Praktisk info - Hammershuse Feriehuse

  • Naturskønt område
  • Tæt på havet
  • Stor legeplads
  • Hoppepude
  • Tæt på Hammershus
  • Dejlige feriehuse
kort Sandvig

Praktiske informationer om Hammershuse

Adresse
Langebjergvej 122, Sandvig
3770 Allinge

Telefon: 5695 8566
Mail: info@teambornholm.dk

Ankomstidspunkt
På ankomstdagen har I feriehuset til jeres rådighed fra kl. 15:00.

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi jer venligst forlade feriehuset kl. 10:00.

Ankomstdage
I perioden 30. juni - 3. august er søndag ankomst-/afrejsedag. I øvrige perioder kan du som udgangspunkt frit vælge ankomstdag på ugen. I nogle perioder kan der af hensyn til de øvrige bookinger på Hammershuse dog være begrænsninger på valg af ankomstdag. Du behøver som udgangspunkt heller ikke leje for hele uger. Det giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Babypakke 
Du kan leje en babypakke bestående af: Højstol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn med kaleche, hvor ryglænet kan lægges helt ned), puslepude og badekar. Vi beder dig venligst reservere babypakken i forbindelse med din bestilling.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25 % af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 45 dage til din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Bus til Hammershuse
Busstoppestedet ligger cirka 350 meter fra Hammershuse. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk

Dyner/Sengelinned
Der er dyner og hovedpuder i lejligheden. Sengelinned og håndklæder er derfor det eneste, som du selv skal medbringe. Alternativt kan du leje en linnedpakke, bestående af lagen, hovedpude- og dynebetræk samt et stort og et lille håndklæde, til DKK 160,- per person. Husk gerne at forudbestille, hvis du ønsker at leje sengelinned/håndklæder.

El-biler
Det er desværre ikke lovligt at oplade el-biler ved at trække strømkabler ud fra feriehuset, idet feriestedets el-net ikke er bygget til belastningen fra el-biler. Hvis du har el-bil, henviser vi dig i stedet til at oplade på de offentlige ladestandere du finder cirka 5 minutter fra Hammershuse. 

Grill
Alle Hammershuses feriehuse er ejet af privatpersoner, hvor nogle har valgt at have grill, mens andre ikke har. Vi kan derfor ikke garantere, at der er en grill ved dit feriehus. Hvis du vil være helt sikker, så er du velkommen til selv at tage en grill med. Husk blot at tage hensyn til naboerne. Vær opmærksom på, at hvis du bruger en grill, der er ved feriehuset, så skal du selv gøre den ren efter brug.

Handicapforhold
Vi anbefaler ikke Hammershuse til gangbesværede samt kørestolsbrugere, da lejlighederne er i to plan og området generelt er meget kuperet. 

Hunde
Alle Hammershuses feriehuse er ejet af privatpersoner, hvor nogle har valgt at have husdyr tilladt, mens andre ikke har. I den enkelte lejligheds beskrivelse, kan du læse om det er tilladt at medbringe husdyr eller ikke. Du er også velkommen til at ringe på 56 95 85 66, hvis du er i tvivl.

Indkøb 
I har mulighed for at handle i Netto og SuperBrugsen i Allinge, som er tvillingeby med Sandvig. Butikkerne ligger ca. 4 kilometer fra Hammershuse.

Internet
Der er trådløs internetadgang i feriehusene. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor, at I medbringer eget mobilt bredbånd. Såfremt nettet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Køkkenudstyr
Hammershuses har alle et godt og veludstyret køkken. Der er køkkeninventar samt -service i lejligheden. I behøver derfor ikke at medbringe køkkenservice eller lignende.

Parkering
Det er ikke muligt at parkere direkte ved feriehuset, men der er gratis parkering på området ved Hammershuse.

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre din lejlighed/sommerhus/værelse ved ankomst og afrejse - så er du altid sikker på, at ferieboligen er ordentligt rengjort ved din ankomst, og du er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden din afrejse. Betalingen for rengøringen er inkluderet i lejeprisen. Du skal således ikke betale ekstra for rengøringen. Ved din afrejse beder vi dig således blot sørge for, at inventaret er på sin plads, køkkenservicet er vasket op, samt eventuelt affald er afleveret i områdets miljøstation.

Røgfrie lejligheder
Alle feriehusene på Hammershuse er røgfrie.

Vaskemaskine
Hvis I får behov for at vaske, er der fællesvaskeri på Hammershuse. 

Viskestykker, toiletpapir med mere
Ved din ankomst er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir i dit feriehus. Hvis du får brug for yderligere, skal du selv sørge for at medbringe/indkøbe dette.

Bestil jeres ferie
Glæd jer til en skøn ferie på Hammershuse. Bestil jeres ferie ved at indtaste den ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden eller ring til os nu: 56 95 85 66 - så kan I få gode tips til en skøn ferie.

Vis pris og ledige perioder

Boligtype

Hvornår vil du afsted?

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.