Praktisk info - Årsdale Søpark

  • Flotte ferielejligheder
  • Hyggelig havnestemning
  • Rolige omgivelser
  • Gratis lån af cykler
kort Årsdale

Praktiske informationer om Årsdale Søpark

Adresse
Årsdale Søpark
Norre Bakke 3, Årsdale
3740 Svaneke

Telefon: 5695 8566 

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen har du ferielejligheden til din rådighed fra klokken 16:00. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering" nedenfor, hvis du ankommer sent om aftenen.

Afrejsetidspunkt 
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade ferielejligheden senest klokken 10:00. 

Ankomstdage
I perioden 3. juli - 14. august er søndag ankomst-/afrejsedag for 4-6 personers lejligheden. I øvrige perioder og for de øvrige lejlighedstyper, kan du som udgangspunkt frit vælge ankomstdag på ugen. I nogle perioder kan der af hensyn til de øvrige bookinger på ferielejlighederne (feriehusene) dog være begrænsninger på valg af ankomstdag. Du behøver som udgangspunkt heller ikke leje for hele uger. Det giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage. 

Allergivenlige ferielejligheder 
Alle ferielejligheder er røgfrie indendørs. Såfremt du har allergier overfor husdyr, kan du vælge en ferielejlighed, som er husdyrfri. Meddel os blot dette i forbindelse med din bestilling, så sørger vi for at reservere en allergivenlig ferielejlighed til dig. Eventuelle allergier overfor dun er heller ikke noget problem, da vores dyner og hovedpuder ikke indeholder dun.

Babypakke 
Du kan leje en babypakke bestående af: Højstol, barneseng, klapvogn (kraftig paraplyklapvogn med kaleche, hvor ryglænet kan lægges helt ned), puslepude og badekar. Vi beder dig venligst reservere babypakken i forbindelse med din bestilling.

Bestille flere ferielejligheder på én gang
Ønsker du at bestille flere ferielejligheder på én gang, skal du blot lave en almindelig bestilling af én ferielejlighed - og så oplyse i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange ferielejligheder som du ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af din bestilling - og vi bestræber os selvfølgelig på at placere ferielejlighederne så tæt på hinanden som muligt.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25% af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 45 dage til din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Bus til Årsdale Søpark
Busstoppestedet ligger cirka 150 meter fra Årsdale Søpark. Køreplanen for busruterne samt oversigtskort over samtlige busruter på Bornholm finder du her: www.bat.dk

Dyner/Sengelinned
Der er dyner og hovedpuder i lejligheden. Sengelinned og håndklæder er derfor det eneste, som du selv skal medbringe. Alternativt kan du leje en linnedpakke, bestående af lagen, hovedpude- og dynebetræk samt et stort og et lille håndklæde, til DKK 160,- per person. Husk gerne at forudbestille på 56 95 85 66, hvis du ønsker at leje sengelinned/håndklæder.

El-biler
Det er desværre ikke lovligt at oplade el-biler ved at trække strømkabler ud fra ferielejligheden, idet feriestedets el-net ikke er bygget til belastningen fra el-biler. Hvis du har el-bil, henviser vi dig i stedet til at oplade på de offentlige ladestandere i nærheden.

Grill
Der er grill i alle ferielejligheder i Årsdale Søpark, som du frit kan benytte. Husk blot at tage hensyn til naboerne, når du griller. Vær opmærksom på, at du selv skal rengøre grillen efter dit brug.

Handicapforhold
Ferielejlighederne er ikke specielt handicapindrettede, men lejlighederne er handicapvenlige - eksempelvis har dørene tilstrækkelig dørbredde til kørestole, og der er ingen trin i ferielejlighederne. Badeværelset har tilstrækkelig plads til, at der kan vendes med en almindelig kørestol. Meddel os venligst, hvis du medbringer kørestol - så vil vi gøre vores yderste for at finde den bedst mulige lejlighed til dig.

Hunde og Katte
En del af ferielejlighederne på Årsdale Søpark er forbeholdt gæster med hunde eller katte. Ved din bestilling beder vi dig oplyse os, hvis du medbringer din 4-benede ven. På grund af den ekstra rengøring, som vi er nødt til at foretage, koster det 350 DKK at tage din hund eller kat med. Hvis du medbringer 3 eller flere hunde, er prisen 700 DKK. Prisen gælder for hele opholdet. Vi har hvert år mange gæster, som tager deres hund eller kat med til Bornholm. Det er nemt at rejse med kæledyr til Bornholm. Du skal blot huske, at de svenske toldmyndigheders krav skal være opfyldt. Læs eventuelt mere her Hund/Kat til Bornholm.

Indkøb
Der er en lille købmandshandel, kaldet Høkeren, i Årsdale. Hvis du har brug for større indkøb, anbefaler vi Svaneke Brugs (5 minutter i bil fra Årsdale), som har åbent 08:00 - 18:00 alle ugens dage (i højsæsonen er længere åbningstider). I Nexø, som ligger 8 km., fra Årsdale finder du såvel Coop 365, Kvickly, Lidl som Netto, der også har åbent alle ugens dage.

Internet
Der er gratis internetadgang i alle ferielejlighederne på Årsdale Søpark.  Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor, at du medbringer eget mobilt bredbånd. Såfremt nettet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Køkkenudstyr
Ferielejlighederne i Årsdale Søpark har et veludstyret køkken. Du behøver derfor ikke at medbringe køkkenservice eller lignende. Alle ferielejlighederne har opvaskemaskine.

Nøgleudlevering
Nøgleudleveringen sker på Årsdale Søpark, uanset hvornår på dagen du ankommer.

Parkering
Der er gratis parkering i Årsdale Søpark. Parkeringspladserne ligger fra 5-50 meter fra Årsdale Søpark. 

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre din lejlighed/sommerhus/værelse ved ankomst og afrejse - så er du altid sikker på, at ferieboligen er ordentligt rengjort ved din ankomst, og du er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden din afrejse. Betalingen for rengøringen er inkluderet i lejeprisen. Du skal således ikke betale ekstra for rengøringen. Ved din afrejse beder vi dig således blot sørge for, at inventaret er på sin plads, køkkenservicet er vasket op, samt eventuelt affald er afleveret i områdets miljøstation.

Strygejern 
Du kan låne strygejern og strygebræt i Årsdale Søpark - og det er selvfølgelig gratis for dig.

Telefonnumre
Alle spørgsmål vedrørende Årsdale Søpark: +45 5695 8566.

Tv-kanaler 
Ferielejlighederne i Årsdale Søpark har tv med danske, svenske og tyske kanaler. 

Vaskemaskine og tørretumbler
Hvis du får behov for at vaske, har du mulighed for gratis at låne vaskemaskine samt tørretumbler på Årsdale Søpark. 

Viskestykker, toiletpapir med mere
Ved din ankomst er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir i dit feriehus. Hvis du får brug for yderligere, skal du selv sørge for at medbringe/indkøbe dette.

Bestilling
Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden, og se hvor billigt du kan komme til at bo i disse flotte ferielejligheder. Glæd jer til en skøn ferie på Årsdale Søpark – og ikke mindst det hyggelige fiskerleje Årsdale. Du er altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage, hvis du har spørgsmål: 56 95 85 66.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så ring til os: Vi har åbent 08:00 – 17:00 i hverdage og 08:00 - 16:00 i weekenden. Du kan selvfølgelig også maile til os.

+45 56 95 85 66

info@teambornholm.dk

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet. Dét sikrer dig den bedste pris – og vores priser inkluderer altid rengøring, strømforbrug samt gratis sygdomsafbestillingsforsikring. Vi har således ingen ”skjulte” tillæg. 

Fortrydelsesret
Du kan tilkøbe en Fortrydelsesret, som giver dig mulighed for at afbestille uden omkostninger.

Fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gratis med at bestille dine fly- og færgebilletter.

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.