigt fra båden

Fabelagtig udsigt fra båden

Udsigten er fantastisk

Udsigten er fantastisk

Det stolte skib M/S Thor sejler jer fra Gudhjem havn langs kysten, til Liebertsklippen lige ved Helligdomsklipperne. Jeres dygtige guide vil fortælle jer om seværdighederne, som I oplever undervejs – f.eks. Hestestenene, hvor sagnet siger, at man i gamle dage ofrede heste ved at styrte dem ud over det stejle klippeparti. I skal også opleve Den Våde Ovn og Den Tørre Ovn, to grotter, som ligger inde under de stejle klipper. I sejler også forbi Ko-dalen, en klippesprække, hvor bornholmerne havde for vane, at fortælle turisterne, at køerne blev trukket ned til havet for at drikke saltvand, så der kunne komme salt i smørret.

I skal selvfølgelig også se en masse andet, og det er ikke uden grund, at kunstmalere i starten af 1900-tallet valfartede fra hele Danmark for at "fange" de flotte landskabspartier. Glæd jer til en smuk tur med sjove historier.

I har mulighed for at stå af ved Liebertsklippen lige ved Helligdomsklipperne, og Bornholms Kunstmuseum. Det giver jer en fantastisk mulighed for at opleve malerier fra de flotte klippepartier, som I netop har set "live". - Men Bornholms Kunstmuseum har også meget andet at byde på. Flotte malerier og skulpturer fra en lang række Danmarks mest kendte kunstnere. Læg også mærke til den lille vand-rille, som løber gennem hele kunstmuseets gulv.  Kunstmuseet er netop bygget oven på en af de hellige kilder fra middelalderen, og nu er kilden integreret i bygningen. En forunderlig blanding af fortid og nutid. Fra Bornholms Kunstmuseum kan I vælge at køre med bus eller gå ad den flotte kyststi tilbage til Gudhjem. Turen er på cirka 6 kilometer.

Hvordan bestiller I ture og aktiviteter?

Jan-Ole's Turisttrafik, vores samarbejdspartner gennem mange år, hjælper gerne med råd og vejledning, således at I får mest muligt ud af jeres ophold på Bornholm. I er meget velkomne til at kontakte Jan-Ole's Turisttrafik:
* Mail: jan-ole@turisttrafik.dk                                                                                                                          
* Telefon: 56 96 50 03 
* Web: www.hasleturisttrafik.dk/lejrskoler