Skadegaranti

Skadegaranti - Lejrskole

Hvordan virker Skadegarantien?
Vi kan alle ved et uheld komme til at lave en skade – også når vi er på lejrskoleophold. Når du har købt en Skadegaranti, er du garanteret, at skolen ikke selv bliver erstatningsansvarlig for de skader, som du eller dine rejseledsagere måtte komme til at påføre ferieboligen eller inventaret i ferieboligen.

Hvad dækker Skadegarantien?
Skadegarantien dækker alle skader ved ferieboligen og inventaret. Der er heller ingen selvrisiko. Uanset beløbsstørrelsen for skaden dækker Team Bornholm omkostningen til udbedringen, hvis du bliver erstatningsansvarlig. Skadegarantien sikrer dig derfor en tryg ferie uden uforudsete ekstra udgifter.

Er der undtagelser i dækningen?
Skadegarantien dækker som udgangspunkt alle skader på ferieboligen og/eller inventaret. Men hvis du eller dine rejseledsagere med vilje laver en skade – eksempelvis hvis du laver hærværk på ferieboligen/inventaret - dækker Skadegarantien ikke. Skadegarantien dækker heller ikke, såfremt det er din hund, som har forårsaget en eventuel skade, og at skaden allerede er dækket af din hundeforsikring. Hvis du ikke har en hundeforsikring, og/eller at der er en selvrisiko på din forsikring, så dækker Skadegarantien skaden samt din eventuelle selvrisiko.

Hvad koster Skadegarantien?
Skadegarantien tilbydes til en pris af 95 kr. pr. lejet hus. Det er en forudsætning, at garantien købes for alle huse, der er lejet. Husk at bestille Skadegarantien senest dagen før din ankomstdag.

Hvad gør jeg, hvis der sker en skade?
Hvis der sker en skade, beder vi dig kontakte os. Så sørger vi hurtigt for, at skaden bliver udbedret til glæde for såvel dig som efterfølgende lejrskolegæster. Du kontakter os på:
• Telefon: 56 95 85 66
• Mail: info@teambornholm.dk

Bestil dit lejrskoleophold nu
Med Skadegarantien kan du trygt bestille dit lejrskoleophold. Bestil din lejrskoletur nu, så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til skønne lejrskoledage på Bornholm. Se alle de skønne lejrskolesteder her.