Møder og Events på Bornholm

  • Kreativitet
  • Udebane
  • Unikke omgivelser
  • Nye ideer
  • Service
  • Kort flyvetur

Bornholm. Når udebane bliver til en fordel 
De bedste ideer kommer til verden, når vi bliver taget ud af hverdagens rutiner. Nye rammer og nye input giver grobund til nye ideer. Bornholm er tæt på, men alligevel langt væk. Med fly kommer I fra København til Bornholm på 35 minutter og fra Aalborg og Billund på ca. 1 time, men jeres tanker kommer på langfart. 

Reklamemanden Jørn Duus har formuleret det ganske præcist: "På Bornholm er du omringet af vand. Du kan ikke komme ud. Og når du ikke kan komme ud, bevæger du dig indad."

I har mulighed for at afholde møder i "normale" konferencerammer på nogle af vores hoteller. Komforten og forplejningen er i top. Glæd jer til lækre bornholmske delikatesser. Når tankerne skal have mere luft, ligger naturen, stranden og havet lige ude for døren.

Skal tankerne være lidt skævere, har vi også masser af inspirerende idéer. Hvad med at holde kick-off-mødet i kunstmaleren Oluf Høsts atelier i Gudhjem? I 1940-1960'erne blev kreative penselstrøg lavet i dette rum til nogle af Danmarks dyreste malerier. Nu er det jeres kreativitet, som får masser af farver. Eller hvad med et møde i en fiskerhytte på havnen? Kolde drikke i hånden, mens tankerne kommer i nettet blandt gamle sildegarn og fiskekasser?  Et besøg på Madkulturhuset Gaarden, hvor I sammen med de dygtige kokke frembringer en fortryllende middag baseret på gode bornholmske råvarer?

Vil I ud at opleve mere af Bornholm, så kan vi tilbyde en spændende skattejagt; hvor I deltager i Jagten på Kaptajn Jochumsens Skat - en gammel skat, som I kan vække til live. Inden I finder skatten, så vil I af skattens vogtere blive stillet en række opgaver, hvor I skal bruge jeres viden, hænder og naturligvis sund fornuft.  Vi kan godt afsløre, at nøgleordet er "samarbejde", og kommer til at foregå på cykel eller i bil efter jeres ønske. 

Vi har mange andre forslag til særlige bornholmske aktiviteter, som I naturligvis kun kan opleve her - en tur langs kysten i havkajak? Middag i et hemmeligt rum på borgruinen Hammershus? Mountainbike på Danmarks bedste spor i skoven Almindingen? Mulighederne er mange - kontakt os blot for flere spændende forslag.  

Vi vover den påstand, at I får de bedste ideer på Bornholm. Vi har gennem 30 år arrangeret møder og oplevelser på Bornholm, og vi har en stærk track-record fra vores tidligere gæster. Mail eller ring: +45 56 95 85 06. Spørg efter Jacob, og hør om de mange muligheder, som vi kan tilbyde jer.

Turen til Bornholm er nem og enkel at arrangere for jer. Vi tilbyder gerne en samlet pris, hvor både møde, transport og oplevelser er inkluderet. Vi har ingen færdige løsninger, men planlægger altid arrangementet i samarbejde med jer.

+45 56 95 85 66
grupper@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Vi besvarer telefonen alle ugens dage.

Transport til og fra Bornholm

Transporten til og fra Bornholm er ofte et emne, vi taler længe med vores kunder om. Vi kan godt forstå de forbehold, man kan have som virksomhed, der forlanger effektivitet og value for money, både fra sine medarbejdere og udbytte i forhold til den investering, der bliver lagt i konferencen.

Hvis I vælger at flyve til Bornholm er transporttiden dog til at overskue. Flyvetiden er 35 minutter fra København og der er op til 8 daglige afgange hver dag. Fra Billund og Aalborg er flyvetiden ca. 1 time. Og når I lander på Bornholm er der ikke langt til jeres destination, ej heller forsinkende trafik på vejene.

Hvis I vælger hurtigfærgen er der 80 minutter sejlads fra Ystad i Sverige til Bornholm. Der er mellem 4-8 daglige afgange, så der er altid en afgang, som passer jer.  

Nemt og enkelt til Bornholm
Vi sørger gerne for at bestille jeres transport. Mange års erfaring gør, at vi nemt kan finde den mest optimale rejsevej for jer. I kan derfor med fordel anvende lidt mere tid på at tænke på de mange muligheder, som Bornholm kan tilbyde.

Kom til Bornholm med fly fra bare 35 minutter

Kom til Bornholm med fly fra bare 35 minutter

Vi hjælper gerne med at arrangere bustransporten på Bornholm

Vi hjælper gerne med at arrangere bustransporten på Bornholm

Hurtigfærgen sejler fra Ystad til Rønne på 1 time og 20 minutter

Hurtigfærgen sejler fra Ystad til Rønne på 1 time og 20 minutter

Fly
Op til 8 daglige afgange fra København og Bornholm hver dag - flyvetid 35 minutter.

Færge
Fra Ystad (S) til Bornholm er der mellem 4-8 daglige afgange i hver retning.

Kombardo Expressen
Kører fra Københavns via Københavns Lufthavn til Ystad. Herefter hurtigfærge til Bornholm. Samlet rejsetid under 3 timer.

I personbiler fra kr.  199 for en bil med 5 personer
Det har aldrig været billigere at komme til Bornholm. I kan komme til Bornholm for kun kr.  199 for en bil med indtil 5 personer. Vi sørger gerne for færgebilletter.

I bus til Bornholm med hurtigfærge
Vi bestiller gerne bus, der henter jer på jeres virksomhed og er med på hele turen til Bornholm.

Fødevarenes ø

Bornholm har været igennem en revitalisering på fødevarefronten og der er kommet innovation, stolthed og bæredygtighed på dagsordenen. Dygtige virksomheder har lykkedes med udvikling af nye produkter, der har sat fokus på Bornholm.

Et godt og mildt klima med mange solskinstimer giver mange bornholmske fødevarer gunstige vækstbetingelser. Læg dertil en passion for høj kvalitet hos de mange producenter samt et meget stærkt fokus på det regionale og autentiske køkken, og du har en naturlig forklaring på, hvorfor bornholmske fødevarer er så efterspurgte lige fra øllet fra Svaneke Bryghus, melet fra Bornholms Valsemølle, den koldpressede olie fra Bornholms Oliemølle, ostene fra Sct. Clemens, skinkerne fra Hallegaard og pasta fra Pastariget, som endda har høstet Dagbladet Børsens fødevarepris.

Hvis I selv vil gå på opdagelse i det bornholmske spisekammer, så kan I sammen med de dygtige kokke på Madkulturhuset Gaarden tage på en spændende rejse ind i det bornholmske fødevareunivers. I kommer ud og samler urter ind. I hører om, hvad urterne kan bruges til og I smager eksempelvis på strandtrehage som kan anvendes i stedet for koriander. Strandarve er dekorativ og smager som agurk. Knuser du et figenblad fornemmer du duften af kokos, og der er mange flere oplevelser i Bornholms natur, der venter på jer. Når I er tilbage, så er det jeres tur til at gå i gang med de lækre bornholmske råvarer i køkkenet. I nogle fornøjelige timer skal I sammen med kokkene lave en dejlig middag, som I kan nyde i de smukke og rustikke omgivelser. 

En tur til Bornholm er altid en fest for ganen!

Bornholm som test-lab. Bliv klogere på grønne teknologier.

Bornholm - Bright Green Island er visionen om mennesker, økonomi, viden og teknologi, der tilsammen bringer Bornholm på verdenskortet som en 100 % grøn og attraktiv ø.

Det er visionen om en ø, der er baseret på 100 % bæredygtig og vedvarende energi. En ø, hvor der handles ansvarligt både miljømæssigt og etisk, så mennesker kan leve et sundere og rigere liv med mindre stress og jag end andre steder i Danmark. Fordi vi investerer i naturen og får et højt afkast tilbage gennem sanselige oplevelser året rundt. Bornholm skal være den forskel, vi ønsker at se i verden. Vi skal være et tydeligt postivt og aktivt eksempel. Det kræver synlig ansvarlighed gennem konkrete handlinger.

Energy Tours
I indsatsen for at løse de globale klima-udfordringer, skiller Bornholm sig ud på to måder:

Vores mål er at gøre hele det bornholmske samfund CO2 neutralt og selvforsynende med vedvarende energi. Det er ikke nok at satse på enkelte løsninger; vejen frem er at få disse til at spille sammen og at involvere hele samfundet i processen.

Bornholm har desuden et unikt potentiale som et internationalt energi-laboratorium. Et unikt el-system med kun én forbindelse til omverdenen betyder, at øen kan kobles fra det nordiske el-net og fungere isoleret; dette giver optimale betingelser for test og forskning af nye energi-teknologier. Vi udgør ca. 1 % af Danmark både hvad angår befolkning, areal og energiforbrug; dermed er Bornholm et repræsentativt minisamfund og et besøg værd for de som er interesserede i grøn og bæredygtig udvikling!

Besøg laboratoriet i Østersøen og se det selv
Det gør Bornholm til et interessant sted at besøge, hvis man vil forholde sig til bæredygtige løsninger på energi-området i et meget overskueligt miljø.

Green Solution House er Danmarks mest bæredygtige hotel. Store firmaer som Velux og Saint-Gobain har anvendt hotellet til at teste nye energiløsninger, som heldigvis har virket efter hensigten. I får mulighed for at høre mere om de mange interessante og energibesparende løsninger under et besøg på hotellet, der samtidig fik EU's miljøpris i 2016.    

På en Energy-tour kommer I helt tæt på grønne, begavede og ikke mindst lokale løsninger. Kontakt os for mere info.

Referencer

Vi har haft den glæde at gennemføre mange spændende arrangementer på Bornholm for virksomheder og  organisationer, som alle har haft specifikke ønsker til deres tur til Bornholm. Listen af virksomheder og organisationer, der planlagt deres tur gennem os både omfattende og mange facetteret. Det samme kan man sige om Bornholms muligheder:

3F
Affinion
Agenda group
Also
Amcor Flexibles
ANSA (N)
AP Revision
Arla Foods
B Braun Medical A/S
Bech-Bruun, Advokatfirma
Bjärred Församling (S)
Bornholms Familiecenter
Bornholms Lufthavn
Bygteq
Center for Regional- og Turismeforskning
CO-Industri
Colgate-Palmolive
Compusoft
Coor
DAFF-Nordisk Mesterskab i American Football U19
DANA
Danida Fellowship Centre
Danmarks Idrætsforbund
Dansk Byggeri
Dansk Droge
Danske Døves Ungdomsforbund
Dansk Forening for Osteogenesis Imperfactu
DBU Bornholm
DCU-Denmarks Cycle union
Det danske filmstudie - optagelse af Tempelriddernes skat
DGI Bornholm
DHIF - EM i Paragolf
Dominia
EGV
Elmeq
Europarådet
Folkemødet 2011-2017 - praktisk arrangør
Folketinget
Ford (USA)
Foreningen af Danske Døvblinde
Forskningscenter Risø
Forstanderforeningen
Forsvarsakademiet
Frederiksberg Kommune
Frederiksværk Industri- og håndværkerforening
Fremstillingsindustrien
Fritidssamrådet


Gazprom Poland (P)
Glostrup Kommune
HK Herning
HK Svendborg
HL Repro
IF Forsikring
Immundefektforeningen
IMS (Internationalt sejlsportsarrangement)
Ingenjörs firman Rörkraft AB
Jelling Sparekasse
Jem & Fix
Kirkens Korshær
Kommunedata
Kommunekredit
KPMG
Kristeligt Dagblad
Københavns Fondsbørs
Københavns Tekniske Skole
Københavns Universitet
Københavns Universitet - antidoping (WADA-projekt)
Laursens Realskole
Lundbeck
Macopharma
Mccann (S)
Metal Region Sjælland
Metalskolen
Movia - tysk filmprojekt
Nationalmuseet
Nedscroef
Nordic Packard Owners Club
Nordisk Alkali
Nordisk Dokument Kompagni
Nordisk Flyforsikringsgruppe
OMD Denmark
One vision (Kvalifikation, Leipzig som værtsby for OL) (D)
PostNord
Praktiserende Lægers Organisation
Rigsrevisionen
Skleroseforeningen
Siemens
Skov og Landbrug
Statens Serum Institut
Suhrs Seminarium
TAD-Traction Avent Danmark
Toms Gruppen
VSL

Konferencebyer

Oluf Høst Museet i Gudhjem

Oluf Høst Museet i Gudhjem

Svaneke er kåret som Danmarks smukkeste købstad

Svaneke er kåret som Danmarks smukkeste købstad

Bornholm er begunstiget med en helt speciel natur i forhold til resten af landet. Atmosfæren på øen er befordrende for kreativitet og tankerigdom og særligt i de hyggelige kystbyer oplever man den stemning mest tydeligt.

I forbindelse med møder tilbyder vi alt fra velindrettede konferencehoteller til en hel "konferenceby". I fiskerlejet Gudhjem anvender vi byens mange rum til anderledes og spændende møder lige fra museer, til biografen og medborgerhuse i byen. Et eksempel herpå er atelieret på Oluf Høst Museet med fantastisk havudsigt. Et rum der har givet inspiration i mange år!

Svaneke er kåret som Danmarks smukkeste købstad, og er også tidligere blevet brugt med stor succes - man bliver glædeligt overrasket over alle de små perler i byerne, som kan benyttes som mødelokaler.

Frokosten spiser I naturligvis rundt omkring i byens mange restauranter.

Andre aktiviteter
Bornholms natur giver utallige muligheder for specielle oplevelser lige fra en skattejagt til rapelling på stejle klipper, refleksions-vandring langs kysten eller hestevognskørsel i skoven. Øen er oplagt til anderledes aktivteter som malerkurser eller adrenalinpumpende ture på mountainbike på Danmarks bedste spor. I vil blive overrasket over, hvorfra inspirationen kan komme. Kontakt os for at høre mere om mulighederne for både konferencebyer og anderledes møderammer.