Påskeferie på Bornholm

Aktuelle tilbud

Vis alle tilbud
Luk oversigt

Familievenlige feriesteder til påskeferien

Sommerhus i påskeferien

Påskeferie for 2

Påskeferie på hotel

Påskeferie på Bornholm

Bornholm er skøn hele året rundt, men der er nu noget ganske særligt ved foråret hvor alting begynder at springe ud. Rejs hertil i påskeferien og oplev øens summende liv ved sin spæde start. Mange restauranter og feriesteder har åbent hele året rundt, mens nogle steder åbner til påskeferien - så der er noget at glæde sig til! På denne side finder du et stort udvalg af Bornholms bedste feriesteder til påskeferien. Der findes ferieboliger i alle størrelser fra 2-8 personer. Drømmer du om en påskeferie med pool? Så skal du overveje Storløkke Feriepark, der som et af de eneste steder på Bornholm, har en opvarmet pool, der er åben i påskeferien. Drømmer du derimod om en påskeferie i Danmarks eneste bjergby - Gudhjem? Så skal du overveje de hyggelige feriehuse i Gudhjem Feriepark eller de rummelige og moderne ferielejligheder i Gudhjem Søpark. Er drømmen en påskeferie på hotel med masser af luksus og velvære? Så skal du tage et kig på Griffen Spahotel - Bornholms bedste wellnesshotel!

Forårets naturoplevelser

I Bornholms frodige dale kan du se forårets smukkeste blomster og lytte til fuglenes forårssang. Svartingedalen ved Hasle er et oplagt sted at planlægge en påsketur til. Først vandrer du i et smalt og frodigt Ringenes-Herre-lignende landskab med stejle klippevægge langs siderne og en lille bæk. Her kan godt være mudret, så sørg for at tage noget ordenligt fodtøj på. Længere inde i dalen kommer et bunddække af hvide og blå anemoner til syne, der senere erstattes af hvidløgsduftende ramsløg. Du har måske lagt mærke til at ramsløg er en populær råvarer rundt omkring på de bornholmske restauranter i foråret? Den bornholmske natur bugner af ramsløg på denne årstid, og det sætter selvfølgelig sit præg på menukortene. Hvis du har styr på din planter, og ved hvordan ramsløg ser ud, kan du med fordel plukke nogle med dig hjem og bruge i køkkenet. 

En vandretur ved Stavehølvandfaldet er også et oplagt til en påskeudflugt på Bornholm. Vandfaldet kan prale af at have Danmarks højeste uafbrudte fald, med et 7 meter højt lodret fald. Om foråret er vandfaldet som regel størst, da efteråret og vinterens regn, har sørget for masser af vand til det smukke vandfald. Vandfald er ikke det eneste du skal se i Stavehøl. Området er nemlig, ligesom Svartingedalen, en sprækkedal, hvor frodig natur og dramatiske klipper dominerer landskabet. Stavehølvandfaldet fortsætter som en å, der flugter langs det smukke landskab. I Kobbeåen har du mulighed for at se ørreder og andre fisk. 

4 ting du skal opleve i påsken på Bornholm

 1. Påske-æggejagt i de bornholmske byer
  Både Allinge og Gudhjem har tradition for at udføre påske-æggejagt. De seneste år har flere byer fulgt trop - blandt andet Vang og Rønne. Har børnene nogensinde prøvet at lede efter påskeæg i klipperne? Det er en noget anderledes oplevelse end den klassiske påske-æggejagt derhjemme i haven. Du kan også lave din egen påske-æggejagt for børnene. Gem nogle påskeæg på en vandretur ude i naturen, og sørg for, at I går samme vej tilbage som I gik ud. Så kan børnene hygge sig med at lede efter påskeæg på tilbagevejen. 
 2. Påskefrokost på et bornholmsk røgeri
  Mhmmm... Der er ikke noget som en god påskefrokost. Og hvorfor ikke prøve en bornholmsk en af slagsen? Tag på røgeri og prøv en vaskeægte, bornholmsk fiskebuffet. De egner sig glimrende til en påskefrokost! Hvis du hellere vil holde påskefrokosten hjemme i din feriebolig, kan du i stedet købe røgvarer med dig hjem. Prøv for eksempel Nexø Gamle Røgeris saltstegte sild. Det er en klassikker på de bornholmske påskefrokostborde. Du må heller ikke snyde dig selv for at smage røgeriets fiskefrikadeller. De er, ganske fortjent, meget populære blandt både børn og voksne. 
 3. Påsketur til Almindingen
  Almindingen er Bornholms største skovområde, der ligger midt inde på øen. I foråret er her ganske fantastisk hvor bladene på træerne netop er sprunget ud, og fuglene lystigt synger fra trætoppene. Parkér ved borgruinen Lilleborg og start din vandretur her. Kryds broen over søen og fortsæt ind i den tætte skov. Følg de optegnede ruter til enten Rytterknægten eller Ekkodalen. Hvis du har friske ben, kan du vandre til dem begge. Efter en hyggelig forårstur ved Rytterknægten og Ekkodalen, kan i køre til Åremyr. Her ligger en dejlig skovsø omringet af Almindingens smukkeste natur. Slå jer ned ved en af borde- og bænkesættene og nyd en dejlig frokost. 
 4. Danmarks smukkeste købstad 
  Bornholm har mange smukke byer, og er du her mere end et par dage, har du rig mulighed for at opleve dem alle. Svaneke er en ganske særlig by, der står såvel lokales som turisters hjerter meget nær. Byen er blevet kåret til Danmarks smukkeste købstad, og er samtidig en af de få byer i Europa, som har fået Europarådets guldmedalje for "Fremragende bybevaring". I påsken sprudler Svaneke by af liv. Nogle af øens bedste restauranter ligger her, og byen er et fremragende sted at gå på jagt efter lokalt kunsthåndværk eller lokale delikatesser. Smag de lækre bolcher fra Bolcheriet, og se hvordan de bliver lavet. Eller smag et stykke chokolade, der smelter let på tungen og smager så fuglene synger hos Svaneke Chokoladeri. 

Rejs billigt til Bornholm i Påsken og foråret

Når du rejser til Bornholm i Påskeferien eller foråret, kan du komme afsted for billige penge. På dette tidspunkt er færgebilletterne nemlig stadig billige. Det gælder dog fortsat, at det er billigst for dig at rejse en mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag. Har du mulighed for at lægge dine rejsedage her, vil vi altid anbefale det. Team Bornholm er Bornholms største udbyder af pakkerejser til Bornholm. I årevis har vi hjulpet rejselystne gæster med at rejse på ferie til Bornholm. Med en pakkerejse kan du vælge færgeoverfart fra Ystad i Sverige eller Sassnitz i Tyskland. Du kan også vælge at flyve til Bornholm fra København, Billund eller Aalborg. Når du har fundet det feriested du gerne vil bo på, skal du sørge for at tilvælge den transportform du ønsker. Bestiller du en af vores skræddersyede pakketilbud, er transport altid inklusive i prisen i forvejen. Team Bornholm er et 100% bornholmsk rejsebureau. Du kan bestille din påskeferie her på siden, eller du kan ringe til en af vores kyndige eksperter på 56 95 85 66 - så får du også muligheden for at spørge en ægte bornholmer til råds om din forårstur til Bornholm. 

Bestil din påskeferie nu 

Telefon: 56 95 85 66
Mail: info@teambornholm.dk 

Psst... Du får prisgaranti når du bestiller dit ophold hos Team Bornholm. Det betyder, at du er garanteret den laveste pris. Hos Team Bornholm bestiller du nemlig dit ophold direkte på feriestedet, uden fordyrende mellemled!

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.