Havudsigt + Ølsmagning + Fiskebuffet

Ferielejlighed ved Boderne,
frokost, ølsmagning og fiskebuffet

2 personer i 5 nætter
fra 4.595,-

Ferie med havudsigt, ølsmagning og fiskebuffet

Bestil 5 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 25-07-2024 til 23-09-2024

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 25-07-2024 til 21-09-2024

Glæd dig til en flot havudsigt

Glæd dig til en flot havudsigt

Velindrettede ferielejligheder for 2 personer

Velindrettede ferielejligheder for 2 personer

Stranden foran Boderne Nr. 1

Stranden foran Boderne Nr. 1

Køkkenet i Boderne Nr. 1

Køkkenet i Boderne Nr. 1

Fiskebuffet er inkluderet i din feriepakke

Fiskebuffet er inkluderet i din feriepakke

Boderne Nr. 1 - Ferie med havudsigt, strand og shopping
Boderne Nr. 1 ligger i det lille hyggelige fiskerleje Boderne på Bornholms sydkyst. Du bor i dejlige og rolige omgivelser blot 200 meter fra den skønne Boderne Strand. Udover den flotte sandstrand er Boderne også kendt for Bornholms største og mest eksklusive tøjbutik; Stærmose, hvor du kan købe lækre mærkevarer til udsalgspriser. På Boderne Nr. 1 bor du tæt på strand og oplevelser. Læs mere om området ved Boderne Nr. 1 her.

Bornholmske madoplevelser inklusive i tilbuddet
Med i tilbuddet får du også en lækker frokosttallerken og ølsmagning på Svaneke Bryghus i Svaneke + du får en skøn fiskebuffet på Snogebæk eller Gudhjem Røgeri. Bornholm har stolte traditioner indenfor både rygning af fisk og brygning af øl, så du kan godt glæde dig til at opleve disse unikke, bornholmske madoplevelser.  

Alt dette er inkluderet i tilbudsprisen:
* Ferielejlighed med havudsigt i Boderne Nr. 1
* Lækker frokost samt ølsmagning på Svaneke Bryghus for 2 personer
* Fiskebuffet på Snogebæk eller Gudhjem Røgeri for 2 personer
* Færge Ystad-Rønne med bil tur/retur (valgfri færgeafgang)
* Strøm, vand og varmeforbrug samt slutrengøring

* Gratis afbestillingsforsikring i tilfælde af sygdom

Totalpris for 2 personer
* 5 nætter fra 4.595,-
* Ekstra nat: 395,-
* 7 nætter fra 4.895,-

Tilbudsprisen gælder med ankomst efter 7. september. Hvis du vil ankomme på andre tidspunkter er prisen:

Ankomst i perioden 5 nætter Ekstra nat 7 nætter
Før 28. juli 7.995,- 895,- 8.595,-
28. juli - 3. august 7.695,- 895,- 8.195,-
4. august - 11. august 6.895,- 695,- 7.195,-
12. august - 17. august 5.995,- 695,- 6.795,-
18. august - 31. august 5.195,- 495,- 5.595,-
1. september - 7. september 4.995,- 495,- 5.295,-
8. september - 28. september 4.595,- 395,- 4.895,-


Ankomstdag - Hvilken ugedag kan du ankomme?
Hvis du vælger 5 nætter:
* Du kan frit vælge ankomstdag på ugen

Hvis du vælger 7 nætter:
* Tilbudsprisen gælder ved ankomst på en mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag
* Hvis du vælger 7 nætter og ankommer på en fredag eller søndag, er der et tillæg: 400,- (i perioden 9/6 - 11/8 er tillægget dog 700,-)
* Hvis du vælger 7 nætter og ankommer på en lørdag, er der et tillæg: 400,- (i perioden 9/6 - 11/8 er tillægget dog 1.700,-)

Sådan er ferielejlighederne indrettet
Entre med indgang til badeværelse samt kombineret opholdsrum og lille køkken med blandt andet kaffemaskine, elkedel og køleskab. Opholdsrummet har dobbeltseng, spisebord og tv. Fra opholdsrummet er der udgang til egen terrasse med flot havudsigt. Der er også terrasse ved indgangspartiet, således at du har både morgen- og aftensol. Lejligheden ligger hævet over terrænet, men med en tilsvarende hævet parkeringsplads, således at du har nem adgang til lejligheden. 

Hund
I nogle af ferielejlighederne på Boderne Nr. 1 er det tilladt at medbringe hund. Hvis du ønsker at medbringe din hund, beder vi dig oplyse det i forbindelse med din bestilling. Der vil være en merpris på kr. 350,- pr. 1-2 hunde, som dækker den ekstra rengøring.

Fortrydelsesret
Vi kan alle komme til at fortryde. På Boderne Nr. 1 kan du købe ophold med Fortrydelsesret, som sikrer, at du gratis kan afbestille din ferie, hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse. Du behøver ikke at angive nogen årsag, og du kan annullere helt frem til 30 dage inden din ankomst. Prisen er blot 295,- pr. feriebolig. Bestil Fortrydelsesretten samtidig med bestillingen af dit ferieophold.

Bestil det gode tilbud

Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen - eller ved at ringe til os nu på 5695 8566.

Boderne Nr. 1 er velindrettede ferielejligheder for 2 personer

Boderne Nr. 1 er velindrettede ferielejligheder for 2 personer

Glæd dig til en lækker frokost med ølsmagning

Glæd dig til en lækker frokost med ølsmagning

Flisebadeværelse med bruser og toilet

Flisebadeværelse med bruser og toilet

Den hyggelige havn i Boderne

Den hyggelige havn i Boderne

Tag forbi den lille hyggelige Café ved Boderne 1

Tag forbi den lille hyggelige Café ved Boderne 1

Tag til markedsdage i Åkrikeby

Tag til markedsdage i Åkrikeby

Stranden foran Boderne Nr. 1

Stranden foran Boderne Nr. 1

Tag på bisonsafari

Tag på bisonsafari

Oplev dinosaurerne på NaturBornholm

Oplev dinosaurerne på NaturBornholm

Bedste Badeferie i Boderne

Boderne Nr. 1 ligger i det lille fiskerleje Boderne på Bornholms sydkyst. Allerede i starten af 1600-tallet begyndte bønderne i området at supplere deres indtægter fra marker og husdyr med fiskeri. Fiskernes grej blev opmagasineret i små røde skure - kaldet ”Boder” - langs stranden, og dermed fik Boderne sit navn.

De røde boder er her endnu, men i dag er Boderne mere kendt for sin flotte strand, samt Bornholms største og mest eksklusive tøjbutik ”Stærmose”, hvor du finder lækkert mærketøj som Max Mara, By Malene Birger, Armani, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Boss og Sand samt ikke mindst brugskunst fra den bornholmske designer, Pernille Bülow. Besøg også den store outletafdeling, hvor du kan få normalt dyre mærkevarer for ganske få penge. Efter at du har lavet nogle gode handler, kan du nyde den hyggelige stemning i Bodernes lille cafe med en god kop kaffe eller et glas bobler.

Tidsrejse gennem millioner af år

I gamle dage kørte fiskekonerne fangsten af fisk med trillebør til den nærliggende større by, Åkirkeby, for at sælge fiskene på markedet der. Dengang har det givetvis været en hård tur op ad bakke med en tungtlastet trillebør, men i dag tager det dig kun cirka 10 minutter i bil at komme fra Boderne til Åkirkeby. Du kan også låne en af de gratis cykler på Boderne Nr. 1. 

Når du er i Åkirkeby, er et godt tip at besøge oplevelsescentret NaturBornholm. NaturBornholm viser dig Bornholms dramatiske udvikling fra rødglødende lava til den frodige solskinsø, som vi kender i dag. Det er også ved NaturBornholm, at den fennoskandiske randzone skærer sig igennem landskabet. Mærk historiens vingesus, når du står med et ben på sandsten og det andet på granit, som er 1,2 milliarder år ældre. Dengang var det dinosaurer, som herskede over Bornholm – og på NaturBornholm kan du se forstenede dinosaurer-dele, kæmpe dinosaurer-modeller samt ikke mindst dinosaurernes nutidige fætter: Levende krokodiller.

Spil på to heste

Besøg også Åkirke med den berømte kristne døbefont fra 1150, som er en af de få - måske den eneste i verden - som har hedenske runeindskrifter. Sagnet siger, at dette ville give døbefonten magiske kræfter. Denne magi var Adolf Hitler så interesseret i, at han i 1941 beordrede døbefonten sendt til Tyskland. Snart kom der dog andre og mere presserende opgaver for Tyskland, og derfor kan du stadig opleve døbefonten i Åkirkeby. De magiske kræfter er - diplomatisk sagt - aldrig blevet "videnskabeligt bevist", så måske handler indskrifterne bare om, at bornholmerne i 1150 spillede på "to heste", fordi det var usikkert om kristendommen eller Odin/Thor ville vinde kampen om danskernes tro.

Du kan også spille på to heste...i bogstavelig forstand...på verdens mindste travbane, som ligger blot 6 kilometer fra Åkirkeby. Du er helt tæt på hestene, når de kommer med fuld fart i opløbet. Måske er det dig, der vinder den store gevinst? På vejen hjem til Boderne Nr. 1 kan du køre gennem Bisonskoven, hvor der er gode chancer for at se nogle af Europas sidste bisoner. Det er en fantastisk oplevelse at se de store dyr.

Michelin restaurant og røget sild

Hvis du vandt den store gevinst på travbanen, vælger du måske at spise aftensmad på Michelin-restauranten Kadeau, der ligger blot 10 minutters kørsel syd for Boderne Nr. 1. Andre gode restaurantforslag er Fredensborg Badehotel i Rønne med franskinspirerede retter og havudsigt. Når du er på Bornholm, så skal du selvfølgelig også smage Bornholms nationalret: Den røgede sild, og et af øens bedste røgerier er Bakkarøgeriet, der ligger få minutters kørsel fra Boderne.

Bestil din ferie nu

Se tilbudspriser for Boderne Nr. 1 i ved at trykke her. Du bestiller ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen - eller ved at ringe til os nu på 5695 8566.

Bestil 5 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 25-07-2024 til 23-09-2024

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 25-07-2024 til 21-09-2024

Nyd roen og naturen i Boderne

Nyd roen og naturen i Boderne

Vinder du den store gevinst på travbanen?

Vinder du den store gevinst på travbanen?

Kunne du tænke dig at prøve et Michelin måltid?

Kunne du tænke dig at prøve et Michelin måltid?

Boderne Nr. 1 - Find vej

Adresse

Boderne 1
3720 Åkirkeby

Bestil din ferie nu
Bestil din ferie på Boderne Nr. 1 ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen på denne side - eller ring til os nu på 5695 8566, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.  

Bestil 5 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 25-07-2024 til 23-09-2024

Bestil 7 nætter her:

Mulig ankomstperiode: 25-07-2024 til 21-09-2024

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os:

Mandag - Torsdag: Kl. 09.00 - 16.00
Fredag: Kl. 09.00 - 15.30
Lørdag - Søndag: Adgang til vagttelefon
Vi besvarer telefonen i åbningstiden, men har du akut brug for hjælp, kan du altid komme videre til vores vagttelefon.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg.

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.