Hammershuse Feriehuse

  • Naturskønt område
  • Tæt på havet
  • Stor legeplads
  • Hoppepude
  • Tæt på Hammershus
  • Dejlige feriehuse
kort Sandvig

Hammershuse - Feriehuse med naturskøn beliggenhed

Feriehusene ligger tæt på slotsruinen Hammershus

Feriehusene ligger tæt på slotsruinen Hammershus

Du bor lige ved den charmerende Hammerhavn

Du bor lige ved den charmerende Hammerhavn

Glæd dig til det naturskønne område med mange smukke vandreruter

Glæd dig til det naturskønne område med mange smukke vandreruter

Unik beliggenhed lige ved Hammerhavnen og Hammershus

Beliggende i hjertet af Bornholms rå og betagende natur, byder Hammershuses flotte og velindrettede feriehuse dig velkommen til en skøn ferie. Med kun 10 minutters gang til den charmerende Hammerhavn, kan du nemt indsnuse atmosfæren af det lokale havneliv. Lad historiens vingesus møde dig ved den majestætiske borgruin, Hammershus, og den eventyrlige Opalsø, der begge ligger inden for 20 minutters gang. Klik her for at læse mere om området ved Hammershuse. Tag et skridt ud af dit feriehus og lad dine øjne hvile på udsigten over det glitrende hav, som er flankeret af Nordbornholms signaturklipper. Fra grunden finder du mere end blot en udsigt; et hyggeligt fællesområde, der inviterer til familiehygge med bænkesæt og en legeplads, der sikrer børnenes underholdning med hoppepude, svævebane, gynger, en petanquebane og meget mere. Det gør Hammershuse til en ideel feriedestination, uanset om du rejser som par eller familie. 

 

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Fortrydelsesret

Vi kan alle komme til at fortryde. På Hammershuse kan du købe ophold med Fortrydelsesret, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. feriebolig. Bestil Fortrydelsesretten samtidig med bestillingen af dit ferieophold. Du kan også læse mere om Fortrydelsesretten her.

Rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter

Du får rabat, hvis du vælger 7 eller flere nætter. Indtast din ønskede periode i bestillingsboksen og se din rabat. Jo flere nætter, at du vælger, jo mere rabat får du.

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie ved at indtaste den ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden eller ring til os nu: 56 95 85 66 - så kan du også få gode tips til en skøn ferie. 

Lignende feriesteder

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os:

Mandag - Torsdag: Kl. 09.00 - 16.00
Fredag: Kl. 09.00 - 15.30
Lørdag - Søndag: Adgang til vagttelefon
Vi besvarer telefonen i åbningstiden, men har du akut brug for hjælp, kan du altid komme videre til vores vagttelefon.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg.

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.