Supertilbud


3 nætter i dejligt feriehus
Færge med bil tur/retur

Totalpris for op til 5 personer
fra 3.495,-

Supertilbud for op til 5 personer

Bestil Supertilbuddet her:

Mulig ankomstperiode: 19-05-2024 til 25-10-2024

Der er pool i Hasle feriepark

Der er pool i Hasle feriepark

Husene i Hasle Feriepark er lyse og velindrettede

Husene i Hasle Feriepark er lyse og velindrettede

Besøg silderøgeriet i Hasle

Besøg silderøgeriet i Hasle

Hvem vinder i minigolf?

Hvem vinder i minigolf?

Fra opholdsrummet har du adgang til en dejlig terrasse

Fra opholdsrummet har du adgang til en dejlig terrasse

Hasle Feriepark - Feriehusenes indretning

Hasle Feriepark - Feriehusenes indretning

Supertilbud for op til 5 personer

Oplev den ultimative familieferie i Hasle Feriepark! Bo midt i en betagende skov kun få skridt fra en vidunderlig sandstrand. Med faciliteter som swimmingpool, legeplads, hoppepude, hockeybane, beachvolley og minigolf, er der garanti for sjov og aktivitet for hele familien. Book supertilbuddet nu og gør dig klar til skønne feriedage på Bornholm. 

Alt dette er inkluderet i tilbudsprisen:
* 3 nætter i dejligt feriehus for 4-5 personer i Hasle Feriepark
* Færge Ystad-Rønne med bil tur/retur (valgfri færgeafgang)
* Strømforbrug samt rengøring ved ankomst/afrejse
* Gratis sygdomsafbestillingsforsikring

* Totalpris for op til 5 personer:
  * 3 nætter fra 3.495,-
  * Ekstra nat fra 650,-

Tilbudsprisen gælder med ankomst før 9. juni. Hvis du vil ankomme på andre tidspunkter er prisen:

Ankomst i perioden 3 nætter Ekstra nat
Før 9. juni 3.495,- 650,-
9. juni - 15. juni Udsolgt Udsolgt
16. juni - 22. juni 4.195,- 650,-
23. juni - 29. juni 4.495,- 750,-
30. juni - 6. juli 5.695,- 1.100,-
7. juli - 13. juli 7.195,- 1.550,-
14. juli - 27. juli 8.595,- 2.000,-
28. juli - 3. august  7.195,- 1.550,-
4. august - 11. august 4.495,- 750,-
12. august - 12. oktober 3.495,- 650,-
13. oktober - 20. oktober 3.795,- 750,-
21. oktober - 25. oktober 3.395,- 700,-

 

Færgetider
Du har frit valg på alle færgetider, idet omfang at der er ledige afgange. Når du bestiller, beder vi dig angive dine ønsker til færgetider (morgen, middag eller aften), så gør vi vores yderste for at opfylde dine ønsker.

Hasle Feriepark. Dejlige Feriehuse
Hasle Feriepark ligger naturskønt i fiskerlejet Hasle på Bornholms vestkyst. Feriehusene har egen terrasse ud mod skovstierne. Sæt dig godt til rette i terrassemøblerne og slap af oven på dagens ferieoplevelser. Måske er der fiskelækkerier fra det lokale røgeri på aftenmenuen? Læs mere om feriehusene længere nede på denne side. 

Feriehusenes indretning
Feriehusene i Hasle Feriepark er rækkehuse på 45 m2, og de er indrettet således: Entré, 2 soveværelser med hver 2 senge, badeværelse med bad og toilet, kombineret stue- og opholdsrum med 1 soveplads og TV. Køkken med komfur, køleskab med lille frostbox, el-koger og kaffemaskine. Alle huse har egen terrasse, som er delvist overdækket.

Skov, strand og masser af sjov
Tag en hyggetur i skoven - husk picnickurven. 400 meter langs skovstierne og du kommer til en af Bornholms bedste sandstrande. Læs mere om området her. Ferieparkens swimmingpool (opvarmet 15/5 - 15/9) og børnebassin (15/5 - 31/8) er også klar til vandlege. Opvarmningen sker med solcelleanlæg, så hvis solen skinner, bliver åbningsperioden forlænget. Du skal også prøve den sjove multiarena med fodbold/basketballbane, hockeybane samt beach volley. For børn og barnlige sjæle er der endvidere minigolfbane, stor legeplads samt hoppepude.

Snup en cykeltur
Der er et fantastisk løbe- og cykelterræn ved Hasle Feriepark. Cykelstierne starter 100 meter fra ferieparken, og i skoven er der gode mountainbike-ruter. Lej en cykel i receptionen og tag på opdagelse langs de hyggelige cykelstier.

Hund
I nogle af vores ferielejligheder er det tilladt at medbringe hund. Hvis du ønsker at medbringe din hund, beder vi dig oplyse det i forbindelse med din bestilling. Der vil være en merpris på kr. 350, som dækker den ekstra rengøring.

Fortrydelsesret
Vi kan alle komme til at fortryde. På Klintely kan du købe ophold med Fortrydelsesret, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. feriebolig. Bestil Fortrydelsesretten samtidig med bestillingen af dit ferieophold. 

Bestil ferien nu
Du bestiller din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen på denne side - men du er også meget velkommen til at ringe 56 95 85 66 eller maile til os: info@teambornholm.dk.

Bestil Supertilbuddet her:

Mulig ankomstperiode: 19-05-2024 til 25-10-2024

Det ene soveværelse i feriehusene

Det ene soveværelse i feriehusene

Der er både havnebad og strand tæt på ferieparken

Der er både havnebad og strand tæt på ferieparken

Feriehusene har en dejlig terrasse

Feriehusene har en dejlig terrasse

Hasle Strand indbyder til skønne badedage

Hasle Strand indbyder til skønne badedage

Smag en bornholmsk, røget sild på Hasle Røgeri

Smag en bornholmsk, røget sild på Hasle Røgeri

Rådyrene kommer jævnligt forbi og hilser på

Rådyrene kommer jævnligt forbi og hilser på

Spring ud fra havnebadet i Hasle

Spring ud fra havnebadet i Hasle

Helligpeder ligger lige ved Hasle

Helligpeder ligger lige ved Hasle

Besøg månelandskabet ved Hasle Lystskov

Besøg månelandskabet ved Hasle Lystskov

Se rådyr om morgenen og "månen" om eftermiddagen

Hasle har sine rødder tilbage i 1100-tallet, men det var først fra omkring år 1500, at byen rigtig blev kendt. Den udviklede sig langsomt til en driftig fiskeri- og landbrugsby med en vigtig biindtægt i form af brændevinsbrygning.

Senere dannede store forekomster af ler i Hasles undergrund grundlaget for byens udvikling. I løbet af 1900-tallet blev konkurrencen fra udlandet dog for stor, og råstofvirksomhederne måtte lukke. De efterlod sig nogle store udgravningshuller, som i dag er blevet til flotte søer med et rigt dyreliv. Der er også et rigt dyreliv omkring Hasle Feriepark. Prøv at stå op en tidlig morgen og nyd rådyrene på deres morgentur langs skovstierne lige foran dit feriehus.

Find fortidskrokodiller syd for Hasle

For mange millioner år siden så Verden helt anderledes ud. Bornholm lå dengang tæt på ækvator - og klimaet var subtropisk. På landjorden herskede dinosauere og store krokodiller. Sandklinterne ved Hasle er af en særlig slags, som muliggør fund af fortidens herskere. Der er ex fundet forstenede dinosauerfodspor ved Hasle Strand samt knogler fra fortidskrokodiller på Hasle Strand. Tag en tur langs stranden og vis børnene sandklitterne. Måske finder I ikke forsteninger efter dinosauer, men en mange millioner år gammel forstening af et søpindsvin er også sjov.

Test af ubåde

Under 2. verdenskrig var Hasle et vigtigt led i Tysklands ubådsstrategi. Næsten alle tyske ubåde blev lyd-testet i havet ved Hasle med henblik på at gøre ubådene så lydløse som muligt. Et flere kilometer langt søkabel var forbundet med en velbevogtet lyttecentral tæt på stranden ved Hasle Feriepark, således at ubådenes lydniveau kunne testes og justeres. Langs stranden kan du stadig se spor fra den gamle teststation.

Flot sandstrand og vilde klipper

De tyske ubådsfolk havde nok ikke tid til at nyde, at Hasle har en Bornholms bedste sandstrande - som mærkeligt nok også er en af de strande med færrest turister. Stranden er meget brugt af bornholmerne, men det er først i de senere år, at turisterne har fået øje på Hasles kvaliteter som feriemål. Udover at være en stemningsfuld by med en flot strand byder byen blandt andet på spændende kunstudstillinger, et hyggeligt havnemiljø og et nostalgisk silderøgeri. Silderøgeriet fungerer samtidig som et levende museum, der viser silderøgningens udvikling gennem tiderne. Tag forbi og få en sjov oplevelse samt nogle lækre røgede sild.

Stejle klipper skaber kontrast

Lidt nord for Hasle ligger det gamle granitbrud i Vang kaldet Ringebakkerne. De stejle klipper er en fantastisk kontrast til det bløde hvide sand foran Hasle Feriepark. Ringebakkerne har leveret granit til mange af Danmarks store byggeri - det er ex med granit herfra, at fundamentet til Storebæltsbroen blev bygget. I dag er granitbruddet nedlagt, men bruges i stedet til rappelling og klatring. Tag forbi og oplev vovehalsene på vej op ad de lodrette klippesider - eller nyd bare den fantastiske udsigt. Det er sjældent, at stedets ynglende vandrefalkepar spiser turister, men derfor må du alligevel ikke kravle op til deres rede. I stedet kan du nyde de fantastiske fugle højt på himlen spejdende efter fødeemner. 

Månelandskabet ved Hasle

Stranden foran Hasle Feriepark er skøn med hvidt sand, men hvis du går syd på langs stranden, vil stranden ændre karakter til grovere og mørkere sand. Og pludselig kommer du til et landskab, der nærmest ligner månen. Under 1. og 2. verdenskrig blev der gravet kul i skovene bag stranden, og de opgravede lag blev kørt med små togvogne og tippet af ved kysten. Derfor opstod dette landskab, som i dag kaldes "Kultippen". Et besøg på Kultippen er en sjov oplevelse - og de gamle kulvogne står der endnu.

Jons Kapel

Lidt nord for Hasle ligger de små idylliske fiskerlejer Helligpeder og Teglkaas samt den imponerende klippeformation "Jons Kapel". I følge historien skyllede Jon i land ved klippeformationen efter et skibsforlis. I taknemmelighed over at have overlevet begyndte Jon herefter at missionære kristendommen. Fra de høje klipper - hvoraf en del har form som en prædikestol - forkyndte Jon det kristne budskab til den hedenske befolkning, og i folkemunde fik klippe-formationen derfor navnet "Jons Kapel".

Flot kunst på Grønbechs Gård

Hvis du er kunstinteresseret, vil du elske de bornholmske kunsthåndværkeres hus "Grønbechs Gård", hvor der næsten hele året er flotte udstillinger med keramik, glas og malerier. Grønbechs Gård ligger cirka 1.000 meter fra Hasle Feriepark.

Fantastiske solnedgange

Hasle Strand vender mod vest. Stranden er skøn til en badetur, men prøv også en aftentur på stranden. Stik tæerne i det varme sand og nyd de flotte solnedgange... 

Bestilling

Bestil din ferie på Hasle Feriepark ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Bestil Supertilbuddet her:

Mulig ankomstperiode: 19-05-2024 til 25-10-2024

Månelandskabet ved Hasle set fra luften

Månelandskabet ved Hasle set fra luften

Oplev Nordbornholms smukke natur

Oplev Nordbornholms smukke natur

Solnedgangene er smukke på Bornholms vestkyst

Solnedgangene er smukke på Bornholms vestkyst

Teknisk Samling er en sjov oplevelse

Teknisk Samling er en sjov oplevelse

Udsigten er flot fra Ringebakerne ved Vang Granitbrud

Udsigten er flot fra Ringebakerne ved Vang Granitbrud

Besøg kunstudstillingen på Grønbechs Gård

Besøg kunstudstillingen på Grønbechs Gård

Gå en tur ved Rubinsøen, der ligger lige i baghaven

Gå en tur ved Rubinsøen, der ligger lige i baghaven

Havnen i Hasle

Havnen i Hasle

De gamle kulvogne findes endnu på Kultippen

De gamle kulvogne findes endnu på Kultippen

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.