Aktiv ferie på Bornholm

På Bornholm har du mange muligheder for at udfordre dig selv på en aktiv ferie, samtidig med at du udforsker og oplever øens smukke natur. Du kan vælge mellem ferieboliger over hele Bornholm – uanset om du helst vil sejle i havkajak ved hammeren på Nordbornholm eller rappelle ved Bornholmertårnet på Dueodde, så kan du finde din feriebolig hos os lige i nærheden af din yndlingsaktivitet.

Herunder finder du et lille udpluk af muligheder for at holde en aktiv ferie på Bornholm og vores forslag til, hvor du kan bo, for at have den helt rigtige base for din ferie.

Du kan også gå til oversigten over alle vores feriesteder.

Du er altid velkommen til at sende os en mail på info@teambornholm.dk eller ringe til os på +45 56 95 85 66, hvis du har spørgsmål - vi står altid klar med gode råd og vejledning.

Klatrebaner i Nature Park med svævebane

Klatrebaner i Nature Park med svævebane

High-rope og svævebane

Hos Nature Park Bornholm oplever du Bornholm fra trætoppene. Anlægget består blandt andet af 6 klatrebaner, som har forskellige sværhedsgrader i højder fra 1 til 18 meter. Prøv også de to svævebaner, som er henholdsvis 80 og 160 meter lange. Nature Park Bornholm har stor fokus på sikkerheden, og du er selvfølgelig iført sikkerhedsudstyr godkendt af Teknologisk Institut, og her er også baner for familiens yngre medlemmer.

Nature Park ligger nær Gudhjem, hvor du eksempelvis kan bo i Gudhjem Søpark.

Læs mere om Nature Park Bornholm her.

Mountainbiking i Vang Granitbrud

Mountainbiking i Vang Granitbrud

Mountainbiking

I årtier har Bornholm lagt asfalt til sommerens cykelferie for både danske og udenlandske familier. Men du kan holde en helt anderledes cykelferie ved at bruge øens mountainbiketrails.

Trailcenter Bornholm i Almindingen består af 17 spor, som alle har fokus på sjove og udfordrende nedkørsler. Her er der ikke klassiske rundture, men et vid forgrenet netværk af spor. Mange steder ligger sporene direkte på klipperne, og de er ikke, som du kender dem fra resten af Danmark.

Læs mere her: bornholm.info/trailcenter-bornholm

Havkajak på Østersøen

Havkajak på Østersøen

Havkajak

Oplev kontrasterne mellem sandstrand, klippekyst og havnemiljø, når du oplever Bornholm fra vandsiden i din havkajak.

Er du rutineret og ønsker at leje en havkajak og udforske på egen hånd, måske foretrækker du en guidet tur, eller er du nybegynder, og ønsker at tage havkajakcertifikat, så kan du får fantastiske oplevelser i kajak på havet omkring Bornholm.
Du kan hoppe i havkajak fra Nordbornholm, og fra Østbornholm ved Årsdale. 

Læs mere her: bornholm.info/paddlebornholm

Klippeklatring på Bornholm

Klippeklatring på Bornholm

Op og ned af klipper

De Bornholmske klipper er den perfekte kulisse til klatring og rappelling. Er du ikke en erfaren klatrer, kan du få kurser i klatring – og der tilbydes kurser i både træklatring, vægklatring og klippeklatring.

Særligt på Nordbornholm er der mulighed for at klatre, og rappelle, i de bornholmske klipper. 

Hvis du vil bo på Nordbornholm i efteråret, kan du eksempelvis bo på Strandpromenaden eller i Sandvig Søpark.

På Sydbornholm, er der ikke mange klipper at klatre i, til gengæld kan man rappelle.

Rappelling giver et helt særligt sus i maven, når du sejler ned af klippesiden. Som det eneste sted i Danmark, er det muligt at rappelle fra 70 meter, ned af siden på Bornholmertårnet, NATOs gamle lyttepost, som i dag fungerer som koldkrigsmuseum.

Hvis du vil på Sydbornholm, kan du med fordel bo på Balka, i Svaneke eller Årsdale - foreksempel i Østersøen Ferielejligheder, Svaneke Savværk, eller Årsdale Søpark.

Læs mere her: bornholmsoutdoorcenter.dk

Rappelling på Bornholm

Rappelling på Bornholm

Sportsrejser for grupper til Bornholm

Bornholm er med sin varierende natur og specielle stemning et interessant rejsemål for sportsgrupper. Den anderledes natur giver jer mulighed for at opleve jeres sport på en ny måde, samtidig med, at øens specielle atmosfære giver jer en god oplevelse som gruppe.

Mulighederne er mange på Bornholm - eksempelvis bowling, cykling, dykning, fodbold, håndbold, golf, løb, rulleskøjteløb, rapelling, vandski og windsurfing.

Alt efter jeres ønsker tilbyder vi færdigpakkede arrangementer indenfor alle sportsgrene, hvor såvel sportsoplevelser, ophold som transport til og fra Bornholm er inkluderet. Det gør det nemt for jer, ligesom I selvfølgelig opnår den billigst mulige pris.

Kontakt os med jeres ønsker, og vi kommer med et forslag til jer.

Cykelløbet Bornholm Rundt

Cykelløbet Bornholm Rundt

Cykling - Bornholm Rundt

Bornholm Rundt er et motionscykelløb med en samlet distance på 120 kilometer. Løbsruten tager udgangspunkt i Rønne, hvorefter turen går sydover ad de lange flade landeveje. Efter at have rundet Bornholms sydspids, Dueodde, går ruten mod nord via Nexø, og det bakkede landskab begynder at vise sig. På strækning op til Gudhjem og Allinge er der bakker, som for nogle deltagere i ubehagelig grad minder om noget, der ellers kun findes under sydligere himmelstrøg. Når slotsruinen Hammershus er rundet i nord, går turen tilbage mod Rønne, og det bakkede landskab viser sig fra sin gode side med mange lange nedfarter. Vel tilbage i Rønne er alle deltagere blevet en flot cykeloplevelse rigere.

Bornholm Rundt foregår 3. søndag i august måned.

Læs mere om Bornholm rundt her.

Etape Bornholm

Etape Bornholm

Løb - Etape Bornholm

Etape Bornholm er et maratonløb fordelt på fem dage. På de fem løbsdage kommer løberne igennem et meget varierende terræn spændende fra asfalt over sand og skov til bakkede ruter med kraftige stigninger. Den helt specielle løbsform har bevirket, at et stadig stigende antal deltagere fra såvel ind- som udland valfarter til løbet.

Arrangementet finder sted fra mandag til fredag i uge 30.

Kontakt os for nærmere information om overnatningsmuligheder:
* Telefon 56 95 85 66
* Mail: info@teambornholm.dk

Orienteringsløb på Bornholm

Orienteringsløb på Bornholm

Orienteringsløb - Höst Open

Höst-Open for orienteringsløbere. I Bornholms natur lægger en særdeles kompetent løbsledelse løbsruter, som giver såvel løbs- som naturoplevelser ud over det sædvanlige. Höst-Open er blevet en tradition på Bornholm, hvor specielt danske og svenske løbere deltager.

Kontakt os for nærmere information om løbsdatoer og overnatningsmuligheder:
* Telefon: 56 95 85 66
* info@teambornholm.dk

Læs mere om Höst Open her.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.