Skadegaranti

Skadegaranti - Lejrskole

Hvordan virker Skadegarantien?
Vi kan alle ved et uheld komme til at lave en skade – og når I er på lejrskole, kan eleverne måske nogle gange være lidt mere kåde end i dagligdagen, og så kan der nemt ske en skade på feriebolig eller inventar. Når I har købt en Skadegaranti, er I garanteret, at hverken skolen eller eleven bliver erstatningsansvarlig for de skader, som I eventuelt måtte komme til at lave i ferieboligen eller på inventaret i ferieboligen.

Hvad dækker Skadegarantien?
Skadegarantien dækker alle skader ved ferieboligen og inventaret. Der er heller ingen selvrisiko. Uanset beløbsstørrelsen for skaden dækker Team Bornholm omkostningen til udbedringen, hvis eleven eller skolen måtte blive erstatningsansvarlig. Skadegarantien sikrer jer derfor et trygt lejrskoleophold uden uforudsete ekstra udgifter.

Er der undtagelser i dækningen?
Skadegarantien dækker som udgangspunkt alle skader på ferieboligen og/eller inventaret. Men hvis I med vilje laver en skade – eksempelvis hvis en elev laver hærværk på ferieboligen/inventaret - dækker Skadegarantien ikke.

Hvad koster Skadegarantien?
Det er billigt for jer at tegne en Skadegaranti, da den koster mindre end 20,- pr. overnatning:
• 59,- pr. person

Hvad gør I, hvis der sker en skade under jeres ophold?
Hvis der sker en skade, beder vi jer kontakte os. Så sørger vi hurtigt for, at skaden bliver udbedret til glæde for såvel jer som efterfølgende gæster på feriestedet. I kan henvende jer i receptionen på lejrskolestedet eller
• Ringe til os på 56 95 85 66
• Maile til os på lejrskole@teambornholm.dk