Hotel Siemsens Gaard

  • Havudsigt
  • Voksenferie
  • 1/2 pension
  • Cykeludlejning
  • Tæt på restauranter
  • Tæt på centrum
kort Svaneke
Rosenhaven på Hotel Siemsens Gaard

Rosenhaven på Hotel Siemsens Gaard

Udsigten fra restaurantens terrasse

Udsigten fra restaurantens terrasse

Hotel Siemsens Gaard set fra Svaneke Havn

Hotel Siemsens Gaard set fra Svaneke Havn

Corona-Garanti
På Hotel Siemsens Gaard kan du bestille ophold med corona-afbestillingsret - vi kalder det "Corona-garanti", som sikrer, at du kan afbestille dit ophold helt frem til din ankomstdag, og få din fulde indbetaling refunderet. Prisen er 195,- pr. booking.  Læs mere om corona-garanti her.

Hotel Siemsens Gaard. Dejligt hotel direkte på havnen i Svaneke. 
Hotel Siemsens Gaard er smukt beliggende på Svaneke Havn. Hotellet er indrettet i en gammel 3-længet købmandsgård med front mod havnen. Den gamle købmandsgård omkranser den skønneste rosenhave. Sæt jer godt til rette i en af de små hyggekroge. Duft roserne. Mærk fornemmelsen af ferie.

God restaurant
Hotellet har en god restaurant, som blandt andet er kendt for sine lækre fiskeretter. Et godt tip er derfor at bestille ophold inklusive halvpension bestående af en stor morgenmadsbuffet samt en dejlig 2-retters-aftensmenu. Nyd den lækre mad på hotellets terrasse med den flotte panoramaudsigt over havnen og havet.

Værelser

Standard dobbeltværelse med enkeltsenge

Standard dobbeltværelse med enkeltsenge

Sofaarrangement på standard dobbeltværelse

Sofaarrangement på standard dobbeltværelse

Hyggelige værelser
Hotel Siemsens Gaard byder dig velkommen med hyggelige dobbeltværelser. For en lille merpris kan du vælge værelser med havudsigt. Værelserne er lyse og pæne med en enkel indretning. Dobbeltværelserne har enten enkeltsenge eller dobbeltsenge. Hvis du ønsker den ene eller anden sengeform, beder vi dig oplyse det i forbindelse med din bestilling.

Alle værelser er røgfrie og indeholder: Dusch/wc, hårtørrer, telefon, radio, tv, skrivebord, buksepresse m/strygejern, pengeboks og køleskab.

Har du hund med?
I nogle af værelserne på Hotel Siemsens Gaard er det muligt at medbringe hunde. Hvis du ønsker at medbringe din hund, skal du vælge værelsestypen "Dobbeltværelse med hund". Der kan maksimalt være to hunde pr. værelse.

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?
Udsigten fra et dobbeltværelse med havudsigt

Udsigten fra et dobbeltværelse med havudsigt

Den lækre morgenmadsbuffet er altid med i prisen

Den lækre morgenmadsbuffet er altid med i prisen

Det er muligt at tilkøbe halvpension

Det er muligt at tilkøbe halvpension

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, elforbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter - og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.