Viking Atletik

Ved bestilling af overnatning i forbindelse med din deltagelse i Viking Atletik arrangementer, får du 10 % rabat af lejeprisen på din feriebolig, når du bestiller via Team Bornholm.

Ved bestilling skal du blot inden du afsender din endelige booking, huske at notere i kommentarfeltet, at du er deltager i Viking Atletik arrangementer, da det desværre ikke er muligt at få rabatten ved efterfølgende henvendelse.

Priserne, som du ser på skærmen, er FØR din rabat. Se alle vores feriesteder og bestil på hjemmesiden her eller ring til os på telefon 56 95 85 66:

  Prisgaranti – du bestiller direkte på feriestedet uden fordyrende mellemled 

  Valgfri ankomstdag - du kan ankomme/afrejse alle ugens dage

  Ingen skjulte tillæg – din pris er altid inklusive rengøring, el-forbrug og forsikring

  Billetter – vi hjælper gerne med at bestille dine fly- eller færgebilletter

Aktuelle tilbud

Vis alle tilbud
Luk oversigt

Allinge - Sandvig - Sandkås

Svaneke - Årsdale

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, elforbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter - og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.