Boesvang - Ferielejlighed i Allinge for 2-3 personer med havkig

  • God beliggenhed
  • Allinge-Sandkås
  • Tæt på strand
  • Swimmingpool
  • Havkig
kort Allinge

Skøn ferielejlighed ved Allinge

Glæd dig til en fin ferielejlighed for 2-3 personer med flot havkig i Allinge. Boesvang ligger med udsigt til den bornholmske nordkyst, som strækker sig ned mod Gudhjem. Her bor du i et dejligt område, hvor du er tæt på alle de gode bornholmske ferieoplevelser. 

Boesvang Ferielejlighed er oplagt for par eller den lille familie med et barn. Du har ligeledes adgang til en fælles opvarmet swimmingpool, der ligger ved hovedhuset i Boesvang, blot 35 meter fra ferielejligheden. 

Boesvang - Kombineret sove- og opholdsrum

Boesvang - Kombineret sove- og opholdsrum

Boesvang - Stue med sovesofa

Boesvang - Stue med sovesofa

Boesvang - Terrasse med havkig til venstre

Boesvang - Terrasse med havkig til venstre

Vis pris og ledige perioder

Boesvang: Lejlighed for 2-3 pers. med havkig
Hvornår vil du afsted?
Boesvang - Køkken

Boesvang - Køkken

Boesvang - Køkken ved indgangen

Boesvang - Køkken ved indgangen

Boesvang - Badeværelse med bruseniche og gulvvarme

Boesvang - Badeværelse med bruseniche og gulvvarme

Boesvang - Udsigt til grønt område og kysten foran terrassen

Boesvang - Udsigt til grønt område og kysten foran terrassen

Boesvang - Ferielejligheder

Boesvang - Ferielejligheder

Skøn ferielejlighed ved Allinge med havkig 

Boesvang ferielejlighed ligger blot 1 kilometer fra Allinge på Nordbornholm omkranset af fine marker. Boesvang ligger højt over havet, som giver en flot udsigt over havet, hvor man kan se den bornholmske kyst sno sig smukt ned til Gudhjem. Fra opholdsrummet er der udgang til egen terrasse med havemøbler, som skaber det perfekte sted til et par timer i solen med en bog eller et glas vin. 

Boesvang ferielejlighed er en hyggelig ende-lejlighed med:  Entré, køkken med el-kogeplader, køleskab med lille frostbox, og kombiovn, badeværelse med bruseniche, kombineret opholds- og soverum med 3 sovepladser (sovesofa og sovebriks) og spiseplads. Udgang til åben terrasse med havemøbler. Derudover er der gratis adgang til fælles swimmingpool ved hovedhuset. 

Introduktionsrabat i 2023
2023 er det første år, hvor Team Bornholm udlejer Boesvang. Derfor får du selvfølgelig nogle ekstra gode introduktionspriser. Vælg din ønskede periode og se din rabatpris. Husk, at strøm-, vand- og varmeforbrug slutrengøring er sammen med lejepriserne.

Fortrydelsesret

Vi kan alle komme til at fortryde. På Boesvang kan du købe ophold med Fortrydelsesret, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. feriebolig. Bestil Fortrydelsesretten samtidig med bestillingen af ​​dit ferieophold. Du kan også læse mere om Fortrydelsesretten her .

Boesvang Ferielejlighed - Informationer

* Størrelse: 29 m2
* Kombineret sove- og opholdsværelse: En sovesofa for 2 personer (140 cm) samt en sovesofa for én person. 
* Antal badeværelser: 1 badeværelse med bruseniche, toilet og gulvvarme.
* Terrasse: Ja, der er en åben terrasse med havemøbler. 
* Hårde hvidevarer: El-plader med 2 kogeplader, kombiovn og køleskab med frostbox. 
* Vaskemuligheder: Det er desværre ikke muligt at vaske tøj på Boesvang. 
* Swimmingpool: Ja, der er en fælles opvarmet (medio juni - medio september) udendørs swimmingpool, som du gratis kan benytte. 
* Internet: Ja, Boesvang har gratis internet.
* Afstand til indkøb: 1 kilometer. 
* Afstand til stranden: 800 meter (Sandkås strand) og 1400 meter (Næs Strand, Allinge).
* Afstand til vand: 300 meter. 
* Afstand til restauranter: 1400 meter.
* Husdyr: Ferielejlighed er husdyrfrit.
* Røg: Ferielejligheden er røgfri.
* Ankomstdag: I perioden 29. juni - 10. august er torsdag ankomst-/afrejsedag. I øvrige perioder kan du som udgangspunkt frit vælge ankomstdag på ugen. I nogle perioder kan der af hensyn til de øvrige bookinger på Boesvang dog være begrænsninger på valg af ankomstdag. Udenfor perioden 6. juli - 17. august behøver du som udgangspunkt ikke at leje for hele uger, således at du fx også kan tage miniferier på 3-5 nætter. Dét giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på den billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.
* Ankomst- og afrejsetidspunkt: Du kan komme ind i ferielejligheden fra klokken 15:00 på ankomstdagen. På afrejsedagen beder vi dig forlade ferielejligheden senest klokken 10:00, således at vi kan få sommerhuset rengjort til de næste gæster.
* Rengøring samt vand- og elforbrug: Såvel rengøring ved ankomst og afrejse som vand- og elforbrug er samlet i din lejepris.

Bestil din ferie på Boesvang i Allinge nu

Du kan se priser ved at trykke på prislisten. Du kan også forespørge på priser inklusive færgeoverfart - samt se ledige perioder - ved at anvende forespørgselsboksen øverst på siden. Vælg "Boesvang" på listen og indtast din ønskede ankomst- og afrejsedag. Du er også altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage: 5695 8566 -  så kan du få gode tips til en skøn ferie. Vi håber, at du fandt hvad du søgte, ellers kan du  se alle feriesteder  Bornholm. 

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 18:00 alle ugens dage. Efter 18:00 hjælper vi dig også gerne fra vores vagttelefonservice, og du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.