Munken Ferielejligheder - Svaneke

  • Svaneke
  • Flotte ferielejligheder
  • Skøn beliggenhed
  • Hyggelig gårdhave
kort Svaneke

Munken - Flotte ferielejligheder i Svaneke

Svanekes lille hyggelige strand "Hullehavn"

Svanekes lille hyggelige strand "Hullehavn"

Slap af på klipperne i Svaneke

Slap af på klipperne i Svaneke

Se solnedgangen ved Utzons vandtårn i Svaneke

Se solnedgangen ved Utzons vandtårn i Svaneke

Skøn ferie i Danmarks smukkeste købstad

Munken Ferielejligheder har en skøn beliggenhed i Svaneke, der er kåret som Danmarks smukkeste købstad. Du bor tæt på havnen, havet, klipperne og torvet - og alligevel med en rolig beliggenhed. De flotte ferielejligheder er store og velindrettede - og du kan vælge mellem lejligheder for 2, 4 eller 6 personer. Hvis I er en større familie på tur, er Munken derfor også et ideelt sted for jer, idet I kan hygge jer sammen - men stadig have hver jeres bolig. Munken Ferielejligheder består af 3 hyggelige bindingsværksbygninger, som omkranser en hyggelig gårdhave. 

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed
Munken ligger roligt placeret i Svanekes gamle bydel. Selvom beliggenheden er rolig, skal du ikke gå mere end 2 minutter, før du befinder dig på det atmosfærefyldte Svaneke Torv. Svaneke Torv er byens hjerte og de muligheder, der byder sig her, synes uendelige. Slå dig ned i solen med et glas vin på en af de hyggelige caféer, gå på opdagelse i de unikke butikker eller smag de lækre, lokale delikatesser, der findes på næsten hvert et gadehjørne. Fortsæt ned til havnen og nyd den fantastiske udsigt over havet, imens du spiser din is fra det lokale ismejeri. Det er ikke uden grund, at Svaneke er kåret som Danmarks smukkeste købstad, og at byen er præmieret af Europarådet for fremragende bybevaring. Læs mere om Svaneke her.

Fortrydelsesret

Vi kan alle komme til at fortryde. På Munken kan du købe ophold med Fortrydelsesret, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. feriebolig. Bestil Fortrydelsesretten samtidig med bestillingen af dit ferieophold. Du kan også læse mere om Fortrydelsesretten her.

Rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter

Du får rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter. Indtast din ønskede periode i bestillingsboksen og se din rabat. Jo flere nætter, at du vælger, jo mere rabat får du.

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie ved at indtaste den ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden eller ring til os nu: 56 95 85 66 - så kan du også få gode tips til en skøn ferie. 

Lignende feriesteder

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.