Flot spahotel ved havet - Specialtilbud for Club BroPas

  • Fantastisk havudsigt
  • Imponerende spaområde
  • Flotte værelser
kort Spahotel på Bornholm

Flotte værelser. Skøn beliggenhed. Stort spa- og wellnessområde. Lækker mad
Griffen er et fabeldyr, som i eventyrenes verden vogter over skatte. Griffen Spahotel er derfor et meget sigende navn for dette skønne hotel, som er smukt beliggende ved havet, lystbådehavnen og Rønnes gamle bydel. Glæd dig til flotte værelser, som er indrettet af den bornholmske designer Pernille Bülow. 

Lækkert spaområde
Som overnattende gæst på Griffen Spahotel har du gratis adgang til hotellets spaafdeling, som er et af Nordens flotteste spa- og wellnessområder, hvor du bliver forkælet med sauna- og spaoplevelser.

Lækker restaurant
Restaurant G, som er en af Bornholms bedste restauranter, er beliggende på Griffen Spahotel - og det er ikke bare maden, som er i topklasse. Det er udsigten også, og udsigten er da også kåret som en af Bornholms 10 bedste udsigter.

+45 56 95 85 66
info@teambornholm.dk

Ring eller skriv til os nu og få gode tips til skønne feriedage på Bornholm. 

Du kan tilkøbe et værelse med havudsigt for 300,- pr. nat

Du kan tilkøbe et værelse med havudsigt for 300,- pr. nat

Glæd dig til at prøve det flotte spaområde

Glæd dig til at prøve det flotte spaområde

Stranden ligger lige ved Griffen Spahotel

Stranden ligger lige ved Griffen Spahotel

Tilbud - Club BroPas

Mulig ankomstperiode: 18-06-2024 til 31-08-2021

Hvis du tilkøber et værelse med havudsigt, får du en skøn balkon

Hvis du tilkøber et værelse med havudsigt, får du en skøn balkon

Griffen Spahotel - Værelse med byudsigt og fransk altan

Griffen Spahotel - Værelse med byudsigt og fransk altan

Bestil det gode tilbud:
* Flot dobbeltværelse på Griffen Spahotel
* Stor morgenmadsbuffet hver morgen
* Gratis adgang til det store spaområde
* Gratis cykelleje
* Totalpris for 2 personer
   * 4 nætter 4.495,- (normalpris 6.000,-)
   * 7 nætter 7.895,- (normalpris 10.500,-)
   * Tilbuddet gælder med ankomst i august

Tilkøbsmuligheder
* Værelse med havudsigt, tillægspris: 300,- pr. nat
* Færge Ystad-Rønne tur/retur med bil
   * Hvis du vælger 4-nætters-ophold: 1.050,- (valgfri rejsedag på ugen)
   * Hvis du vælger 7-nætters-ophold:
       * Afrejse på mandage, tirsdage, onsdage eller torsdage: 750,-
       * Afrejse på fredage, lørdage eller søndage: 2.400,-

Charmerende by
Griffen Spa Hotel er beliggende i Rønnes gamle bydel. Her bliver du mødt af smukke bindingsværkshuse og gamle købmandsgårde, som vidner om en tid, hvor velhavende skibsredere med udgangspunkt i Rønne drev handel med hele verden. Læs mere om Rønne her.

Parkering og ladestandere
Som gæst på Griffen Spa Hotel kan du parkere gratis lige ved hotellet. Griffen Spa Hotel har selvfølgelig ladestandere til el-biler.

Bestil nu
Bestil din ferie på Griffen Spa Hotel ved at indtaste den ønskede ankomstdag i bestillingsboksen her på siden - eller mail/ring til os nu: 56 95 85 66.

Nyd en omgang solnedgangsbobler

Nyd en omgang solnedgangsbobler

Hotellet har en lækker restaurant med havudsigt

Hotellet har en lækker restaurant med havudsigt

Solnedgangen ved Griffen Spahotel er smuk

Solnedgangen ved Griffen Spahotel er smuk

Forkæl dig selv med en afslappende spabehandling

Forkæl dig selv med en afslappende spabehandling

Prøv en af spaens saunaer eller dampbade

Prøv en af spaens saunaer eller dampbade

Hotellet er smukt beliggende ved havnepromenaden i Rønne

Hotellet er smukt beliggende ved havnepromenaden i Rønne

Vil du have champagne i spa'en?

Vil du have champagne i spa'en?

Glæd dig til et af Nordens flotteste spa- og wellnessområder 

Der findes en verden, hvor tiden står stille, og mobiltelefoner ikke ringer...Den Bornholmske Diamantspa. Den over 1000 m2 store inden- og udendørs spa har taget navn efter de 400 millioner år gamle "diamanter", som findes i havet ved Bornholm. Spaområdet, der er bygget med inspiration fra bornholmske naturlokationer, frister dig blandt andet med:

Den våde ovn, hvor damp kommer op gennem granitstenene

Den våde ovn, hvor damp kommer op gennem granitstenene

Den Våde Ovn
Den våde ovn er en klippehule på Nordbornholm, men i Den Bornholmske Diamantspa er den våde ovn genskabt som en fantastisk sauna, hvor dampen slippes løs gennem små klippetoppe. Mens dampen stiger op, skifter lyset i saunaen langsomt. Først rammer solopgangens gyldne stråler dig. Derefter stiger lysniveauet, indtil at det tones ned ved solnedgang. Lysterapien kombineret med den varme damp giver dig en skøn afstressende virkning.

Den tørre ovn giver dig tør og kraftig varme

Den tørre ovn giver dig tør og kraftig varme

Den tørre ovn
I modsætning til den Den Våde Ovn, som giver en fugtig varme, skal du opleve den tørre varme i "Den Tørre Ovn". Tør og kraftig varme kombineret med dufte og lyde giver en skøn oplevelse...specielt når den afsluttes med et iskoldt styrtebad. Prøv også "Saunagus", hvor gusmesterinden fremtryller varme dufte med æteriske olier og fører deltagerne gennem et 40 minutters forløb med indlagte pauser og forfriskninger. En skøn oplevelse!

Vandfaldet Døndalen

Vandfaldet Døndalen

Døndalen - Kaskader af vand
Døndalen, som ligger på Bornholms østkyst, gemmer på Danmarks største vandfald. På Griffen Spahotel er Døndalen en vandfontæne. Træk i rebet og lad kaskader af vand plaske ned over ryg og nakke. Spændinger i nakke og skuldre blødes op, når strømme af lunt vand fosser ned over dit hals og hoved. Fortsæt videre til de bølgeformede liggebænke i spabadet. Nyd stjernehimlen i loftet. Den underjordiske geyser presser blidt vandet mod dine fødder. Massagen breder sig til hele din krop. Mærk følelsen af afslapning og velvære.

Is og varme øger dit immunforsvar

Is og varme øger dit immunforsvar

Is og varm damp
Mennesket er skabt til at kunne klare betydelige udsving fra hård frost til tropisk hede. I den Bornholmske Diamantspa kan din krop opleve begge dele. Når kroppen skiftevis får varm damp og iskoldt vand, øges immunforsvaret. Kredsløbet nyder at blive sat i sving. I Kneippbassinerne veksler vandet mellem 0 grader og tropisk varme. Eller massér kroppen med is fra Isfontænen. Isfontænen drypper frisk is ned i den millioner af år gamle granitskål. En forunderlig oplevelse!

Randzonen med 1,2 millioner års historie

Randzonen med 1,2 millioner års historie

Randzonen
På midten af Bornholm ligger den fenoskandiske randzone. Engang for millioner af år siden tørnede den ispolerede og hårde granit sammen med den blødere sandsten. Aldersforskellen mellem de to stenarter er 1,2 milliarder år. I klippesaunaen på Den Bornholmske Diamantspa er denne randzone genskabt. En flisestreg i saunaens gulv gør det muligt at stå med en fod i hver tidsalder. En tidsforskel på 1,2 milliarder år giver saunaoplevelsen en ny og ekstra dimension.

Prøv en behandling på Rokkestenen

Prøv en behandling på Rokkestenen

Rokkestenen
Bornholm er kendt for sine rokkestene; store granitblokke som naturen har placeret på en sådan måde, at de kan rokkes med blot en let berøring. I Den Bornholmske Diamantspa findes rokkestenen som en vældig granitskive, der rokker, mens du får massage. Det er den eneste rokkelige granitmassagebænk i Verden. Vi kan varmt anbefale oplevelsen. Specielt er hamam-massage med marokkansk sort sæbe en helt særlig oplevelse. 

Hyg dig i den udendørs spa

Hyg dig i den udendørs spa

Krystalsø boblebad
Krystalsøen er en Bornholms mange søer, som er opstået efter fortidens udgravninger efter råstoffer som kul og granit. På Griffen Spahotel er Krystalsøen genskabt som et stort udendørs boblebad, hvor du kan nyde den fantastiske havudsigt og solnedgang, mens boblerne kærtegner din krop og får dig til at slappe helt af.

Bliv forkælet med Wellnessbehandlinger

Bliv forkælet med Wellnessbehandlinger

Blåskinsdalens varme hænder
Blåskinsdalen er en "hemmelig" dal på Bornholm. Engang valfartede Bornholms befolkning for at opleve den magiske skønhed i dalen, men med tiden blev den næsten glemt. Hvis du også har lyst til at opleve "magisk skønhed", byder Den Bornholmske Diamantspa dig velkommen i sin version af Blåskinsdalen. Med sten, mudder fra Det Døde Hav samt naturlig massageolie bliver din krops balance stimuleret. Prøv eksempelvis: Hotstone-massage, luksuriøs mudderindpakning, kropspeeling, ansigtsbehandling, fod detox eller hamam-massage på Kyllingehønen. Kyllingehønen er en enorm vandreblok af granit, der i istiden kom til Bornholm fra Sverige. I Den Bornholmske Diamantspa er Kyllingehønen genskabt som en kabine, der med varmestråler kan smelte kroppens fedtposer væk. 

Åbningstider

  For gæster For alle
 Mandag - Fredag 7:00 - 10:00 15:00 - 21:00
 Lørdag 7:00 - 11:00 11:30 - 20:00
 Søndag 7:00 - 11:00 11:30 - 20:00


Pris for entre til Den Bornholmske Diamantspa
* Overnattende gæster på Griffen Spa Hotel har gratis adgang til Den Bornholmske Diamantspa

Wellness behandlinger
Du har mulighed for at tilkøbe behandlinger i hotellets wellnessafdeling. Besøg Alea Wellness for at se mere om behandlinger, priser, produkter og for bestilling.

Aldersgrænse - Minimum 16 år
Den Bornholmske Diamantspa har en rolig og afslappende atmosfære. Du skal derfor være minimum 16 år for at få adgang til den Bornholmske Diamantspa. 

Grøn energi
Spa- og wellnessområdet på Griffen Spa Hotel er et af de mest energi-besparende anlæg i hele Europa. Der er anvendt de bedst mulige samt lokale materialer. Endvidere genanvendes varmen i så stort omfang, at anlægget er beskrevet i håndværkertidsskrifter som "enestående". Miljømæssigt kan du derfor også med god samvittighed lade dig forkæle i det store spa- og wellnessområde.

Bestilling
Bestil din ferie på Griffen Spahotel ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Tilbud - Club BroPas

Mulig ankomstperiode: 18-06-2024 til 31-08-2021

Glæd dig til en skøn ferie på Griffen Spa Hotel

Glæd dig til en skøn ferie på Griffen Spa Hotel

Billeder fra Bornholm

Tag en tur langs de flotte kyststier

Tag en tur langs de flotte kyststier

Havnestemningen i Gudhjem

Havnestemningen i Gudhjem

Helligdomsklipperne på Bornholms østkyst

Helligdomsklipperne på Bornholms østkyst

Mærk varmen fra klipperne

Mærk varmen fra klipperne

På tur med Hammerhavnens Baadfart

På tur med Hammerhavnens Baadfart

Borgen Hammerhus var uindtagelig i Middelalderen

Borgen Hammerhus var uindtagelig i Middelalderen

Klippeformationen Løvehovederne

Klippeformationen Løvehovederne

Kridhvidt sand og blåt hav så langt øjet rækker

Kridhvidt sand og blåt hav så langt øjet rækker

På Melstedgaard i Gudhjem leves livet som i 1950'erne

På Melstedgaard i Gudhjem leves livet som i 1950'erne

Gå en tur hånd-i-hånd i de små gader

Gå en tur hånd-i-hånd i de små gader

Østerlars Rundkirke er Bornholms største

Østerlars Rundkirke er Bornholms største

Besøg de små hyggelige kystbyer

Besøg de små hyggelige kystbyer

Tilbud - Club BroPas

Mulig ankomstperiode: 18-06-2024 til 31-08-2021

Bestil din ferie nu...så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til Griffen Spa Hotel

Bestil din ferie nu...så kan du allerede i dag begynde at glæde dig til Griffen Spa Hotel

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie på Griffen Spa Hotel nu, således at du allerede i dag kan begynde at glæde dig til skønne feriedage på Bornholm. Indtast ind ønskede ankomstdato i bestillingsboksen. Du kan selvfølgelig også ringe til os på 56 95 85 66 eller maile info@teambornholm.dk, så hjælper vi dig med tips og idéer til en dejlig ferie på Bornholm.

Stranden ved Griffen Spahotel

Stranden ved Griffen Spahotel

Erichsens Gaard står stadig som i år 1850

Erichsens Gaard står stadig som i år 1850

Besøg den bornholmske keramiker Mie Mølgaard i den gamle bydel i Rønne

Besøg den bornholmske keramiker Mie Mølgaard i den gamle bydel i Rønne

Griffen Spahotel ligger i Rønne - Bornholms hovedstad

De flotte værelser, det store spaområde, lækkerierne i restauranten og den imponerende havudsigt på Griffen Spahotel frister til, at du bliver på hotellet en stor del af din ferie...men prøv alligevel at tage en tur rundt i det skønne område ved hotellet.

Lige ved Griffen Spahotel ligger den lille hyggelige Nørrekås Strand. Tag en badetur og slap af på det bløde hvide sand. Fra Nørrekås Strand kan du gå videre op i den gamle bydel, hvor gamle købmandsgårde med udkigsposter på taget vidner om en tid, da skibsrederne i 1800-tallet spejdede ud over havet for at se, om deres skibe var på hjem med varer fra hele verden. - Og du kan også opleve livet dengang, for på Erichsens Gaard er tiden sat i stå i år 1850. Huset står ind- og udvendigt som dengang, da en af Danmarks berømte kunstmalere, Holger Drachmann, havde sin daglige gang i huset for at besøge sin udkårne Vilhelmine.

Mere kunst og kærlighed finder du på Hjorths Keramik, som er en af de sidste keramikfabrikker i Europa. Det er svært ikke at blive forelsket i det flotte keramik. Gå videre ud ad de små gader til gågaden og Torvet. Sæt dig på en cafe og nyd torvelivet - eller besøg nogle af de mange spændende butikker.

Bornholms historie gennem 10.000 år
Tæt på torvet ligger Bornholms Museum, hvor du kan opleve Bornholms historie gennem 10.000 år. Du hører eksempelvis om de dramatiske dage i maj 1945, hvor store dele af Bornholm blev bombet og derefter besat af russerne. På Forsvarsmuseet i den sydlige del af Rønne kan du høre mere om, hvorfor den tyske kommandant over Bornholm nægtede at overgive sig i den dramatiske afslutning af krigen - og hvorfor det fik følger for Bornholm i mange år efter.

Du kan gå langs strandpromenaden tilbage til Griffen Spahotel, men prøv også at fortsætte lidt længere ud til Bornholms Torvehaller, hvor du kan smage en række af de delikatesser, som Bornholm er så kendt for - eksempelvis de berømte spegepølser fra Hallegård, som er kåret som Danmarks bedste af Berlingske Tidende. 

Prøv også at låne en af de gratis cykler på Griffen Spahotel. Cykelstierne starter ved hotellet, og snart kommer du ind på cykelstierne i skovene, som bringer dig til endnu flere af Bornholms skønne steder - eksempelvis rundkirkerne og verdens mindste travbane i Almindingen.

Beliggenheden er perfekt...også hvis du ikke har bil med
Griffen Spahotel har en skøn beliggenhed ved havet i Rønne - og du er tæt på mange af de oplevelser, som gør en ferie på Bornholm til noget helt specielt. Hvis du ikke har bil med, er beliggenheden også i top, da Griffen Spahotel ligger tæt ved det busstoppested, hvor næsten alle busser til/fra resten af de bornholmske byer starter og slutter deres rute. Når du bor på Griffen Spahotel, kan du derfor nemt komme rundt på hele Bornholm.

Bestilling
Bestil din ferie på Griffen Spahotel ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen på denne side - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Lån en cykel og tag på opdagelse på Bornholm

Lån en cykel og tag på opdagelse på Bornholm

Rønnes gamle bydel med fyrtårnet i baggrunden

Rønnes gamle bydel med fyrtårnet i baggrunden

Slap af på stranden ved Griffen Spahotel

Slap af på stranden ved Griffen Spahotel

Sport og spænding på verdens mindste travbane

Sport og spænding på verdens mindste travbane

Bliv forelsket i keramik på Hjorths Keramikfabrik

Bliv forelsket i keramik på Hjorths Keramikfabrik

Tag en tur langs skovstierne

Tag en tur langs skovstierne

Hyg dig i Griffens flotte spaområde

Hyg dig i Griffens flotte spaområde

Tilbud - Club BroPas

Mulig ankomstperiode: 18-06-2024 til 31-08-2021