Miniferie på Bornholm

Aktuelle tilbud på miniferier på Bornholm

Aktuelle tilbud

Vis alle tilbud
Luk oversigt

Feriehuse og sommerhuse - perfekt til en forlænget weekend

Ferielejligheder - fantastisk til en miniferie

Hoteller - perfekt til en getaway

Tag på weekendophold eller miniferie til solskinsøen

På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage. Der er altså ingen faste ankomstdage, og du behøver som udgangspunkt ikke at leje for hele uger, hvis du vil på et hyggeligt weekendophold eller på miniferie en forlænget weekend. 

Det giver dig mulighed for at sammensætte din miniferie helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Udnyt helligdagene og tag din bedre halvdel, familie eller veninde med til skønne feriedage på Bornholm. Vi har ferielejligheder, feriehuse og værelser for enhver smag - og alle med fantastisk beliggenhed tæt på byen, naturen og havet.

Se vores store udvalg af feriesteder - og bestil din weekendtur eller miniferie online eller ring til os på tlf. 56 95 85 66 

Du finder også udvalgte miniferier til gode priser under vores aktuelle tilbud.

Bestil en pakkerejse 

Når du bestiller dit ophold hos Team Bornholm, kan du tilføje færge- eller flyoverfart til din reservation. Du er velkommen til at komme med ønsker til, hvornår på dagen du vil afsted. Det gør det nemt og enkelt for dig at bestille din miniferie til Bornholm.

Prisgaranti

Alle priser er inklusive:

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.