Ferie med pool på Bornholm

Leder du efter feriesteder på Bornholm med pool? Så er du kommet til det rette sted! På denne side finder du skønne feriesteder med pool for både børnefamilien og kæresteparret. 

Børnevenlige feriesteder med pool

Parvenlige feriesteder med pool eller spa

Badeferie på Bornholm 

Ferie med swimmingpool er skønt. Findes der noget bedre end at ligge på en solseng og læse en god bog, imens børnene leger i poolen? En ferie med pool er et sikkert hit for hele familien!

En ferie i Danmark kan også betyde en ferie med pool. Når du besøger Solskinsøen kan det være nødvendigt med en dukkert i ny og næ. Udover Bornholms mange dejlige strande, finder du også et bredt udvalg af feriesteder med pool, som selvfølgelig er opvarmet. Så er der altid kort til vandet! Team Bornholm har mange feriehuse på Bornholm, hvor opholdsprisen er inklusive gratis adgang til feriestedets pool. Mange steder finder du også børnepool til de mindste.    

Se det store udvalg af feriehuse med pool ovenfor. Tryk på billedet eller overskriften udfor de enkelte feriesteder for at se mere.

Bestil en pakkerejse 

Når du bestiller dit ophold på en feriepark hos Team Bornholm, kan du tilføje færge- eller flyoverfart til din reservation. Du er velkommen til at komme med ønsker til, hvornår på dagen du vil afsted. Det gør det nemt og enkelt for dig at bestille din ferie til Bornholm. Bestil dit ophold online, ved at klikke på den feriepark du ønsker at bo på, og indtaste datoerne i bookingboksen. 

Prisgaranti

Alle priser er inklusive:

Der er således ingen skjulte tillæg - og du er sikret prisgaranti. For hos Team Bornholm bestiller du direkte på ferieparken uden fordyrende mellemled.

Valgfri ankomstdag

I næsten alle perioder kan du ankomme og afrejse på alle ugens dage – og du kan også vælge en kortere periode på 3-4 dage eller mindre. 

OBS! Alle ferieparkernes huse er røgfrie.

 

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os:

Mandag - Torsdag: Kl. 09.00 - 16.00
Fredag: Kl. 09.00 - 15.30
Lørdag - Søndag: Adgang til vagttelefon
Vi besvarer telefonen i åbningstiden, men har du akut brug for hjælp, kan du altid komme videre til vores vagttelefon.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg.

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.