Lejebetingelser

Vi glæder os til at se jer på Bornholm. Der kan imidlertid altid ske uforudsete hændelser eller ændringer i ferieplanerne. For at vi er enige om, hvad der gælder i disse tilfælde, har vi lavet nedenstående lejebetingelser.

Lejebetingelserne er gældende ved ferier købt gennem os:

1.0 Aftalegrundlag
Vores ferierejser bliver solgt i overensstemmelse med Lov om Pakkerejser. Teknisk arrangør af rejserne er A/S Team Bornholm, som er medlem af Rejsegarantifonden. Grupperejser og specialarrangementer er ikke omfattet nærværende lejebetingelser, idet der gælder specielle aftaleregler for disse rejseformer.

2.0 Betaling
14 dage efter jeres bestilling beder vi jer venligst indbetale 25% af lejebeløbet som depositum. Restbeløbet beder vi jer indbetale senest 4 uger inden ankomst. Hvis I har specielle ønsker til betalingsdatoerne, er vi fleksible - I skal blot kontakte os med jeres ønsker.

Såfremt I bestiller jeres ferie 9-45 dage før jeres ankomst, beder vi jer indbetale det fulde lejebeløb 8 dage efter, at I har modtaget bekræftelsen fra os - dog senest 5 dage før ankomstdatoen.

Ved bestilling 0-8 dage før ankomst, aftales betalingsdatoen i forbindelse med bestillingen.

3.0 Afbestillingsforsikring, sygdom
Når I booker ferie gennem os, er I gratis dækket af vores afbestillingsforsikring i Europæiske Rejseforsikring A/S. Forsikringen sikrer jer, at I ikke er bundet af en bestilt ferie, hvis I alligevel ikke kan rejse på grund af en af følgende årsager:
* Alvorlig sygdom eller dødsfald hos jer eller jeres nærtstående
* Brand eller indbrud i jeres private hjem umiddelbart inden afrejsen
* Overenskomststridig arbejdsnedlæggelse i forsikredes egen virksomhed. 

Vi håber, ikke at nogen af tilfældene sker, men skulle uheldet være ude, er det en rar forsikring at have - og forsikringen er vel at mærke gratis for jer.

4.0 Afbestillingsforsikring, arbejdsløshed
Vores gratis afbestillingsforsikring dækker også, hvis en af rejsedeltagerne uheldigvis skulle blive opsagt fra sit arbejde i perioden mellem bestillingen af rejsen og betalingsdagen for rejsen. Vi håber ikke, at det sker - men det er en tryghed for dig, at du ved, at du ikke "hænger" på regningen, hvis du er nødt til afbestille på grund af arbejdsløshed.

5.0 Afbestilling
Såfremt I ønsker at afbestille jeres rejse - og afbestillingen ikke skyldes forhold, som er omfattet af afbestillingsforsikringen i punkt 3.0 samt punkt 4.0 - gælder følgende regler:

Ved afbestilling mere end 35 dage før ankomst: I kan annullere jeres rejse uden omkostninger. Såfremt I allerede har betalt jeres ferie helt eller delvist, vil de indbetalte beløb blive refunderet med et administrationsfradrag på 10% af rejsens pris med et minimum på 700 kr.

Ved afbestilling senere end 35 dage før ankomst: Hele rejsens pris skal indbetales.

6.0 Ændring af færgebilletter
Vilkår gældende for sejlads før 1. september 2018: I kan ændre jeres færgebilletter frem til 30 dage før ankomst uden omkostninger for jer. Ved senere ændringer vil der være et administrationstillæg på 150 DKK.

Fra 1. september 2018 overtager et nyt færgeselskab besejlingen af Bornholm. Det betyder, at allerede bookede billetter ikke kan ændres, med mindre at der betales et gebyr på minimum 150 DKK. I nogle tilfælde kan gebyret være højere.

7.0 Reklamation
Såfremt I efter ankomsten til feriestedet, konstaterer fejl eller mangler ved feriehuset/feriestedet, beder vi jer venligst kontakte feriestedets reception senest 24 timer efter, at I har konstateret fejlen/manglen, således at den hurtigst muligt kan blive udbedret.

Ved reklamation senere end 24 timer efter fejlens konstatering mistes retten til at påberåbe sig et erstatningskrav.

Vi lægger stor vægt på, at såvel kvaliteten som servicen på vores feriesteder altid er meget høj. Såfremt I skulle have andre oplevelser, hører vi meget gerne fra jer - også selvom fejlen blev rettet på feriestedet.

8.0 Forbehold
Vi vil gøre vores yderste for at give jer en god ferieoplevelse på Bornholm. Der kan imidlertid ske hændelser, som vi ikke har indflydelse på, og i disse tilfælde er vi fritaget for ansvar, ligesom der ikke kan gøres erstatningskrav gældende mod os. Disse tilfælde omfatter blandt andet:
* Strejker
* Forsinkelser
* Ændringer i fartplaner hos rederier, flyselskaber eller bustransportører

Fandt du ikke hvad du søgte ?

Ring til os, vi besvarer telefonen alle ugens dage.

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, el-forbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Billige fly- og færgebilletter
Vi bestiller gerne dine fly- og færgebilletter for dig. Og det er altid til en billigere pris, end hvis du selv skulle bestille.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger. 

Bestil nu
Vælg dit feriested ved at trykke på billedet for feriestedet - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.