Bofællesskaber

  • Fællesskab
  • Natur
  • Stemning
  • Ferie

Bornholm er et godt valg, når I som bofællesskab eller værksted for handicappede eller udviklingshæmmede skal på tur. Her får jeres beboere mulighed for at opleve naturen samt den behagelige og rolige atmosfære.

Vi har gennem mange år specialiseret os i at lave grupperejser til blandt andet handicappede og udviklingshæmmede. Eksempelvis er vores feriesteder indrettet, så der kan tages højde for beboernes særlige behov. Til gavn for kørestolsbrugere er der således ingen/meget få trapper, og alle døre har tilstrækkelig bredde.

Turen fra København til Bornholm er overstået på under tre timer. Vi laver gerne samlede turforslag, hvor udflugter og transporten til/fra Bornholm altid er inkluderet i prisen. Dermed opnår I den billigste pris, ligesom I undgår besværet med at booke færger.

Herunder har vi samlet de af vores feriesteder, som er bedst egnede til gæster med særlige behov. Ved at klikke på enten billedet eller linket med navnet på feriestedet, kan I læse mere om de forskellige steder, boligen og ikke mindst omgivelserne. Har I specielle ønsker til ture og oplevelser, opfylder vi også gerne disse.

+45 56 95 85 66
grupper@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi besvarer telefonen alle ugens dage.

Handicap Tour de Bornholm er efterhånden mere end blot et veltilrettelagt cykelløb for handicappede og udviklingshæmmede. Op til cykelløbet er der masser af spændende aktiviteter. Blandt andet med bowlingturnering, "snegleløb", gudstjeneste, og som afslutning på en god uge afholdes en støttekoncert i Raschs Pakhus i Rønne. Cykel- og "snegleløbet" kan man deltage i sammen med en ledsager, så alle har mulighed for at opleve den smukke bornholmske natur. Rygtet om de gode oplevelser har spredt sig, og Handicap Tour de Bornholm bliver et stadig større tilløbsstykke. Handicap Tour Bornholm finder sted i september.

Vi tilbyder jer en samlet pakke, hvor ophold, transport til/fra Bornholm, cykelleje og deltagelse i Handicap Tour de Bornholm er inkluderet. Ring eller mail for at høre mere.