Sommer på Strandvejen


Tæt ved strand, skov og by

2 personer i 4 nætter
inkl. færge, fra 4.995,-

Sommer på Strandvejen

Bestil 4 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 06-04-2021 til 31-12-2021

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 06-04-2021 til 31-12-2021

Green Solution House ligger tæt ved skov, strand og by

Green Solution House ligger tæt ved skov, strand og by

Dobbeltværelse på Hotel GSH

Dobbeltværelse på Hotel GSH

Nyd dit måltid på restaurantens terrasse

Nyd dit måltid på restaurantens terrasse

Indgangspartiet på Green Solution House

Indgangspartiet på Green Solution House

Skovstien fra Green Solution House til stranden

Skovstien fra Green Solution House til stranden

Sommer ved strand, skov og by
Vil du bo tæt ved stranden? Kan du lide hyggen ved at bo lige ved skoven? Elsker du at være tæt på bylivet? Så skal du vælge Green Solution House - i daglig tale kaldet Hotel GSH, som ligger skønt på Strandvejen i Rønne lige ved stranden, skoven og byen. Det flotte 4-stjernede hotel blev indviet af Kronprins Frederik i 2015, og lige siden da har hotellet vundet et hav af priser for sin flotte indretning og miljørigtige drift - eksempelvis EU's miljøpris.

Sommer i det grønne
Du vil blive imponeret over Hotel GSHs smarte miljøløsninger: Planter, tæpper og gardiner renser luften, således at du sover bedre. Mere dagslys gør mennesker gladere. Derfor har Hotel GSH særlige vinduer, som maksimerer lysindtaget. Vinduesglasset er genbrugsglas. Alger renser spildevandet. Køkkenaffald bliver omdannet til muld, som bruges i hotellets køkkenhave. I den parklignende have kommer rådyr, harer og kaniner. Havens blomster og planter er nøje afstemt for at skabe optimal biodiversitet. Den larmende og benzinslugende græsslåmaskine er erstattet af får. Bier sørger for bestøvning - og honning til dit morgenbord. Det meste af hotellets lækre morgenmad er selvfølgelig økologisk.

Sommer i et flot værelse
Du skal også glæde dig til hotellets lækre værelser, som er lyse og moderne indrettede i en flot nordisk stil.

Sommer til en god pris - alt dette er med i din rejsepakke:
* 4 eller 7 nætter i skønt dobbeltværelse
* Lækker morgenmad (primært økologiske produkter)
* Færge med én bil Ystad-Rønne tur/retur og op til 4 personer
* Gratis cykelleje (cykelstierne starter 50 meter fra hotellet)
* Gratis adgang til minigolfbane
* Gratis sygdoms-afbestillingsforsikring

* Totalpris for 2 personer
   * 4 nætter for 4.995,-
   * 7 nætter for 7.995,-

* Tilbudsprisen gælder med ankomst i perioden 6. april - 25. april og 4. september - 31. december. 
Hvis du vil ankomme på andre tidspunkter, er prisen: 

Ankomst i perioden 4 nætter 7 nætter
6. april - 25. april 4.995,- 7.995,-
26. april - 15. juni 5.595,- 8.595,-
16. juni - 17. juni  6.495,- 9.995,-
18. juni - 23. juni 5.995,- 8.595,-
24. juni - 15. august 6.295,- 9.995,-
16. august - 3. september 5.995,- 8.595,-
4. september - 31. december 4.995,- 7.995,-

 

Ankomstdag - Hvilken ugedag kan du ankomme?

Hvis du vælger 4 nætter:
* Du kan frit vælge ankomstdag

Hvis du vælger 7 nætter:
* Tilbudsprisen gælder ved ankomst på en mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag
* Hvis du vælger 7 nætter og ankommer på en fredag eller søndag, er der et tillæg: 300,- (I perioden 20/06 - 14/08 er tillægget på 700,-)
* Hvis du vælger 7 nætter og ankommer på en lørdag, er der et tillæg: 600,- (I perioden 20/06 - 14/08 er tillægget på 1.600,-)

Vil du blive en dag mere?
Hvis du ønsker at forlænge dit ophold med 1 dag eller mere, koster det 1.200,- pr. ekstra nat (i perioden 16/6 - 3/9 er tillægget dog 1.300,- pr. ekstra nat).

Skøn beliggenhed
Hotel GSH ligger skønt placeret mellem skov, strand og by i Bornholms hovedstad Rønne. Gå ad de små skovstier foran hotellet, og snart vil du komme til den dejlige sandstrand. Det er en af Bornholm "hemmelige perler", da stranden næsten kun er kendt af hotellets gæster og de lokale bornholmere. Stik tæerne i det varme sand og nyd følelsen af ferie. Fortsæt af de små skovstier ind mod centrum i Rønne, hvor spændende museer, teater, cafeer og butikker frister med hyggelige oplevelser og gode shoppingmuligheder.

Sådan er dobbeltværelserne indrettet
Alle hotellets dobbeltværelser er renoveret i 2015-2019. Entre med indgang til lyst og pænt badeværelse. Kombineret soveværelse og opholdsrum med skrivebord, tv, elkedel, stor dobbeltseng samt arrangement med sofastole og udgang til en dejlig balkon med udsigt til skoven eller den parklignende have ved Hotel GSH.

Husdyr
Det er desværre ikke muligt at medbringe husdyr på Hotel GSH.

Gratis lån af cykler
Du kan gratis låne cykler på Hotel GSH - og Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier starter blot 50 meter fra hotellet. Glæd dig til skønne naturoplevelser.

Parkering og ladestandere
Som gæst på Hotel GSH kan du parkere gratis lige ved hotellet - og der er selvfølgelig gratis ladestandere til el-biler.

Corona-Garanti
Bestil dit ophold med Corona-Garanti, som sikrer, at du kan afbestille dit ophold helt frem til din ankomstdag og få din fulde indbetaling refunderet, hvis en af - eller begge disse - hændelser skulle indtræffe:
* Det er ikke længere muligt at rejse via Sverige til/fra Bornholm.
* Der er forbud mod, at restauranter holder åbent på Bornholm
Prisen er 195,- pr. værelse, hvis du bestiller Corona-Garantien samtidig med din bestilling. Ved efterfølgende bestilling er prisen 295,-

Bestil din ferie nu
Du bestiller tilbuddet ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen på denne side. Du er også altid velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 56 95 85 66. Vi giver dig også gerne gode råd og tips til oplevelser på Bornholm - du kan også et udklip af billeder fra Bornholm her.

 

Mærk varmen fra klipperne på en tur lang stranden

Mærk varmen fra klipperne på en tur lang stranden

Bestil 4 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 06-04-2021 til 31-12-2021

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 06-04-2021 til 31-12-2021

Bestil 4 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 06-04-2021 til 31-12-2021

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 06-04-2021 til 31-12-2021

De hyggelige gamle huse i Rønnes gamle bydel

De hyggelige gamle huse i Rønnes gamle bydel

Forsvarsmuseet Kastellet

Forsvarsmuseet Kastellet

Besøg Hjorths Keramikfabrik

Besøg Hjorths Keramikfabrik

Hotel GSH i Rønne

Lige foran Hotel GSH ligger skoven. Gå ned ad skovstierne til den skønne sandstrand - stranden er en af Bornholms "hemmelige steder", da den næsten kun bruges af hotellets gæster og de lokale bornholmere. Her er skønt og roligt. Fortsæt videre ad skovstierne ind mod centrum i Rønne. Når skovstien stopper, bliver du mødt af Kastellet, som i 1600-tallet var en del af forsvaret af Rønne. Ved Kastellet ligger også det spændende forsvarsmuseum, hvor du blandt andet skal opleve Bornholm under 2. verdenskrig. Mens resten af Danmark fejrede befrielsen i maj 1945 nægtede øens tyske kommandant at overgive Bornholm, hvorefter Rønne blev massivt bombet af russiske fly - og efterfølgende besat af russiske tropper. Først i 1946 blev Bornholm igen dansk.

Rønne Havn, Kirke, teater og hyggeligt bytorv
Efter de dramatiske, men spændende oplevelser på forsvarsmuseet, fortsætter du ned mod Rønne Havn, som er Danmarks næststørste krydstogtshavn.

Fra havnen drejer du op mod centrum. Snart vil Sct. Nicolai Kirke trone op foran dig. Du går lidt videre og passerer Rønne Theater, som er Danmarks ældste teaterbygning. Kan en teaterforestilling friste dig i aften? Fortsæt op til gågaden og det hyggelige torv. Shop i de mange sjove butikker - eller sæt dig på en cafe og nyd det hyggelige torveliv.  

Den gamle bydel
Lige ved torvet og centrum ligger den gamle bydel med sine krogede gader og charmerende huse. Her er også store købmandsgårde fra 1800-tallet, som vidner om en tid, hvor Rønne var hjemsted for mange velhavende redere. Nyd de smukke huse på en afslappende tur langs de hyggelige gader.

Besøg Bornholms Museum
I Rønne finder du også en række af øens bedste museer. På Bornholms Museum kan du opleve Bornholms historie gennem 10.000 år. På grund af sin beliggenhed langt fra det øvrige Danmark, har Bornholm haft sin helt egen udvikling. Bornholm ligger centralt placeret på søvejene til de baltiske lande, og dermed var Bornholm et vigtigt handelscentrum i ”gamle dage”. Handlen skabte liv og store rigdomme på Bornholm, men rigdommene tiltrak også mindre ønskede gæster i form af sørøvere. Et andet spændende museum er Erichsens Gaard, hvor tiden er spolet tilbage til 1850’erne. Her skal du opleve et ”fint” borgerhjem, som det var dengang, da kunstmalerne Holger Drachmann og Kristian Zahrtmann havde deres daglige gang i huset. I den flotte have kan du også opleve de gamle blomsterarter fra 1800-tallet. Et besøg på Hjorths Fabrik er også en spændende oplevelse. På det stadigt fungerende værksted oplever du udviklingen af den berømte bornholmske keramik gennem 200 hundrede år frem til nutiden, hvor keramik igen er blevet moderne.

Godt udgangspunkt
Hotel GSH har en perfekt beliggenhed i Rønne. Du er tæt på skoven, stranden og alligevel også tæt på centrum i Rønne. Hvis du ikke har lyst til at gå langs skovstien til Rønne, kan du leje en cykel på Hotel GSH.

Bestil din ferie nu
Du bestiller tilbuddet ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen på denne side. Du er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 56 95 85 66.

Stranden foran Green Solution House

Stranden foran Green Solution House

Bestil 4 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 06-04-2021 til 31-12-2021

De krogede gader i Rønnes gamle bydel

De krogede gader i Rønnes gamle bydel

Adresse
Adressen til Hotel GSH er: Strandvejen 79, 3700 Rønne

Bestil din ferie nu
Du bestiller tilbuddet ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen nedenfor. Du er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 56 95 85 66.

Bestil 4 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 06-04-2021 til 31-12-2021

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 06-04-2021 til 31-12-2021

Billeder fra Bornholm

Stranden ved Dueodde

Stranden ved Dueodde

Sejl til Christiansø fra Gudhjem

Sejl til Christiansø fra Gudhjem

Helligdomsklipperne på Østkysten

Helligdomsklipperne på Østkysten

Hyg jer på klipperne

Hyg jer på klipperne

Tag på tur med de små både langs kysten

Tag på tur med de små både langs kysten

Besøg borgen Hammershus

Besøg borgen Hammershus

De berømte løvehoveder på Nordbornholm

De berømte løvehoveder på Nordbornholm

Besøg de hyggelige fiskerlejer langs kysten

Besøg de hyggelige fiskerlejer langs kysten

På Melstedgaard er tiden sat i stå anno 1950

På Melstedgaard er tiden sat i stå anno 1950

Fra Hammerfyret kan I se helt til Sverige

Fra Hammerfyret kan I se helt til Sverige

Østerlars Rundkirke er Bornholms største rundkirke

Østerlars Rundkirke er Bornholms største rundkirke

Kør langs de flotte marker

Kør langs de flotte marker

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie nu på Hotel GSH ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden. Du er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 56 95 85 66.

Bestil 4 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 06-04-2021 til 31-12-2021

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 06-04-2021 til 31-12-2021

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, elforbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter - og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.