Kør-selv-ferie Bornholm

Det skal være nemt at rejse til Bornholm. Bestil din færge til Bornholm fra Ystad til Rønne tur/retur OG dit feriehus samtidigt med. Det er nemt! Se aktuelle tilbud hvor færgeoverfarten indgår, eller skræddersy selv din rejse.

Aktuelle tilbud

Vis alle tilbud
Luk oversigt

Allinge - Sandvig - Sandkås

Balka - Dueodde - Nexø

 

Boderne - Sose - Sømarken

Gudhjem

Hasle

Rønne - Arnager

Svaneke - Årsdale

Kør-selv-ferie Bornholm

Lad Bornholm være destinationen på din kør-selv-ferie i Danmark. Det er nemt at tage bilen med til Bornholm. Pak bilen, kør til Ystad i Sverige og tag med Bornholmslinjens færger fra Ystad til Rønne, på kun 1 time og 20 minutter. Når du bestiller en pakkerejse hos Team Bornholm, får du det hele i én pakke: Færge Ystad-Rønne tur/retur, Feriehus inkl. forbrug og rengøring samt sygdomsafbestillingsforsikring. Der venter dig masser af oplevelser på Bornholm, og du kommer nemt frem til dem, når du har bilen med. Kør ud i Almindingen, parkér bilen og se om du kan finde de store bisonokser. Eller kør til Stavehøl vandfaldet tæt på Gudhjem. Det er en af Danmarks største! Hammershus kommer du nemt og ubesværet hen til, når du kan kører langs de kuperede veje, og parkere lige ved siden af borgruinen. Din ferie på Bornholm bliver lige dét nemmere, når du har din bil med. Læs her hvor nemt det er at rejse til Bornholm i bil: 

Find vej til Ystad fra Øresundsbroen 

En kør-selv-ferie på Bornholm er den nemmeste måde at opleve Solskinsøen på. Din ferie starter allerede, når du sætter dig ind i bilen derhjemme. På den første del af din rejse kommer du til at opleve det smukke, svenske landskab. Du kan vælge at køre ad tre forskellige veje. Den hurtigste vej, er at køre via rute E65. Her skal du køre i cirka en time fra du krydser Øresundsbroen til du rammer Ystad, hvor du skal med færgen til Bornholm. Du kan også vælge en alternativ rute, og følge rute 9 via Trelleborg. Denne rute er klart den smukkeste, eftersom du kører langs vandet hele vejen, men den tager også omkring 30 minutter længere, end hvis du kører af rute E65. Den tredje alternative rute til Ystad er, at du kører via rute 101 og 9. Når du kommer til Ystad, fragter Bornholmslinjen dig sikkert og hurtigt til Bornholm. Ombord på færgen holder du en velfortjent kørepause, imens du nyder synet af Østersøen, så langt øjet rækker. Når du kører af borde, kommer du hurtigt hen til dit feriested. Bornholm er nemlig ikke større end, at du kan køre til et hvilket som helst sted på under 40 minutter. Nyd din ferie på Bornholm, hvor du nemt kommer fra A til B, og ikke er afhængig af busplaner. Opdag Bornholms skjulte perler, når du starter bilen, slukker for GPS'en og bare følger vejene. Rejs til Bornholm med bil - du vil ikke fortryde det!

Bestil en pakkerejse med færge til Bornholm via Ystad-Rønne

Med en pakkerejse hos Team Bornholm har du det hele samlet: Færgeoverfart til Bornholm via Ystad-Rønne tur/retur, feriebolig inkl. forbrug og rengøring samt sygdomsafbestillingsforsikring. Så er det nemt at tage på kør-selv-ferie til Bornholm. Bestil et af vores aktuelle pakketilbud, hvor færgeoverfarten fra Ystad til Rønne allerede indgår, eller vælg det feriested, som du allerhelst kunne tænke dig at bo på, og tilvælg færgeoverfart. Du er også velkommen til at ringe til os for en uforpligtende snak, om din bilferie på Bornholm. Ved næsten alle vores feriesteder er der privat og gratis parkering. Nogle få af feriestederne har offentlig - men stadig gratis - parkering. Du finder også ladestandere til elbiler rundt omkring på hele øen - og på nogle af vores feriesteder. Din rejse til Bornholm i bil starter hos Team Bornholm. Husk, at når du bestiller din pakkerejse hos Team Bornholm, så er du gratis dækket af Rejsegarantifonden, således at du kan få en tryg og sikker ferie.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.