Transport til Bornholm

Bornholmslinjen sejler dig til Bornholm

Bornholmslinjen sejler dig til Bornholm

Bornholmslinjen

Til Bornholm via Øresundsbroen og Ystad i Sverige, hvorfra færgen til Bornholm går.
Med hurtigfærgen fra Ystad er den samlede rejsetid fra eksempelvis København under tre timer. På Ystad-ruten sejler der såvel hurtigfærger som traditonelle færger. Hurtigfærgen bruger 1 time og 20 minutter på turen fra Ystad til Rønne, mens den almindelige færge bruger 2 1/2 time på turen. Der er også mulighed for at at sejle fra Køge til Rønne. Denne rute sejles som en natrute, hvor overfartstiden er 5 1/2 timer.

Som hovedregel anbefaler vi vores gæster at rejse over Ystad i Sverige, idet rejsetiden er kortere og overfarten billigere. Vi hjælper dig gerne med at bestille færgebilletter - vores service er gratis for dig, når du bor på et af vores feriesteder. Du kan også se færgetider - og selv bestille dine færgebilletter ved at trykke her

Medbringer I hund eller kat gennem Sverige?
Hvis I medbringer hund eller kat gennem Sverige, er der er en række forhold, som I skal være opmærksomme på. Læs mere ved at trykke på dette link.

Med fly til Bornholm - DAT

Med fly til Bornholm - DAT

FLY - DAT

Det er nemt at komme med fly til Bornholm

Bornholmerflyet bringer dig nemt og hurtigt til Bornholm. Du kan vælge at rejse fra København, Karup, Billund eller Aalborg til Bornholm. 

Vi sørger for at bestille dine billetter. Du skal blot afkrydse din ønskede flyrute i bestillingsformularen, når du bestiller, så bliver din billetpris vist. Vælg dit favoritferiested nedenfor - eller ring til os nu 56 95 85 66, så hjælper vi dig med skønne feriedage på Bornholm.

Alle vores priser er inklusive 1 styk bagage (max. 23 kilo) pr. person

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter...og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.