I området - Munken Ferielejligheder - Svaneke

  • Svaneke
  • Flotte ferielejligheder
  • Skøn beliggenhed
  • Hyggelig gårdhave
kort Svaneke
Svaneke er kåret som Danmarks smukkeste købstad

Svaneke er kåret som Danmarks smukkeste købstad

Spis røgede sild på Svaneke Røgeri

Spis røgede sild på Svaneke Røgeri

Hønseskidning er Svanekes svar på lotto

Hønseskidning er Svanekes svar på lotto

Nyd solnedgangen ved Utzons Vandtårn

Nyd solnedgangen ved Utzons Vandtårn

Børnene vil elske Brændesgårdshaven

Børnene vil elske Brændesgårdshaven

Svaneke – Munken – I området

Hold ferie på Bornholms østlige side i Svaneke, som er en af de mest eftertragtede byer, at holde ferie i på Bornholm. Svaneke er beundret af både lokale og turister, og mange af de besøgende vælger at slå sig ned som fastboende i Svaneke efter en ferie i den charmerende by. Svaneke har da også fået æren af at blive kåret til Danmarks smukkeste købstad. Du behøver altså ikke at bestille returbilletten lige med det samme.

Mange delikate oplevelser i Svaneke

Du skal ikke blive overrasket, hvis mundvandet begynder at løbe, når du vælger at bo i Svaneke. Du bor nemlig midt i et af Bornholms sødeste skattekamre. I Svaneke finder du søde lokalproducerede sager i massevis. Hvad end du er til is, lakrids, bolcher eller chokolade, så har Svaneke lige, hvad den søde tand kan begære. Tag eksempelvis forbi Bolcheriet i Svaneke, og bland en pose af de håndlavede bolcher, eller kom ind og se hvordan bolcheproduktionen foregår. Det var også i Svaneke, at det snart verdensomspændende firma Lakrids by Bülow startede med en lille gryde - og du kan selvfølgelig stadig få Bülow Lakrids i Svaneke. I Svaneke finder du også det populære Svaneke Bryghus, som har vundet mange præmier for sit gode øl. Smag også fiskelækkerierne på Svaneke Røgeri - og hvis du har børn med på ferien, så vil de elske at lege på kanonerne ved røgeriet. Måske er der pirater i sigte? På turen hjem kan I gå ind om Svaneke Brød, som ligger blot 150 meter fra Munken Ferielejligheder. Her får I lækkert brød og søde sager til eftermiddagskaffen.

Ægte bornholmsk torvestemning i Svaneke

Når du holder ferie på Munken i Svaneke, bor du tæt på Svaneke Torv, hvor der er skøn stemning med musik, mad og masser af sjove boder, hvor du kan lave en god handel. Du kan også opleve Svaneke fra den lokale hestesporvogn, som kører dig igennem Svanekes idylliske by-gader.  I Svaneke har du også god mulighed for at få ordnet dagligvareindkøbene. Dagli'Brugsen i Svaneke ligger således blot 250 meter fra Munken Ferielejligheder, men prøv også at besøge Svaneke Købmandshandel, hvor tiden er sat i stå anno 1950. Det er en hyggelig indkøbsoplevelse. 

Svaneke – et kreativt centrum

Svaneke byder også på lokalproduceret kunsthåndværk, glaskunstnere, designertøj og meget mere. I Svaneke finder du også det populære kulturhus ”Svanekegården”, som byder på kunstudstillinger, koncerter, masterclass, teater, opera og meget mere. Masser af sjove feriedage venter dig i Svaneke, og du må endelig heller ikke gå glip af at deltage i Svanekes svar på ”lotto”, også kendt som ”Hønseskidning”. Spillet, der er kåret som Danmarks tredjebedste ferieoplevelse af Berlingske Tidende, bringer smil på læben. For mens 3 høns slippes løs på et store bankofelt, kan du spille på det felt, hvor du tror, at hønerne lægger den næste ”klat”. Spændingen stiger, mens publikum og dygtige speakere begejstret kommenterer udviklingen...og lige i denne forbindelse er det faktisk godt at have et "lorte-nummer". 

Sjove børneaktiviteter i Svaneke

Lige udenfor Svaneke finder du Brændegårdshaven, som er et must at besøge, hvis du har børn med på ferien. Når først entreen er betalt, er alle forlystelser i det hyggelige forlystelsesland gratis. De modigste kan prøve Luna Loop, hvor du i et kort øjeblik får hele verden vendt på hovedet, når du sætter dig ind i den trillende måne. Hele familien kan også følge den spændende Jobosti rundt og svinge sig i tovene, klatre over de gyngende broer og meget mere - eller måske besøge zoo'en eller sejle på den store sø? Du kan med fordel også pakke badetøjet – Brændegårdshaven har nemlig et vandland på hele 6.000 kvadratmeter. 

Bestil din ferie på Munken nu

Bestil din ferie på Munken Ferielejligheder i Svaneke ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen på denne side. Du kan også se lejepriserne med eller uden færgebillet ved at trykke på prislisten. Du er også meget velkommen til at ringe til os på 56 95 85 66 alle ugens dage, eller sende os en mail på info@teambornholm.dk.

Glem ikke at besøge "Syd-øst for Paradis"

Glem ikke at besøge "Syd-øst for Paradis"

Hestesporvognene tager dig på tur i Svaneke

Hestesporvognene tager dig på tur i Svaneke

Kanonerne ved Svaneke Røgeri

Kanonerne ved Svaneke Røgeri

Se solen stå op i Danmarks østligeste købstad; Svaneke

Se solen stå op i Danmarks østligeste købstad; Svaneke

Svaneke er hjemsted for dygtige bolche- chokolade og ismagere.

Svaneke er hjemsted for dygtige bolche- chokolade og ismagere.

Stranden i Svaneke

Stranden i Svaneke

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.