Sportsrejser til Bornholm

Bornholm er med sin varierende natur og specielle stemning et interessant rejsemål for sportsgrupper.
Den anderledes natur giver jer mulighed for at opleve jeres sport på en ny måde, samtidig med, at øens specielle atmosfære giver jer en god oplevelse som gruppe.

Mulighederne er mange på Bornholm - eksempelvis bowling, cykling, dykning, fodbold, håndbold, golf, løb, rulleskøjteløb, rapelling, vandski og windsurfing.

Alt efter jeres ønsker tilbyder vi færdigpakkede arrangementer indenfor alle sportsgrene, hvor såvel sportsoplevelser, ophold som transport til og fra Bornholm er inkluderet. Det gør det nemt for jer, ligesom I selvfølgelig opnår den billigst mulige pris.

Kontakt os med jeres ønsker, og vi kommer med et forslag til jer.

 

Cykling - Bornholm Rundt

Bornholm Rundt er et motionscykelløb med en samlet distance på 120 kilometer. Løbsruten tager udgangspunkt i Rønne, hvorefter turen går sydover ad de lange flade landeveje. Efter at have rundet Bornholms sydspids, Dueodde, går ruten mod nord via Nexø, og det bakkede landskab begynder at vise sig. På strækning op til Gudhjem og Allinge er der bakker, som for nogle deltagere i ubehagelig grad minder om noget, der ellers kun findes under sydligere himmelstrøg. Når slotsruinen Hammershus er rundet i nord, går turen tilbage mod Rønne, og det bakkede landskab viser sig fra sin gode side med mange lange nedfarter. Vel tilbage i Rønne er alle deltagere blevet en flot cykeloplevelse rigere.

Bornholm Rundt foregår 3. søndag i august måned.

Læs mere om Bornholm rundt her.

Løb - Etape Bornholm

Etape Bornholm er et maratonløb fordelt på fem dage. På de fem løbsdage kommer løberne igennem et meget varierende terræn spændende fra asfalt over sand og skov til bakkede ruter med kraftige stigninger. Den helt specielle løbsform har bevirket, at et stadig stigende antal deltagere fra såvel ind- som udland valfarter til løbet.

Arrangementet finder sted fra mandag til fredag i uge 30.

Kontakt os for nærmere information om overnatningsmuligheder:
* Telefon 56 95 85 66
* Mail: info@teambornholm.dk

Orienteringsløb - Höst Open

Höst-Open for orienteringsløbere. I Bornholms natur lægger en særdeles kompetent løbsledelse løbsruter, som giver såvel løbs- som naturoplevelser ud over det sædvanlige. Höst-Open er blevet en tradition på Bornholm, hvor specielt danske og svenske løbere deltager.

Kontakt os for nærmere information om løbsdatoer og overnatningsmuligheder:
* Telefon: 56 95 85 66
* info@teambornholm.dk

Læs mere om Höst Open her.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Corona-Garanti
Du kan tilkøbe en Corona-Garanti, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.