Praktisk info - Årsdale Søpark

  • Flotte ferielejligheder
  • Hyggelig havnestemning
  • Rolige omgivelser
  • Gratis lån af cykler
kort Årsdale

Årsdale Søpark

Adresse
Årsdale Søpark
Norre Bakke 3, Årsdale
3740 Svaneke
Telefon: 5695 8566 

Afrejsetidspunkt 
På afrejsedagen beder vi dig venligst forlade ferielejligheden senest klokken 10:00. 

Allergivenlige ferielejligheder 
Alle ferielejligheder er røgfrie indendørs. Såfremt du har allergier overfor husdyr, kan du vælge en ferielejlighed, som er husdyrfri. Meddel os blot dette i forbindelse med din bestilling, så sørger vi for at reservere en allergivenlig ferielejlighed til dig. Eventuelle allergier overfor dun er heller ikke noget problem, da vores dyner og hovedpuder ikke indeholder dun.

Ankomstdage 
I næsten alle sæsonperioder kan du ankomme og afrejse på alle ugens dage - der er altså ingen faste ankomstdage, og du behøver som udgangsunkt ikke at leje for hele uger. Det giver dig mulighed for at sammensætte ferien helt efter dit valg, ligesom du kan vælge at rejse på de billigste færgedage. De billigste færgedage er som regel mandage, tirsdage, onsdage og torsdage.

Ankomsttidspunkt
På ankomstdagen har du ferielejligheden til din rådighed fra klokken 15:00. Læs eventuelt mere under punktet "Nøgleudlevering" nedenfor, hvis du ankommer sent om aftenen.

Babypakke 
Du kan gratis låne en babypakke bestående af: Højstol, barneseng, klapvogn, puslepude og badekar. Udstyret henter du på Årsdale Søpark. Vi beder dig venligst reservere babypakken i forbindelse med bestillingen af din ferielejligheden - skriv blot en besked i kommentarfeltet, når du bestiller.

Bestille flere ferielejligheder på én gang
Ønsker du at bestille flere ferielejligheder på én gang, skal du blot lave en almindelig bestilling af én ferielejlighed - og så oplyse i kommentarfeltet på bestillingsformularen, hvor mange ferielejligheder som du ønsker. Så foretager vi en manuel håndtering af din bestilling - og vi bestræber os selvfølgelig på at placere ferielejlighederne så tæt på hinanden som muligt.

Betalingsbetingelser
Vi beder dig venligst indbetale et depositum på 25% af rejsens pris senest 10 dage efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling. Restbeløbet skal indbetales senest 45 dage inden din ankomst. Såfremt du bestiller sent, således at der er under 45 dage til din ankomst, beder vi dig betale dagen efter, at du har modtaget vores bekræftelse på din bestilling.

Bus på Bornholm
Hvis du ønsker at køre med bus til Årsdale Søpark, kan du anvende busrute 3, 5, 7 eller 8. Busserne kører fra såvel Rønne Færgehavn som Rønne Lufthavn. Ved påstigningen på bussen skal du huske at oplyse til buschaufføren, at du ønsker at stå af i Årsdale. Fra busstoppestedet i Årsdale har du cirka 350 meter til Årsdale Søpark. Du finder busplaner og priser på dette link.

Cykeludlejning 
Du kan gratis låne cykler på Årsdale Søpark. Husk blot selv at medbringe cykelhjelm - og eventuelt cykellygter. 

Dyner/Sengelinned
Der er dyner og hovedpuder i ferielejligheden. Sengelinned og håndklæder beder vi dig venligst om at medbringe. Alternativt kan du leje det ved forudbestilling for 95 DKK for sengetøj og 35 DKK for håndklæder. Bemærk, at du kun kan leje sengelinned/håndklæder ved forudbestilling.

Handicapforhold
Ferielejlighederne er ikke specielt handicapindrettede, men lejlighederne er handicapvenlige - eksempelvis har dørene tilstrækkelig dørbredde til kørestole, og der er ingen trin i ferielejlighederne. Badeværelset har tilstrækkelig plads til, at der kan vendes med en almindelig kørestol. Meddel os venligst, hvis du medbringer kørestol - så vil vi gøre vores yderste for at finde den bedst mulige lejlighed til dig.

Hunde og Katte
En del af ferielejlighederne på Årsdale Søpark er forbeholdt gæster med hunde eller katte. Ved din bestilling beder vi dig oplyse os, hvis du medbringer din 4-benede ven. På grund af den ekstra rengøring, som vi er nødt til at foretage, koster det 250 DKK at tage din hund eller kat med. Hvis du medbringer 3 eller flere hunde, er prisen 500 DKK. Prisen gælder for hele opholdet.

Vi har hvert år mange gæster, som tager deres hund eller kat med til Bornholm. Det er nemt at rejse med kæledyr til Bornholm. Du skal blot huske, at de svenske toldmyndigheders krav skal være opfyldt. Normalt er reglerne for indførsel af dyr til Sverige restriktive. Dog er reglerne meget lempelige, når du "blot" er på gennemrejse til Bornholm. Læs eventuelt mere her Hund/Kat til Bornholm.

Indkøb
Der er en lille købmandshandel, kaldet Høkeren, i Årsdale. Hvis du har brug for større indkøb, anbefaler vi Svaneke Brugs (5 minutter i bil fra Årsdale), som har åbent 08:00 - 18:00 alle ugens dage (i højsæsonen er længere åbningstider). I Nexø, som ligger 8 km., fra Årsdale finder du såvel Fakta, Kvickly, Lidl som Netto, der også har åbent alle ugens dage.

Internet
Der er gratis internetadgang i alle ferielejlighederne på Årsdale Søpark.  Sendestyrken kan variere afhængig af antallet af samtidige brugere. Hvis du skal bruge internetforbindelsen til jobmæssige forhold, anbefaler vi derfor, at du medbringer eget mobilt bredbånd. Såfremt nettet ikke fungerer optimalt, giver dette ikke grundlag for økonomisk kompensation.

Køkkenudstyr
Ferielejlighederne i Årsdale Søpark har et veludstyret køkken. Du behøver derfor ikke at medbringe køkkenservice eller lignende. Alle ferielejlighederne har opvaskemaskine.

Nøgleudlevering
Nøgleudleveringen sker på Årsdale Søpark, uanset hvornår på dagen du ankommer.

Parkering
Der er gratis parkering i Årsdale Søpark. Parkeringspladserne ligger fra 5-50 meter fra Årsdale Søpark. 

Rengøring
Ferie skal være ferie! Derfor sørger vi for at rengøre din ferielejlighed ved ankomst/afrejse - så er du altid sikker på, at ferielejligheden er ordentligt rengjort ved din ankomst, og du er fri for arbejdet med selv at gøre rent inden din afrejse. Betalingen for rengøringen er inkluderet i din lejepris. Du skal derfor ikke betale ekstra for rengøringen. Vi beder dig således blot sørge for, at eventuelt affald er lagt i skraldeposen, samt at køkkenservicet er rengjort.  

Strygejern 
Du kan låne strygejern og strygebræt i Årsdale Søpark - og det er selvfølgelig gratis for dig.

Telefonnumre
Alle spørgsmål vedrørende Årsdale Søpark: +45 5695 8566.

Tv-kanaler 
Ferielejlighederne i Årsdale Søpark har tv med danske, svenske og tyske kanaler. 

Vaskemaskine og tørretumbler
Hvis du får behov for at vaske, har du mulighed for gratis at låne vaskemaskine samt tørretumbler på Årsdale Søpark. 

Viskestykker, toiletpapir med mere
Ved din ankomst er der et viskestykke, karklud samt en opstartsbeholdning af toiletpapir, køkkenrulle og vasketabs i din feriebolig. Hvis du får brug for yderligere, skal du selv sørge for at medbringe/indkøbe dette.

Bestilling
Indtast din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen øverst på siden, og se hvor billigt du kan komme til at bo i disse flotte ferielejligheder. Glæd jer til en skøn ferie på Årsdale Søpark – og ikke mindst det hyggelige fiskerleje Årsdale. Du er altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage, hvis du har spørgsmål: 56 95 85 66.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Ring til os - vi er klar til spørgsmål på telefonen alle ugens dage i tidsrummet 08:00 - 20:00:

+45 56 95 85 66

Du får den bedste pris
Hos os bestiller du direkte på feriestedet - det sikrer dig den bedste pris. Og vores priser inkluderer altid rengøring, elforbrug og gratis afbestillingsforsikring. Vi har således ingen "skjulte" tillæg.

Bus-, fly- og færgebilletter
Vi hjælper dig gerne med at bestille dine bus-, fly- eller færgebilletter - og vores service er selvfølgelig gratis for dig. 

Valgfri ankomstdag
På næsten alle vores feriesteder har du mulighed for at ankomme og afrejse på alle ugedage, og du behøver ikke at bestille hele uger.