Hotel Siemsens Gaard

  • Havudsigt
  • Voksenferie
  • Tæt på restauranter
  • Svaneke
  • Skøn beliggenhed
kort Svaneke
Hotel Siemsens Gaard i Svaneke

Hotel Siemsens Gaard i Svaneke

Nyd en dejlig middag i restauranten

Nyd en dejlig middag i restauranten

Standard Dobbeltværelse

Standard Dobbeltværelse

Dejligt hotel direkte på havnen i Svaneke. 

Hotel Siemsens Gaard er smukt beliggende på Svaneke Havn. Hotellet er indrettet i en gammel 3-længet købmandsgård med front mod havnen - læs mere om hotellets historie her. Den gamle købmandsgård omkranser en urtehave, hvor I kan gå på oplevelse og dufte til de mange forskellige urter. Sæt dig godt til rette i en af de små hyggekroge, med en drink eller en kop kaffe og mærk fornemmelsen af ferie. Hotel Siemsens Gaard har en af de bedste beliggenheder i Svaneke, som er Bornholms mest eftertragtede ferieby - læs mere om Svaneke her.

Restaurant Njôrd

Hotellets restaurant, Njôrd, blev i forbindelse med ejerskifte i 2021, totalrenoveret og fremstår nu lys og indbydende. Her kan I nyde en god frokost eller middag, med udsigt over Østersøen og Svaneke Havn. Se de aktuelle åbningstider på hotellets hjemmeside.
 

Fortrydelsesret

Vi kan alle komme til at fortryde. På Hotel Siemsens Gaard kan du købe ophold med Fortrydelsesret, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. værelse. Bestil Fortrydelsesretten samtidig med bestillingen af dit ferieophold. Du kan også læse mere om Fortrydelsesretten her.

Værelser

Hotel Siemsens Gaards hyggelige restaurant

Hotel Siemsens Gaards hyggelige restaurant

Standard Dobbeltværelse

Standard Dobbeltværelse

Gårdhaven er fyldt med forskellige krydderurter og blomster

Gårdhaven er fyldt med forskellige krydderurter og blomster

Hyggelige værelser

Hotel Siemsens Gaard byder dig velkommen med hyggelige dobbeltværelser. For en lille merpris kan du vælge værelser, som har udsigt hen over hotellets gårdhave til havet. Hotellets værelser varierer i størrelse og indretning, men fælles for dem alle er, at de er lyse og enkelt indrettet. Dobbeltværelserne har enten enkeltsenge eller dobbeltsenge. Hvis du ønsker den ene eller anden sengeform, beder vi dig oplyse det i forbindelse med din bestilling.

Alle værelser er røgfrie og indeholder: Badeværelse, hårtørrer, tv samt badeprodukter fra danske Meraki. 

Har du hund med?

I nogle af værelserne på Hotel Siemsens Gaard er det muligt at medbringe hunde. Hvis du ønsker at medbringe din hund, skal du vælge værelsestypen "Dobbeltværelse med hund". Der kan maksimalt være to hunde pr. værelse. Værelserne, hvor hunde er tilladt, har egen terrasse og er større end standard dobbeltværelserne. Da der også skal foretages extra rengøring, hvis du medbringer din hund, er prisen for disse hundevenlige værelser højere end for standardværelser. Værelserne for hunde er placeret i hotellets bagvedliggende have.

Bestilling

Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?
Udsigten fra et dobbeltværelse med havudsigt

Udsigten fra et dobbeltværelse med havudsigt

Den lækre morgenmadsbuffet er altid med i prisen

Den lækre morgenmadsbuffet er altid med i prisen

Hotel Siemsens Gaards hyggelige have

Hotel Siemsens Gaards hyggelige have

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.