Spahotel & Lækker mad

Flotte værelser 
Spa og wellness
Stor morgenbuffet
2-retters-aftensmenu

2 personer i 4 nætter fra
8.495,-

Spahotel & Lækker mad

Bestil 4 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 19-06-2024 til 02-01-2025

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 19-06-2024 til 02-01-2025

Stranden ligger foran Griffen Spahotel

Stranden ligger foran Griffen Spahotel

Du kan tilkøbe et værelse med havudsigt for blot 200,- pr. dag

Du kan tilkøbe et værelse med havudsigt for blot 200,- pr. dag

Griffen Spahotel ligger smukt ved havet og den gamle bydel

Griffen Spahotel ligger smukt ved havet og den gamle bydel

Glæd dig til den store inden- og udendørs spaafdeling

Glæd dig til den store inden- og udendørs spaafdeling

Forkæl dig selv med en wellnessbehandling på Griffen Spahotel

Forkæl dig selv med en wellnessbehandling på Griffen Spahotel

Lækre 2-retters-aftensmenuer er inkluderet i din rejsepakke

Lækre 2-retters-aftensmenuer er inkluderet i din rejsepakke

Hyg jer i det flotte spaområde

Hyg jer i det flotte spaområde

Skønt spahotel ved havet med halvpension 
Griffen er et fabeldyr, som i eventyrenes verden vogter over skatte. Griffen Spahotel er derfor et meget sigende navn for dette skønne hotel, som ligger smukt ved havet, stranden, lystbådehavnen og Rønnes gamle bydel. Glæd dig til flotte værelser, som er indrettet af den bornholmske designer Pernille Bülow.

Lækker 2-retters middag er inkluderet
Leder du efter et hotel med halvpension, er dette tilbuddet for dig. Restaurant G's Køkken, som er en af Bornholms bedste restauranter, er beliggende på Griffen Spahotel - og det er ikke bare maden, som er i topklasse. Det er udsigten også, og den er da også kåret som en af Bornholms 10 bedste udsigter. Inkluderet i din rejsepakke er en lækker 2-retters middag hver aften... og den store morgenbuffet hver morgen er selvfølgelig også inkluderet i din pakkepris. 

Flot spaområde
Som overnattende gæst på Griffen Spahotel har du hver dag gratis adgang til hotellets spaafdeling, som er et af Danmarks flotteste spa- og wellnessområder, hvor du bliver forkælet med sauna- og spaoplevelser og skøn havudsigt. Næsten hele hotellets el-forbrug skabes af hotellets egne solceller, så du kan med grøn samvittighed nyde din ferie.  

Hotelophold med middag - Bestil det gode tilbud:
• Dejligt dobbeltværelse på Griffen Spahotel - Du kan tilkøbe et værelse med havudsigt
• Færge Ystad-Rønne med bil tur/retur (valgfri færgeafgang)
• Stor morgenbuffet hver morgen
• Valgfri 2-retters middag hver aften i hotellets restaurant med smuk hav- og solnedgangsudsigt 
• Gratis adgang til den store spaafdeling hver dag
• Gratis cykelleje
• Gratis sygdomsafbestillingsforsikring

Totalpris for 2 personer:
* 4 nætter: 8.495,-
* Ekstra nat: 2.050,-
* 7 nætter: 14.595,-

Prisen gælder ved ankomst i perioden 19. oktober - 21. december. Hvis du vil ankomme på andre tidspunkter er prisen:

Ankomst i perioden 4 nætter Ekstra nat 7 nætter
Før 6. juli 9.995,- 2.200,- 15.995,-
6. juli - 12. juli 10.595,- 2.350,- 16.295,-
13. juli - 26. juli 10.995,- 2.500,- 18.295,-
27. juli - 10. august 10.295,- 2.350,- 16.495,-
11. august - 31. august 9.595,- 2.250,- 15.995,-
1. september - 18. oktober 8.995,- 2.050,- 14.795,-
19. oktober - 21. december 8.495,- 2.050,- 14.595,-
22. december - 2. januar 2025 9.295,- 2.250,- 15.995,-


Ankomstdag - Hvilken ugedag kan du ankomme?
Hvis du vælger 4 nætter:
* Du kan frit vælge ankomstdag på ugen

Hvis du vælger 7 nætter:
* Tilbudsprisen gælder ved ankomst på en mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag
* Hvis du vælger 7 nætter og ankommer på en fredag eller søndag, er der et tillæg: 400,- (i perioden 9/6 - 11/8 er tillægget dog 700,-)
* Hvis du vælger 7 nætter og ankommer på en lørdag, er der et tillæg: 400,- (i perioden 9/6 - 11/8 er tillægget dog 1.700,-)

Særlige ekstra oplevelser
12. maj: Invitér mor med til en ganske særlig aften, når der den 12. maj bliver serveret en lækker morsdag-menu. Tillægspris: 545,- pr. person.
17. maj: På udvalgte datoer åbner Griffen Spa dørene efter lukketid for en lille gruppe gæster, der søger den ultimative selvforkælelsesoplevelse: Relax & Enjoy - After Hours Evening Experience. Tillægspris: 495,- pr. person. 

Der er få ledige pladser til de ovenstående arrangementer, så oplys gerne i forbindelse med din bestilling, om at du ønsker at deltage i arrangementerne - så bestiller vi til dig.

Mulighed for havudsigt 
Værelserne i dette tilbud er beliggende til landsiden med kig til den gamle bydel. Du kan tilkøbe et værelse med flot havudsigt for blot 200,- pr. nat (i perioden 29/6 - 12/10 er tillægget dog 300,-)

Vil du flyve i stedet for at sejle?
Såfremt du ønsker at flyve fra København, Billund eller Aalborg, i stedet for at sejle, til Bornholm, er der et tillæg:
 • Fra København: kr. 1.350,-
 • Fra Billund eller Aalborg: kr. 1.750,- 
 • Tillægget er et samlet tillæg for 2 personer tur/retur

Ønsker du ekstra nætter?
Hvis du eksempelvis ønsker 5 nætter i stedet 4 nætter, er der en tillægspris. Tillægget varierer efter perioden som beskrevet i tabellen.

Endnu mere luksus - Vælg en suite
Du kan også vælge at bo i suite på øverste etage, hvor havudsigten nærmest er ubeskrivelig flot. Suiterne er indrettet med soveværelse, badeværelse, stor stue med sofaarrangement samt walk-in-closet. Der er havudsigt fra såvel soveværelset som stuen. Merprisen for at bo i en suite er 695,- pr. nat

Er I 3 personer?
Hvis I er 3 personer, har I mulighed for at få en suite med opredning til en ekstra person. Merprisen er 1.495,- pr. nat inklusive morgenmad og 2-retters-aftensmenu til den ekstra person

Spa og Wellness
På Griffen Spahotel kan du nyde det store spaområde i Den Bornholmske Diamantspa. Her finde du både sauna, spabade, boblebad og meget mere. Læs mere om alle oplevelserne i Griffen spa lige her.

Charmerende by
Griffen Spahotel er beliggende i Rønnes gamle bydel. Her bliver du mødt af smukke bindingsværkshuse og gamle købmandsgårde...og går du lidt videre, kommer du til Torvet. Besøg de sjove butikker og kunsthåndværkere eller sæt dig på en cafe og nyd ferielivet. Rønne er en skøn by med masser af dejlige oplevelser - men du skal også opleve resten af den skønne ø. Når du bor på Griffen Spahotel, kan du nemt køre ud til Bornholms mange andre flotte byer.

Parkering og ladestandere
Som gæst på Griffen Spahotel kan du parkere gratis lige ved hotellet. Griffen Spahotel har selvfølgelig ladestandere til el-biler.

Fortrydelsesret
Vi kan alle komme til at fortryde. På Griffen Spahotel kan du købe ophold med Fortrydelsesret, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. værelse. Bestil Fortrydelsesretten samtidig med bestillingen af dit ferieophold. 

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste den ønskede ankomstdag i bestillingsboksen her på siden - eller mail/ring til os nu: 56 95 85 66.

Griffen Spahotel har lyse og flotte badeværeler

Griffen Spahotel har lyse og flotte badeværeler

Nyd solnedgangen fra Griffen Spahotel

Nyd solnedgangen fra Griffen Spahotel

Griffen Spahotel ligger smukt ved havet

Griffen Spahotel ligger smukt ved havet

Bestil 4 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 19-06-2024 til 02-01-2025

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 19-06-2024 til 02-01-2025

Glæd dig til et af Nordens flotteste spa- og wellnessområder 

Der findes en verden, hvor tiden står stille. Hvor mobiltelefonen ikke ringer. Hvor facebook ikke findes. Spaen på Griffen Spahotel. I den 1.000 kvadratmeter indendørs og udendørs spa, er wellness og afslapning bragt til et nyt niveau. Bade, saunaer, og bassiner tilbyder en verden af afslapning og velvære, designet til at give din krop den ultimative afslapning og forbedre dit velvære. Glæd dig blandt andet til:

Den finske træsauna giver dig tør og kraftig varme

Den finske træsauna giver dig tør og kraftig varme

Infrarød sauna varmer omgivelserne i stedet for luften

Infrarød sauna varmer omgivelserne i stedet for luften

Dampbad
Et varmt dampbad fremmer blodcirkulationen, lindrer smerter og mindsker betændelsestilstande. Mens dampen stiger op, skifter lyset i saunaen langsomt, og efterligner en solopgang med gyldne stråler, før lysniveauet stiger og til sidst tones ned som ved en solnedgang. Lysterapien kombineret med den varme damp giver en unik afstressende virkning, mens dampen virker befriende indefra og lindrer muskelspændinger. 

Finsk træsauna
For en modsat oplevelse byder denne finske træsauna på tør og kraftig varme, der når mellem 70 og 80 grader. Kombinationen af den tørre varme efterfulgt af et koldt styrtebad giver en forfriskende oplevelse, der sætter gang i kredsløbet.

Biosauna
Biosaunaen er en blanding af en traditionel finsk sauna og dampbad, men ved en lavere temperatur for en behagelig varme. Saunaen opretholder en temperatur på cirka 60 grader, der tilbyder en unik form for afslapning og velvære.

Infrarød sauna
Denne specielle sauna tilbyder en unik form for varme, hvor det ikke er luften, der opvarmes, men derimod omgivelserne. Den bruger infrarød teknologi til at skabe en nænsom og beroligende varme, der omslutter dig. Denne saunaoplevelse er ikke kun afslappende, men også gavnlig for kredsløbet, da den øger blodgennemstrømningen. Denne infrarøde kabinesauna tilbyder en anderledes og forfriskende måde at opleve velvære på.

Nyd det store inden- og udendørsspaområde

Nyd det store inden- og udendørsspaområde

Kaskader af vand & varmtvandspool
Stil dig foran vandfaldet, træk i rebet og lad kaskader af vand plaske ned over ryg og nakke. Spændinger i nakke og skuldre blødes op, når strømme af lunt vand fosser ned over hals og hoved. I midten af bassinet presser den underjordiske geyser blidt vandet mod dine fødder. Fortsæt videre til de bølgeformede liggebænke i spabadet, og slap af, mens du nyder stjernehimlen i loftet.

Is og varm damp
Mennesket er skabt til at kunne klare betydelige udsving fra hård frost til tropisk hede. I spaen kan din krop opleve begge dele. I Kneipp-bassinerne veksler vandet mellem 0 grader og tropisk varme. Du kan også massere kroppen med is fra isfontænen. Når kroppen skiftevis får varm damp og koldt vand, øges dit immunforsvar. Efter en varmetur i saunaerne bliver dine blodkar udvidet. Derfor opnås størst effekt ved efterfølgende afsvaling i koldt vand fra vippespanden, et koldt brusebad eller et dyp i koldtvandsbrønden. 

Slap af i det flotte spaområde

Slap af i det flotte spaområde

Udendørs jacuzzi
Nyd et glas champagne i det store, udendørs jacuzzi med havudsigt, mens solen langsomt går ned i horisonten bag dig. Boblerne fra dysserne i spabadet masserer din krop og får dig til at slappe helt af.

Slap af og tank op
Komfortable møbler indbyder til afslapning både indendørs og udendørs. Turen gennem varmt og koldt vand, damp, is og afspænding giver din krop og sjæl skønne indtryk. I spaens selvbetjente bar kan du gratis hente frisk frugt, kaffe, the, juice, saft og isvand. Hvis du bliver sulten under dit besøg, er det muligt at bestille frokost på G's Café, som er beliggende i loungeområdet ved receptionen. Du er også velkommen til at komme på G's Café i din badekåbe og tøfler.

Gå på opdagelse i spashoppen og prøv de mange lækre produkter

Gå på opdagelse i spashoppen og prøv de mange lækre produkter

Spashoppen
Gå på opdagelse i Griffens Spashop hvor der forhandles mange lækre produkter fra anerkendte brands. I Griffens wellnessafdeling møder du en holistisk tilgang til skønhed og velvære, der afspejles i alt, hvad du oplever. De nøje udvalgte produkter, både dem der anvendes i behandlinger og dem der tilbydes i spashoppen, er i tråd med konceptet og visionen om fuldkommen harmoni og balance i både krop og sind.

Wellness behandlinger
Med et bredt udvalg af wellnessbehandlinger, fra kropsmassage og ansigtsmassage til ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger samt farvning af bryn og vipper, stræber Griffens wellnessafdeling efter at imødekomme alle dine behov for skønhed og afslapning. Deres team af erfarne behandlere sikrer, at hver behandling bliver en skøn og afslappende oplevelse. Se alle deres behandlinger her eller book med det samme online

Husk at bestille en spatid
Som overnattende gæst på hotellet kan du nemt booke dine spatider ved at henvende dig i receptionen, hvor de står klar til at assistere dig. Der er ingen begrænsning på antallet af gange, du kan nyde spaen under dit ophold. Du kan også booke en tid ved at kontakte receptionen på 56 90 44 44 eller book@bornholmhotels.dk. Din spatid er gyldig i 3 timer, så du har rigeligt med tid til at slappe af og nyde alle faciliteterne. 

Pris for entre til spaen
* Overnattende gæster på Griffen Spahotel har gratis adgang til spaområdet. 

Aldersgrænse - Minimum 16 år
Du skal være mindst 16 år for at kunne få adgang til spaen.

Grøn energi
Spa- og wellnessområdet på Griffen Spahotel er et af de mest energibesparende anlæg i hele Europa. Der er anvendt de bedst mulige samt lokale materialer. Endvidere genanvendes varmen i så stort omfang, at anlægget er beskrevet i håndværkertidsskrifter som "enestående". Miljømæssigt kan du derfor også med god samvittighed lade dig forkæle i det store spa- og wellnessområde.

Bestilling
Bestil din ferie på Griffen Spahotel ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

I Griffen Spa hersker velvære og ro

I Griffen Spa hersker velvære og ro

Prøv en afslappende behandling

Prøv en afslappende behandling

Prøv et lækkert fodbad med salt

Prøv et lækkert fodbad med salt

Griffen Spahotel

Adresse
Griffen Spahotel
Ndr. Kystvej 34
3700 Rønne
Telefon-reception: 56 90 44 44
Telefon-booking: 56 95 85 66

Ankomsttidspunkt
Du kan komme ind i værelset fra kl. 15:00 på ankomstdagen. Såfremt du har ønsker om andet check-in tidspunkt, beder vi dig kontakte receptionen på telefon 56 90 44 44.

Afrejsetidspunkt
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade værelset kl. 11:00. Såfremt du har ønsker om et andet check-ud tidspunkt, beder vi dig kontakte receptionen senest dagen før afrejse. 

Færgeafgange
Du kan frit vælge færgeafgang, såfremt der ikke er udsolgt. Skriv blot i kommentarfeltet ved bestilling, hvilke tidspunkter du ønsker på ud- og hjemrejse, så vil vi opfylde dem bedst muligt.

Hunde
Det er desværre ikke muligt at medbringe hunde eller andre husdyr på Griffen Spahotel.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25 % af rejsens pris senest 14 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse. Restbeløbet skal være os i hænde senest 4 uger før din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 4 uger til jeres ankomst, aftaler vi betalingsdatoen særskilt med dig.

Børn (0-3 år)
Rejser du med børn i alderen 0-3 år til Griffen Spahotel, kan op til et barn gratis overnatte på værelset sammen med dig. Det er kun muligt at medbringe et barn pr. dobbeltværelse med mindre du også lejer en barneseng. Hvis du ønsker en barneseng koster det 500,- pr. ophold. Pude og dyne medfølger ikke til barnesengen, men bedes medbringes selv. Rejser du med børn (0-3 år), bedes du angive det i kommentarfeltet ved booking, eller ringe på +45 56 90 44 44

Den Bornholmske Diamantspa
Som overnattende gæst på Griffen Spahotel har du fri adgang til det store spa- og wellnessområde "Den Bornholmske Diamantspa". Spa- og wellnessområdet har en aldersgrænse på 16 år. Husk blot at medbringe dit eget badetøj.

Wellness behandlinger
Med et bredt udvalg af wellnessbehandlinger, fra kropsmassage og ansigtsmassage til ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger samt farvning af bryn og vipper, stræber Griffens wellnessafdeling efter at imødekomme alle dine behov for skønhed og afslapning. Deres team af erfarne behandlere sikrer, at hver behandling bliver en skøn og afslappende oplevelse. Se alle deres behandlinger her eller book med det samme online

Elevator
Der er adgang med elevator til såvel værelser som spa-område.

Udstyr på værelset
Alle værelser har køleskab, el-kedel samt føntørrer.

Internet
Der er gratis trådløst internetadgang på alle værelser. Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor, at du medbringer eget mobilt bredbånd. Såfremt nettet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Morgenmad og Aftensmad
Et af Bornholms bedste morgenborde er til jeres rådighed fra kl. 06:30 til kl. 10:30. Du booker bord til aftensmaden i receptionen. 

Nøgleudlevering
Nøgleudleveringen sker i receptionen på Griffen Spahotel. Receptionen er bemandet hele døgnet.

Parkeringsplads
Du kan parkere gratis lige ved Griffen Spahotel. Hotellet har to store parkeringspladser på hver side af hovedindgangen. 

Ladestander til el-bil 
Hvis du har el-bil, er der særlige parkeringspladser med ladestandere til el-biler på Griffen Spahotel. 

Røgfrit hotel
Bemærk, at Griffen Spahotel er et røgfrit hotel. Det er således ikke tilladt at ryge indendørs, på hotellets terrasser/balkoner eller de udendørs restaurantområder.

Telefonnumre
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os: 56 95 85 66.

Bestilling
Bestil dit ophold på Griffen Spahotel ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen nedenfor - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så hjælper vi dig med din bestilling. 

Bestil 4 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 19-06-2024 til 02-01-2025

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 19-06-2024 til 02-01-2025

Se det flotte keramik hos Hjorths Keramikfabrik

Se det flotte keramik hos Hjorths Keramikfabrik

Rønnes gamle bydel med de krogede gader

Rønnes gamle bydel med de krogede gader

Besøg Erichsens Gaard, hvor tiden er sat i stå anno 1850

Besøg Erichsens Gaard, hvor tiden er sat i stå anno 1850

Stranden ved Grffen Spahotel

Stranden ved Grffen Spahotel

På Kastellet oplever du Bornholm under 2. verdenskrig

På Kastellet oplever du Bornholm under 2. verdenskrig

Bornholms hovedstad

Griffen Spahotel ligger i Rønne, som er Bornholms hovedstad.

Skæve gader og charmerende huse
Byens status som hovedstad danner grobund for et rigt handelsliv med masser af sjove butikker og cafeer - specielt ved Store Torv, som ligger i kort gåafstand fra Griffen Spahotel. Fra Griffen Spahotel går du gennem den gamle bydel af Rønne, og efter få hundrede meter er du på gågaden, som fører dig videre til Store Torv.

Sæt dig på en cafe og nyd det hyggelige torveliv - og gå ned ad sidegaderne med de toppede brosten og charmerende små huse. Her ligger også store købmandsgårde fra 1800-tallet, som vidner om en tid, hvor Rønne var hjemsted for mange velhavende redere, der sejlede verden rundt. 

Keramik og kunsthåndværk
I Rønnes gamle bydel finder du også nogle af øens dygtige kunsthåndværkere - besøg eksempelvis Mie Mølgaard, som er en Danmarks bedste keramikere. Du kan også opleve flot keramik på Hjorths Keramikfabrik, der med sine over 100 års virke er en af Europas ældste keramikværksteder. Hjorths Keramikfabrik, som samtidig er et levende museum, har på forunderlig vis formået at blive ved med at lave moderne keramik samtidig med, at de har holdt fast i de stolte gamle håndværkstraditioner.

Spændende museer
I Rønne finder du også en række af øens hyggelige museer. På Bornholms Museum kan du opleve Bornholms historie gennem 10.000 år. På grund af sin beliggenhed langt fra det øvrige Danmark, har Bornholm haft sin helt egen udvikling. Bornholm ligger centralt placeret på søvejene til de baltiske lande og dermed var Bornholm et vigtigt handelscentrum i ”gamle dage”. Handlen skabte liv og store rigdomme på Bornholm, men rigdommene tiltrak også mindre ønskede gæster i form af sørøvere. Et andet spændende museum er Erichsens Gaard, hvor tiden er spolet tilbage til 1850’erne. Her skal du opleve et ”fint” borgerhjem, som det var dengang. I den smukke have blomstrer de gamle blomsterarter fra 1800-tallet stadig.

Bornholm i krig og fred
Du kan også besøge Kastellet, hvor du oplever Bornholms millitærhistorie med særlig vægt på 2. verdenskrig. Mens resten af Danmark i maj 1945 fejrede befrielsen, blev Rønne tæppebombet af russiske fly. Bornholms tyske kommandant ville således ikke overgive sig til russerne - men kun til englænderne...og da englænderne ikke turde komme så langt østpå af frygt for at genere Rusland, blev Bornholm pludselig et led i det storpolitiske spil. Bombardementet blev efterfulgt af en invasion af russiske tropper, og den tyske kommandant overgav sig derefter.

Nørrekaas Strand er tæt på
300 meter fra Griffen Spahotel ligger den lille, men hyggelige Nørrekaas Strand. Stik tæerne i det varme sand og mærk følelsen af ferie.

Ideel beliggenhed
Med sin beliggenhed ved havet, stranden og den gamle bydel har Griffen Spahotel en ideel beliggenhed i Rønne - og du kan også nemt komme ud på de veje, der fører dig til øens andre skønne byer. På Griffen Spahotel bor du flot og centralt.

Gratis lån af cykler
Du kan gratis låne en cykel på Griffen Spahotel. Bornholms vidtforgrenede net af cykelstier starter blot 200 meter fra Griffen Spahotel. Tag en tur langs de flotte cykelstier og oplev Bornholm på en anden måde.

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie på Griffen Spahotel ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen - eller ring 56 95 85 66 til os nu. Du kan selvfølgelig også maile på info@teambornholm.dk

Bestil 4 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 19-06-2024 til 02-01-2025

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 19-06-2024 til 02-01-2025

Tag en tur langs de krogede gader i Rønne

Tag en tur langs de krogede gader i Rønne

Gå en tur hånd-i-hånd langs stranden ved Griffen Spahotel

Gå en tur hånd-i-hånd langs stranden ved Griffen Spahotel

Lån en af hotellets gratis cykler og tag på opdagelse

Lån en af hotellets gratis cykler og tag på opdagelse

Billeder fra Bornholm

Hammershus var Nordeuropas største borg

Hammershus var Nordeuropas største borg

Fra Gudhjem kan du sejle til Danmarks østligste punkt: Chr. Ø

Fra Gudhjem kan du sejle til Danmarks østligste punkt: Chr. Ø

Helligdomsklipperne på Bornholms østkyst

Helligdomsklipperne på Bornholms østkyst

Mærk varmen fra klipperne

Mærk varmen fra klipperne

Tag på tur med Hammerhavnens Baadfart

Tag på tur med Hammerhavnens Baadfart

Smag det gode øl på Svaneke Bryghus

Smag det gode øl på Svaneke Bryghus

Klippeformationen Løvehovederne

Klippeformationen Løvehovederne

De lange og kridhvide sandstrande ved Dueodde

De lange og kridhvide sandstrande ved Dueodde

På Melstedgaard i Gudhjem leves livet som i 1950'erne

På Melstedgaard i Gudhjem leves livet som i 1950'erne

Slap af på Bornholm med drink i de små fiskerlejer

Slap af på Bornholm med drink i de små fiskerlejer

Smag en røget sild på de mange røgerer

Smag en røget sild på de mange røgerer

Oplev de store bisoner i Almindingen

Oplev de store bisoner i Almindingen

Bestil 4 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 19-06-2024 til 02-01-2025

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 19-06-2024 til 02-01-2025

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie på Griffen Spahotel nu, således at du allerede i dag kan begynde at glæde dig til skønne feriedage på Bornholm. Indtast ind ønskede ankomstdato i bestillingsboksen. Du kan selvfølgelig også ringe til os på 56 95 85 66 eller maile info@teambornholm.dk, så hjælper vi dig med tips og idéer til en dejlig ferie på Bornholm.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.