Kør-selv-ferie Bornholm

Aktuelle tilbud

Vis alle tilbud
Luk oversigt

Allinge - Sandvig - Sandkås

Balka - Dueodde - Nexø

Gudhjem

Hasle

Rønne

Svaneke - Årsdale

Kør-selv-ferie Bornholm

Lad Bornholm være destinationen på din kør-selv-ferie i Danmark. Det er nemt at tage bilen med til Bornholm. Pak bilen, kør til Ystad i Sverige og tag med Bornholmslinjens færger fra Ystad til Rønne, på kun 1 time og 20 minutter. Læs her hvor nemt det er at rejse til Bornholm i bil med færgen fra Ystad: 

Friheden ved at have bil med på ferie

En kør-selv-ferie på Bornholm er den nemmeste måde at opleve Solskinsøen på. Din ferie starter allerede, når du sætter dig ind i bilen derhjemme. På den første del af din rejse til Bornholm i bil kommer du til at opleve det smukke, svenske landskab. Her skal du køre i cirka en time, inden du rammer Ystad, hvor du skal med færgen til Bornholm. Bornholmslinjen fragter dig sikkert og hurtigt til Bornholm fra Ystad. Ombord på færgen holder du en velfortjent kørepause, imens du nyder synet af Østersøen, så langt øjet rækker. Når du kører af borde, kommer du hurtigt hen til dit feriested. Bornholm er nemlig ikke større end, at du kan køre til et hvilket som helst sted på under 40 minutter. Nyd din ferie på Bornholm hvor du nemt kommer fra A til B og ikke er afhængig af busplaner. Opdag Bornholms skjulte perler, når du starter bilen, slukker for GPS'en og bare følger vejene. Rejs til Bornholm med bil - du vil ikke fortryde det!

Bestil en pakkerejse

Med en pakkerejse hos Team Bornholm har du det hele samlet. Så er det nemt at tage på kør-selv-ferie på Bornholm. Bestil et af vores aktuelle pakketilbud, hvor færgeoverfarten fra Ystad til Bornholm allerede indgår, eller vælg det feriested, som du allerhelst kunne tænke dig at bo på, og tilvælg færgeoverfart. Du er også velkommen til at ringe til os for en uforpligtende snak, om din bilferie på Bornholm. Ved næsten alle vores feriesteder er der privat og gratis parkering. Nogle få af feriestederne har offentlig - men stadig gratis - parkering. Du finder også ladestandere til elbiler rundt omkring på hele øen - og på nogle af vores feriesteder. Din rejse til Bornholm i bil starter hos Team Bornholm. Husk, at når du bestiller din pakkerejse hos Team Bornholm, så er du gratis dækket af Rejsegarantifonden, således at du kan få en tryg og sikker ferie.

Prisgaranti

Alle priser er inklusive:

Valgfri ankomstdag

I næsten alle perioder kan du ankomme og afrejse på alle ugens dage – og du kan også vælge en kortere periode på 3-4 dage eller mindre. Bestil din bilferie/pakkerejse til Bornholm nu online - eller ring til os på 56 95 85 66.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Corona-Garanti
Du kan tilkøbe en Corona-Garanti, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.