Hotel Siemsens Gaard

  • Havudsigt
  • Voksenferie
  • 1/2 pension
  • Cykeludlejning
  • Tæt på restauranter
  • Tæt på centrum
kort Svaneke

Svaneke Torv

Hotel Siemsens Gaard

Hotel Siemsens Gaard set fra Svaneke Havn

Hotel Siemsens Gaard. Dejligt hotel direkte på havnen i Svaneke. 
Hotel Siemsens Gaard er smukt beliggende på Svaneke Havn. Hotellet er indrettet i en gammel 3-længet købmandsgård med front mod havnen. Den gamle købmandsgård omkranser den skønneste rosenhave. Sæt jer godt til rette i en af de små hyggekroge. Duft roserne. Mærk fornemmelsen af ferie.

God restaurant
Hotellet har en god restaurant, som blandt andet er kendt for sine lækre fiskeretter. Et godt tip er derfor at bestille ophold inklusive halvpension bestående af en stor morgenmadsbuffet samt en dejlig 2-retters-aftensmenu. Nyd den lækre mad på hotellets terrasse med den flotte panoramaudsigt over havnen og havet.

Værelser

Sofaarrangement i dobbeltværelse uden havudsigt

Dobbeltværelse uden havudsigt

Hotel Siemsens Gaard byder jer velkommen med hyggelige dobbeltværelser. For en lille merpris kan I vælge værelser med havudsigt. Værelserne er lyse og pæne med en skøn atmosfære. Dobbeltværelserne har enten enkeltsenge eller dobbeltsenge. Hvis I ønsker den ene eller anden sengeform, beder vi jer oplyse det i forbindelse med jeres bestilling.

Alle værelser er røgfrie og indeholder: Dusch/wc, hårtørrer, telefon, radio, satellit-tv, skrivebord, buksepresse m/strygejern, pengeboks og køleskab.

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.