Velkommen til Korfestival Bornholm 29. maj - 1. juni 2025

  • Koncerter
  • Korsang
  • Hygge
  • Natur
  • Musik
  • Oplevelser

Korfestival Bornholm 29. maj - 1. juni 2025

Bornholm har en lang og god tradition for kormusik. Hvert år byder Solskinsøen på en perlerække af koncerter, som er blevet et tilløbsstykke for såvel lokale som øens turister.

Bornholm eller "Syden i Norden", da øen har et meget højt antal solskinstimer - faktisk det højeste i hele Danmark. Det milde klima giver grobund for et spændende plante- og dyreliv. Figen- og morbærtræer findes over hele øen, ligesom Bornholm er eneste danske levested for en række dyrearter.

Øen har også en interessant historie. Under Korfestival Bornholm benytter vi de mange flotte historiske bygningsværker til jeres koncerter - eksempelvis Nordeuropas største borgruin Hammershus, Bornholms rundkirker og Domen, som er en smuk kubistisk træbygning med en helt særlig akustik.  

Kommentarer fra deltagerne:

Jytte, Fandango, 2023

1000 tak for en dejlig festival. Alt var timet og tilrettelagt til mindste detalje. I stod på hjørner, i kirker, og på ruiner mm altid smilende og klar til at hjælpe. Aldrig har vi oplevet noget der var så punktligt tilrettelagt. Hasle feriecenter (Lennart) var sød og hjælpsom, restauranter mm ligeså. Vi har nydt festivalen men også ekstra feriedage på Bornholm på de smukkeste tid på året! Tak for det hele! I gjorde det så godt!

Erik, Troubadour, 2023

Her fra Troubadour og undertegnede en kæmpe tak for sidst. For fornemt og professionelt udført arbejde, for venligt og hjælpsomt værtskab, for altid godt humør og overskud – og for flot vejr! Vi har nydt dagene på jeres skønne ø; et fantastisk projekt, I der har sat i søen for kor-gale skandinaver, som jo næsten ikke er til at standse, når vi er sammen. Vi kom fint hjem, lidt trætte, men slet ikke mætte af at mødes med Jer og de 500 andre til fælles sang og samvær. Tak endnu en gang for jeres arbejde og væren til stede; det ta’r jo alle mulige tilløb til evt. brok og klage af, når I er så forberedte og venlige. 10 ud af 10 stjerner! Super uge. Tak for det hele.

 

Kontakt os gerne hvis du ønsker mere information eller råd om Korfestival Bornholm:
Group Bornholm ApS - +45 5695 8506 – info@groupbornholm.dk

Korfestival Bornholm 2025

Hvert år byder Korfestival Bornholm velkommen til korsangere fra hele Norden til en festival fyldt med skønne toner og hyggeligt samvær. Forvent masser af skøn korsang, mange grin og et fascineret publikum der lytter med.

Oplev den hyggelige stemning på Korfestival Bornholm, hvor I vil optræde på spektakulære koncertsteder lige fra Nordeuropas største slotsruin til Bornholms største kirke - hvert sted er en unik bornholmsk perle indhyllet i historie, og omgivet af den betagende bornholmske natur. 

Under jeres deltagelse i Korfestival Bornholm har I naturligvis mulighed for at arrangere jeres egne koncerter. Måske ønsker I at fylde en rundkirke med jeres skønne toner, eller indtage en kubistisk træbygning i Allinge med en akustik, der vækker alle følelser til live. Bornholm byder på mange spændende koncertkulisser, og vi hjælper jer gerne med at arrangere dem. 

Mød korsangere fra alle hjørner af Norden og skab minder, der vil sprede smil på læberne i mange år fremover. 

 

Information og bestilling:
Group Bornholm ApS
Att: Jacob Lund
Ndr. Kystvej 34
DK-3700 Rønne
Tlf.: +45 5695 8506
info@groupbornholm.dk
Modtag nyheder om Korfestival Bornholm på mail:
Tilmeld dig nyhedsbrev her

Pris og information

Gudhjem Sangby

Gudhjem Sangby

Hammershus

Hammershus

Klemens Kirke

Klemens Kirke

Priser pr. person 2024 - Priser for 2025 er klar cirka juni 2024

3 overnatninger med personbil (4 pers.) eller bus 10-14 m. (inklusive alle pers.)
* Hasle Feriepark, Hasle: DKK 2.475 / NOK 3.990 / SEK 4.050
* Æblehaven, Allinge: DKK 2.575 / NOK 4.090 / SEK 4.150
* Storløkke Feriepark, Allinge: DKK 2.675 / NOK 4.250 / SEK 4.385
* Hasle Hytteby, Hasle: DKK 2.275 / NOK 3.670 / SEK 3.720

Fripladser og rabatter
* Én person er gratis for hver 24 betalende personer.
* Overnatningsstederne har alle plads til op til 6 personer pr. hus. Af hensyn
til komfort har vi beregnet. at der kun bor 4 personer i hvert hus. Vælger
I at bo flere end 4 personer i husene, kan ovennævnte deltagerpris
reduceres med DKK 110 / NOK 170 / SEK 175 pr. person.

Inkluderet i priserne
* Færge Ystad-Bornholm (tur/retur) inklusive personbiler eller bus
* Overnatninger på feriestedet
* Velkomstaften i "Gudhjem Sangby"
* Koncert på "Hammershus" med historisk fortælling
* Koncert i lokalområdet
* Egen koncert, som vi arrangerer for jer. Ex. i en rundkirke
* Fælleskoncert i Skt. Nicolai Kirke
* Festaften med musik og dans inkl. 2 retters menu og et glas vin

Bespisning
Der er gode køkkenfaciliteter i alle feriehusene, men vi tilbyder også gerne pension under opholdet:
* Morgenmad: Fredag, lørdag og søndag (spises i feriehusene)
* Aftensmad: torsdag og fredag (festmiddag lørdag er allerede inkl. i prisen)
* Samlet pris pr. person er DKK 675 / NOK 1.080 / SEK 1.080. Ønsker I kun morgenmad er prisen pr. person DKK 350 / NOK 570 / SEK 570

Information og bestilling:
Group Bornholm ApS
Att: Jacob Lund
Ndr. Kystvej 34
DK-3700 Rønne
Tlf.: +45 5695 8506
info@groupbornholm.dk

Dejlige overnatningssteder

Under Korfestival Bornholm bor I i velindrettede feriehuse eller feriehytter i nogle af Bornholms bedste ferieparker. Ferieparkerne er alle smukt beliggende i Bornholms dejlige natur. Har I lyst til aktiviteter efter dagens oplevelser og musikudfoldelser, byder feriestederne på swimmingpool og aktivitetsområde. Endvidere er der løbe- og cykelstier i umiddelbart tilknytning til feriestederne.

Storløkke Feriepark - Spisestue/stue

Storløkke Feriepark - Spisestue/stue

Storløkke Feriepark, Allinge
Storløkke Feriepark består af feriehuse for 2, 2-4 eller 4-6 personer. Feriehuset er indrettet med entré, 1 eller 2 soveværelser (afhængigt af husets størrelse). Soveværelserne er alle med 2 enkeltsenge. Badeværelse med dusch og wc, kombineret opholds- og soverum med to sovepladser (sovesofa), tv, køkken med el-komfur, køleskab med lille frostbox, kaffemaskine og elkogekedel. Lukket solgård/terrasse med havemøbler.

Ferieparken ligger i Allinge på Nordbornholm, som er et af Bornholms flotteste naturområder med hvide sandstrande og knejsende klipper i en malerisk kombination. Læs mere om Storløkke Feriepark her.

Æblehaven - Stue/spisestue

Æblehaven - Stue/spisestue

Feriecenter Æblehaven, Allinge
Feriecenteret Æblehaven er nabo til Storløkke Feriepark. Feriehusene er for 4-6 pers. og indrettet med entré, to soveværelser med hver to enkeltsenge, badeværelse med dusch og wc, kombineret opholds- og spisestue med sovesofa (to sovepladser) og tv. Køkken med komfur eller kogeplader med ovn, køleskab, lille frostbox, kaffemaskine og el-kogekedel. Læs mere om Æblehaven Feriecenter her. 

Hasle Feriepark - Stue/Spisestue

Hasle Feriepark - Stue/Spisestue

Hasle Feriepark
På Bornholms vestkyst ligger Hasle Feriepark. Feriehusene har plads til 4-6 personer og er indrettet således: Entré, 2 soveværelser med hver 2 senge, badeværelse med dusch og toilet, kombineret stue- og opholdsrum med 2 sovepladser og TV. Køkken med komfur, køleskab med lille frostbox, el-koger og kaffemaskine.

Alle huse har egen terrasse, som er delvist overdækket.

Skovstierne starter lige ved jeres terrasse, og I har kun 400 meter til en af Danmarks bedste sandstrande. Tag jer en aftentur lang stranden og nyd en af Danmarks flotteste solnedgange - I kan eventuelt fortsætte turen til det lokale røgeri, hvor der bliver budt på lækkerier i særklasse. Læs mere om Hasle Feriepark her.

Hasle Hytteby

Hasle Hytteby

Hasle Hytteby
Hasle Hytteby ligger i tilknytning til Hasle Feriepark og består af små hyggelige feriehytter, der alle er lyse og moderne indrettet.

Der er 4 sovepladser i hytterne. Sengene har en længde på 1,90 meter.

Der er en lille, men veludstyret køkkenniche med 2 kogeplader, køleskab, el-koger samt køkkenservice til 4 personer. Endvidere indeholder køkkenet håndvask med koldt vand.

I den ene ende af feriehytten er der et folde-ud-spisebord til 4 personer. Hytterne har indgangsdøre fra to sider, hvorfor hytten kan benyttes som to værelser med hver sin indgang.

Der er som nævnt en lille køkkenniche i hytterne, men skulle I have brug for mere plads til gastronomien, er I meget velkomne til at anvende fælleskøkkenet i den nærliggende centerbygning. I centerbygningen finder I endvidere baderum, toiletter og et hyggeligt opholdsrum. Læs mere om Hasle Hytteby her.

Information og bestilling:
Group Bornholm ApS
Att: Jacob Lund
Ndr. Kystvej 34
DK-3700 Rønne
Tlf.: +45 5695 8506
info@groupbornholm.dk

Anderledes koncerter

Domen i Allinge

Domen i Allinge

Gudhjem Havn

Gudhjem Havn

Hammershus

Hammershus

Skt. Nicolai Kirke i Rønne

Skt. Nicolai Kirke i Rønne

Gudhjem Sangby (Torsdag)
Vi laver den smukke og særprægede by Gudhjem om til en "Sangby" under festivalen. Velkomstaftenen holder vi således ikke på de skrå brædder, men i den skrå by, for Gudhjem er anlagt direkte på det stejle grundfjeld. Den historiske fiskerby er den perfekte ramme for masser af sang. Byens restauranter, cafeer, røgeri, kirke samt det gode skib M/S Ertholm åbner dørene for jeres sang og optræden.

Der vil være kort afstand mellem sangstederne, så I kan bevæge jer rundt i løbet af aftenen, hvor I kan synge, nyde sangen fra de andre kor, møde andre deltagere og naturligvis selv stemme i, når der er fællessang på Cafe Klint. 

Koncert på Hammershus (Fredag)
Under Korfestival Bornholm afholder vi tre koncerter, hvor alle kor kan deltage. En af koncerterne foregår på Hammershus borgruin. På Hammershus får I fortællingen om middelalderen og om livet på borgen. Bornholmerne var ikke glade for Hammershus, da det var netop her, at den lokale skatteopkræver og bøddel havde til huse. Skatteopkræverne og bødlen var i øvrigt på forkant med samfundsudviklingen, idet de allerede dengang opfandt begrebet "Offentlig brugerbetaling". Der var nemlig brugerbetaling hos bødlen, og det var altid forudbetaling... Fra den "spændende" middelalder tager vi tilbage til nutiden, hvor vi afholder koncerter tre steder på borgruinen. Hvert kor får mulighed for en egen koncert på 20 minutter. Glæd jer til en fantastisk oplevelse med mange tilhørere. 

Inden koncerten på Hammershus vil der om formiddagen være mulighed for en egen koncert i lokalområdet i forbindelse med øvelse af det fællesrepertoire, som I har valgt i god tid inden ankomsten til Bornholm og som skal fremføres lørdag, den 11. maj i Skt. Nicolai Kirke.

Koncert i Skt. Nicolai Kirke i Rønne (Lørdag)
Den tredje fælles koncert finder sted i Bornholms største kirke - Skt. Nicolai i Rønne, hvor det øvede fællesrepertoire fremføres af alle sangerne foran en helt fyldt kirke. Efter koncerten er der festmiddag med musik for deltagerne under afslappede og hyggelige former.

Læs gerne mere om koncerterne ved at downloade "Program i detaljer" på forsiden.

Ønsker I en egen koncert under jeres ophold, udover de egne koncerter som indgår i de planlagte arrangementer, så arrangerer vi meget gerne denne for jer. Det kan for eksempel være i en af de kendte rundkirker eller i Domen, der er en spændende kubistisk træbygning i Allinge med en helt særlig akustik. 

Vi sørger naturligvis for, at jeres koncerter bliver omtalt i de lokale medier og publikationer, som henvender sig til både bornholmerne og øens mange turister. 

Information og bestilling:
Group Bornholm ApS
Att: Jacob Lund
Ndr. Kystvej 34
DK-3700 Rønne
Tlf.: +45 5695 8506
info@groupbornholm.dk

Tilmelding og Information

Hvis du ønsker at tilmelde jeres kor til Korfestival Bornholm, eller modtage et uforpligtende tilbud, så beder vi dig venligst kontakte os på mail: info@groupbornholm.dk

Venligst beskriv:
* Navn på koret
* Kontaktperson for koret, samt kontaktoplysninger
* Cirka antal deltagere
* Eventuelle ønsker

Vi vender vanligvis tilbage indenfor 1-2 hverdage.

Modtag nyheder om Korfestival Bornholm
Ønsker du at modtage nyheder om Korfestival Bornholm på mail, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Tidligere deltagere

Kommentarer fra deltagerne:

Jytte, Fandango, 2023

1000 tak for en dejlig festival. Alt var timet og tilrettelagt til mindste detalje. I stod på hjørner, i kirker, og på ruiner mm altid smilende og klar til at hjælpe. Aldrig har vi oplevet noget der var så punktligt tilrettelagt. Hasle feriecenter (Lennart) var sød og hjælpsom, restauranter mm ligeså. Vi har nydt festivalen men også ekstra feriedage på Bornholm på de smukkeste tid på året! Tak for det hele! I gjorde det så godt!

Erik, Troubadour, 2023

Her fra Troubadour og undertegnede en kæmpe tak for sidst. For fornemt og professionelt udført arbejde, for venligt og hjælpsomt værtskab, for altid godt humør og overskud – og for flot vejr! Vi har nydt dagene på jeres skønne ø; et fantastisk projekt, I der har sat i søen for kor-gale skandinaver, som jo næsten ikke er til at standse, når vi er sammen. Vi kom fint hjem, lidt trætte, men slet ikke mætte af at mødes med Jer og de 500 andre til fælles sang og samvær. Tak endnu en gang for jeres arbejde og væren til stede; det ta’r jo alle mulige tilløb til evt. brok og klage af, når I er så forberedte og venlige. 10 ud af 10 stjerner! Super uge. Tak for det hele.

Brynhild, dirigent Brammingkoret, 2022

Tak for en herlig stund på solskinsøen. Veltilrettelagt fra jeres side. Vi er kommet hjem med ekstra solskin i sjælen. Det kan vi leve længe på.

Toril, Vestre Aker Dusjlag, 2022

Vi kom vel hjem til Oslo igår kveld og jeg ville bare gjerne takke for fine og interessante dager på Bornholm og for en flott gjennomført korfestival! Alle i koret virket å være godt fornøyde og det ble en flott avslutningskonsert og fest deretter! Takk også til dine gode medarbeidere. Vi var også godt fornøyd med Æblehaven og med bespisning på Storløkke, hvilket jeg også takket dem for før vi dro.

Information og bestilling:
Group Bornholm ApS
Att: Jacob Lund
Ndr. Kystvej 34
DK-3700 Rønne
Tlf.: +45 5695 8506
info@groupbornholm.dk

Festivalen blev afviklet for første gang i 2008. I er meget velkomne til at kontakte et af nedenstående kor for at høre om deres oplevelser og deltagelse i Korfestival Bornholm:

ABF-kören Tonsmidarna (S) 2016
Akkordiakoret (N) 2010
Alberslundkoret (DK) 2018
Allerum-Fleninge kyrkokör (S) 2022
Allingsås Manskör (S) 2015
Allökören (S) 2014
Alt for Damerne (N) 2019
AOF-koret, (DK) 2013
Aquarellen (S) 2010
AstraZeneca-kören (S) 2012
Askersunds Manskör (S) 2017
Aurokören (S) 2017
Beatleskoret i Drøbak (N) 2014
Bel Cantokören (S) 2019
Bislet-Bækkens (u)Blandede (N) 2009
Bodekullkören (S) 2016
Bodø Håndverkerdsangforening (N) 2017
Bornholmske Musikamatørers kor (DK) 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 og 2014
Brammingkoret (DK) 2022
Bro Manskör (S) 2009
Bryn Mannskor (N) 2019
Bygdekören (S) 2023
Cantilenakören, Mariehamn (FI) 2010
Cantores Finlandeses (FI) 2013
Cantus Cordi (N) 2018
Cantus Vitale (N) 2023
Capella Gotlandica (S) 2009
Carpe Vocalis (S) 2023
Chorisma (N) 2008
Chorus Ena (S) 2016
Dalskören (S) 2023
Damekoret Harmony (N) 2009
Danderyds Sångensemble (S) 2018
De4kirkers Kor (DK) 2022
Dekor (N) 2018
Delsbo Kyrkokör (S) 2010
Det Grafiske Kor (DK) 2012
Det grønlandske kor Aavaat (DK) 2008
Det Rytmiske Selskab (DK) 2008, 2009, 2010
Drøbak Mannskor (N) 2018
Ekebykören (S) 2023
Esbo Sångkör (FI) 2010
Fandango (DK) 2023
Frederiksberg Kammerkor (DK) 2016
Fredriksstad Sangkor (N) 2014
Færder Vocalis (N) 2023
Gammbyssa (S) 2019
Glommakoret (N) 2008
Grünerløkken Mannskor (N) 2016, 2022
Gudenå Folkekor (DK) 2018
Guld i Mund (S) 2011
Gundsøkoret (DK) 2011, 2017
Grevlunda Manskör (S) 2017
Handelskören, Stockholm (S) 2016
Harmony (N) 2017Helsingør Kvindekor (DK) 2010
Haukeland songlag (N) 2019
Havstrutarna (S) 2019
Herfølgekoret (DK) 2018
Hornbækkoret (DK) 2010
Humlekoret (N) 2023
Húsakórid, (FO) 2013
Høgskolen i Oslo (N) 2011
Højby Drengekor (DK) 2011, 2013
Intermezzo (S) 2014
J4U2 (S) 2013
Josefinekoret (N) 2014
Kammerkoret Audite (DK) 2011
Kammerkören Chorus (S) 2017
Kammerkoret Cantemus (DK) 2008
Kammerkoret Takt og Tone (N) 2018
Kløfta Sangerlag (N) 2009
Kolbotnkoret (N) 2009 og 2019
Kolding Bykor (DK) 2022
Kor 21 (N) 2015
Kören Harmonica (S) 2023
Koret Koriander (N) 2019
KorNess (DK) 2018
Kören After Eight (S) 2012
Kören Aquarello (S) 2019
Kören Collage (N) 2014
Kören Saltstänk (S) 2018
Kören Tonprakt (S) 2022
Koret Koriander (N) 2015
Koret Lydi’a (N) 2009
Körföreningen Örenfröjd (S) 2010
Kragerø Damekor (N) 2014
Kurry-kören (S) 2017
Kvikne Songlag (N) 2017
Laksevåg bl. Kor (N) 2016
Läkande Toner (N) 2017
Legatokören (S) 2016
Lier Kammerkor (N) 2008
Lillcanto (N) 2014
Ljusterökören (S) 2022
Lodolakören (S) 2023
Lysekören (S) 2019
Lørenskog Mannskor (N) 2017

Mandskoret Djursland (DK) 2019
Mannskoret Ørnen (N) 2019
Markakoret (N) 2015
Meer Musik (DK) 2018, 2019, 2022
Midtjysk Kor (DK) 2018
Moss Kammerkor (N) 2017
Nabokoret (N) 2009, 2013
Nes Sangforening (N) 2017
Nord-Auerdal Sanglag (N) 2019
Nordisk Kor (N) 2016
Nordlændingernes Foreningskor (N) 2016
Nordstrandkoret (N) 2023
Norrbykören (S) 2010
Notodden Visekor (N) 2010
Nylarskoret (DK) 2008, 2009, 2010
Nærsnes Sangkor (N) 2016
Odal Bygdekor (N) 2014
Odd Fellow Koret, Oslo (N) 2008
Odinskören (S) 2013
Onsdagspigerne (DK) 2011
Örsjanskören Stockholm (S) 2023
Os Blandakor (N) 2010
Oslo-telefonikerne (N) 2009
Oslo Kammerkor (N) 2017
Plockepinn (S) 2013
Porsgrunn Sangforening (N) 2009, 2018
Pro Musica (S) 2022
Q-notes (S) 2012
Qvinnokören Lapponica (S) 2009
Röström (S) 2010
Rælingen Sanglag, (N) 2013
Råcreme (DK) 2022
Safir Bl. Kor (N) 2014
Sandefjord Blandede Kor (N) 2013
Sandefjords Sangforening (N) 2022
Sandkoret MIX (N) 2019
Sandgrenska manskören (S) 2023
Sanngkoret Villvin (N) 2018
Sawaraby-koret (DK) 2014
Sångsällskabet Sonora (S) 2012
SAS Koret (DK) 2009, 2011 og 2019
Skt. Nicolai Kantori (DK) 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2022
Skånepolisens kör (S) 2013
SPRETTSKÓRINN (Island) 2023
Statoilkåret Dråpen (N) 2018
Stavern Mannskor (N) 2008, 2014
Storhamar Blandede Kor (N) 2018
Stovner Bydelskor (N) 2011, 2018
Sund Blandakor (N) 2018
Sundsvalls kyrkokor (S)
SydVestkoret (N) 2019
Sylling Sangkor (N) 2023
Søborg Kantori (DK) 2008
Sør-Aurdalkoret og Vestre Slidre Sanglag (N) 2017
Sånggruppen Vera (S) 2008
The Natural Voice (DK) 2017
Tingvalla Toner (S) 2009
Tretten Sangkor (N) 2011
Trivselskoret Rolvsøy (N) 2014
Troubadour (DK) 2017+2023
Tromsø Arbeiderforenings Mandskor (N) 2011
Trosvik Blandede Kor (N) 2011, 2015
Täby Toner (S) 2010
Tønsbergs Sangforening (N) 2010, 2022
Unikor (N) 2015
Vang Sangforening (N) 2017
Vå-Ra koret (N) 2017
Vestbygda Blanda Kor (N) 2015
Vestfynskoret (DK) 2018, 2022
Vestre Aker Dusjlag (N) 2022
Viborg Kammerkor (DK) 2014
Vice Versa (N) 2018
Voces Bodenses (S) 2018
Vokalensemblet 4joy (DK) 2018
Vokalgruppen Harperne (DK) 2017, 2022
Vocal VIKING (S) 2013
Vox Egeri (N) 2014, 2017
Vox Feminia (S) 2018
Vrengenkoret (N) 2009
Vuxvox (S) 2014
Väsbykören (S) 2014
Ängelholms Kvartettsångare (S) 2019
Århuskoret (DK) 2009


Reiseveier til Bornholm fra Norge

Det skal være lett og enkelt å planlegge turen til Bornholm. Derfor kommer det her en rekke reisealternativer som dere kan vurdere og drøfte når turen skal planlegges.

Vi er alltid klare med rådgivning, så ring gjerne på tlf. + 45 56 95 85 66 eller på festival@teambornholm.dk

Med buss til Bornholm
Langt de fleste av de deltakende kor kommer i buss til Bornholm. Det er ofte det enkleste, og det er en behagelig og koselig måte å reise sammen på.

Vi hjelper dere gjerne med opplysninger om busselskaper i deres område, som tidligere har vært på festivalen.

Har dere behov for en overnatting underveis til og fra festivalen, så kan busselskapet være behjelpelig med å bestille dette.

Ønsker dere å kombinere oppholdet på Bornholm med et besøk i København, så kan dere velge å ta fergen Oslo-København, enten den ene veien eller til begge veier.

Hvis dere kommer fra Sør-Vestlandet, kan dere ta fergen til Hirtshals og kjøre gjennom Danmark via Øresundsbroen, som forbinder Danmark med Sverige til Ystad (S). Herfra er det ferge til Bornholm.

Det er 6-8 daglige avganger fra Ystad hver dag med hurtigfergen hvor bussen er med. Overfartstiden er 1 time og 20 minutter.

Er dere et lite kor, så har vi også plass til dere. Det kan kanskje svare seg å kjøre i personbiler til Bornholm. Kontakt oss gjerne for prisinformasjon.

Med fly og bus til Bornholm
Vi får hvert år besøk av kor, som får en veldig lang reisevei til Bornholm, hvis de kjører i bus. Her kan man med fordel redusere reisetiden ved å fly til København eller hele veien til Bornholm.

Vår "transportpakke", som veldig mange benytter seg av, består af følgende:

- Kombinert bus- og fergebillet København-Bornholm tur/retur

- Henting i buss ved ankomst til Bornholm og avreise fra Bornholm samt kjøring til feriestedet

- Kjøring til festivalens fellesarrangementer

- Kjøring til festkvell lørdag.

Kontakt oss gerne for prisinfrmasjon.

 

Information og bestilling:
Group Bornholm ApS
Att: Jacob Lund
Ndr. Kystvej 34
DK-3700 Rønne
Tlf.: +45 5695 8506
info@groupbornholm.dk

Billeder fra Bornholm

Nordbornholms Røgeri i Allinge

Nordbornholms Røgeri i Allinge

Christiansøfarten i Gudhjem

Christiansøfarten i Gudhjem

Gudhjem Havn

Gudhjem Havn

Nyd klipperne

Nyd klipperne

På tur med Hammerhavnens Baadfart

På tur med Hammerhavnens Baadfart

Sandvig strand

Sandvig strand

Klippeformationen Løvehovederne

Klippeformationen Løvehovederne

Hammerhavnen

Hammerhavnen

Melstedgaard Landbrugsmuseum

Melstedgaard Landbrugsmuseum

Dueodde

Dueodde

Østerlars Rundkirke

Østerlars Rundkirke

Helligdommen

Helligdommen

Information og bestilling:
Group Bornholm ApS
Att: Jacob Lund
Ndr. Kystvej 34
DK-3700 Rønne
Tlf.: +45 5695 8506
info@groupbornholm.dk