Hotel Siemsens Gaard

  • Havudsigt
  • Voksenferie
  • Tæt på restauranter
  • Svaneke
  • Skøn beliggenhed
kort Svaneke
Hotel Siemsens Gaard i Svaneke

Hotel Siemsens Gaard i Svaneke

Udsigten fra restaurantens terrasse

Udsigten fra restaurantens terrasse

Hestesporvognen tager dig på tur i Svaneke

Hestesporvognen tager dig på tur i Svaneke

Hotel Siemsens Gaard. 

Dejligt hotel direkte på havnen i Svaneke. 

Hotel Siemsens Gaard er smukt beliggende på Svaneke Havn. Hotellet er indrettet i en gammel 3-længet købmandsgård med front mod havnen - læs mere om hotellets historie her. Den gamle købmandsgård omkranser en flot rosenhave. Sæt dig godt til rette i en af de små hyggekroge. Duft roserne. Mærk fornemmelsen af ferie. Hotel Siemsens Gaard har en af de bedste beliggenheder i Svaneke, som er Bornholms mest eftertragtede ferieby - læs mere om Svaneke her.

God restaurant

Hotellet har en god restaurant, som blandt andet er kendt for sine lækre fiskeretter. Nyd den lækre mad på hotellets terrasse med den flotte panoramaudsigt over havnen og havet.

Corona-Garanti

På Hotel Siemsens Gaard kan du bestille ophold med corona-afbestillingsret - vi kalder det "Corona-garanti", som sikrer, at du kan afbestille dit ophold helt frem til din ankomstdag, og få din fulde indbetaling refunderet. Prisen er 195,- pr. booking.  Læs mere om corona-garanti her.

Værelser

Standard dobbeltværelse med enkeltsenge

Standard dobbeltværelse med enkeltsenge

Sofaarrangement på standard dobbeltværelse

Sofaarrangement på standard dobbeltværelse

Hyggelige værelser

Hotel Siemsens Gaard byder dig velkommen med hyggelige dobbeltværelser. For en lille merpris kan du vælge værelser, som har udsigt henover hotellets gårdhave til havet. Værelserne er lyse og pæne med en enkel indretning. Dobbeltværelserne har enten enkeltsenge eller dobbeltsenge. Hvis du ønsker den ene eller anden sengeform, beder vi dig oplyse det i forbindelse med din bestilling.

Alle værelser er røgfrie og indeholder: Badeværelse, hårtørrer, telefon, radio, tv, skrivebord, buksepresse med strygejern, pengeboks og køleskab.

Har du hund med?

I nogle af værelserne på Hotel Siemsens Gaard er det muligt at medbringe hunde. Hvis du ønsker at medbringe din hund, skal du vælge værelsestypen "Dobbeltværelse med hund". Der kan maksimalt være to hunde pr. værelse.

Bestilling

Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?
Udsigten fra et dobbeltværelse med havudsigt

Udsigten fra et dobbeltværelse med havudsigt

Den lækre morgenmadsbuffet er altid med i prisen

Den lækre morgenmadsbuffet er altid med i prisen

Hotellet har en dejlig restaurant, der serverer lækker mad

Hotellet har en dejlig restaurant, der serverer lækker mad

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Corona-Garanti
Du kan tilkøbe en Corona-Garanti, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.