En skøn ferie venter... også for jeres kæledyr

Tag nemt dit kæledyr med til Bornholm

Tag nemt dit kæledyr med til Bornholm

Storløkke Feriepark er særligt godt egnet, til dig der medbringer kæledyr

Storløkke Feriepark er særligt godt egnet, til dig der medbringer kæledyr

Dit kæledyr kommer til at elske den bornholmske natur

Dit kæledyr kommer til at elske den bornholmske natur

Tag dit kæledyr med til Bornholm

De søde pelsvenner behøver selvfølgelig ikke at gå glip af en skøn ferie på Bornholm. Team Bornholm har et stort udvalg af feriesteder, hvor dit kæledyr er velkomment. Hvis du tager din hund eller kat med på ferie, koster det blot et rengøringstillæg på:

  • 250 kr. hvis du medbringer 1-2 kæledyr
  • 500 kr. hvis du medbringer 3-4 kæledyr


Hvor skal jeg bo med mit kæledyr?

Klik her for at få en oversigt over de feriesteder, hvor du er velkomne til at tage dit kæledyr med. De fleste feriesteder har flere huse/lejligheder hvor det er tilladt at medbringe husdyr, men enkelte feriehuse- og lejligheder er husdyrfri. Derfor kan du godt komme ud for, at der er udsolgt for ferieboliger med husdyr tilladt det sted du ønsker at bo, selvom der er ferieboliger ledige. Når du overnatter på Bornholm og har husdyr med, skal du blot være opmærksom på, at dit kæledyr ikke må være alene i lejligheden, ligesom dit kæledyr venligst ikke må ligge i senge og sofaer. Når du lufter dit kæledyr udendørs, beder vi dig om at altid at have det i snor, og at samle eventuelle efterladenskaber op. 

Kæledyr gennem Sverige

Det er nemt at rejse til Bornholm med dit kæledyr. Du skal dog være opmærksom på, at der gælder særlige regler når du har kæledyr med gennem Sverige. Det er vigtigt at følgende er overholdt:

  1. Jeres hund/kat skal være ID-mærket med microchip eller en klart læselig tatovering.
  2. Jeres hund/kat skal have et "selskabsdyrs-pas", som I kan rekvirere hos jeres dyrlæge
  3. Jeres hund/kat skal være rabiesvaccineret. Vaccinationen skal være foretaget senest 3 uger inden afrejse.
  4. I skal anmelde jeres indførsel af hund til Sverige til de svenske toldmyndigheder. I anmelder både jeres udrejse og  jeres hjemrejse. Det gør I nemt på denne hjemmeside - Husk at gennemlæse oplysningerne på hjemmesiden inden du indtaster din mail-adresse.

Husk at medbringe det anmeldelsesnummer I modtager. I feltet indførelsessted skal I oplyse "Öresundsbron/Malmö" ved jeres udrejse og ”Ystad” ved jeres hjemrejse.

I er altid meget velkommen til at ringe til os, hvis I har yderligere spørgsmål: 56 95 85 66

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Corona-Garanti
Du kan tilkøbe en Corona-Garanti, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.