Flot ferielejlighed med frokost

5 nætter i Årsdale
med frokost og ølsmagning
inkl. færge m/bil. 

Totalpris for 2 personer
fra 4.795,-

Flot ferielejlighed med frokost

Bestil 5 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 19-06-2024 til 22-10-2024

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 19-06-2024 til 20-10-2024

Alle lejligheder har en skøn terrasse

Alle lejligheder har en skøn terrasse

Ferielejlighederne er designet af den bornholmske designer Pernille Bülow

Ferielejlighederne er designet af den bornholmske designer Pernille Bülow

Der er et hyggeligt sofaarrangement i alle lejligheder

Der er et hyggeligt sofaarrangement i alle lejligheder

Kysten ved Årsdale Søpark

Kysten ved Årsdale Søpark

Glæd jer til at smage den gode frokost på Svaneke Bryghus

Glæd jer til at smage den gode frokost på Svaneke Bryghus

Årsdale Søpark. Flotte ferielejligheder i det hyggelige fiskerleje Årsdale 
På Årsdale Søpark bliver du budt velkommen af store og flotte ferielejligheder, som får topkarakterer af vores gæster år efter år. Glæd dig til at opleve Årsdale Søpark... og endda til tilbudspris:

Alt dette er inkluderet i tilbudsprisen:
* 5 nætter i stor og flot ferielejlighed på Årsdale Søpark
* Færge Ystad-Rønne med bil tur/retur (valgfri færgeafgang)
* Lækker frokost samt ølsmagning på Svaneke Bryghus
* Strømforbrug samt rengøring ved ankomst/afrejse
* Gratis sygdomsafbestillingsforsikring

* Totalpris for 2 personer:
  * 5 nætter fra 4.795,-
  * Ekstra nat fra 595,-
  * 7 nætter fra 5.195,-

Tilbudsprisen gælder med ankomst i perioden 22. september til 12. okotberHvis du vil ankomme på andre tidspunkter er prisen:

Ankomst i perioden 5 nætter Ekstra nat 7 nætter
Før 23. juni 6.695,- 795,- 6.995,-
23. juni - 29. juni 6.995,- 895,- 7.495,-
30. juni - 3. august Ring for tilbud: 56 95 85 66 Ring for tilbud: 56 95 85 66 Ring for tilbud: 56 95 85 66
4. august - 10. august 7.895,- 995,- 8.495,-
11. august - 17. august 7.195,- 995,- 7.995,-
18. august - 7. september 6.295,- 795,- 6.995,-
8. september - 21. september 4.995,- 595,- 5.495,-
22. september - 12. oktober 4.795,- 595,- 5.195,-
13. oktober - 19. oktober 6.295,- 795,- 6.995,-
20. oktober - 27. oktober 4.695,- 595,- 5.195,-

Ankomstdag - Hvilken ugedag kan du ankomme?
Hvis du vælger 5 nætter:
* Du kan frit vælge ankomstdag på ugen

Hvis du vælger 7 nætter:
* Tilbudsprisen gælder ved ankomst på en mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag
* Hvis du vælger 7 nætter og ankommer på en fredag eller søndag, er der et tillæg: 400,- (i perioden 9/6 - 29/6 er tillægget dog 700,-)
* Hvis du vælger 7 nætter og ankommer på en lørdag, er der et tillæg: 400,- (i perioden 9/6 - 29/6 er tillægget dog 1.700,-)

Ønsker du en lejlighed med havudsigt?
Du kan vælge en lejlighed med havudsigt for et tillæg på kun 100,- pr. nat.

Ekstra personer
Såfremt I er 3 eller 4 personer, kan de komme med for blot 230,- pr. person - og ekstra personerne får selvfølgelig også frokost med ølsmagning! Lejlighederne er beregnet for 2-4 personer. Der er et stort og flot soveværelse med dobbeltseng. Hvis I er 3 eller 4 personer, sover ekstra personerne på sovesofa i stuen.

Ferielejlighederne
Indretningen af ferielejlighederne er designet af den bornholmske designer Pernille Bülow. Lejlighederne har en flot og stilfuld indretning, og der er mange skønne detaljer i lejlighederne. Lejlighederne er uden trapper og er beliggende i ét plan. Terrænet foran lejlighederne skråner, hvorfor nogle af lejlighederne har balkon i stedet for terrasse.

Lejlighedernes indretning er således:
Éntre, stue med sovesofa (2 sovepladser), stort og veludstyret køkken med opvaskemaskine, soveværelse med dobbeltseng (2 sovepladser) og badeværelse. Fra stuen er der udgang til balkon eller terrasse. Der er egen grill til alle lejlighederne. Lejlighederne er mellem 44 og 50 m2.

Skønt naturområde - klipper og hav
Årsdale Søpark ligger i det hyggelige fiskerleje Årsdale- 2 minutters kørsel syd for Svaneke. Årsdale er Bornholms gemte perle. Der er en skøn atmosfære i det lille idylliske fiskerleje - noget af det, som mange betragter som det "rigtige Bornholm": Små charmerende huse, en flot klippekyst, røgeri og en hyggelig lille havn - og så har det verdenskendte øl-bryghus "Mikkeller" også en afdeling i Årsdale. 

Hund
I nogle af vores ferielejligheder er det tilladt at medbringe hund. Hvis du ønsker at medbringe din hund, beder vi dig oplyse det i forbindelse med din bestilling. Der vil være en merpris på 350,- som dækker den ekstra rengøring.

Færgetider
Færgebilletten er inkluderet i rejsens pris, og vi sørger for at bestille billetten for dig. Når du bestiller, beder vi dig oplyse dine ønsker til færgetider (morgen, middag eller aften), så gør vi vores yderste for at opfylde dine ønsker.

Fortrydelsesret
Vi kan alle komme til at fortryde. På Årsdale Søpark kan du købe ophold med Fortrydelsesret, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. feriebolig. Bestil Fortrydelsesretten samtidig med bestillingen af dit ferieophold. 

Bestil ferien nu
Du bestiller din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen på denne side - men du er også meget velkommen til at ringe 56 95 85 66 eller maile til os: info@teambornholm.dk.

Soveværelset i Årsdale Søpark

Soveværelset i Årsdale Søpark

Køkkenet i Årsdale Søpark

Køkkenet i Årsdale Søpark

Gå en tur langs Årsdales kyst

Gå en tur langs Årsdales kyst

Årsdale - Hygge og historie

Kysten foran Årsdale Søpark

Kysten foran Årsdale Søpark

Klipperne ved Årsdale Søpark

Klipperne ved Årsdale Søpark

Årsdale er en hyggelig by med fine gamle huse

Årsdale er en hyggelig by med fine gamle huse

Bryghuset Mikkeler har en afdeling i Årsdale

Bryghuset Mikkeler har en afdeling i Årsdale

Årsdale omtales for første gang i 1300-tallet. Selv om ordet ”Klimaændring” næppe var opfundet dengang, så var det faktisk en klimaændring, som var grundlaget for udviklingen af Årsdale. En klimaændring i 1300-tallet betød nemlig, at sildestimer optrådte i helt uhørte mængder i Østersøen. Sildefiskeriet var enormt, og opkøbere fra alle lande omkring Østersøen sejlede til Bornholm - herunder Årsdale - for at købe sild.

Hjemsøgt af prøjsiske bander
Det rige handelsliv tiltrak desværre også opmærksomhed fra knapt så ønskede gæster. I slutningen af 1300-tallet var området ved Årsdale hjemsøgt af prøjsiske bander, der med trussel om brandstiftelse og krig aftvang løsesummer. Men efterhånden blev banderne slået tilbage, og i de efterfølgende år var det lige så ofte bornholmere, som tog på "hygge-besøg" på den prøjsiske østersøkyst...

Besøg Årsdale Røgeri og Høkeren
I dag er fiskeriet på et noget mindre niveau end i 1300-tallet, men du kan stadig nyde nogle af Bornholms bedste røgede sild på det lokale røgeri ”Årsdale Røgeri”. Efter en god frokost er det måske tid til at tage en lille gåtur langs den hyggelige havn. På havnen finder du specialbryggeriet Mikkeller, som normalt kun har øl-barer i storbyer som New York og Singapore - men Mikkeller elsker Årsdale, så Mikkeler har selvfølgelig også en øl-bar i det lille fiskerleje. Efter en kold øl er det måske tid til en is på ”Høkeren”, som er den lokale købmandsbutik? Hvor store supermarkeder ellers fortrænger de små butikker, så har indbyggerne i Årsdale grebet det anderledes an. De har nemlig lavet deres egen lille købmandsbutik. Sæt dig til rette på terrassen foran Høkeren og få en snak med de lokale. Det er ikke alle af røverhistorierne, som du skal tro på...

Smukke Årsdale Mølle
Du skal selvfølgelig også en tur forbi Årsdale Mølle, som er en af Danmarks flotteste og bedst bevarede møller af den hollandske type. Møllen er opført i 1877, og drives i dag af 4. generation. Mærk suset, når de kæmpemæssige vinger drejer hen over hovedet på dig. Prøv også at gå ind i møllen, hvor møllens maskineri buldrer og træværket ryster. Fortidens teknik virker endnu på bedste vis.

Tag en dukkert i havet
Måske er der kommet lidt melstøv i næsen? Kan en badetur friste? I Årsdale undgår du at få sand mellem tæerne, da stranden er dækket af det flotte røde Årsdale Grus. På stranden skaber store vandreblokke en hyggelig atmosfære. Tag en kop kaffe med. Sæt dig på en sten. Betragt udsigten. Nyd stilheden. Mærk følelsen af ferie.

En smuttur til Svaneke
Ved aftentid anbefaler vi dig at tage en tur til Svaneke, hvor der er mange gode restauranter og sjove shoppingmuligheder. I bil tager det blot 2 minutter at komme til Svaneke, men hvad med en hyggelig cykeltur ad cykelstien? Som gæster på Årsdale Søpark har du mulighed for gratis at låne en cykel.

Bestilling
Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden, og se hvor billigt du kan komme til at bo i disse flotte ferielejligheder. Glæd dig til en skøn ferie på Årsdale Søpark – og ikke mindst det hyggelige fiskerleje Årsdale. Du er altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage, hvis du har spørgsmål: 56 95 85 66.

Årsdale Bugten foran Årsdale Søpark

Årsdale Bugten foran Årsdale Søpark

Spis en lækker frokost på det lokale røgeri i Årsdale

Spis en lækker frokost på det lokale røgeri i Årsdale

Årsdale Mølle er Årsdales vartegn

Årsdale Mølle er Årsdales vartegn

Bestil 5 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 19-06-2024 til 22-10-2024

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 19-06-2024 til 20-10-2024

Svaneke - Danmarks østligste købstad

Kysten ved Svaneke

Kysten ved Svaneke

Hønseskidning i Svaneke er populært

Hønseskidning i Svaneke er populært

Bestil 5 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 19-06-2024 til 22-10-2024

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 19-06-2024 til 20-10-2024

Årsdale Søpark ligger tæt på Svaneke. Når du bor i Årsdale Søpark, må du ikke snyde dig selv fra at opleve Svaneke. Turen fra Årsdale til Svaneke tager kun 2 minutter i bil, men prøv også turen på en af de gratis lånecykler på Årsdale Søpark, eller tag den smukke vandretur langs kyststien.

Prismodtager for fremragende bybevaring
Svaneke har som en af de meget få byer i Europa fået Europarådets guldmedalje for "Fremragende bybevaring". På en tur med den lokale heste-sporvogn kan du læne dig tilbage og nyde de smukke gamle bindingsværkshuse. Fra havnen går du op ad de små gader til Torvet, hvor der altid er en festlig stemning - særligt på torvedagene, hvor der er mulighed for at slå en god handel af med de lokale. Og vi vil også anbefale, at du besøger Svaneke Købmandshandel, som er en levende og hyggelig købmandsbutik anno 1950erne.

Besøg nabobyerne Årsdale og Listed
Langs kysten ved Svaneke går nogle af de smukkeste kyststier på Bornholm. Mod nord kommer du til det lille fiskerleje Listed, og mod syd går stien tilbage til Årsdale. På vejen til Årsdale kan du tage dig en badetur på "Hullehavn", som er en skøn badebugt i en lille naturhavn.

Bornholms kreative centrum
Men Svaneke er ikke bare hygge. Svaneke er også Bornholms kreative centrum. Her er alt, hvad hjertet, øjnene og ganen kan ønske sig: Glaskunst. Malerier. Designertøj. Håndlavet lakrids, chokolade, is og bolcher. - Og så skal vi selvfølgelig ikke glemme det lokale røgeri med de lækre fiskedelikatesser og Svaneke Bryghus med sine vidtpræmierede øl.

Oplev Hønseskidning
Du skal selvfølgelig også deltage i den lokale udgave af lotto: "Hønseskidning". Spillet går i al sin enkelthed ud på, at 3 høns løs bliver sluppet løs på et stort bingofelt. Så gælder det om at spille på, hvilket nummerfelt hønsene først lægger en "klat" på. Hvis du har det rigtige "lortenummer", har du vundet. Det er et spil, som skal opleves!

Guldskatte
Allerede for mange hundrede år siden var området mellem Årsdale og Svaneke det mest attraktive sted på Bornholm - og her boede en af kongerne på Bornholm - dengang var Bornholm opdelt i forskellige kongedømmer. Men området var også præget sørøvere, så kostbarheder blev løbende gravet ned i jorden...og nogle af dem blev glemt med tiden. Besøg den arkæologiske udgravningsplads "Sortemuld", hvor mange tusinder guldgubber er fundet indenfor de seneste år. Bornholms Museum arrangerer løbende rundvisninger...og måske er du heldig at finde en guldgubbe på samme måde som Prins Joachim gjorde i 2019.

Bestilling
Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen her på siden, og se hvor billigt du kan komme til at bo i de flotte ferielejligheder på Årsdale Søpark. Du er altid velkommen til at ringe til os alle ugens dage, hvis du har spørgsmål: 56 95 85 66.

Svaneke Bryghus er altid et besøge værd

Svaneke Bryghus er altid et besøge værd

Den hyggelige havn I Svaneke

Den hyggelige havn I Svaneke

Svaneke har mange flotte huse

Svaneke har mange flotte huse

Tag på strandtur i Svaneke

Tag på strandtur i Svaneke

Nyd en bid mad eller en kølig drink "Syd-øst for Paradis"

Nyd en bid mad eller en kølig drink "Syd-øst for Paradis"

Gå en tur langs markerne

Gå en tur langs markerne

Adresse
Adressen til Årsdale Søpark er: Norre Bakke 3, Årsdale, 3740 Svaneke

Bestil 5 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 19-06-2024 til 22-10-2024

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 19-06-2024 til 20-10-2024

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.